Trettonbarnsmamman

Tävling – Nivea

 

Nu så kommer tävlingen som skulle ha kommit i söndags! En tävling i samarbete med Nivea där ni har chansen

att vinna någonting för er man, sambo, pappa eller någon annan man 🙂

 Kittet är värt 314 kr och består av:

* Nivea for Men Sensitive Face Care Hydro Gel

* Nivea for Men Sensitive Face Wash

* Nivea for Men Sensitive Shaving Gel

* Nivea for Men Shower Sport

* Nivea for Men Dry Impact deo stick

Tävlingsregler:

Motivera här under i en kommentar vem du skulle vilja ge kitet till och varför 🙂

Tävlingen avslutas 16/11 kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag skulle ge det till min sambo som orkat med mig i över tio år. Vi skall få vårt andra barn om ca. tre veckor så det här skulle nog pigga upp honom sedan ifall det blir sömnlösa nätter =)

  2. Lina

    Helt klart till min världensbästasteunderbaraste pappa som finns på den här jorden! (:
    Han är värt det! Allt han har gjort för min familj under årets lopp! Kram!

  3. Maja

    Jag skulle vilja vinna till min underbara pappa.. Han förkännar det-han har magproblem och detta skulle göra honom glad ..
    Jag har inte så mycket pengar att köpa present för så detta skulle vara bra✌

  4. Isabella

    Jag skulle vilja ge detta kit till min underbara pappa som förtjänar lite extra omvårdnad! Bara för att han finns helt enkelt 🙂

  5. Sandra

    Hej!

    Jag skulle vilja ge kittet till min pojkvän som alltid finns där för mig. Han är student och det blir oftast det billigaste på hyllan så han är värd lite lyx med dessa produkter.

  6. Cissi J

    Hej!
    Skulle vilja ge det till min son som fyller 18 i januari. Han har alltid bott hos mig men sen 3 veckor tillbaks har han flyttat till sin pappa som bor i Norge. O han ska jobba där.
    Skulle vilja överraska honom med detta paket.
    Kram

  7. Sandra Boström

    Jag skulle vilja ge min fantasiska bror detta kitet. Han har genomgått många cellgiftsbehandlingar och är äntligen på bättringsvägen. Skulle vilja pigga upp honom med lite fräscha och härliga produkter!

  8. Emelie - Mamman som älskar vitt

    Jag vill ge detta till min underbara sambo som förutom det är en underbar pappa till vår son! 🙂
    Dra två flugor i en smäll, varit nyss farsdag(Då jag köpte fel storlek på tröjan) och han fyller år på måndag 🙂 Så det vore toppen.

    Kram Emelie

  9. Elina

    Min sambo, helt klart! Han använder jämt mina saker, problemet är att dom doftar jordgubb. Jag vill att han ska lukta lite mer man och lite mindre som mej. 🙂

  10. therese

    jag skulle vilja ge detta paketet till min sambo. Jag har inte kunnat ge honom något på väldigt länge på grund av att jag inte har pengar att köpa presenter för. Han står ut med mig, hjälper mig och uppmuntrar mig med jobbsökande. Han förtjänar något som är till bara honom som han kan skämma bort sig lite med efter långa dagar på bygget. Ibland känns det som att jag inte förtjänar honom för han bara ger och ger men jag kan aldrig ge tillbaka. Han säger att han bara vill ha min kärlek tillbaka men det skulle va fint att kunna ge något fint till honom!

  11. Yvonne

    Min man förtjänar massor just nu och det här paketet vore en bra början. Jag är gravid med vårat åttonde barn och är helt sängliggande. Han tar hand om allt nu! Barn, hem, handling och mig. Världens bästa man helt enkelt!

  12. Laura Tossavainen

    Jag skulle ge det till min sambo eftersom att han inte äger en enda så kallad ”skönhetsprodukt”. Och jag önskar verkligen att han skulle ta hand om sin hy och kropp bättre än vad han gör. Hade han fått detta vet jag att han hade tagit hand om sig 🙂

  13. Christina

    Hej:-)
    jag skulle vilja vinna detta fina Nivea kitt till min underbara man som gör allt för sin fru 🙂 (sen 20 år tillbaka) och våra 5 fina barn!Dessutom gillar han Niveas produkter!
    Mycket fin blogg du har:-)

  14. petra

    Det är ett svårt val…men jag tror faktiskt min lillebror skulle få det om jag vann. Han har ganska nyligen fått egen lägenhet så kan han spara in några kronor på att inte behöva köpa såna här produkter så vore det jättebra 🙂 Är säker på att han skulle bli jätteglad!

  15. Ami

    Åhhh jag skulle vilja ge det till min stora son Markus som är 17 år och börjar få fjun på hakan. Han skulle behöva få en bra start på ”vuxenlivet”.

  16. magdalena fordell

    Hej
    Jag skulle jätte gärna vilja ge detta set till min dotters Michelles underbara pojkvän. Marcus finns där för henne i alla lägen, ja inte bara för henne han är så mån om att alla ska ha det bra. På fritiden är han sedan flera år scoutledare för barn och ungdomar från Mönsterås, det är ett arbete som bygger helt på idella krafter. Han har ett stort hjärta! som han öser ur, trots sin ringa ålder på 23år, så ser han till att andra har det bättre. Så jag tycker att han är värd lite uppmuntran!

  17. Sabina Fällgren

    Jag skulle vilja ge detta till min sambo som en liten pigga upp present nu i höstmörkret.
    Han har det tufft nu. Varit arbetslös till och från i 2 år pga. olika anledningar, varit sjukskriven fram och tillbaka eftersom han har Ulceröst Kolit som gjort honom riktigt sjuk och han förlorade 40 kg förra hösten. Nu i februrari operarade de honom äntligen och han lever nu med stomi. Mitt i all denna soppa förlorar han farfar och farmor med 4 månaders mellanrum och hans vänner har börjat vända honom ryggen utan anledning. Precis när vi tror att allt ska vända och han fått komma tillbaka till sitt gamla jobb så kommer de på att de anställt för många och han blir uppsagd.
    Han är riktigt deppig nu och behöver extra kärlek och en piggaupp present som detta vore ju toppen.

  18. Tina

    Nivea är man ju uppfödd med:)
    En jättefin födelsedagspresent/julklapp till min gubbe,
    som fyller år på årets mörkaste dag, 22/12.

  19. Sari Siljeskär (Vättö)

    Hej!
    Jag skulle ge hela kittet till min båda söner,
    för att jag vill ge dom en uppmuntrans present!
    Hösten är en tung årstid för dem,
    deras far gick bort för ngr år sen,strax innan
    allhelgona helgen,kort där efter firas Farsdag
    överallt,sen blir det jul.
    jobbigt för dem med dessa högtider,
    saknaden blir enorm då <3

    Jätte fin blogg 🙂
    Kram Sari

  20. Ulrica Wilén

    Hej!
    Jag skulle gärna vinna kitet åt min sambo, som påstår att han inte har rätt grejs till fejset för att kunna raka sig ordentligt. JA, sen vore det roligt att kunna ge honom något också. =)

  21. Jeanette Lindgren

    hejsan.. Jag skulle vilja vinna detta kittet för att barnen skulle få ge de till sin pappa i julklapp, och för att han e värd de…

  22. Mona-Lisa i Finland

    Jag vill ge kittet till min pappa, min dotters morfar, för att han behöver lite uppmuntran på ålderns dar. Han kom häromdagen hit med min gamla spark som han nymålat så min dotter nu kan använda den. Kittet vore ett fint tack till honom. Han skulle själv aldrig komma sig för att köpa annat än rakvatten.

  23. Julia S

    Jag vill gärna vinna detta paket till min sambo som jämt använder mina ansiktsprodukter. Han är alltså i behov av det och hade varit kul om han hade egna istället för att ta mina 😉

  24. Anna Sjödin

    Skulle vilja få min man att inse att det inte är så svårt att använda bra produkter dagligen. Tror innerst inne att han verkligen vill bry sig om hur han tar hand om sin hud. Med detta kitt får han en spark i baken.

