Trettonbarnsmamman

Ute med tjejerna

I fredags var jag och Jenny i Stockholm på Girls night out som Mgroup hade ordnat på Pure 🙂 Vi mötte upp Annica och hennes vän Petra i Järva krog och fortsatte därifrån alla i min bil. Vi hittade ett p-hus en liten bit ifrån klubben och väl framme hittade vi Eva och hennes syrra Anna i kön 🙂 Carola messade att de var inne redan och snart var tjej-gänget samlad 🙂 Vi minglade runt bland utställarna, pratade med folk vi kände och hade det allmänt trevligt.

image

Gillade de svarta, vadderade väggarna och lamporna. Och tjej-toan var ju helt fantastisk 😀

Ser ni skorna på hyllan – DE vill jag ha, såå snygga! Vågade dock inte kika på priset 😉

image

Jag med Jenny, Carola med sin syster, Jag och Eva, Petra, Annica och Jenny

image

Efteråt tog jag, Jenny, Annica och Petra en fika på Statoil innan våra vägar skildes åt 🙂

Goodiebagen 🙂

Tack tjejer för en härlig kväll ♥

Annars har helgen varit rätt lugn. Älva har inte varit helt kry och kinkigare än vanligt speciellt på kvällarna. Det är nog tänderna som spökar….. Jag har bakat igen, det gjorde jag i fredags – Peter gillade limporna och barnen var mera förtjusta i frallorna 🙂

Ska försöka hinna baka ikväll igen….. Det har varit skjutsande hit och dit både i lördags och igår vilket tar sin lilla tid då vissa kompisar bor långt borta. Igår stormade det till ordentligt och som jag skrev så fick vi och många fler strömavbrott under ca. 4 timmar. Strömmen kom tillbaka strax efter att vi hade lagt oss vilket var skönt.

Väggen i matrummet är klart 🙂

Nu har jag massa annat viktigt att ta itu med men ska försöka hinna lägga ut tävlingen som skulle startas igår 😉

Tjingeling ♥

 Uppdatering

Vad konstigt det blev med detta inlägg….? Har laddat ner några foton från mobilen, gjorde det igår men skrev själva inlägget idag ( måndag )….ändå hamnade inlägget som om den var skriven och publicerad igår söndag….hmmm….. Ska se om jag kan flytta upp den….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Hej du hade en stickad klänning på dig på bloggträff i fredags tror jag det var. Jättefin klänning. Undrar var du köpt den? Mvh erica