Trettonbarnsmamman

Mot barnmässan

image

Nu kör vi !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Vill verkligen Kevin följa med på barnmässa. Glöm inte att han börjar bli en stor kille nu. Tänkte på det vid livräddarlektionen förra måndagen. Personligen tror jag att han är lite för stor för att delta med sina småsyskon, kanske om ni delat gruppen med stora i en grupp de mindre i en.
    Han går ju i skolan bland kompisar och alla har ju faktiskt tv. Inte för att han behöver skämmas för nåt, men du vet ju hur ungdomar är de tycker vi är såååå pinsamma!!

    MIRKA SVARAR: Vi glömmer inte bort Kevins ålder MEN tex röda korset-kursen var ju under tv-inspelning och de vill de att alla barn är med oavsett ålder 😉 Sen kan jag tycka att Kevins liv gick inte under för att medverka i en timme även om han säger att han kunde allt redan….
    tycker du att vi skulle ha låtit Kevin stanna hemma själv tors-sön istället för att följa med till mässan? Skulle inte tro det 😉 Och faktum är att även om det blev lite tråkigt för honom i längden kanske så fick även han träffa vänner och ha kul och hade han haft valmöjligheten så hade han valt att följa med 😉