  25. monika gustavsson

    Min nya kärlek som är en underbar plastpappa. Så mycket värme, omtanke, empati, kärlek och humor trodde jag inte fanns! Min familj har nu blivit trygg och hel efter några jobbiga år!

    vh
    Mamma Monika

  26. Suzanne Buchholtz

    Jag är gärna med och tävlar.
    Om jag vann så skulle min man få det av mig, han unnar sig inte en massa prylar i onödan utan tar något billigt i farten bara trots att jag vet att han gillar sånt egentligen men vår ekonomi är inte alltför rolig nu.
    Han är min klippa nu när jag är sjukskriven och så trött att jag knappt orkar stiga upp på morgonen. Han tar hand om i princip allt här hemma och barnen samtidigt som han gymar och springer flera gånger i veckan. Min superhjälte helt enkelt så jag tycker att han förtjänar lite vardagslyx 🙂

  27. jenny mollberg

    Detta skulle jag vilja vinna till nin man och mina fem barns pappa. Han tar väl hand om mig, barnen och reoverar vårat hus. men däremot väldigt dålig på att unna och tänka på sig själv……sååå detta vore perfekt!!

  28. Ellinor

    jag är 17 år och snart är jul. Har aldrig pengar att köpa nåt vettigt för så skulle önska detta te min pappa- för två år sen skulle de sälja vårt hus på auktion men nåt skedde så vi fick bo kvar.. det var så tråkit allt. Bara grät å grät och efter de har vi nästan inte pengar till mat ens. De försöket alltid göra det bästa för mig mn skulle vara så rolit om kunde få ge pappa nånting.

  29. Hanna

    Har världens bästa sambo/far till mina barn. Skulle bli så glad om jag fick ge honom vinsten. Han är verkligen värd den. Han renoverar och fixar här hemma jämt, ställer alltid upp när det är något och finns alltid för mig och barnen. Så håller tummarna för vinst nu!

  30. Sandra Görs

    Hej Mirka!! Jag skulle vilja ge detta set till min sambo som aldrig unnar sig nått sånt här utan mer använder någon billig deo och som raklödder tar han tvål..

    // Sandra

  31. Lizette

    Hej Mirka. Skulle vilja vinna dessa fina produkter till min älskade man i julklapp. Han använder alla dessa nivea produkter och tycker dom är så bra. Ha de fint Mirka

  32. Tillan

    För min patrik är värd de !
    Finaste mannen och finaste pappan!
    Han pendlar i jobbet är borta 14 timmar
    per dag, saknar sin 4 månaders son enormt
    de är otroligt dåligt med sömn i vår familj just nu
    så en upp fräschning av ansiktet vore toppen 🙂
    För trots lite sömn många timmar i jobbet
    kommer han hem och ägnat all sin vakna tid med oss
    ger Jakob (sonen) 210% men även mig och hemmet 210%
    Han är värd något extra! Då han sliter ihop pengar
    Så vi ska kunna gp runt ekonomiskt !

  33. Catarina Nygårds

    Jag skulle så gärna vilja överaska min underbara 19 åriga son!
    Eftersom jag är sjuk så hjälper han alltid till med sina småsyskon och hushållet när han inte pluggar. Han hämtar och lämnar på dagis/fritids, går ut med hunden och diverse hushålls sysslor. Han säger aldrig nej! Han kommer och frågar mig om det är någonting jag behöver hjälp med innan han åker någonstans. Han är omtänksam och kärleksfull och jag tycker att han är värd något till sig själv!
    Kram

  34. Linda

    Till min käraste, som tack för att han i samband med att vi skaffade 2:a sladdisen, tog tag i sin hälsa. För att kunna va en pigg pappa, bad han om en gastric bypass, och har nu gått ner 40 kg.

  35. Jenny.L

    Hej Mirka!

    Jag skulle vilja vinna detta set till min sambo eftersom han är så underbar och snäll.
    Speciellt nu när jag inte mår så bra är gravid och mår illa mest hela tiden. Väntar bara på att illamåendet ska släppa lite så jag kan skämma bort honom lika mycket som han skämmer bort mig.

    Han förtjänar absolut ett sådant set.

    /// Jenny

  36. Petra Stenberg

    Jag är med och tävlar! 🙂

    Jag skulle helt klart ge det till min underbara pojkvän! Han är värd allt, för att han alltid finns där och stöttar mig i alla stunder. Han har gått igenom så mycket i sitt liv med en sjukdom, så jag tycker att han är värd allt bra! Han brukar överraska och skämma bort mig med saker, så vill kunna skämma bort honom också med något! Är arbetslös och har inte så mycket i inkomst, så kan inte riktigt göra det. Det här kitet skulle passa bra som present då han fyller den 25:e december! 🙂

    Kram!

  37. Sara

    Tack Mirka för din fina blogg!
    Jag skulle ge kittet till min underbara pappa som äntligen efter otaliga försök har lyckats sluta röka och alltså börjar få sitt luktsinne tillbaka 🙂 Vad passar då bättre än en massa väldoftande produkter att ge honom som en extra sporre att låta bli tobaken 🙂

  38. Madeleine

    Vill vinna den här till min pappa som miste sin mamma i tumör i fredags efter en snabb bortgång vilket gjorde att vi inte kunde fira fars dag pga att vi sörjer och är ledsna och känner att han är värd vinna det här för älskar verkligen han

  39. Ellen

    Perfekt till min morfar!<3 Han har gått igenom en svår hjärtoperation sommaren 2011. Vi hade bokat en utomlandsresa och då fick han veta att han skulle opereras, allt blev annorlunda! Han har återhämtat sig hyfsat bra. Men läkarna tappade ner honom i golvet när han var sövt och skrev inget om det i "sjukhus papprena" Så han skadade axeln rejält och dom hade inte gjort något. Han har inte kunnat jobba eller göra nånting. Han träffade flera flera läkare men dom kunde inte hitta något fel påstod dom. Han opererades för cirka 4 veckor sedan i axeln och läkaren där sa att dom skulle gjort något tidigare och han som hade pratat med hur många läkare som helst. Han har alltid hjälp mig och betytt mycket för mig<3 Jag älskar honom och det vore en perfekt julklapp till honom som ett tack för att han ändå stått upp och stöttat familjen, släkten och sagt att allt kommer att lösa sig 😀

  40. Yara Faris

    Om jag vann skulle jag ge det till min pappa eftersom jag inte köpt nåt till han på farsdag än (han är bortrest just nu..) och jag har inte heller köpt nåt till hans födelsedag som va i augusti haha.. har lovat han att köpa nåt men har inga pengar, och eftersom jag får min inkomst från mina föräldrar blir det konstigt.

  41. Saara-Maria

    Till min kära sambo, han är värd en massa här i livet! och så skulle det passar super fint för han fyller år imorgon och jag har ingen susning vad jag skall ge till han! =)

  42. Marie

    Skulle vilja ge paketet till min vän Jonas som ställer upp för mej och andra i alla lägen oavsett vad det än är för problem. Han har hjälpt mej få ett liv och jag är han evigt tacksam. Han är en ängel.

  43. Tina Lindström

    Hej! Skulle vilja vinna detta kit till min sambo eftersom han är SÅ värd det. Han har ett heltids jobb och två företag. Jobbar och jobbar, betalar och bjuder på allt! För en gångs skull skulle jag vilja kunna ge honom något tillbaks. Eftersom jag är hemma och är föräldraledig så har jag inte alltid möjlighet att ge tillbaka som jag skulle vilja.
    Dessutom så fyller han snart år!

    Med vänliga hälsningar
    Tina

  44. Elisabeth

    Hej
    Jag skulle vilja att pigga upp min älskade make, Christer. Bara egentligen för att är en så bra och godhjärtad pappa till alla barnen. Vi har tre gemensamma, jag har en son sen tidigare och han har två döttrar sen tidigare. En härlig familj med barn födda på 70, 80 och 90-talet.

