Trettonbarnsmamman

Sjuklingen min

Nu är Älva ordentligt sjuk, fick hög feber igår eftermiddag som sitter i än 🙁 Hon är gnällig och ynklig lillskruttan. Kvällen igår var det ännu mera kinkigt och hon var lugnast när jag kånkade runt på henne så jag gick runt runt runt sent in på natten 🙁 Och det ser inte ljusare ut för den punkten till ikväll heller…. Jag åkte till doktorn idag med Älva för att kolla öronen och halsen för säkerhets skull. Halsen var lite röd men proverna visade inget så vi får hoppas på att hon piggnar till snart.

Annars då…jo tack, allt bara bra med alla andra 🙂 Jag såg Greys Anatomy igår, hade ju en som höll mig vaken så det var ingen risk att man somnade direkt 😀 Såg även Skandal – serien efter GA och Criminal minds och nåt annat tjafs som jag glömt bort…. Behöver jag nämna att jag var trött kl. 6 imorse 😉 Lite grann så…..det har blivit många koppar kaffe idag….

Min nya halsband med skyddsänglar 🙂 Träffade Carina som gör dessa fina skyddsänglar på Underbarabarn-mässan. Efter att deras yngsta dotter fick ALL (  akut lymfatisk leukemi ) började Carina tillverka skyddsänglar och de skänker allt överskott till Barncancerfonden och till inköp av presenter till barnens skattkista på sjukhuset.

HÄR hittar du Carinas hemsida 🙂

Idag har jag och Carola bokat in oss på Bloggminglet 2013 så nu har vi lite roligheter att se framemot till våren 🙂 Det kan behövas efter den långa vintern vi har framför oss 😉

Kramens ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tinne

    Jättefint halsband !! Jag var tvungen att beställa ett till mig och ett till min syster 🙂 kommer bli en fin julklapp.
    Tack för alla fina tips som du lägger upp på din blogg.

    Trevlig helg!!!

  2. EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

    Hoppas Älva blir bättre, inte kul med sjuka barn. Stackarna!

    Lyllos dig och Carola som bokat in er på bloggminglet, hade varit kul att umgås med er men liksom Fru P väntar jag ju en liten men i februari. Lite häftigt att lämna en enmånaders hemma känns det som. Funderade på dagbiljett men nu vill sambon gå på fotboll just den helgen också, annars hade jag ev om vi haft råd kunnat lura med honom.

  3. Erika

    Åh såna änglar har jag med både stora och små det är en tjej som gör här i min hemstad också och säljer! Har köpt fler st i olika färger och har även gett bort i present de är SÅ uppskattade 🙂

    Hoppas Älva kryar på sig och att ni andra klarar er 🙂

    KRAMIS

  4. Kristina Å.

    Tror minsann min dotter fick en liten ängelberlock när hon konfirmerade sig, måste vara från samma ställe. Jättefina är änglarna!

  5. Fru P

    Jättefint halsband, förstår inte hur jag kunde missa det totalt på mässan….

    Va roligt för dig att du bokat in bloggminglet. Jag blev lite ledsen när jag såg vad det var för datum, jag väntar ju barn till nyårsafton så det känns som det är aldeles för tidigt efter att lille Egon tittat ut för att jag ska våga boka upp mig 🙁

    Hoppas Älva kryat på sig imorgon nu och att resten av familjen klara sig

  6. Linda

    Men får du aldrig hjälp av din man när barnen är vakna på nätterna. Det sliter även på dej att vara vaken. ovs om han jobbar eller inte det gör ju du också fast hemma och i bland är det jobbigare än ett vanligt jobb.

  7. Carina

    Jättefint halsband. Har tittat in på sidan och kommer nog att lägga en beställning. Har en god vän som fick sitt första barn igår, tänkte att det kan bli en fin present.
    Hoppas Älva piggar på sig snart och att nu andra får vara friska.