Trettonbarnsmamman

Sommarlov

Vi har de senaste åren alltid firat barnens skolavslutning med tårtkalas med grannarna och vännerna i Märsta men nu bor vi ju inte där längre så blev det inte så heller…. Men klart att barnen skulle få gott till efterrätt ändå 😉

image

Det blev en kladdkaka med grädde och hallon på 🙂

Idag är det sommarfest på förskolan, sen börjar sommarlovet för Alice, Oliver och Thor också 🙂 Och det betyder att det är den absolut sista dagen för Alice och Oliver där för till hösten börjar de ju i förskoleklassen 😉 Kl. 13.30 ska vi packa med oss fika och filtar och samlas på förskolan. Just nu är solen framme och jag hoppas att den stannar kvar ett par timmar till så alla slipper trängas inne i förskolan …..

Jennifer och Nellie har pärlat hela förmiddagen…..efteråt var det pärlor överallt på golvet ( tack Nellie ) så jag tog helt enkelt fram dammsugaren och sög upp allt, efteråt passade jag på att skura golven också och få bort alla fina fläckar Nellie lyckas göra på golven, hon vet verkligen hur man håller morsan igång 😀

Jag är lite smått nervös inför vul:et imorgon och det ska bli skönt att se att allt ser bra ut så här i början. Nog för att min förlamande trötthet och illamåendet talar sitt klara språk så är det ändå skönt att få se ärtan och hjärta som pickar 😉

Nu får jag skynda mig lite med att ge barnen lunch innan vi ska gå….. Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej,

    Nyfiken på om du gör VUL privat eller inte?
    Jag hade ett missfal för tre månader sedan och om vi lyckas bli gravida igen vill jag gärna få göra VUL tidigt för att lugna mig själv.
    Lycka till imorgon!!!
    Hälsning ida

    1. mirkak

      De flesta mvc vägrar att göra vul och då får man boka tid hos en privat. Jag har alltid gjort tidig vul hos privat-gyn, kostar 350kr vilket är inte alls farligt för att få en titt på att allt ser bra ut 🙂

  2. Ann-Louise

    Hej Mirka.

    Härligt med en bebis till. Jag gillar dig och din familj för ni verkar vara så härliga och ett perfekt par för många barn. Kram och lycka till.

  3. Jenny 3-barnsmamma

    Jag har också gjort VUL vid mina graviditeter, skönt att tidigt få veta att/om allt ser bra ut! Har du gjort KUB-test vid tidigare graviditet och/eller tänker du göra det denna gång?

    Lycka till på VUL:et 🙂 härligt att få se ett nytt hjärta som slår <3

  4. Teres

    Hej Mirka.
    Gillar din blogg jättemycket 🙂 har själv 5 barn lite light gämfört med dej;). Du skriver så mycket kloka och bra saker.

    Lycka till med vul det kanske finns Ärtor i magen 😉 inte bara en ärta ….
    Kram Teres

  5. Lotta

    Men vad roligt, du väntar en liten till? Ni är då den rätta familjen att födas i, varma och med stora hjärtan! Håller tummarna att allt går bra!

  6. Isabel

    Hej Mirka,

    Jag har precis själv varit på ett vul p.g.a ett tidigare missfall, och det var en så underbar känsla att få se det lilla hjärtat picka och slå där inne i magen. Läkaren jag hade kanske inte var den mest muntraste i världen, men hon kom med den bästa nyheten och önskade mig lycka till.
    Nu väntar ett samtal till MVC för inskrivning hoppas jag på. Tror vi ska ha nästan i närheten av varandra. :0) hoppas på bättre lycka för mig denna gång.

    Må så gott!!

    Mvh
    Isabel

  7. Johanna

    Då håller vi tummarna, har ni tur är det två hjärtan som pickar 😉 Vore väl en perfekt ”avslutning” på barnaskaran 🙂

  8. Agneta

    Hamnade här efter ett gammalt repris av familjen annorlunda som jag såg idag tillsammans med min svärdotter som tipsade om din blogg. Verkar som du väntar smått,kan det stämma? Härligt i så fall. Har själv sex barn mellan 11 och 25 plus den nya mannen i mitt liv, mitt barnbarn som är 17 mån. Beundrar dig till max.

  9. Carola

    Hej!
    Hoppas solen höll sig frmme och att ni fick en härlig avslutning. Här brukar vi också fira in sommarlovet med tårta. Lycka till i morgon, och jag tror du får se två små pickande hjärtan.
    Kramis

  10. Birgitta

    Så gott det ser ut! Man tackar för jordgubbar denna tid, då man kan få njuta av dom..
    Hoppas allt visar sig vara bra! Kramar ♥

  11. Delina Toll

    oj det såg gott ut.. 😀 tänkte fråga dig du som har ett par barn sedan innan 😛 men min dotter fyller 1år om 2 månader och jag funderar på vad man ska bjuda på och vad man ska köpa till henne.. hur har du gjort med dina? jag är inte rädd för att hon ska äta socker då hon gärna får tårta o glass o så..