Trettonbarnsmamman

Hej i höstrusket

Vad roligt att många av er gillade min rätt så nya stickade klänning! Den är verkligen superskön och perfekt nu till hösten/vintern 🙂 Jag har köpt den på Ellos och den är normal i storleken. Eller jag hade nog kunnat ta en i strl. 36 men gillar inte för tajta kläder så strl. 38 var perfekt tycker jag 😉 Och ja, jag gick ner några kilo under min sjuka vecka men försöker att äta upp mig igen 😉

Jag hade jeggings under….

Igår tog jag med mig Jennifer, Victor, Nellie och Älva och vi lämnade först av Kevin i Fjärdhundra och sen åkte vi vidare till Märsta. Lämnade Linnéa hos hennes kompis, hämtade upp Emmelie, lämnade lite kläder till en vän, lämnade annat till min brorsa och sen kunde vi åka hemåt igen 😀

Imorse gick vi upp tidigt för att komma i tid till loppiset i Enköping. Emmelie stannade hemma med Benny, Selina och Alice 🙂 Vi gjorde inga stora fynd på loppiset, köpte bara 6 par byxor och ett par vantar. Tycker att det fanns mycket mindre intressant att fynda mot förra året då vi hittade massa roliga leksamer m.m….. Handlade på Maxi innan vi åkte hem igen. Nu leker vissa barn, Benny spelar på Emmelies mobil och några tittar på film. Peter slipar och spackal en vägg i matrummet som senare ska även målas 🙂

Vår lördag i ett nötskal 🙂

Linnéa blir kvar i Märsta till imorgon så jag slipper åka dit idag. Ska väl börja med dagens middag snart och det blir kött och strips + sallad idag 🙂  Hur ser eran lördag ut?

Sköt om er-kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta m nio

  Har varit en regnig lördag här. Småplockat mest hela tiden…till ingen nytta alls 😉
  Är det bara JAG som stör mig på saker överallt? Ingen annan i familjen tycks bry sig iaf 😉 Har kört ett gäng ungar på kalas o så blev det hamburgare till kvällsmat…enkelt 🙂

  Jag hoppas ni får en fin söndag! kramkram!

 2. Colette

  här är alla barn skrikiga och ingen vill något alls! suck är påväg att ge upp 😛 nu verkar det dock lite lugnare, får se hur det går när jag ska säga till mina tvillingar att de måste ducha :/ annars har kvällen varit bra med TV-mys och god mat 🙂
  sköt om dig!

 3. Tommy

  Njaee det blev inte så mycket fyndat på loppisen 🙁 Håller med dej om att det var mer ”roliga” och intressanta saker förra gången. Det blev lite dagiskläder i alla fall.
  Tyckte även att vissa säljare hade lite fantasipriser 🙂 Jag menar det är ju trots allt loppis. Jag kom på efter att ha sett er på parkeringen att jag skulle höra om Fluffis har några hemlösa syskon? 🙂 🙂
  Ha det

 4. Kristina Å

  en lördag utan fotboll blev det för oss men en tur ut med med stora tjejen för lite shopping i Kista. Helt otroligt mycket bilar, knappat vi hittade parkering! Ganska skönt med en helt oplanerad lördag. Här blir det också kött, potatis i ugnen, halloumiost och lite bearnaise samt sallad så klart. Trevlig kväll 🙂

 5. Tessan

  Söt klänning!
  Här har installerats torktumlare och tvättmaskin idag, så det går ju att gissa vad jag sysslar med då 🙂 Ska snart laga till middag: korv stroganoff och pasta, huset är fullt så då blir det matlagning på nivå därefter, men alltid mysigt när alla barnen är hemma 😀

  Ha en skön lördagseftermiddag/kväll! Kram

 6. Carina

  Ja din stickade klänning var verkligen fin. Skulle skrivit det i ditt tidigare inlägg men det blev inget tillfälle till det. Skönt med en lördag när var och en sysselsätter sig med sitt.

 7. ulrika

  Hej 🙂
  Var kul att träffa dej på loppisen idag och prata lite 🙂

  Blev inga större fynd för oss heller, två böcker, en hammare och en bil till sonen.

  Ha en mysig lördagskväll kram Ulrika