Trettonbarnsmamman

Smakisar

Funderar lite på om jag ska börja ge lite smakisar till Älva från nästa vecka….? Jag har nog börjat lite smått med sånt när barnen varit närmare 5 månader och vissa har gillat det andra inte 😉 Tänkte börja först med gröt även fast ingen av barnen har tyckt om gröt så försöker jag i alla fall, man vet ju aldrig….nåt barn kanske överaskar oss 😀 Nellie gillade aldrig riktigt burkmaten utan ville ha riktig mat när hon väl blev intresserad av maten.

Här om dagen färgade jag det mörka av mitt hår och idag har jag färgat den ljusa delen av håret, måste underhålla färgerna så man slipper se de gråa stråna som smyger fram sakta men säkert 😉 Nellie är bra skön måste jag säga. Hon har hållit mig sällskap när jag färgade håret och även när jag senare duschade, hon har lekt och ritat under förmiddagen. Helt plötsligt ”försvann” hon bara och ja…vad säger man:

Är man trött så är man och klart att man lägger sig ner då ♥

Vad roligt att ni verkar gilla min tilltänkta klänning även om ni inte sett hela klänningen 🙂 Jag gillar den skarpt och Peter gillar den jätte mycket. Och även om jag känner mig lite naken i den då jag inte varken behöver eller kan använda bh i den så kommer jag att ha den på mig på lördag och då får ni se hela skapelsen 🙂

Här är mina andra klänningar – snacka om i-landsproblem…. det är så jag skäms lite…..

Den beige är från Bonprix, med svart spets är från Klädfabriken och kommer nog att ha den på mig under dagen, röda är från Paula Myo, svart/beige är från Klädfabriken också.

Svarta från vänster är likadan som den beige i förra bilden från Bonprix, gråa är från Klädfabriken och sista svarta är nog från Ellos.

Svarta från vänster är från Sweden Rock shop och den bredvid är en lyckad rea-köp från Lindex 🙂

Jag skulle vilja ha håret lite uppsatt på lördag och grannen Jenny gjorde en enklare uppsättning på mig här om dagen som jag kanske klarar av att göra själv på lördag…… kanske med tjejernas hjälp om inte annat 😉 Imorgon ska jag hämta Camilla som kommer med tåget till Enköping och Eva kommer hon också imorgon kväll. Eftersom de båda bor så långt ifrån så var det bättre för de att komma redan på fredag och sova över hos oss 🙂 Camilla har jag aldrig träffat irl och det ser jag framemot 🙂 Hon säger att hon är blyg så jag varnar henne – Camilla, det går inte att vara blyg hos oss, Eva är en babbelmaja och vi alla är så frispråkiga så din blyghet kommer att springa och gömma sig under helgen 😀

 

Shit…..vad mysko, nu…alldeles nyss så lät det konstigt från hallen, precis som om någon lyfte och la ner en gasoltub som står där, tydligt ljud av metall mot stengolvet! Till och med kaninerna reagerade så jag inbillade mig inte! Nellie och Älva sover och ingen annan är hemma…… spooooky!

Så nu har jag samlat mig lite ….. Igår var det min tv-kväll med Greys Anatomy och Games of Thrones 🙂 Har ni tittat på Games of….? Igår var det säsongs-avslut men har ni missat denna kanonbra serie så går de att se på svt play! En serie helt i min smak 🙂

Nu ska jag göra oss klara för att hämta hem dagis-barnen – tjingeling 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    Hej Mirka, apropå smakportioner så brukade jag göra mos av morot eller palsternacka eller, gröna ärtor, eller potatis, eller broccoli och spruta ner lite bröstmjölk i dem alt lite osaltat smör. Jag frös sedan in moset i istärningar som jag senare lade över i en påse som jag varje morgon plockade en kub ur. Jag köpte alltid ekologiska grönsaker. Nu vet jag att du kan detta med mat och barn så klart men ville bara ge ett tips. Mina barn gillade inte heller burkmat så tidigt fick de precis som lilla Nellie vanlig mat om än med lite salt och peppar (färska örter klarar de ju tidigt att äta utan problem. Hoppas du har det toppen på galan.

  2. leni

    Haha jag förstår att du har svårt att välja, alla klänningar var ju jättesnygga! Hoppas att du får en kanonkväll! Kramar

  3. Ewa (mamma till 6 döttrar) Svedmarker

    Aha 🙂 Har ni oxå ”gäster”. Det har vi hos oss med 🙂 Nu har det varit lugnt här ett tag för jag behagade säga till ”den/dem” att de kunde försvinna härifrån om det var så att deras spratt gick över styr!!

    Så fina klänningar 🙂 Ska bli fantastiskt kul att ses på lördag 🙂

    Kram

  4. Catta

    Tack för tipsen med klänningar. Nu har jag äntligen hittat en klänning till bröllopet vi ska på i sommar. Sweden Rock har så mycket fint:)

  5. Johanna

    Men FY vad läskigt! Jag är helt sjukt spökrädd och skulle bli helt panikslagen om jag var med om nåt sånt där. *HJÄLP*

  6. Maria

    Åh, vad många fina klänningar:) Ja, ni har nog någon som hälsar på, det är ju ett gammalt hus väl? Min bror och svägerska bor i ett väldigt gammalt hus, de både ser och hör saker, men hon har tröttnat och ringt det okända, så vi får se om de kommer dit:) Ha det gott!
    Maria i Skåne

  7. Tess

    Det kanske spökar i ert hem, har ni upplevt något annat liknande :)?
    Har sett på Det Okända ibland, jäklar vad man inbillar sig saker själv efteråt 🙂
    Snygga klänningar btw, blir säkert helbra det där!!

    1. mirkak

      Barnen har kännt på sig saker och säger även att de sett ”skuggor” så jag är övertygad om att några vänliga själar bor här med oss men idag var det riktigt påtagligt 😉

      1. Johanna

        Det Okända var på väg hem till oss men maken ville inte att de skulle komma så det sket sig. Händer saker dagligen här så det är svårt att inte tro på att något finns.

        Hur gammalt är huset?

        Kram, halaus 🙂