Trettonbarnsmamman

Tävling – Småfrön barnkläder

 

Nu har jag en tävling i samarbete med Småfrön barnkläder 🙂

En av er har chansen att vinna ett valfritt plagg  från butiken 🙂

– För att tävla, Gilla Småfrön Barnkläder på facebook, gå därefter in på småfrönbarnkläder & välj ut ett favoritplagg i butiken.

(Varje enskilt plagg i butiken har en egen gilla symbol, klicka även på den gilla-symbolen för det aktuella plagget du önskar att vinna).

– För en extra vinstchans, kopiera kursiv text med länkning + bild och posta på din egen blogg, det går även bra att tipsa på egen facebook-sida.

Tävla om färgglada barnkläder och bebiskläder tillsammans med Mirka i Familjen Annorlunda. Småfrön Barnkläder säljer kläder till baby och barn över nätet, kläder upp till 6 år.Tävla om barnkläder, prematur och bebiskläder för nyfödda! För att komma direkt till tävlingen klickar du här!

Skriv sedan i en kommentar nedan vilket plagg du önskar vinna, + posta eventuell länk till där du tipsat om tävlingen samt vilket nummer du blev när du gillade Småfrön Barnkläder på facebook.

Tävlingen avslutas 30/9 kl. 21.00!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Järeslätt

    Hej Mirka
    Vill jättegärna vara med och tävla, har gillat Småfrön på Facebook, nr 651!!
    Om jag vann hade vi blivit jätteglada för den gröna huvtröjan med hundar, stl 74/80, hade passat perfekt på sonen Trond.
    Har även gillat tröjan separat på Facebook
    MvH Milla

  2. Sabrin

    Jag blev nr 652 om jag minns rätt=) Jag vill gärna ha en bodysuit citymotiv! Jag tippsade om tävlingen på facebook och hoppas nu på att vinna något=)

  3. Victoria

    Hittade en underbart söt och häftig klänning till minstingen i familjen: Jessie Dress – Pink Skull när jag gick in och kollade på deras hemsida. Jag som inte ens hade tänkt tävla blev blixtförälskad och vinner jag inte får den nog bli en ett års present eller julklapp ändå! 🙂
    Fick nr 651 när jag gillade Småfrön på facebook 🙂

  4. Anna-Karin

    Hej igen=) Jag har gillat på FB och inne på småfröns hemsida det plagg som jag har valt ut jag vart den 638:e som gillade på fb sida

  5. Anna-Karin

    Hej! Hoppas ni snart kommer på fötter, så trist att vara sjuk, det har vi i våran familj oxå varit men nu äntligen piggelina=) Jag skulle mer än gärna vinna denna till min son ”BLÅ HUVTRÖJA MED BONDGÅRD” märke snoozy i storlek 98/104. Må gott!

    // Anna-Karin

  6. Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

    Jag är väldigt gärna med!
    Gillar redan på Facebook(Beatrice Tävlar) så jag vet inte vilket nummer jag blev men det är 636 stycken nu, om jag har turen på min sida så skulle jag vilja ha:
    http://smafronbarnklader.se/byxor/143-svarta-jeans-med-roda-muddar.html
    Robin behöver verkligen nya byxor och dom här är ju så snygga! 🙂
    Jag tipsar här:
    http://blogg.alltforforaldrar.se/beatricetavlingstipsarblogg/2012/09/24/smafron-barnklader-30-september/

  7. Saida

    Hej Mirka..

    Hoppas ni snart piggar på er där hemma hos er, inget vidare att ni dåliga 🙁
    Tänkte be dig om hjälp genom din blogg då jag ingen blogg själv och för den delen skulle den inte ens vara i närheten av så stor som din. Jag startat en insamling till alla våra hjärtebarn genom hjärtebarnensfonden. En insamling som är i mening till alla hjärtebarnen och men i första tanke till min syster som själv är hjärtsjuk. För att hjälpa mig komma igång med min insamling om du hade velat hjälpa mig med länka genom din blogg..

    http://gava.hjartebarnsfonden.org/campaign/2782144

    Tack för mig..Kramar om er

  8. Jullan

    Snälla!!!!! Mirka! Vila och ta hand om dig och din son istället för att leverera tävlingar.
    Herregud! Att du orkar, ena minuten bajs hit/dit, ändå ska du inte på bloggen?! Viiiiiiiiiiiila! hur svårt kan det vara att en mamma med 11 barn, förstår?

  9. Malin

    Hej Mirka!

    Gillar!

    Blev nummer 634 och jag skulle gärna vilja vinna en blå tröja med traktorer, kor och hästar stl 98/104 (gillar tröjan också såklart)

    Kram Malin

  10. Helena Uhlemann

    Jag var nr 631 att gilla Småfrön. Jag vill vinna ”Grön huvtröja med röda, lila och bruna hundar” i stl 86/92.

  11. Mathilda

    Hej!! Vilka helt underbara kläder, jag blev helt förälskad i den blå huvtröjan med svampar, skulle passa så bra på min son Nero nu i höst! Mysiga tröjor kan man aldrig få för många av!
    När jag gillade Småfrön barnkläder blev jag nummer 630!
    Då jag inte har någon egen blogg postade jag texten på min facebook, vet inte hur man länkar till just de inlägget men här är min sida iallafall https://www.facebook.com/mathilda.grennborg
    Nu ska ja hålla alla tummar jag har och hoppas på tur 🙂
    MVH
    Mathilda

  12. Lotta m nio

    Jag gillar Småfrön sedan tidigare på facebook så jag har ingen aning om vilket nummer jag blev i ordningen då…

    Å eftersom jag är väldigt svag för maxomorras kläder så vill jag vinna den gröna onepicen. Himla fin! Gillade den på gillaknappen förstås 😉

    kram!

  13. Towe

    Vill gärna vinna kläder från Småfrön och då en jumpsuit med äpplen och päron…Jag tror jag blev nr 629..men andra kanske hann emellan där innan jag såg att man skulle kolla in numret.
    Jag har tipsat på facebook om din tävling. Eftersom jag är urdålig på HTLMkoder på bloggen så blev det inget där….eller inte urdålig..utan helkass, för jag vet inte hur man gör….