  45. Johanna

    Till min sambo som är far till våra två barn. Han är fin på alla sätt och tycker det här med rakning är svårt och gör ont. Tror absolut bra produkter kan hjälpa honom att kanske rentav längta efter att raka sig? -hoppas kan man ju iaf! 😉

  46. Irene

    Jag skulle vilja ge detta finna kit till min make som ställer upp i alla lägen för hela familjen. Han har varit arbetslös i snart 7 år men håller ändå modet uppe och ser till att hjälpa till med hemarbetet och skjutsa våra 3 barn hit och dit på aktiviteter då jag själv inte har körkort. Han är min sanna hjälpte och livs kärlek.

  47. Linda

    Min man skulle få detta settet som en ”bli pappa present”. Väntar i dagarna vårt 3:e underverk, & vore mysigt att kunna ge honom ngt. Ofta har jag fått present efter förlossningen, men jag har aldrig kommit ihåg att handla ngt till honom. Det vore han värd.

  48. Anette

    Jag skulle vilja ge min man kittet. Han reser väldigt mycket i sitt jobb och jobbar som en tok för att alltid komma hem så fort det bara går. När han väl kommer hem så är han såklart trött och jag fixar o donar så han inte behöver sköta nåt alls här hemma. Men barnen vill ju vara med honom när han kommer hem såklart.
    Så ett kit som han kan få fräscha upp sig lite med när trötten faller på skulle passa min älskade make perfekt.

  49. Malin Torsson

    Skulle så gärna vilja ge settet till min man, han är världens bästa och står just nu ut med mig i min andra graviditet som jag mår superdåligt av till och från…gråter och mår illa, men han finns där. Vill ju inte han ska få rynkor innan bebis nr 2 kommer…hihi

  50. cecilia

    Jag skulle ge det till min pappa, då han alltid tänker på alla andra och glömmer bort sig själv,han ha även uppfostrat tre flickor själv på egen hand utan att klaga!

    HOPPAS PÅ TUR!!

    MVH CECILIA

  51. Johanna

    Hej =) Jag skulle vilja ge det till min sambo! Han skulle behöva bra ansiktsprodukter eftersom han har psoriasis över hela kroppen och får lite känslig hud av alla starka kortisonkrämer! Tack för en trevlig blogg =)

  52. Lisa Norberg

    Hej! Jag skulle vilja ge detta kit till min farfar som ligger på sjukhuset! Han har det riktigt tufft och skulle behövas piggas upp med en fräsch rakning och dessa produkter!

  53. Mia Gunnarsson

    Jag skulle vilja ge detta kittet till min pappa för att han ställer upp i alla lägen och är en helt underbar människa!

  54. Emma

    Min sambo skulle fått detta i present om jag vinner. Födelsedag alldeles för när Fars dag och julafton, så presentidéer är det tomt på. Hans hy skriker dessutom efter lite omsorg och vårdande produkter.

  55. Linnéa

    Min sambo, och far till våran son, tycker jag förtjänar lite godsaker till huden. Igår låg jag i 40 graders feber hela dagen och när han kom hem från jobbet busade han ruset ur sonen, lagade mat till dom två + matlåda (han lagar aldrig mat annars!), skötte om mig, han hade köpt med sig en present hem till mig som jag blev överlycklig över plus att han städade hemmet vilket jag annars gör. Han är verkligen världens bästa och jag är otroligt tacksam att han finns.

  56. Marie

    Hej Mirka! Jag vill vinna denna produkt så att jag kan ge den som julklapp åt min sambo som orkar bo ihop med mej! 🙂 vilket jag vet inte kan vara det lättaste 😀

  57. Filippa

    Jag skulle vilja vinna det här kittet eftersom det är den perfekta julklappen till min man 🙂 jag är så dålig på att fixa julklappar till honom så detta vore perfekt! 🙂

  58. Maria

    Till min älskade sambo! Som trots tunga slitiga dagar på jobbet orkar busa med barnen när han kommer hem och alltid är på bra humör. Han unnar sej aldrig nånting, han vill hellre ge bort saker till mej och barnen så det skulle verkligen vara kul att få ge honom nånting för en gångs skull.

  59. Elin Örjehall

    Jag vill ge detta till min pappa för att han betyder så himla mycket för mig! Även fast vi två går varandra på nerverna så är de han jag älskar! Och jag tycker han är värd denna present!

  60. Birgit

    Min man har så svårt att hitta ngn produkt som han är nöjd med när det gäller ansiktet. Vore helt underbart att vinna det här till honom en försenad farsdag present från barnen eller varför inte en födelsedags present från mig och barnen i och med att han fyller i början av december 🙂 Kul att ha allt i samma serie också väldigt lyxigt 🙂

    Håller ALLA mina och barnens tummar på att vi vinner 🙂

    Kram Kram

  61. Sofia

    Skulle ge till min sambo som om några veckor ska bli pappa för första gången så kanske bebis slipper sticka sig på allt skägg=)

  62. Lena Tast-E.

    Om jag vann detta kit skulle jag skämma bort min man efter fredagsbastu och ge honom en skönhetsbehandling. Vårt tredje barn föds inom kort och jag hoppas att också att vi får tid för varandra efter att barnet är fött. Bastu uppe i skogen på fredagkvällarna är veckans höjdpunkt och då passar det speciellt bra med nivea efter badandet! 🙂

  63. Karin

    Jah skulle vilja ge det här underbara kittet till min son.
    Min son är en ung tvåbarnsfar, han är en fantastisk pappa och ser alltid till att familjen går före allt annat. Han har aldrig pengar över och kan unna sig själv nånting, barnen och sambon går alltid i första hand.
    Just därför skulle det vara så kul att få ge honom det här fina kittet från Nivea, så han får en fin gåva för allt han gör för andra.
    Kram Karin

  64. empa

    Hej,
    Jag skulle ge det till min man för han är helt klart bäst. Han har varit om en hemsk cykelolycka i år där an nästan hade dött om an inte haft super änglarvakt. Det var när våran dotter var precis nyfödd. Efter olyckan har han kämpat hård för att komma upp på benen igen. Och sedan två månader tillbaka har han jobbat järnet av sig för att få in de pengarna som familjen förlorat pga sjukskrivning, föräldrapenning,osv. Tycker att han har förtjänt lite uppvaktning.
    Kram Marion

  65. Andrea

    Hej! Man kanske ska ha tur att vinna någonting nu.. 🙂
    Jag skulle vilja ge detta kit till min pojkvän, han är världens bästa och förtjänar verkligen detta kit 🙂 Finns alltid där för mig, älskar mig när jag förtjänar det som minst och står ut med mina PMS.. 😉 Vet att han älskar NIVEAS produkter men tyvärr inte något som prioriteras när vi sparar till eget boende .. 🙂 åh vad jag håller tummarna!!

  66. Malin

    Jag skulle vilja vinna kittet till min sambo för att han ställer upp i alla väder! Han jobbar och står i för att jag ska kunna plugga på högskolan samtidigt som vi nu ska ha vårt första barn! Han har även hjälpt mig oerhört mycket att få rätsida på mitt liv då jag varit mobbad från 6 års ålder till dess att jag var cirka 18,5. Han trodde på mig och fick mig att förstå att jag är värdefull oavsett vad de andra säger 🙂

  67. anna

    Hej Supermorsan=)

    Jag skulle vilja ge de till antingen min sambo,min pappa eller min farfar, för alla tre förtjänar en present!!!!!!!!

    Kram från en annan supermorsa=)

  68. Lina Johansson

    Hej!

    Jag skulle vilja ge kittet till min sambo Erik som är världens bästa pojkvän, alltid ställer upp, ser när jag behöver en kram och prata av mig lite och som på sitt egna sätt visar att han älskar mig och jag älskar honom också!

    Kram

  69. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja kitet till T. Vi har ”träffats” från och till under det senaste året, och jag hoppas fortfarande att det ska utvecklas till något seriöst. Han har dock mycket i sitt privatliv som gör att en seriös relation inte fungerar för tillfället, men jag ger inte upp riktigt än. Det vore super kul att få överraska honom med detta då han absolut inte skulle vara beredd på det.

