Trettonbarnsmamman

2 veckor

Jag har fortfarande inte hittat min måttband så det blir bara veckans vikt även denna vecka 😉 Men det har garanterat försvunnit ett antal centimetrar runt midjan för det ser jag med blotta ögat 😉

VIKT 10/1: 69kg

VIKT 16/1: 66kg – 3kg

VIKT 23/1 : 65 kg  – 4kg totalt

Jag skulle kunna vara ännu striktare med LCHF – tex ta bort finncrispen ett tag, sluta dricka kaffe latte och såna småsaker men nä…vissa saker vill jag ha kvar 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Sempers ersättning lemolac har vi också använt och den är bra.
    jag kör också lite LCHF, men inte för att gå ned i vikt, utan för min tarmhälsa. Skulle gärna komma igång med lite träning, ut och springa i naturen gillar jag, kanske framåt våren. Finns ju Zumba dvd man kan träna också. Gillar simning .Just nu är vi förkylda så blir tyvär inte mycket träning.
    jag tycker också du har en jättebra blogg! intressant att se hur ni har det och klarar av det med så många barn.

    ha det bra!
    kram madde med 4 barn tätt

  2. Caroline

    Hej Mirka!

    Såg familjen annorlunda reklamen idag.. Längtar som bara den, nu är det nedräkning.. Ska bli så kul att se er i rutan igen..
    Ska bli kul att se de nya familjerna också, men ser mest framemot eran då jag följt din blogg länge nu och ”lärt känna” er 🙂

    Tack för en jättebra blogg!!

  3. Lisa

    Hej!

    Vad duktig du är. Vet du om man kan äta enligt lchf när man ammar? Jag helammar min 5 mån bebis och har inte tänkt sluta på länge men vill gärna komma i form.
    Ha det bra!

  4. helena

    Mirka! jag tycker du ser perfekt ut nu, tänk på att om man blir för smal så ser man faktiskt gammal ut, fortsätt med finkrispen du bara och träning är bra!

  5. muminmamman

    Vilken fin, stor familj du har!!! Var rädd om den. Det är inte många i detta avlånga land som har en sån fin familj! Jag önskar er allt gott i framtiden, lycka till. Grattis till Älva åxå 😀

  6. Veronica

    Duktig du är! O jag har kört LCHF med innan jag blev gravid nu med 2an. O ska nog börja sen igen när jag slutat amma, om jag kommer amma, man vet ju aldrig hur det går.
    För jag gillar att man kan äta som vanligt nästan, det enda är just frukostmackan el müslin men nu finns det ju LCHF-bröd o köpa på Ica, iaf i Bålsta, borde finnas där i enköping oxå. Bättre än finn crisp tror jag. o bara ha en massa goda pålägg på.
    Träning längtar jag oxå efter, har inte kunnat köra på som jag hoppades från början, men jag har både kettlebells o boll hemma, men ett band kan jag hålla med om kan vara en bra investering!
    Lycka till nu o ha det så bra!
    Hälsar en gravid tjej från Bålsta

  7. Hannah

    Hej! Va kul att du redan ser resultat. Såg att Älva har problem med magen. Min dotter hade också det i den ålden och då provade vi Sempers ersättning, de har en som heter Lemolac. Det blev bättre nästan med en gång.

  8. Maria

    Hej Mirka!

    Tack för en bra blogg! Måste få fråga hur fin kost ser ut under en dag. Vad äter du, när och hur mycket? Jag äter själv lchf sen 3 veckor tillbaka och jag har bara gått ner 1 ynka kg! Tycker själv att jag är ganska strikt samt att jag tränar 3-4 gånger i veckan. Kan du inte skriva om hur din dag ser ut? Vore väldigt tacksam.

    Mvh Maria

  9. Helene

    Kan tipsa dig om riktigt bra träning via Youtube. Det enda du behöver är en matta och tillgång till datorn. Gå in på Youtube och sök på blogilates så får du upp en del videor bl a POP pilates, riktigt bra träning på liten yta och det finns program från 10 min upp till 30 min. Körde full-body-workout igår och den känns som tusan idag, magen och armarna har jag riktigt tuff träningsvärk i . Tips på lite gratisträning!

    MIRKA SVARAR: Tack för mera tips, ska kolla upp det ikväll 🙂

  10. Birgitta

    Glöm måttbandet, och ta det lilla lugna med viktnedgång! Du får inte gå ned för fort, så du rasar i en hög! Var rädd om dig, kram♥