Trettonbarnsmamman

Vinnare – Lambi!

 

Jösses, vad det var svårt att utse en vinnare i Lambi-tävlingen! Alla är ju värdiga vinnare i mina ögon…..men tyvärr så måste jag

välja ut en vinnare…..

Och vinnaren är:

 

Emelie

Och hennes motivering som berörde mig mycket lyder så här:

Beundrar verkligen er som skaffar så många barn! Tänk vad härligt! Jag drömde om många barn jag också, kanske inte så många som elva, men fyra fem hade varit underbart. Nu är jag glad om jag får ett; efter 8 år utan resultat börjar jag tappa hoppat, men skam den som ger sig! Trots att jag hatar hormonsprutorna och gråter varje dag jag måste ta dem pga den smärta som jag upplever i samband med sprutorna, fortsätter vi kampen och till våren åker vi utomlands och fortsätter kampen där istället för att få en liten. Tänk vad toppen en OnePiece hade varit när man i sin ensamhet gråter över att man just känner sig otroligt ensam, trots att man inte är det!

Till er föräldrar, pussa lite extra på era barn och berätta varje dag hur mycket ni älskar dem!

Grattis Emelie 🙂 Maila mig din adress snarast : [email protected] 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therés

  Stort grattis Emelie! Snart kommer det säkert vara er tur. Jag är också en som fått kämpa. Tusen kramar till dig i mörkret. Hoppas att ”utlandet” kan ge bättre resultat.

 2. Anki Holmkvist

  Och där kom tårarna! Verkligen en värdig vinnare, precis som alla andra säger. Jag kan nog igentligen inte ens föreställa mig smärtan av att länga efter barn och inget få, eftersom jag själv aldrig velat ha barn, tills jag nu för snart 9 månader sen fick en liten flicka. Jag kan inte förstå nånstans varför jag inte viljat ha barn tidigare, det är ju meningen med livet!
  Jag hoppas så innerligt att du någongång får uppleva lyckan att få barn, det är du värd! Många kramar från mig i Falun!

 3. Jessica

  Bra val, det e som jag brukar säga, här går man å klagar på bristningar och slappa bröst medans någon så gärna hade velat byta med mig bara för å få ett barn.. Jag har bestämmt mig å vara nöjd över mina mammatatueringar och slappa bröst för jag har fått livets gåva, två friska pojkar som jag får älska och hålla om..

  Jag hoppas även att du Emelie får uppleva detta<3
  kram

 4. Emma

  Värdig vinnare!!! Önskar er verkligen lycka till och hoppas det går vägen!! Vaknar min lilla tjej inatt ska hon få en extra kram!!

 5. Anette

  Grattis Emelie!!!
  Vill bara säga till dig att en dag hoppas jag att även du blir mamma! Jag vet allt för väl vad du går igenom och hur fruktansvärt det är är att kämpa. Vi har gjort 9 färska (!!) provrörsbefruktningar + FET-försök och innan det dessutom kämpat oss igenom fsh-stimuleringar innan vi tillslut fick barn. Men fick gå igenom samma visa igen för att få syskon och då dessutom förlorat ett barn. Jag hoppas hoppas verkligen att du får en så mycket större vinst en dag än den fina du fått nu och det är att du en dag har din bäbis i din famn
  !!!

 6. Anita

  Grattis Emelie! Du är en värdig vinnare, lycka till i framtiden. Har oxå fått kämpa, men har två och fler kan det inte bli. 🙁