    Kram Sanna

  70. Ann-Sofi

    Jag skulle vilja vinna kittet till barnens pappa. Han har lite allergi och kan inte hitta produkter som passar hans hy, men just Nivea passar hans hy. Han är en toppen pappa som är bäst i alla väder och jobbar och sliter 🙂

  71. Ewi

    Hej! Jag är jättegärna med och tävlar, och skulle vilja ge detta till min pappa i julklapp. Pappa som jag aldrig riktigt känner att jag hittar en bra present till, men som jag så gärna vill ge något fint! Trots att han har egna saker att oroa sig för, risk för varsel och en kropps som börjar säga ifrån till hårt industrijobb, har han ändå alltid tid att hjälpa oss att meka med bilen, lyssna på frågor och fixa och ordna med allt praktiskt! Han har hela min uppväxt alltid pushat oss barn att försöka nå längre i livet än vad han gjort, och alltid velat att vi skall ha allt det han inte fick… Om någon förtjänar lite extra uppmärksamhet så är det min pappa!

  72. Mikaela Edvinsson

    Hej, jag skulle vilja vinna det här settet till min man av många anledningar. Dels för att han alltid lägger alla våra pengar och tid på barnen och han skulle verkligen behöva få ta hand om sig själv och känna sig lite fin och dels för att vi precis varit gifta i ett år, vilken present! Sen är han ju världens bästa drömpappa!
    Hoppas på tur!
    Kram Mikaela

  73. Elin A

    hade varit perfekt att vinna till min sambo för han luktar han inte gott när han varit och tränat, efter en dusch, rakning och eftervård med dessa produkter så hade han varit lika gudomlig som vanligt igen!

  74. Karin

    Jag skulle vilja ge kittet till min nyblivna sambo eftersom han är värd lite lyx och härliga produkter. Han tänker alltid på mig och fixar så jag ska må bra, vill gärna göra detsamma för honom.

  75. Anna Göransson

    Hej Mirka..jag skulle vilja ge kittet till min underbara man o pappa till min dotter Lilly..för han e den bästa som finns på denna jord..ställer upp i alla väder..för allt och alla..så han skulle verkligen förtjäna att få detta kitt..tack för en supertrevlig blogg..Kramelikram Anna

  76. simon

    Hej! Vinner jag skulle jag ge det till min farbror som ställer upp i vått och torrt för mig. Han har alltid funnits där. Som ett tack!

  77. Zandra

    Jag vill såklart vara med, detta kit skulle vara perfekt till man som nyss blivit pappa igen för tredje gången! Det är ju inte bara vi kvinnor som behöver lite uppfräschning ;))

  78. Stina

    Hej Mirka!
    Jag skulle så gärna vilja vinna kitet till min pojkvän. Dels för att han är underbar och gör allt för mig & våran lilla familj, och dels för att jag har lite dåligt med pengar till julklappar i år.
    Kram!

  79. jessica

    Jag skulle vilja vinna kittet till min underbara sambo, han finns för mig och min dotter. Ställer upp med allt, han är en riktig klippa.

  80. caroline skoog

    jag skulle vilja vinna detta och ge till min underbara sambo för att han har stått ut med allt när jag hade gips på handen och samtidigt skulle vi flytta till en ny lägenhet så han fick sköta allt hemma med matlagning,disk och allt som ska göras hemma under dom 5 veckorna och packa till flytten och samtidigt hjälpa mig eftersom jag inte kunde göra allt själv med gips, och sen jobbar han även hela dagarna så jag uppskattar verkligen att han orkade med allting då så skulle va underbart att få ge detta niveapaket till han å visa hur tacksam jag är..

  81. Lena

    Jag skulle vilja ge detta till min sambo för att jag använder Niveas produkter, och jag vill att han ska lukta lika gott som mej !! Hi hi

  82. Ida Bergqvist Karlsson

    Jag skulle vilja ge min man ett kit från nivea. Han står ut med mig och mitt hemska humör vid PMS ( som kom efter dotterns födelse 08). Jag tampas och kämpar och han finns där.

  83. Violina

    Om jag blev en lycklig vinnare skulle jag ge kittet till min älskade make som stöttat mig under och efter mina tre jobbiga ryggoperationer! Han har stöttat och tröstat, han har fixat allt hemmavid, han är det bästa jag har!

  84. Alexandra

    Hej.
    Jag skulle vilja ge kittet till mina barns far som jobbar väldigt mycket och som ibland glömmer bort att ta hand om sig själv.
    Han köper alltid niveas produkter så det hade varit kul att låta honom få detta kittet.

  85. Anna. S

    Om jag vann skulle jag vilja ge kitet till min underbare man som trots heltids jobb alltid är närvarande med barnen, renoverar hemmet och nu när jag väntar vårat 3:e barn så är jag ännu mer säker på att han är rätt man för mig =)

  86. Anna Olsson

    Hej!
    Jag skulle vilja ge setet till min man för att vi har lyckas hålla ihop i 21 år och fått tre fina barn tillsammans!
    Kram Anna

  87. Towe

    Jag skulle vilja ge kittet till min sambo.
    När han träffade mig för 2 år sen hade inte han några barn utan han fick ta mina 4 på köpet. Men sen bestämde vi att vi skulle försöka få en liten gemensam krabat.
    Tjong sa det så blev Ozzy till och min sambo fick bli pappa vid 43 år, som han inte trodde att han skulle bli.
    Så han är värd paketet med Niveas artiklar så han kan få unna sig lite luktagottlyx 🙂

  88. Maria

    Hej!
    Skulle vilja ge detta till min man och mina barns far.
    Han jobbar hårt som brandman och lärare inom räddningsverket.
    Brandrök sätter sig i huden och är väldigt svårt att få bort oavsett hur mycket man ducshar…detta kittet kan i alla fall vara en bra hjälp på vägen att dofta lite godare…:)
    Tack!
    Mvh Maria

  89. Anette

    Jag skulle vilja vinna det till min älskade sambo som för ett år sen donerade sin ena njure till sin bästa kompis.Efter det så bröt han handleden och gick igenom två operationer.Nu äntligen börjar han må som vanligt igen!

  90. Anja

    Jag vill ge kittet till min son. Han tränar mycket och har upptäckt att det är fräscht att dofta gott. Tala om att han skulle få komplimanger av tjejerna.

  91. Birgitta

    Vilken bra tävling! Jag vill ge kittet till min pappa för att han betyder så mycket för mig!! Vore så roligt att spontant få ge honom en liten present, när han som minst anar det!

  92. Frida

    Jag vill gärna vinna detta till min älskade man! I söndags skulle vi fira hans första fars dag, så blev inte fallet… Vi hade båda påhälsning av vinterns skräck, VINTERKRÄKSJUKAN! Skulle vara så roligt att få överraska honom med detta och fira fars dag igen, på riktigt.

  93. Maria

    Det bästa vill jag ge till min finaste sambo och pappa till vår underbara son. Tack hjärtat mitt för att du valde att mig!

  94. Mikaela Andersson

    Detta skulle jag vilja ge till min älskade sambo och mina barns älskade pappa. Är så dålig på att överraska och det var flera år sedan som han fick en present spontant. Så detta vore jätteroligt att få ge honom!!

  95. Viktoria

    Jag skulle vilja ge det till min man, han är en av få som aldrigaldrig använder några som helst produkter annat än tvål och schampo men jag tycker det är dags för lite hjälp åt huden hans och lite luktagott för mig att sniffa på 🙂

  96. Terese

    Hej! Jag skulle vilja ge kitet till min otroligt starka och omtänksamma sambo, som behöver tänka på och ta hand om sig själv! Han är nybliven pappa till vår son på 5 månader, renoverar vårt hus vi köpte för ungefär ett år sedan och tyvärr blev han nyligen arbetslös men kämpar på och har nu en provanställning! Som att inte detta är nog med jobb så råkade hans pappa ut för en olycka och det var min sambo som hittade honom nästintill livlös för ca 3 månader sedan. DÄRFÖR vill jag vinna kitet till honom och kanske ge honom en ansiktsbehandling samtidigt, han är värd det 😉

  97. Trebarns mamma

    Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min pappa som är världens bästa pappa/morfar. Han har länge haft problem med hälsan utan att läkarna visste vad det beror på, nu har vi fått ett svar och inte något positivt tyvärr. Han har fått cancer. Jag vill gärna ge honom något som gör honom glad.

