Kesopannkakorna vart faktiskt riktigt goda och jag åt 2,5 st med god aptit 🙂 Och väldigt enkelt att göra var de också 😉
Ingredienser (4 port):
- 250g keso eller 2 dl kokosflingor
- 4 ägg
- 2 dl vispgrädde
- 25g smält smör eller ½ dl kokosfett
- 3 msk fiberhusk
- 1,5 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Smält smöret i stekpannan. Vispa samman alla ingredienser och låt dra i 5 min, stek sedan medelstora pannkakor. Ät med vispad grädde och bär!
Hej Mirka! Jag har precis testat plättarna- tack för receptet. Det var jättegoda!
Dock hade jag i lite canderel i receptet plus att jag fick ha i lite mjölk efter att smeten fått stå och dra, annars var den väldigt stabbig!
Kram på er
Har ikväll lagat kesopannkakor och de var verkligen jättegoda. Ett jättetack för tipset! 🙂
Ha det gott!
Ska testas!
Det ska jag testa någon dag:)
Kesoplättar har jag testat och de var väl ätbara men inget som jag ropa woow efter precis 😉