Trettonbarnsmamman

Kalasade lite igår :-)

Victor hade både hälsokontroll och utvecklingssamtal i skolan igår så han slapp åka skolbussen och åkte med mig istället 🙂 Det blev lite bråttom för oss då vi upptäckte att grannens häst hade rymt från hagen så jag försökte först leta upp grannen…. Efter ca 1,5 timmar i skolan var vi klara och jag for vidare med småtjejerna till Enköping för att handla glass mm till kalaset.

Med sig hem hade Victor sin bästis Emil och senare kom Jenny med sina barn. Victor hade önskat sig maräng swiss istället för tårta och dukningen gich i Star wars-tecken 🙂

Tjusigt med Star wars – beställt från Partytajm

Födelsedagsbarnet 🙂

Nellie hoppas säck

Först fick barnen korv med bröd och sen fikades det innan de fick sina godispåsar. Det lektes för fullt och jag fikade med Jenny 🙂

Victor hade önskat sig pengar i present och det fick han också. Han fick även lite kläder och lego 🙂

På kvällen var det Greys Anatomy för min del innan jag tog en dusch och la mig….

Idag har Peter åkt på konferans med jobbet och kommer hem imorgon eftermiddag. Jag passade på att handla lite mera mjölk efter dagislämningen, det får nog bli pannkakor för barnen idag. Emil kom och lekte med Victor idag också och senare kommer Helena med barnen för att fira Victor.

Det har varit riktigt höstväder idag….svårt att fatta att det är sista maj nu. Barnen är mer eller mindre snoriga vilket inte är så konstigt då det aldrig blir varmt….

Det har varit dåligt med dagens tips nu men jag ska försöka att hinna med ett ikväll 😉

Sköt om er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heidi

  Jag beundrar Er för att ni är så underbart fina omtänksamma föräldrar. Låt inte ngn ”elak” person ta ner dig du är så otroligt fin som person utifrån det som jag sett. Kämpa på o ta inte åt dig av trångsynta människor…

 2. Carina

  Ville bara säga att Ni är ju kanonföräldrar som fixar å mixar med livet,barnen,vardagen så bry dig inte om att du får negativa svar,klart de är avund på Er å barnen ni pusslar allt å du jag börjar min morgon med att läsa din blogg har ju blivit lika viktigt som kaffe,har själv 3barn två tjejer 15år och 19år som bor med sin pappa och en pojke 5år som är handikappad som jag har på heltid..ha de å tat lugnt kram carina å oskar i hallsberg

 3. Atina med 3

  jag var på ikea i v-ås och de hade tvättpåsar för 9kr
  då tänkte jag på dig
  och er tvätt alla strumpor mm.
  Ha det

 4. Tilde Josefsson

  Hej! Jag är en tjej på elva år och tycker det är väldigt coolt att ni endå har elva barn tillsammans,jag undrar om ni ska vara med i nästa sesång av familjen anorlunda jag har kollat på det sen jag typ föddes. Vad söt nellie är på den bilden!

 5. Birgitta

  Vilket fint kalas, Victor valde rätt Swiss är ju för läckert, mmm…Ha en skön eftermiddag! Kramisar♥