  98. Ulrika vik

    Skulle så gärna vilja ge detta till min underbara sambo. Jobbar & sliter på jobbet & privat. Ställer upp på alla som ber om hjälp. Gör ingen skillnad på hans barn eller mina. I denna familj är VI en familj!! Han skjutsar & fixar till träningar, kompisar, affären osv utan diskutionen! Oj skulle kunna motivera flera sidor ;)! Men skulle så gärna vilja överraska han med detta sett :).

  99. Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

    Jag skulle vilja vinna till min man som får stå ut med massor av gnäll från mig men som trots detta ändå gör ett fantastiskt jobb med alla våra barn och han ställer alltid upp för mig och finns där. Får mig alltid att orka. Dessutom har jag ingen egen pappa att få ge något till då han helt enkelt inte bryr sig och därför känns det extra viktigt att få uppvakta min man för han är som en pappa ska vara till mina barn. Det man inte själv fått ser man till att sina barn får.
    Nu håller jag tummarna.

  100. Caroline Andersson - Mamma till Elias

    Till min sambo som är helt underbar med våran son och har ställt upp otroligt mycket för sin familj den sista tiden genom att dels göra det mesta hemma då jag mått dåligt efter mammas bortgång och ett missfall, han har gått hemma med sonen sen i slutet på augusti för att jag ska kunna gå skolan för att få den utbildning jag vill. Jag har varit väldigt dålig på att visa hur mycket jag uppskattar det han gör och jag tycker han är helt underbar som har orkat och har stannat, det är inte lätt att som 17åring bestämma sig för att bli pappa och sedan stötta och ta hand om sin familj i några av de svåraste motgångar man kan möta men det har gjort oss starkare som familj. Jag tycker att han förtjänar en present och uppmuntras lite extra, jag vill att han ska se att jag faktiskt uppskattar det han gör väldigt mycket!

  101. Josefine

    Jag skulle vilja ge kittet till min älskade fästman som blev firad på sin första farsdag i söndags! Han är världens bästa pappa till vår dotter som är två månader gammal nu. Han fick sitt första barn relativt sent i livet men är en otroligt lek- och kärleksfull pappa som jobbar hårt för sin familj men nog helst skulle vara hemma och mysa med oss hela tiden. Vi har det inte så gott ställt så unnar sig ”skönhetsprodukter” gör han aldrig. Skulle vara så roligt att överraska honom med detta kitt!

  102. Jenny

    Åhh detta kittet skulle jag vilja ge min bror i julklapp! Han är hela familjens stöttepelare,han är en klippa. Han hjälper alltid mig så fort det är något….skulle vilja ge nåt tillbaka till honom!

  103. Elisabeth

    Jag skulle vilja ge detta till min älskade son i födelsedagspresent. Han fyller snart 15 år och har haft ett par tuffa och jobbiga år efter en stor sorg och kris. Nu börjar glädjen åter igen äntligen spridas i hans ansikte och han önskar sig just sådana produkter 🙂
    Kramar!

  104. Linda Hildingsson

    Jag skulle vilja ge detta till min sambo. Mina barns pappa. Vi har haft ett par tuffa år, en graviditet som slutade med HELLP i v 24+1, vår lille Leon klarade sig inte. Vi vart gravida på första försöket 3 månader senare, ultraljud v 5-6, TVILLINGAR!! Läkarna tyckte att vi skulle göra abort risken för HELLP var för stor. Men min sambo har stöttat och pushat mig. Våra tvillingpojkar Elias och Albin kom i v 31+3 återigen med HELLP men idag har vi två 8 månaders bebisar som tycker om livet! Oscar har varit stark för mig i det svåra, hade aldrig klarat detta utan min kämpe! Hoppas jag får göra honom glad med detta kit!

  105. Katja

    skulle vilja ge detta paket till min fina sambo som alltid finns där för mig och barnen. Han är en fantastiskt pappa till våran dotter o extra pappa till mina söner. För en o en halv månad sedan operera jag halsen, en operation som lett till en del komplikationer o segt återhämtande.. under denna tid har han skött om barn, hem o jobb. Va vore inte mer fantastiskt än o få ge honom detta paket som en uppmuntran?!

  106. Jessica Mellqvist

    Hej!

    Skulle vilja ge denna till min mammas man Peter. Han har funnits i våra liv sen jag var 11 år och jag har alltid firat honom på fars dag.
    Men iår fanns inte tiden, illa av mig, mellan mon egen sambo, min sambos pappa och min biologiska pappa. Fast jag vet att han inte tar illa upp så skulle det ändå kännas toppen att få ge honom detta i efterskott.

    //jessica

  107. Linda

    Hej!
    Jag skulle vilja ge min sambo denna gåva. Alla dagar i veckan ger han mig massor av kärlek. Han får mig att känna som den vackraste och smartaste kvinnan på planeten. Mitt självförtroende har han byggt upp till topp. Sitter i en kärlekskarusell där jag är fullständigt trygg.
    Jag kan bara älska gubben och vara lika generös tillbaka med känslor. Men det skulle vara kul att ge en gåva också.

    Linda

  108. Krista

    Hej!
    jag skulle jätte gärna vinna detta till min underbara pojkvän som finns för mig. Han fyller år snart och jag tror att han skulle tycka om det han har funnit för mig så länge även fast inte allt har varit så bra. skulle betyda allt för mig har aldrig vunnit något sånt på bloggar haha lite smörigt men hoppas ! hoppas du får en bra vecka!

  109. Susanne Ejdestam

    Skulle vilja ge detta set till världens bästa pappa/ sambo som en present från våran lilla dotter! Han skulle bli så glad och han är verkligen värd det för han ställer upp både på mig och vår lilla familj;)

  110. HannaV

    Till min pappa som bor 135mil borta från mig(i Finland),bara för att jag saknar honom så fruktansvärt mycket varenda jäkla dag <3

  111. Malin

    Jag skulle ge det till min pojkvän och pappan till mina 2 barn. Han ställer upp i vått och torrt, när de kniper så fixar han och ser till i första hand så att vi har det bra, så jag skulle vilja ge honom de 🙂

  112. Ida

    Hej!
    Jag vill vinna paketet till min kära man som ställer upp och är jobbar mindre för våra barn och min skull så att jag kan satsa på mitt jobb och karriär och samtidigt få familjen att fungera

  113. Rebecca (Rebellen)

    Skulle isåfall ge det till min pappa för att han är världens bästa pappa o världens bästa morfar till min 2,5åriga dotter. Som ensamstående har man inte så mycket pengar alltid o då kommer han o hjälper oss. Även och ställa upp för oss,han är guld värd! Han är på jobb uppe i norge på veckorna o bor i en barack, att ge honom en sånt här lyxigt kit hade han blivit superglad över 🙂

  114. Anne-Marie

    Jag skulle vilja ge det här kittet till min sambo. Mirka du har ju sett honom och vet att han är i desperat behov av det 😉 😉
    Sen vore det inte fel att få en ”yngre” man utan att byta ut honom 🙂

  115. Lina

    Jag vill vinna kittet till min kära make som nu använder ICAs raklödder och det luktar gammal gubbe om honom varje gång han rakat sig så det vill jag slippa 🙂

  116. Linda

    För 8 dagar sedan kom vår lilla prins till världen, och detta genom ett kejsarsnitt. De senaste månaderna har varit otroligt jobbiga då sjukvården har varit osäker på hur prinsen har mått i magen.. till slut valde de att plocka ut honom! Min älskade sambo har funnits vid min/vår sida sedan dess dygnet runt och hjälpt mig med allt som behövs, både gällande mig själv och vårt älskade barn. En stor lycka för oss var då vi fick klart för oss att prinsen mår bra efter lite extra hjälp de första dagarna tillsammans med oss. Självklart vill jag uppmuntra min älskade sambo med detta paket, då jag inte kunde ta mig till affären och inhandla något till hans farsdag!

