Trettonbarnsmamman

En liten förändring

Vi hade ju det här hår-snacket förut och många av er tyckte att jag borde färga håret brunt…. Jag har gått och velat fram och tillbaka sen dess, velat göra det men fegat lite, jag har ju haft mitt blonda så pass länge nu så det kändes som ett stort steg att ta 😉 Idag tog jag till slut tag i saken och färgade håret – Vad tycks?

image

Jag vet att många av er tycker att jag ska ha snedlugg också men jag får fan inte till det bra 🙁 Ska ta ett snack med frissan nästa gång jag ska klippa mig 😉

Idag bakas det igen, Leilas siraps-limpa blir det…..Kommer med resultatet sen 🙂 Jag ska ta mig tid så fort jag hinner och skriva ner de bröd-recepten jag använt …..

Igår fick Linnéa hem en julkalender hon så hett önskat sig från hennes favorit-shop Kawaiidesign och hennes lycka var total 🙂 Och jag måste säga att även jag är rätt nyfiken på vad som finns i de guldiga små påsarna!

 

Inte bara jag som ramlat i färgburken utan några av tjejerna har fått experimentera lite. Linnéa har velat ha blått i håret och efter en halvt misslyckad blekning färgade vi övre hälften av håret med blått. Tyvärr så stog det inte på burken att man inte fick tvätta med schampoo när färgen skulle skjöljas bort, vilket jag gjorde och hälften av färgen försvann 🙁 Nu måste jag beställa hem ny färg och göra om det….. Alice och Selina har fått rosa toppar vilket verkar vara väldigt populärt nu 🙂

Idag är min bil på lagning, bromsarna bak ska bytas och avgasröret behöver lagas lite. Nästa vecka ska skrothögen besiktas och förhoppningsvis slipper vi alltför många fel på den…..vill ha/behöver en ny bil….

Igår kväll vaknade Älva strax före kl. 23, precis när jag skulle lägga mig. Och hur jag än försökte så ville hon inte sova. Satt uppe med henne till kl. 01.30 då hon äääntligen somnade! Det var lite surt att kliva upp kl. 6 imorse…

Ni som har undrat om min vita stickade tröja så kommer den från Rutstore 🙂 En verkligen superskön tröja/klänning som jag gillar riktigt mycket!

Måste bara få tipsa om de sköna Cheap mondey-byxorna jag har på mig där-även de från Rutstore 😉

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillys mamma

    hur bra har de rosa suttit i topparna på Alice och Selina ?? vi använder massa balsam så de inte blir trassel och är rädd att de skulle släppa väldigt fort å se tråkigt ut, dottern är superblond! föresten, vart har du köpt färgen??

    1. mirkak

      Nu har inte tjejerna tvättat håret mer än en gång sen vi färgade och det var inte mycket färg som försvann så det sitter nog rätt bra 🙂 Jag beställde från bluefox 😉

      1. lillys mamma

        okej, vi kör med massor av balsam, då vi är lockiga.. hittade nån burk med rosa färg på redrum i gävle, hoppas de kommer hålla ett tag, vart väldigt ljust, men går ju å fylla i mer, hade de i en kvart, sen tog ja i mer i ca 10min.. men hon har verkligen glansigt hår med, kanske svårt å få fäste då.

  2. Maria

    Ditt hår ser väldigt risigt ut, prata med frissan nästa gång. Och kanske inte så mörkt, det finns ju faktiskt nåt mitt i mellan med tanke på att du har väldigt blek hy även utan sömnbrist.

  3. Sussan

    Den ljusa färgen passar du bättre i, säger som några ovan, färga håret hos en frisör o fråga vad de tror du passar i

  4. Lina

    Du passar bra i mörkt hår tycker jag!
    Inpackning då och då vintertid är bra. Även balsamspray använder jag ofta.

  5. Jenny 3-barnsmamma

    Vem ser inte blek ut denna årstid? Lite rouge på kinderna så är det ”problemet” löst 🙂 Du är fin både i blont och brunt hår, kul med en förändring, att våga testa nånting nytt!
    Tack för en mysig blogg!

  6. Evelina

    hejsan, du är jättefin! såg dig på ica här om dagen och undrar bara hur du mår? du är så smal i verkligheten, du ser ofta ledsen ut på bild. du har berättat förut att du haft ätstörningar, och med tanke på att du precis varit med om ett trauma med tolvan så är det ju inte konstigt om nåt sånt bubblat upp? du vet att det finns hjälp, bara man söker.
    och du vet väl att du är jättefin? du är supersmal och helt perfekt, hoppas du finner frid att njuta av den du är, kram

    1. mirkak

      Tack du fina för din omtanke 🙂 Jag mår bra och äter som jag ska, min vikt har varit helt stabil sen i våras 🙂 Jag är dock trött efter inte riktigt få sova bra på nätterna och för mörkret kanske det som speglar sig fram….?
      Kram

  7. madelein - sexbarnsmamma

    Du är jättesnygg!! Jag vill med färga, får se vad det blir 🙂
    Antingen åt det röda eller det bruna hållet. Lite trött på råttfärgat är jag allt 🙂
    Vilken kul kalender. Skall kolla in Kawaii. De ligger ju här i Göteborg 🙂

  8. annelie

    Ja, det där med färg e knepigt. Kan nog hålla med om att lite blek blev du men va katten det är ju vinter 😉 kanske en färgning hos frisören inte skulle vara dumt för att få fram rätt nyans. Jag är oxå grymt blek o jag rekommenderas att ha en färg med lite rött i, blir mindre blek o ögonen blir jätteblå 😀

  9. fyrabarnsmamma

    NJa håller med du är det som kallas nordisk blond och en snygg kvinna så det mörka blev liksom inte du Du föll bort man ser bara det svarta mörka håret och inte liksom dig och det som känns som ditt utseende ett utsende som tex magdalena graf , emma sjöberg ja du fattar det blonda utan överdrift är du och förstärker din stil och om vi kallar det skönhet för du ser bra ut mirka och har stil

  10. Helena

    En honungsblond färg skulle passa dig väldigt bra! Du är vacker som du är men en sådan mörk färg får dig att se väldigt blek ut. Ett råd är att färga hos frisör första gången, så man får en bra nyans man passar i och har därefter något att gå efter när man färgar själv. Sedan kan jag rekommendera utslätande kräm, får håret att se mindre frissigt ut. Skriver detta av all välmening.

  11. Jenny Johansson

    TIPS! Man ska absolut inte använda schampo för att ta ur färgen!!! Faktum är att man ska vänta så länge som möjligt med att tvätta håret. Ju längre håret får vila och pigmenten stabilisera sig desto bättre! Annars tappar man färg och glans. Man bör vänta minst 1-2 dygn med att tvätta håret efter färgning!!!

  12. Helena

    Ärligt svar: du är lite blekare med den färgen på håret. Vore jag som du skulle jag färga håret hos en frissa som kan sin sak, när det gäller att se vad man passar i och inte. Jag har själv felfärgat mitt hår i många år men nu vet jag vad för färg jag ska ha för att det skall passa med hud/ögonfärg. En vacker kvinna som du ska ha det bästa så detta är sagt i all välmening. Kram till hela fina familjen Norrström!!!