Trettonbarnsmamman

Recept – Kesopannkaka

Kesopannkakorna vart faktiskt riktigt goda och jag åt 2,5 st med god aptit 🙂 Och väldigt enkelt att göra var de också 😉

Ingredienser (4 port):

  • 250g keso eller 2 dl kokosflingor
  • 4 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 25g smält smör eller ½ dl kokosfett
  • 3 msk fiberhusk
  • 1,5 tsk vaniljpulver

Gör så här:
Smält smöret i stekpannan. Vispa samman alla ingredienser
och låt dra i 5 min, stek sedan medelstora pannkakor. Ät med vispad grädde och bär!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Mirka! Jag har precis testat plättarna- tack för receptet. Det var jättegoda!
    Dock hade jag i lite canderel i receptet plus att jag fick ha i lite mjölk efter att smeten fått stå och dra, annars var den väldigt stabbig!

    Kram på er