  117. Andrea

    Jag skulle vilja ge det till min kära pappa alltid har funnits där för mig. Just nu är han väldigt ledsen då han har blivit av med sitt jobb. Jag skulle vilja ge det till honom för att vissa min uppskattning och för att få han på bättre humör.

  118. Hanna

    Om jag vann skulle min käre sambo få kittet! Snart drar säsongen för både isfiske och skidor igång, då går han ständigt runt med både skäggstubb och torr hy från kylan och norpar ansiktscremer från mina burkar i badrumsskåpet:) Han är dessutom en helt fantastisk pappa som vi så gärna skulle vilja fira lite i efterskott då hela familjen låg sjuka på farsdag!

  119. Tina Feuk

    Skulle ge det till min älskade man som är min stöttepelare här i livet, han finns för mig i alla lägen! Han har tyvärr varit ofrivilligt arbetssökande i snart 1,5 år, trots detta håller han modet uppe för min och våra döttrars skull, han ordnar o fixar o står i och är en fantastiskt underbar man och pappa! Han är värd allt han kan få! <3

  120. Kathryn Wickström

    Jag skulle vilja ge det till min man Leif,för att han är en så bra pappa,morfar och farfar,han har alltid ställt upp för våra barn och nu finns han där för våra barnbarn

  121. Camilla

    Vill ge det till min man, för det är han värd. Han är inte den som springer o shoppar, han tänker alltid i sista hand på sig själv, familjen går alltid före.

  122. Mari-Lois Lundberg

    Skulle villa ge min sambo , så slipper jag köpa honom ngn julklapp.
    Så blir det pengar över till annat.

  123. Nina

    Skulle vilja ge detta till sambon, då vi hade magsjuka i fam när det var farsdag och inte kom iväg o kunde köpa en present! Men också för att jag tycker det är på tiden att han börjar ta hand om sig själv lite och inte bara oss andra!

  124. Christina Olsson

    Jag skulle så gärna vilja ge detta till min man Thomas!
    Han lånar alltid min dyra ansiktscremé efter rakning och allt oftare nu på vintern då han är torr i huden, skulle vara kanon om han fick ett eget kit att använda som var till för honom. Som grädde på mosen så är han världens bästa pappa och jag älskar honom enormt mycket ♥

  125. Tinne

    Hej Mirka!!

    Är det någon som behöver ett sånt fint kit så är det min sambo som aldrig har använt något sånt. Har tror det räcker med deo 🙂 Så han skulle verkligen behöva denna vinst.

    Tack för en trevlig blogg

  126. SAndra

    Hej. Jag har ingen fin och välskriven motivering. Men skulle helt enkelt gett min pappa grejerna ifall jag vann! Han ställer alltid upp och kör till olika aktiviteter och hämtar om det behövs för att jag inte skall åka hem i mörkret själv. Han är helt enkelt bara bäst min pappa, skulle inte byta bort honom för allt i världen!!!

    Kram Sandra

  127. Maria

    Detta skulle jag vilja vinna till min sambo som inte mår så bra just nu =(
    Idag fick vi veta att företaget han jobbar åt ska läggas ner där vi bor och flyttas till Polen, så nu blir det bara till att spara och vända på alla kronor för att få ihop det här hemma. Känns tungt just nu =/ Kanske skulle göra honom lite glad =)
    Håller mina tummar
    Kram till ER

  128. Elisabeth

    Hej!
    Skulle vilja ge detta till min pappa som ALLTID finns där och ställer upp vad det än gäller!!!Han är oxå världen bästa morfar till min dotter Maja =)

  129. Madeleine Andersson

    Till min sambo som i ett halvår tid har påmint mig om att han önskar sig en rakhyvel i Farsdagspresent. Men tror du han har rakat sig än. Nä för han har inte de andra grejer man behöver. Lödder och after shave enligt honom. Han jobbar dessutom på pappersbruket här i borlänge och jag tror att i dess kristider som nu råder har dragit in på tvålen och hällt kåda i tvålpumparna. Här de luktar som rengöringmedel. Nåt mumma. Så de set skulle passa honom perfekt.

  130. Guro

    Hej Mirka 🙂

    Om jag vinner detta skulle jag vilja ge det till min lillebror. Hans tjej bor i London och han i Norge, vilket gör att det blir mycket resor på dom 🙂 Perfekt och packa med sig lite nye grejor i väskan nästa gång han ska iväg. Och jag vill ge det till honom för att han är värdt det 🙂

  131. Carina

    Jag skulle vilja överraska min älskade pappa som alltid ställer upp för sina barn och barnbarn. Han har alltid funnits för oss och stöttat oss i alla lägen. Jag är så glad att jag har honom och skulle vilja visa min uppskattning genom att ge honom detta. För även om vi tackar honom hela tiden så glömmer man att verkligen visa hur mycket han betyder för oss och sina barnbarn. Kramar Carina

  132. chatarina

    Jag skulle vilja ge denna fina gåva till min underbara sambo, det är hans första farsdag med vårt gemensamma son! Sedan tidigare har han 3 söner och jag har 1 son. Bättre papps/bonuspappa kan man inte ha till sina barn! Han ställer upp i vått och torrt både för barnen och mig, trotts ständigt värkande rygg och många andra problem…. Nu var det så att jag inga pengar hade kvar att köpa någon present till vår underbara far denna farsdag tyärr….. Jag håller tummar och tår att lyckan är med mig så jag kan ge en fin gåva till den man vi håller så kär!

  133. Fiffi

    Hej! Jag skulle vilja ge detta till min älskade pappa som är sämst på att använda något annat än tvål, till allt! Hemskt tråkigt tycker jag. Skulle vara underbart att få skämma bort honom lite, och att få ge honom en stor kram då han är nyrakad och luktar gott! Tror inte att min mamma skulle ha något emot det heller! 😉

  134. sara

    Hej
    Jag skulle vilja ge detta till mina barns älskade pappa tillika min man, då jag inte har en egen pappa att skämma bort.

  135. Johannah M

    Jag skulle såklart ge det till min man, antingen som julklapp eller som present när våra tvillingar fötts och han blir fembarnspappa. det kan säkerligen hjälpa honom att känna sig fräschare efter en jobbig natt =) och dessutom unnar han sig aldrig ngt själv.

  136. Eleonore

    Det sista jag berättade för min pappa var att jag fått missfall, sen dess har han inte hört av sig och det är tre år sen.
    Därför vill jag ge det till min älskade sambo som är så underbar mot vår son.

  137. Alexandra Andersson

    skulle vilja ge detta till min sambo som alltid ställer upp och hjälper mej med allt! I år ska vi inte ge varandra julklappar eftersom ja är mammaledig. Så de vore kul att få ge honom detta! 🙂

  138. Linda

    Hej! min man är verkligen helt fantastik pappa. han leker men våra barn till svetten rinner=) Skulle var fint och ge honom lite lukta gott;)

  139. Emma N

    Hej
    Skulle jag vinna så skulle jag ge detta till min sambo. Han har ställt upp för mig och stöttat mig, när jag har varit arbetssökande. När jag har känt mig som mest nere och värdelös, så har han sagt de rätta orden för att få upp mig ur det mörka igen. Skulle bli så glad om jag kunde ge detta till honom.
    MVH
    Emma

  140. Anna

    Jag skulle vilja ge detta till min man och pappa till mina barn… Han är verkligen så underbar mot oss alla och ställer upp för oss i alla lägen och det vore så härligt att ge detta till honom

  141. Maria mamma till 6

    Till min älskade man självklart! Han är ju bara bäst! Både som man och som far till våra 6 barn! Hoppas bara på lite tur nu :))

  142. Maria H Lång

    Skulle vilja vinna detta och ge det till min man, som nu ligger på sjukhus för att han skadat benet, vi saknar honom och hoppas han får komma hem snart!. Det skulle bli en fin överraskning och en försenad fars-dag present.

