Trettonbarnsmamman

Meeh…. gnäller nu!

När fasiken ska vädret ta och bestämma sig ? Nu är det växlande soligt och mörka moln…..jag har världens huvudvärk och tycker allmänt att vädret suger och är inte bra för psyket längre! Ge oss en sjuhelsikes åskväder – låt det spöregna i 2 dygn och sen bara solsken i ett par veckor…nej…månader. Det vore ju skönt att kunna gå ut i shorts och linne mer än 1 timme per dag …. en gång i veckan 😉 Man blir ju smått deprimerad av att inte få det varmare än 14 grader ute….i mitten på juni!

Jag har ont i huvudet, har druckit alldeles för mycket kaffe och magen är så äckligt uppsvullen av det och de ”förbjudna” kolhydraterna jag trycker i mig i smyg att jag ser ut att vara i v. 25 minst….. Molnen ute hånar mig så fort jag kikar ut, jag känner för att sova tills sommaren beslutar sig för att komma ordentligt – typ nästa år!

Men allt är inte så eländigt, barnen är ovanligt snälla just nu ( eller hittar på hyss i sin tysthet…?), Älva sover, Kevin gör sin egen frulle (japp, vuxen i förtid kanske då morsan sitter här istället för att serva honom 😉 ) och jag får vara deppig i fred en stund 😉

Whoop….nu kikar solen fram i nån sekund?….jag ska försöka ta vara på det! See ya 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susan Danielsson

    Först vill jag gratulera till bebisen i magen, den har valt en härlig familj att bosätta sig hos. Håller med om vädret, längtar till värmen när man kan ha alla dörrar öppna och barnen kan ränna ut och in som de behagar.

    Hoppas du mitt deppen orkar se någon ljusning.

    Kram Susan

  2. Catarina

    Vi har samma tråkiga väder här i Dalarna, kallt/varmt/regn och mygg och knott! Min 4 åriga dotter sa idag att om det bara ska vara sånt här väder i sommar så kan det lika gärna vara snö för då kan jag iaf åka pulka! Jag känner absolut inte så 😉
    Ha en bra sommar och jag hoppas vädret bestämmer sig snart!
    Kram Catarina

  3. Ylva

    Jag håller med till punkt och pricka. Inte blir man glad av denna sommaren precis. Jag vill kunna sitta ute och läsa i solen. Men icke! Antingen blåser det svinkalla vindar eller så är det igenmulet med eller utan regn. Suck!

  4. Lisa (sjubarnsmamma)

    Vi fick regn här innan idag men det slutade rätt så fort. Solen kom dock aldrig tillbaka men det är ändå rätt så varmt. En riktig åskskur hade behövts tror jag.

    Ha en fin kväll.

    Kram kram

  5. Lotta m åtta o Liten i magen

    Jag önskar till skilnad från alla andra, att det kyliga vädret håller i sig några veckor till 😉
    Det är sååå himla jobbigt att gå o svälla i sommarvärmen, så jag har hellre lite regn o rusk, haha.

    Men bortåt augusti kan det få bli lite värme igen 😉

    kramKram!

    1. Jennie

      Jag håller med dig! 🙂
      Jag sväller inte just nu men däremot är jag ingen sommarmänniska har jag kommit fram till. Grå somrar och hösten är härligast, haha!

  6. Agneta

    Hej du väderdeppiga mamma. Jag vill bara säga att ni förgyller mina dagar när jag ser er på tv. Tycker ni är en fantastisk familj med härliga busiga barn. Våra 4 barn är utflugna sedan länge men vi har 5 barnbarn än så länge. Från 4 år till 19 år. För min del skulle jag gärna ha 11 till. När man kommer upp i vår ålder så förstår man vilken enorm rikedom vi har tack våra barn. Å då menar jag inte räknat i pengar om du förstår. Vill skicka värmande o vänliga kramar från Agneta o Per i Skinnskatteberg. Här bor vi med våra 2 hundar Dina o Lucky samt 3 katter, Zigge, Uffe o Sippan.

  7. Anki

    Ja, visst blir man trött på detta omständiga värdet! Vill oxå ha sol och lite värme nu så att man kan få lite färg på sitt vinterbleka face ;o)

    Kram från Skåneland

  8. Ebba

    Ja du lika väder här Depremerande .
    Det skulle ju kunna vara 25 grader varmt på dan och rengna på natten?
    Jag älskar din och hela din familj. <3
    Ni är min favorit-familj i familjen annorlunda men hur många säsonger har ni varit med i programmet?

  9. Camilla i Vargön

    Håller med dig! Har en enorm tryckande huvudvärk! Låt det braka loss! Älskar att läsa din blogg! Sluta ALDRIG att blogga! 🙂

  10. marie

    Hej!
    Tänkte bara fråga hur det vart med dagens tips? Har du slutat med det eller missuppfattade jag det? Förstår om tiden inte räcker till. Hoppas ni får en bra helg! kram

  11. Petra

    MM undras tro när den där solen ska ta och komma fram?! Kan inte fatta att vi är i mitten av juni redan!
    Hoppas det vänder.Man behöver solen!! NU!!

    kram

  12. Linda

    Hej Mirka!
    Det är många saker jag vill säga först men jag startar med att säga stort grattis till lilla ärtan.
    Jag har följt din blogg ganska länge nu och aldrig tidigare har jag gjort en kommentar. Du skriver med värme och engagemang för din familj och genom din blogg har vi (jag och alla andra som läser) fått en exlusiv inblick i hur livet i en stor familj kan vara. Gång på gång häpnar jag över hur det kan vara, allt från ett större kaos till en underbar dag.
    Tack!

    Nu till det jag önskar.

    Jag är snart 37, jag och min karl har försökt få barn i 7 år. Allt från att äta och leva rätt så hände ingenting. Så efter en lång och jobbig process till att söka hjälp med IVF så är vi mitt uppe i det. Tyvärr så är mina ägg inte så vidare samarbetsvilliga. Så vi har blivit ställda i kö på ytterligare en väntelista som tar ytterligare (förhoppningsvis inte längre än) ett år. För äggdonation. Jag med väldigt många kvinnor står i äggdonationskön men det finns knappt några donatorer. Det gör att kötiden är inte begränsad.
    Den som väljer att donera får tydligen en kompensation för detta vet dock inte hur den ser ut.

    Jag ber inte om dina ägg. Men jag önskar att du kunde skriva en rad om detta och kanske några kvinnor som läser i din blogg tar steget att hjälpa till. Att bli donator.
    För all den vånda när mensen kommer månad efter månad och inget händer är förödande.
    Jag vill bli mamma.

    Tack för du lyssnade // Linda

  13. Meekatt

    Haha, jag springer också här fram och tillbaka mellan trädgården och städningen inne och försöker fånga varje solstråle. Men det är snålt med såna. Blir fan också deprimerad. Är bara blek och trött. GE MIG SOMMAR NU! Poolen står här ute – redo för mina mooves, haha.

    Kram på dig!