Trettonbarnsmamman

Garderober

Det är tyst i huset, fortfarande ovant att bara ha 2 barn hemma när de andra är i skolan och Thor på förskola 😀 Vi håller fortfarande på med dessa förbaskade garderober och försöker hitta de bästa lösningarna. Peter satt upp 2st garderober igår kväll och tanken var att ha en sån där Elfa korg-system i den ena men det sket sig då det blev för tajt för att kunna sätta fast dörren nu 🙁 Nu ska jag försöka klura ut en annan bra lösning så vi får ordning på Jennifer och Selinas kläder 😉 Vi är ivriga med att komma igång med deras nya rum….bara vi får bort allt från kapprummet först….

Tog en tur med småbarnen till Enköping igår, shoppade lite: Nya skor till Oliver, strumpor till Oliver och Thor, ny väska och tröja till Linnéa m.m. Senare mötte jag och ett gäng barn upp Peter och vi storhandlade som vanligt vid barnbidrag. Nu är skåpen fyllda igen vilket känns bra 😀

Det är tråkväder idag och rätt rått inomhus så jag eldar på i kaminen, blir verkligen en höstkänsla med det….. Såg imorse att Älvas bvc-tid är först kl.14.30, jag skulle ha ringt och bokat om det till en mera passande tid men har glömt bort det. Får lov att ta med 6 av de minsta barnen dit sen – de större klarar sig hemma med Kevin och Linnéa den korta stunden….

Jag fick ett mail i här om dagen och jag vill gärna sprida vidare det mailet så kopierar den rätt och slätt 😉

Hej! Jag vet inte om det här är rätt sätt att göra men jag gör ändå ett försök. Jag heter Anna,har 3 barn och en man och är bosatt på västkusten. Jag har tillsammans med 2 vänner, Jennie och Victoria gjort något som har förändrat våra liv. Vi har tillsammans varit med och byggt upp en skola för fattiga barn i slummen i Kampala, Uganda. För 8 månader sedan startade vi en blogg med förhoppningen att lätt kunna sprida vårt budskap om att alla människor är lika värda, oavsett färg och att alla barn förtjänar att få synas och att få vara just barn. Det var inte så lätt som vi trodde…. Vi människor vill inte se det som gör ont, vi blundar hellre,tillochmed människor i vår närhet. Till en början var också tanken att vi skulle kunna dra in pengar till skolan, men den idén lade vi snabbt åt sidan, det handlar numera bara om att vi vill få folk att se att det finns mindre lyckligt lottade människor och att världen inte bara är den vi själva lever i, det finns en annan också… Vad vi också har insett är att tillsammans kan vi göra skillnad! Min fråga är om ni vill hjälpa oss att hjälpa barnen på vår skola Bristol Academy? Att ni via er blogg berättar att vi och vår blogg finns och att alla faktiskt kan göra något… Gå gärna in och titta på vår blogg och hör av er om ni funderar på något. Vi kan inte nog tacka er om ni väljer att hjälpa oss med det här, det skulle betyda så mycket!   bristolacademy.blogg.se 

 

Önskar alla en bra dag ♥ Nu ska jag läsa mera om Annas blogg och det fina arbetet de gör 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madelein-sexbarnsmamma

    Vad bra att de engagerar sig! Brnner med för att alla skall ha det bra. Förstår deras vilja till engagemang. Jag skall snart ner till Sri Lanka igen och jobba med min organisations projekt fast det handlar om psyksk ohälsa. Vi ses i helgen!! Skall kika in på bloggen nu.

  2. Liselott R S

    Hej Mirka!
    Jag heter Liselott och läser till bildjournalist på Nordens Fotoskola. Jag söker en riktigt stor familj för ett kortare reportage, en intervju och några bilder, till en skoluppgift.
    Undrar om du har några tips att ge, eller om ni rent utav kan tänka er att medverka själva. Tacksam för all hjälp jag kan få!
    Vänligen,
    Liselott Rydberg Sörensen
    epostadress: [email protected]

  3. Emma

    Vi fick också köpa Ikeas trådbackar heter antonius 179kr för trådback och 4korgar går också att stappla trådbackarna på varandra i garderoben. Elfas systemen är till för egengjorda garderober med skjutdörar..

  4. EWi

    Du kan kanske prova antingen IKEA:s trådbackar eller BILTEMA trådbackar (de på biltema är lite lägre) om det kanske går att ställa in en sådan i själva garderoben? Så gjorde jag i smala garderober med endast klädstång uppe. Köpte trådback och ställde in, så kan barnen ha både hängande grejer (deras kläder hänger ju ändå betydligt kortare) och ”lådor” i trådbackarna i samma garderob.