Trettonbarnsmamman

Kvällen hos oss

Nu blir ni säkert lite avis på oss…

image

Eller mest troligt inte… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. yaiza aho

    inge vidare 🙁 men vet hur det känns.
    Min dotter behandlades igår för fjärde gången på bara några månader nu 🙁 hon verkar vara en magnet mot lössen, och det verkar vara många föräldrar på dotterns skola som inte kollar sina barn eftersom det sprids så länge.

    Tänk vad praktiskt om man hade en dag per termin i skolan där alla barn kollades och dom som har behandlas.
    slipper man ha flera gånger om.

    Kram

  2. Pinglan

    Igår kväll kliade min dotter ihjäl sig och jag tänkte nej bara det inte är löss. Det var det 🙁 och du var den första som dök upp i mitt huvud med tanke på att ni vart drabbade nåra gånger. För oss är det första gången och jag förstår vad du menar med det eviga kammandet. Har du nåra tips för att inte sprida vidare till andra i familjen?

  3. Krian Lundström

    HEJ har ni provat något annat än shampo ? vi har också löss och jag undrar om den elektriska kammen funkar eller om det finns något annat ? VH Karin

    1. mirkak

      Jag tror inte riktigt på den elektriska kammen, inte på långt hår i alla fall 😉 Jag har i flera år använt en NitFree-kam som är suverän! Oftast använder jag inte medel alls men ibland om någon har jättemycket har jag använt medel på just det barnet. Nu hade jag lite lusmedel kvar som Jennifer fick ha i huvudet men alla andra kammar jag bara…

  4. lindisha5barnsmamma

    löss usch nä inget kul sånt mina barn har sluppit det änsålänge
    sist det hade det fick jag raka av håret på dem för de fick det 4 gånger fick raka min dotters hår oxå då för då var hon bara några månader och hade jätte mycket hår visade sig att några föräldrar inte hade tittat i sina barns hår sådet bara spred sig hela tiden.
    kliar så fort man tänker på det

  5. Elin A

    Usch vad jobbigt. Vi har aldrig haft löss här hemma *peppar peppar*. Dottern går nu i 4:e klass och en gång har det suttit lapp att det fanns löss på fritids. På den avd som pojkarna går på fsk har det aldrig suttit någon. Konstigt så olika det kan vara.
    Hoppas inte så många i familjen får det! Trevlig helg till er. Hur har det gått förresten med den planerade bloggträffen i Skåne, blev det inget??

  6. Kristina Å.

    Nä fy sjutton vad tråkigt. Det var ett tag sen vi hade men varje gång nån kliar lite extra i håret blir jag supernervös och börjar kolla vilket alltid inte uppskattas av tonåringarna.

    Hoppas ni ändå kan få en hyfsat lugn helg och inte slipper kamma ”ihjäl” er!

  7. Anette

    Löss gillar INTE lavendel…..
    När det gick löss på mina barns skola så blandade jag levendelolja i vanligt shampoo….
    Vet inte om det berodde på det, men vi fick inga löss…..
    Ett bra husmorstips….. 🙂

  8. Camilla

    Å nej:-(. Kommer väl till oss också, skulle inte förvåna mig… Vi har haft några veckor med sjuka barn, först sprin mask, helt slut höggravid mamma efter stor sanering, sen fick ena barnet halsfluss, scharlakansfeber och öroninflammation, skrik och panik vid intag av pencillin i 10 dagar. Precis när kuren är slut, får andra barnet uvi, så nu skrik och panik igen med pencillin. Läste om kräksjukan, hjälp inte det sen…