Trettonbarnsmamman

Kinkig bebis

Eller Älva är väl inte så mycket till bebis längre men kinkig är hon allt. Hon har lite feber till och från och är helt enkelt inte tiptop just nu 🙁 Sover oroligt gör hon också….dvs sämre än vanligt. Det börjar kännas lite för mig, tröttheten kommer liksom ikapp vare sig man vill eller inte. Det är ingen fara så länge jag håller igång ( kanske därför jag bakar så mycket just nu 😀 ) men på kvällarna är jag som en urvriden trasa och inte det roligaste sällskapet direkt…. Sen att det är mörkt och eländigt väder gör ju inte saken bättre. Ser faktiskt fram emot lite snö 🙂

Jag bakade Leilas sirapslimpor igår och jädrans vad gott det var!! Det ska jag baka många gånger till 🙂 Alice var hos Naemi och lekte igår så jag passade på att ta en kvällsfika med Jenny när jag hämtade Alice. Imorse hade jag utvecklingssamtal med Kevin och ikväll är det Selinas samtal…… Ikväll har jag min tv-kväll också, bara man kan hålla sig vaken så länge så 😀

Nu är jag brunett och så får det vara just nu. Kan ju inte hålla på att färga hit och dit så blek eller inte – håret förblir brunt 😀 Men jag uppskattar att ni säger det ni tycker ♥ Jag är dock lite deprimerad över att jag fortfarande tappar så mycket hår 🙁 Det har blivit liiite bättre sen jag började äta B-vitamin men jag har aldrig kännt mig så tunnhårig som nu = deppigt värre!

Dagens linslusar ♥

Sköt om er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Man kan ju inte låta bli att undra över Delinas kommentar om din trötthet. Hon skriver: det är ju inte jättekonstigt att du är trött med tanke på vad du har i magen med??????????.

  2. Helen

    Prova balsammetoden? Jag har alltid tappat helt sjuka mängder hår, men det har blivit väldigt mycket mindre nu sedan jag började med balsammetoden!

  3. Trebarns mamma

    Måste bara säga att du ser så j-vla snygg ut som brunett!!! Riktig fräsch och mycket mycket yngre ser du ut att vara!!! Super snyggt!!

  4. Delina

    Det är ju inte jätte konstigt att du är trött med tanke på vad du har i magen med.
    sen så passar du kanon i de bruna jag gillar det verkligen 😀
    va lika barnen är dig de e ju helt otroligt o så fina med 😀
    hoppas på tillfriskningar snart så du får sova lite igen 😀 de är ju något kroppen behöver ju heh

  5. Lolis

    Tänkte tipsa om MSM svavelpulver för hårets skull. Har själv druckit detta pulver ett tag men pga att jag haft ständig värk i nacken i 10 år, trots starka mediciner. Nu är värken helt borta och jag har lyckats sätta ut en av mina mediciner, siktar på att bli medicinfri! Men en ”bieffekt” av detta pulver är friskare hår som växer snabbare + starkare naglar 🙂 Finns på Life och kostar ca 160 kr för en 200g burk, man startar med 1 krm utblandat i vatten/juice dagligen. Våga testa detta!

  6. Karin

    Det var nog bara förra bilden som gjorde att jag tyckte att du passar bättre i lite ljusare brun färg (vilket du nog också gör) men du är jätte fin i din nya hårfärg. Den passar dig jätte bra:) fin bild på dig.

    Vilka söööta barn du har:)

  7. sargit

    Hinner knappt kommentera nuförtiden, men följer er iaf varje dag.
    Måste säga att brunt passar dig, fin bild på er.
    Likheten med din mamma kom fram mer tycker jag, lika fina båda två.
    Kram

  8. Camilla

    Nice kort!

    Jättefin i mörkt.

    Tappar mängder med hår oxå & då föddes nr2 för snart 6årsedan, har alltid ”trott” det var därför, får nog skaffa b-vitaminer 😉

  9. Malin

    Tycker det bruna håret tar bort 10 år på dig nästan. Super snyggt! Om du tappar hår kan du kombinera b vitaminerna med silica tabletter. Det var en läkare som rekommenderade det. Pigga på dig:-)

  10. Isa

    Hej:)
    Kan inte annat än förundras över hur, vad och varför folk måste tycka så jäkla mycket?!? Blek el rosig, skit samma!! Bara du trivs:)
    Mvh Isa

  11. annelie

    Du är mycket fräschare som brunett än det blonderade. Det blir mer liv i dina
    vackra ögon också kan jag tycka. Du har otroligt fina ögon
    Ha en fin höst
    Annelie
    Thibia.blogg.se

  12. miah

    Hejja vad tjusig du blev med den nya hårfärgen , du var fin innan med men denna ”höst”färg passar dig jättebra! ser sofistikerad ut

  13. inger

    Hej Mirka! Tycker att du är jättefin i mörkt hår!
    Det ska du alltid ha….
    Varmaste kram till dej och din fina familj
    Inger

  14. Jessica

    Hej,

    Tycker du såg jätte blek ut på förra bilden men på denna bild passar du jätte bra i det mörka håret 🙂

    Ha det bra och hoppas älva blir bättre snart!
    Kram Jessica

  15. Ylva

    Det där med tröttheten kan göra mycket skumt med kroppen. Kan kanske vara det som gör att du tappar mycket hår just nu. Får hoppas lilla damen bestämmer sig för att sova på nätterna snart.KRam