Trettonbarnsmamman

Pyjamas-ligan

Nåt som är verkligen skönt med sommarlovet är att man kan gå runt i pyjamas halva dagen om man vill 🙂 Jag har precis klivit ur duschen och klätt på mig och de flesta av barnen går fortfarande runt i sina pyjamasar 😀 Vi har inga måsten idag och barnen vill inte ut då det är så grått och tråkigt. De har byggt kojor i vardagsrummet för att sen flytta kojorna in till småbarnens rum och de har stora planer på att sova i kojorna inatt 😀

Jag har gått runt och små-städat och tvättat m.m same same every day 😀 Vi har funderat lite på semestern och vad vi ska hitta på då….Det blir en kryssning till Tyskland är det bestämt och vi passar på att hälsa på bekanta neråt i landet när vi ändå bilar dit men annars så blir det nog mest dagsutflykter för vår del 🙂 Sen beror ju allt på hur vädret blir också…det är ju inte kul att hitta på massa saker som inte sen blir av pga vädret…..så vi tar nog dagarna som de kommer ….. Vad ska ni hitta på under sommaren?

Nu kommer Naemi och Leon till oss för lite lek 🙂 Jag ska börja fundera på vad vi ska äta till middag också…..för mat måste man ha 😀

Kramis ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Skönt att bara ”vara”, helst i pyjamasen,:-)! Har bara fått 3 veckors semester på jobbet i år, :-((, så det blir 3 veckor i Kroatien, hälsa på släkten i år.
    Kram!

  2. AnnaHjort

    Härligt att höra! Så är det här med :-). Jag somnade med sminket på igårkväll och har lufsat runt i det tillsammans med okammat hår och myskläder, hela dagen!! Ska nog ta och duscha av mig innan läggdags, nu när alla barnen äntligen somnat :-).

    I sommar blir det avslappnat, jag har pausat dagisplatserna och ska ha alla mina mysingar hemma – ända till oktober. När mannens semester börjar åker vi till Spanien i 3 veckor. Har hyrt ett litet hus med egen pool! Ska bli härligt med lite mer värme än vi erbjuds här hemma.

    Hoppas ni får en skön sommar och att allt ordnar sig till det bästa. Många varma kramar från Lund!

  3. Marika

    Vi har en liten tjej på 3 år som är galen i Pippi, Lotta, Alla vi barn i bullerbyn, Vi på saltkråkan och Emil.. Så semestern var given: Det blir en tripp till Astrid Lindgrens värld 🙂 Sen ska vi bara hänga i sommarstugan och inte göra nåt!

    Ha det gott!

  4. Karin

    Hej Mirka!
    Vi har faktiskt inga planer alls för sommaren, det är så himla tråkigt när det inte är sol och varmt, man tappar sugen för allt =/
    Vi får ta dagen som den kommer, till hösten har vi en utlandresa inbokad.
    Kram

  5. En Stickgalen 10-barnsmamma

    Ja såna dagar vi haft nu så vill man knappt gå ur sängen……nu blev det ju lite bättre mot kvällningen här……tycker lite synd om småkillarna här när det är så dåligt väder och dom vill ut och kicka fotboll…..Ha en bra kväller……här blir det Barnaby ikväll =)

  6. Susie

    Er sommar låter underbart. 🙂
    Det blir en del att bo ute på stugan i södra finland. Först blir det 2 veckors rehabilitering. Sedan besök hos bekanta i östra finland.

    Sommarkramar 🙂

  7. M@lin

    Härliga Mirka..
    Visst suger vädret, men som sagt ta dagen som den kommer är inte dumt.
    Har nu 4 barn, sonen 13 dagar idag.
    Så vi har mest tänk hålla oss hemma..
    Komma i fas..
    Småfixa ute & lite pill inne.
    Lite det som väder tillåter..
    När ni bilar så är ni ALLA mer än välkomna på gofika i Mörka Småland..
    Hoppas ni mår så bra ni kan!
    Kramar om

  8. Louise

    Ja fy så himla trist väder.
    varananndags väder liksom man blir så deppig.
    Mina barn ska till mina föräldrar i några dagar jag ska till skolan för jag har minsann inget sommarlov och så blir det eventuellt jobb i mitten av augusti :-).

    Ha en fortsatt bra dag.

  9. Emma

    Härligt att höra att ni planerar lite roligheter! Det är viktigt att ha roliga saker att fokusera på när andra saker i livet känns jobbigt.

    Vi har varit på ett mysigt ställe i Tyskland som heter Heiligenhaven. Det ligger bara ett par mil från Travemünde. En mysig liten stad med en fantastisk sandstrand.

  10. Carina med 3 tjejer

    Låter som en rolig och skön sommar, skoj med en kryssning till Tyskland. Vi ska åka till skåne en vecka och då blir det utflykter till Tosselilla sommarland, skånes djurpark och en tur över till köpenhamn och tivoli. Annars väntar släktbesök i omgångar, då mina syskon med familjer kommer ner, vi bor över 30 mil från varandra så vi ses inte så jätteofta, så det blir skoj. Blir lite utflykter på hemmaplan också då vi bor i Göteborgsområdet och har både Liseberg och Slottsskogen som favoritplatser att besöka.

  11. Anki

    Ja, visst är det väl härligt att bara få gå omkring i pyjamas stora delar av dagen. Såna är vi här oxå…
    Nej, nu ska jag ta mig i kragen och städa kaninburarna..

    Kram från Skåneland

  12. Annelie

    Ja du de är underbart att slippa hoppa in i duschen o på med kläder direkt .Låter som en mysig tripp ni ska göra /Kram