Trettonbarnsmamman

Ikväll händer det….

Ikväll ska jag ha en träff med crosstrainern för första gången sen jag blev gravid med Älva. Jag har dragit på det men nu jäklar ska han få sig en omgång 😀 Skulle vilja ha en gåband istället eller en ny crosstrainer för den vi har låter som sju svåra år när man trampar på den och den har definitivt sett sina bästa dar…..

Men först ska vi ha mysstund med gottis  till Familjen Annorlunda 🙂 Efter det när barnen lagt sig går jag ner till duschrummet för en match med mr crosstrainer .Låter tjatigt kanske men jag försöker peppa mig själv 😉

Dagens vikt var detsamma som förra veckan: 65 kg .

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej mirka!
  Ja tycker du är så himla duktig som redan kommit igång med mat och träning.
  Jag börjar med gi och det går jättebra till lördag då är suget efter godispåsen så stor. Jag brukar inte brista i motivationen men nu har jag så svårt att hitta den.

 2. Jenny

  Den som ändå vägde 65 kg. 😉 Det är min målvikt. Det var mitt nyårslöfte, att nå 65 kg detta år. Det är en bra bit kvar, men har så fasligt svårt att motivera mig själv bort till gymmet. 🙁

  Men jag blandar in en del LCHF i kosten. Men vissa saker är ju så goda att det bara inte går att skippa helt. Typ ragger, potatis- och purjolökssoppa och kroppkakor. Bara kolhydrater. hehe

  Men med små steg ska väl även jag bli lite mindre.

 3. Sofia

  Hej!!
  Ville bara tipsa om mortionsbandet attract, som jag själv nyligen köpt;)
  Jag älskar det och det är stabilt nog att även springa på. Endel mortionsband är ju endast avsedda för att gå på. Just nu har dom sänkt priset till 2995:- ord. pris 4500:-. Som sagt bara ett litet tips;)
  Längtar tills kl blir 20.00;)
  Kram på dig!

  1. Annelie hult

   oj vad du inspirerar, jag har börjat med lchf. Nu jäklar ska kilona bort, kan du så borde jag oxå kunna <3

 4. Annica L

  Du är inte tjatig, du inspirerar mig också som kämpar med några extrakilon som jag bara MÅSTE få bort till sommaren!

  Vill också ha ett gåband men just nu har vi många hål att stoppa pengarna i, så det är ingen prioritet tyvärr 🙁

  Ska också kolla på er ikväll, som jag skrev i en annan kommentar, ska sitta klistrad! 🙂

 5. Camilla

  Duktig som 17:an e du och du e inte tjatig, man måste få peppa sig själv. Jag har precis börjat cykla till tven efter min GBP Op så nu skall jag också få ordning på min kilon hoppas jag 🙂 Skall sitta som ett klistermärke ikväll kl 20 =))