Trettonbarnsmamman

Från ena skiten till annan!

Suck suck suck och en skvätt jävla skit på det! Det är året är inte snällt mot mig…det ena avlöser det andra liksom 🙁
Knappt har vi hunnit återhämta oss från magsjukan så hittar jag de små äckliga krypen – löss! Hela kvällen har jag kamrat hår…Benny hade mest-han dansade tryckare  på discot för drygt en vecka sen, kanske fick han det då vem vet. Jennifer hade massa ägg men inget levande, Alice hade 4st och Victor 1. Jag har Linnea och Kevin kvar att kolla… Imorgon blir det en tur till apoteket och då blir man fattig 🙁 Blää vad det suger 🙁 Nu skulle de ha filmat hos oss, snacka om att de hade fått allt det jobbiga som hör till vardagen hahaa med råge 😉
Jaja, jag kavlar upp ärmarna och tar itu med Linneas super duper tjocka långa hår….dubbel suck….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina Å.

  Just precis innan jag kom in på din blogg var jag inne på barnens skolblogg och där stod det att läsa att löss nu härjar! Inte alls roligt, och väldigt dyrt kan det dessutom bli precis som du säger. Jag har en stålkam, några nämner den, den fungerar jättebra och får med sig både levande löss och ägg. Ganska jobbigt när tjejerna har långt hår för den sliter ordentligt men jag brukar spraya med balsamspray. Lycka till!

 2. ♥ Sojka ♥

  Oj sånt kan jag tänka mig verkligen inte är kul i din familj!
  Här bävar jag för den dagten det kommer löss på dagis. Bara jag läser om andra så kliar det satan i mitt hår. 🙂

 3. Therese

  Köpte en spray på apoteket som man sprayar i barnens hår varje morgon (som en balsamspray) och den luktar ingenting för oss människor med blää för lössen så att de väljer något annt hår att bo i.
  Har bara provat i två veckor, men inga löss so far! Utvärderar till jul så får vi se, klart billigare än allt lusmedel och betydligt enklare 🙂

  De elektriska luskammen har jag hört är bra, men har man väl satt den i hårt som måste man kamma helt ur annars fastnar den, kan ju göra ont i lång hår om man har en tova eller två…

  1. Birgitta S

   Hos oss har det fungerat på 2 killar utmärkt köpte det första gången för ca 2 år sen när jag sett reklam för det.Men då när jag fråga efter det fanns det ej på alla apotek.Suveränt att slippa odjuren

 4. jullis

  Hej, köp en luskam på Hälsokosten, kommer inte ihåg vad den heter men såååå bra! Då slipper man bli pank på alla medel osv…..Kammen kostar ca 300-400:- men så värt det!

 5. Hege

  Jeg kjøpe ”lusfri” en sak til å sette på støvsugeren. Utrolig kjekt og lettvindt. Kjøpt på nett.
  Lykke til i kampen mot lus 🙂

 6. kicki

  Jag vill oxå rekomendera elektrisk luskam! Har aldrig sjäälv behövt använda men har bara hört positivt om det av de som använt. Hoppas ni snart slipper all skit som avlöser hemma hos er. /kicki

 7. Maria husetfullt

  Det är verkligen ett helvete med löss. Så jäkla jobbigt. Jag har en elektrisk luskam, som ungarna inte vill att jag ska kamma med . Dom är så rädda för stötar ,så det är svårt att använda den på deras hår. Hoppas att ni blir av med eländet fort. / Maria

 8. Anki

  Usch, tvi för löss! Har aldrig haft men ett av barnen fick en gång. Så kan väl säga att vi har varit ganska så lyckligt lottade när det gäller den där jobbiga frågan om löss…

  Kramiz från Skåneland

 9. Sara

  Hej
  Måste bara tipsa om luskammen som de gör reklam för på tv. Den heter Nitfree och går att köpa på div. hälsokostaffärer. Den kostar en del runt 350kr tror jag det var, köpte vår för två år sedan. Den är sååå effektiv då den tar bort alla ägg och lusar. Behöver inte köpa lusschampo om man borstar effektivt. Den är värd sitt pris.

 10. Anki

  Det finns väldigt bra ”kurer” man kan göra själv som är lika effektiva men mycke billigare….googla efter recept, det är ju svindyrt på apoteket. Bra tipps när det är många som ska behandlas. Turen är på min sida än så länge har min dotter inte fått något än…
  Underbar blogg, brukar läsa innan jag går och lägger mig.
  Mvh Anki