Trettonbarnsmamman

Snabb-dejt med datorn

Jag har inte haft en endaste stund övers till datorn idag och har väl inte det nu heller men jag bara måste ta en kort paus…..

Idag har jag bakat, städat , bakat, städat….. och är fortfarande inte klart med tårtorna….. Imorgon firar vi de som har fyllt år tidigare i veckan 🙂 Linnéa har en av sina bästa vänner Ebba här och imorgon kommer även kompisar till Alice och Oliver 🙂

Nu ska jag tårta vidare så man kommer isäng nångång också, har jag samma ”tur” som de senaste nätterna så vaknar Älva runt kl. 24-01 och håller låda *snark*

image

 

image

Baka baka en liten kaka…..

image

Mums 🙂

Sköt om er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Men oj, du blev ju snygg i den peruken. Tycker du ska klippa lugg och färga håret mörkbrunt, tror du skulle se 10 år yngre då (fast du är fin nu med och ser ung ut)

  2. Annika - drömmen om 11 barn

    Oh, jag ska baka mockarutor till familjen idag – så det var ju komiskt att jag såg en bild på det här inne, haha. Skulle gjort det igår – men lagom till jag skulle börja så hävde Jonathan ut varenda ägg på köksgolvet – så det blev att duscha ungar istället, HAHA! =)

    Shit, du blev verkligen kanonsnygg i peruken 😉

  3. Kristina Å

    Allt bakande blev ju jättelyckat, har sett dina bilder på instagram, smarrigt värre! Hoppas födelsedagsfirandet blir lyckat det med.

  4. Jenny 3-barnsmamma

    Du är en otrolig kvinna, var får du all energi ifrån?
    Roligt med bilden, där ser man hur du skulle se ut i lugg 😉