  143. Caroline

    Jag skulle vilja vinna detta kit till min älskade sambo som verkligen förtjänar lite vardagslyx efter en höst med en nyinskolad dotter på dagis och gravid sambo (med allt vad det innebär) 😉

  144. Maria mamma till 6

    Till min älskade man självklart! Han är ju bara bäst! Både som min man och som far till våra 6 barn! Hoppas på lite tur nu :))

  145. Emmis

    Jag skulle vilja vinna ett sånt fantastiskt set till min älskade sambo som verkligen är världens bästa pappa åt våra två barn, han finns alltid där för dom och tar mer en gärna hand om dom medans jag tar lite egentid, har aldrig vartit några som hellstproblem från hans sida, han tappar aldrig humöret som jag kang göra utan är alltid lugn och sansad, när våran son på 7månader nu fick tänder och skrek i timtal så hick han snällt och bar och tröstade, känner inte många som har det tålamodet som han har och därför tycker jag han förtjänar att få detta set och få rå om sig själv lite, då han även föredrar nivea bland hygien artiklar för han har svårt för deo med alkohol i… Jag skulle bli sååå glad över att få ge honom detta, för det och så mycket mer är han värd…

  146. Nettan

    Min son skulle jag vilja ge detta Nivea-set
    Han är snäll o hjälper mig alltid när jag honom bett
    Sitt körkort klarade han också o det kan belönas
    Inte fel att låta hans kroppsdofter förskönas
    Idag doftar han absolut inte på nåt sätt illa
    Men tjejer börjar locka o vem kan inte Niveas dofter gilla

    /Kram Nettan

  147. Diana - 2barns mamma från Finland

    Jag skulle vilja vinna detta paket åt min underbara Sambo!
    Han är mitt stöd i vått och torrt,
    han är den som finns där för mej under svåra dagar..
    Då är det HAN som gör allt som det krävs/innebär med 4barn..

    Jag skulle vilja ge honom detta ”lilla/stora” paket som en liten gest på tacksamhet för allt han gör för mej/oss!

  148. Malin Össmar

    Å detta skulle jag vilja vinna till min karl! Han skulle verkligen behöva lite egentid och bra grejer till huden för lite uppfräshning då han de sista månaderna slitit för oss (jag och två barn), med att vara pappaledig på dagarna, jobba om kvällarna/nätterna, ta hand om hemmet och samtidigt renoverat i vårt hus. Medan jag är gravid med 3e, jobbar, och mest går omkring och mår illa när jag väl är hemma..

  149. Emma S

    Åh, detta hade passat perfekt till min sambo! Vi firar 3 år tillsammans den 16:e November och jag tänkte såklart köpa något till honom. Så de här produkterna skulle jag verkligen vilja vinna! 🙂

  150. Elin karlsson

    Vilken kul tävling! Jag skulle vilja vinna det här kitet till min underbara pappa. Jag kunde inte fira honom på farsdag i söndags då han var tvungen att jobba i Norge. Han är en jättebra pappa och finns alltid där och har alltid ställt upp på mig när jag vart ensamstående småbarnsförälder och sjukskriven och hade det tufft. Han är värd nåt fint!
    Kram

  151. Anna

    Det här skulle jag gärna ge till min pappa som efter flera veckors intensiv strålning för sin cancer mår riktigt dåligt, allt som luktar gott gör honom på bättre humör:)

  152. Natali

    Jag skulle ge kitet till min man, vi behöver i princip alla dessa saker med oss till BB då vi ska få vårat första gemensamma barn med kejsarsnitt i December och han kommer lite tidigt pga komplikationer så det blir att ta med ganska mycket saker inkl många hygienprodukter 🙂 vore kul att ta med helt oöppnade och nya produkter.

  153. Anne Ruuska

    Jag skulle vilja ge det till min särbo som alltid ställer upp för mig och skämmer bort mig med god mat, nya kläder och resor. Han finns alltid i mina tankar och jag saknar honom jämt när vi är ifrån varandra.

  154. Hannele Kirjavainen

    Jag skulle vilja vinna detta åt min kära sambo, han är verkligen värd att bli lite bortskämd, han är helt underbar och finns alltid här för mig och barnen, han tänker alltid på oss i första hand, så att ge honom något som detta vore ju jätte kul.

  155. susie i småland

    Hej sötaste mirka..
    Skulle sååå gärna vilja vinna detta, då jag och maken väntar barn nr 7..Hinner aldrig skämma bort honom ordentligt…så då vore det roligt att få överraska honom med detta ..
    Hälsa så gott till hela familjen..
    Kramar susie i småland

  156. Marlene

    Passande datum tävlingen avslutas, min sambo fyller nämligen år den 16/11. Dvs nu på fredag 🙂 Han önskar sig ingenting men jag vill gärna ge honom något fint då han är världens bästa pappa och sambo. Detta kit tror jag skulle passa honom utmärkt då han själv sällan unnar sig såna här produkter 🙂 Jag är väl medveten om att han får vänta några dagar på presenten men det är som dom säger, den som väntar på något gott… 😉

  157. Kristiina

    Skulle vilja vinna till min son, som är nybliven pappa. Vet att han skulle bli jätte glad över vinsten och jag med:))

  158. Emelie Nilsson

    Jag vill gärna vinna kittet till min sambo. Kanske till julklapp eller bara en spontan present för att han är min!
    TACK =)

  159. Lisa Öhlin

    Hej Mirka. Jag skulle vilja skämma bort min man med detta kit då han aldrig skulle kosta på sig detta själv. Han har alltid varit en som ställer upp för alla andra och tenderar att glömma bort sig själv. Mvh Lisa

  160. Anette Wikström

    Till min son (tonår) som tillbringar många stunder i duschen (är det någon tonårssjuka?)
    Det går åt mycket rengöringsprodukter ,vore kul om han fick pröva Niveas!!

  161. Majsan

    Min man och våra barns pappa kommer i dagarna hem från tre månaders jobb i Indien. Vi tror att han skulle skulle behöva skämma bort sin kropp med lite Nivea efter hårt slit och mycket värme.

  162. gabriella

    Heej!
    Skulle jätte gärna vilja vinna detta kit till min sambo som verkligen förtjänar de, han ska bli pappa om bara en månad. Han tar hand om mig som en prinsessa vilket jag uppskattar till 100%. Tackar så mycket i förväg 🙂

  163. Jessica

    Jag skulle vilja ge det här kitet till min pojkvän, han är en som person som har ett hjärta av guld ochsom glömmer att ta hand om sig själv eftersom han alltid sätter andra människor före. Han tar alltid hand om mig, så nu skulle jag vilja skämma bort honom lite!

  164. maria

    Hej Mirka.
    Jag vill ge min underbara pappa detta i julklapp. Han ställer alltid upp på mig och mina döttrar när vi behöver hjälp. Han har fyllt 70år men är i god form så han ställde upp med bil och kärra nyligen när min dotter flyttade ihop med sin pojkvän.
    Helt enkelt han är BÄST.
    ha det gott

    maria blocher

  165. Pia Milton

    Hej!
    Skulle gärna vilja vinna detta kit till min man, han jobbar skift och träffar våra tre barn varannan vecka pga hans arbetstider. Den vecka han får med barnen är han med på alla deras aktiviteter, leker och söver dom. Detta vore kul att ge honom för att visa våran uppskattning även att han bara är med oss varannan vecka.

    Med vänliga hälsningar Pia

  166. Tina 9 barnsmamma

    Hej !

    Jag vill ge kittet till min man som är så snäll på alla sätt o vis.Han har trotsat allt man bruka påstå att karlar är.Han hjälper alltid till i hemmet,bara han som försörjer en stor familj på 11 personer,han har alltid satt mig i första hand o varit hemma då jag är sjuk eller inte mår bra psykiskt……en annan sak är att han låter mig alltid få resa o uppleva saker medans han stannar hemma med barnen. Nåt extra har jag alltid velat ge han men har oftast inte råd.

  167. asija

    Jag skulle vilja ge det till min pappa. Han är en pappa/man som alltid sätter andra i första hand. Vill alltid hjälpa andra och få andra att må bra. Han behöver få tillbaka en liten del av det, både jag och han skulle bli glada om han vann detta paketet

  168. pam

    Jag skulle verkligen vilja vinna detta pris till min pappa! Jag flyttade hemifrån för ett halvår sedan pga. studier och har därför inte kunnat hälsa på honom allt för ofta, därför missade jag även att träffa min pappa nu i helgen då det var farsdag. Då studielånet och bidraget inte räcker så långt så skulle det här priset komma så underbart rätt, och jag vet att han skulle bli jätteglad!

  169. Malin

    Till min käre far;
    så snäll och rar.
    Kramar med kinder och haka så lena,
    efter rakning insmord med Nivea.
    Visst är han en present som denna värd;
    som tack för allt; lite manlig flärd!

  170. Evelina

    Jag skulle vilja ge de till min man då ja tycker han slutat lukta gott nu för tiden. hehe taskigt men han skulle behöva det 🙂

  171. Helena

    Hej Mirka, jag skulle så gärna vilja vinna Niveaprodukterna och skänka dem till min underbara man och tillika pappa till våra fyra barn av det skälet att han har ett hjärta av guld och gillar niveas produkter

  172. Malin Björck

    Skulle väldigt gärna vilja ge detta till min älskade man som slutade sitt jobb för att bli min assistent när jag blev sjuk. Han är helt otrolig och jag älskar honom över allt annat:-)

  173. Anki

    Hej! Till min stora son som just fyllt 18 år och flyttat hemifrån det skulle verkligen uppskattas av han
    Kramizzz Anki med alla grabbar

  174. Rebecka

    åh! Jag skulle gärna vilja vinna detta kittet till någon utav mina 4 äldre bröder. De tränar väldigt mycket och det luktar ju inte rosor om man säger så 😉 Detta skulle de kunna använda efter duschen och lukta godare än någonsin..!

  175. Camilla Forsgren

    Jag skulle vilja ge det här kitet till min pappa för att han är den bästa som finns. Han ställer alltid upp och hjälper en när det är problem. Han fixar och donar och finns alltid tillgänglig. Han skulle behöva lite ompyssling han också, det förtjänar han efter att ha hjälpt mig så mycket de senaste åren.

  176. Agnetha

    Det här fina paketet hade blivit en perfekt julklapp till min bror. Han tränar mycket = duschar ofta, och därför har han behov av produkter som är särskilt skonsamma mot huden och ger mycket återfuktning. Han hade blivit jätteglad för detta Nivea-paket, det är jag säker på.

  177. sanne

    Jag skulle vilja ge detta till min pappa. Han ställer alltid upp för mig och mina syskon, trots skilsmässan med min mamma osv. Jag tycker han verkligen förtjänar något fint för allt han gjort för mig! / pappas flicka haha

  178. Terese

    Jag skulle vilja ge detta kit till min man och mina döttrars pappa Johan för att han tagit hand om hus,mat,djur,barn och mig i snart 2veckor då jag är nyopererad och inte kan göra NÅGONTING.

  179. Elenora

    Jag skulle vilja ge det till min pappa för att göra honom glad för han har haft det svårt på sistone för att hans bror har blivit väldigt sjuk och hamnat på sjukhus så jag skulle ge detta honom för att göra honom glad 🙂

  180. Anna J

    Jag skulle vilja vinna detta paket för att ge det till min man som håller på att måla vårt vardagsrum medan jag sitter och tar det lugnt vid datorn.

  181. Laura

    Om jag vann så skulle jag ge kittet till min man!

    Vi firade farsdag i söndags med våra 4 barn och snart fyller han hela 30 år! Skulle vara en perfekt present till en fantastisk pappa och man som kan fortsätta vårda sitt yttre trots att han blir så gammal som 30 år 🙂

    Med vänlig hälsning, Laura

  182. Nettan

    Jag skulle vilja ge detta till min pappa. Utan honom hade jag inte vart där jag är idag. Han finns alltid där o ställer upp i alla lägen skulle va kul o få ge nåt litet tillbaka!

  183. Linda

    Hej!
    Jag skulle gärna vilja vinna detta kit till min underbara pappa. Han har hjälpt mig att ta mig genom 4 svåra depressioner under de tre senaste åren när varken psykologer eller tabletter har fungerat rakt ut. Jag skulle vilja vinna detta för att visa min uppskattning mot honom på andra sätt än bara med ord. Han ä världens bästa pappa och han gör allt för mig i alla lägen, han har funnits för mig alla mina 17 år på jorden. Han är en såndär drömpappa som alla vill ha. Älskar min pappa!

    /Linda

  184. Johanna

    Jag skulle vilja ge detta kit till min underbara man för att pigga upp honom då vi har förlorat 2 familjemedlemmar på kort tid . & sen oxå för att han är världens bästa & roligaste pappa för våra barn 🙂

  185. ann

    Jeg ville give det til min søn, fordi han er superdejlig, sød og rar, og fordi livet for en gangs skyld er med ham. Og så fordi han ville elske at få sådan en lækker serie 😀

  186. Ida Johansson

    Jag skulle vilja ge detta kitt till min morbror. Han kan behöva lite extra lyx i vardagen då han för några år sedan fick en stroke och kan därmed inte arbeta riktigt fullt ut, dvs han har mindre pengar att röra sig med.

    (kan hända att det blev två kommentarer från mig nu, vet inte om den första godkändes, om så är fallet kan denna kommentar plockas bort)

  187. Emmelie

    Hej, skulle vilja vinna detta till min sambo. Han ligger ute i veckorna och lägger asfalt men snart är säsongen slut (de brukar sluta innan jul) efter att ha jobbat utomhus i ur och skur skulle hans hy må bra av lite vård 🙂 Med vänlig hälsning, Emmelie

  188. Ida Johansson

    Jag skulle vilja ge detta till min morbror. Han fick för några år sedan en stroke och kan sedan dess inte arbeta riktigt, vilket betyder att han inte har så mycket pengar att röra sig med. Jag tycker han förtjänar lite lyx i vardagen 🙂

  189. Sophie

    Jag skulle vilja ge ett sådant fint paket till min man för att han är en fantastisk person som alltid ställer upp på alla och hjälper till så fort någon behöver hjälp och han sätter alltid sig själv sist. Det hade varit kul att ge han ett litet paket från mig och barnen.
    Kram

  190. Carolina Schumacher

    Kanske turen är med mig nu:) skulle vilja ge detta till mina barns pappa därför att han verkligen skulle behöva en present som piggar upp honom. Han är värd det bästa<3 kram

  191. mia

    Jag vill ge min sons far, detta kittet, eftersom han är en helt underbara pappa till vår son. Vår son är extremt pappig och är hans största idol. Jag skulle våga påstå att han gör sitt jobb som förälder på ett bättre sätt än jag i en del situationer. Sedan den dagen vår son föddes, har han tagit sitt ”ansvar” som pappa till 110% och jag hade aldrig klarat mig utan honom.

  192. Malin Samuelsson

    Jag skulle vilja uppmuntra min fantastiska man med detta fina kit! Som alltid finns där oavsett vad. Som tröstar och uppmuntrar och behandlar mig som en prinsessa! Efter en mycket jobbig höst med bara motgångar och han alltid ser det bästa i allt och gör mig ändå super lycklig att vi får ha varandra <3

  193. Rebecca

    Vill ge till min sambo som inte rakar sig då löddret är slut!! Så detta ser skulle vara perfekt till han!!

    /Rebecca

  194. Sandra Muhrén Johansson

    Skulle vilja vinna kitet till min pappa, som ja älskar över allt annat! Han är värd att skämmas bort lite, fast att han igentligen kanske inte är de.. de gäller oh lägga bakom sig oh gå vidare! 🙂

  195. Anette

    Hej Mirka,
    Jag skulle vilja ge kittet till min man för att han är värd det!
    Trots motgångar (min sjukskrivning & uppsägning, mitt ryggskott, hans fot i paket och kryckor samtidigt som han totalrenoverar vårt badrum) så kämpar han på utan att klaga, medans jag sover mest hela dagarna.
    Det skulle faktiskt vara riktigt kul att få överraska honom.
    Första gången jag är med och tävlar hos dig, spännande att se hur det går 🙂