Trettonbarnsmamman

Sysselsatt

Barnen har hållt mig sysselsatt hela dagen så jag har inte haft riktigt tid att känna av tröttheten – Så länge man håller igång så funkar det liksom men fy om man skulle slå ner sig en liten stund så kommer tröttheten som ett slag med stekpannan i huvet 😀 Älva har bara sovit korta stunder under dagen och Nellie sov inte alls så det var bara till att glömma en eventuell vilostund under dagen. Nellie hoppar allt mera över sin lilla tupplur på dagen och det funkar faktiskt bra, idag slocknade hon sen i pappas famn kl. 19. Efter mycket om och men somnade Älva lagon när vi skulle äta en något försenad middag och har nu sovit i 4 timmaroch precis vaknat 🙂 Jag hann då fixa den sista gardinen mm.

044 - Kopia

Inte riktigt nöjd men de får duga 🙂

Tittade igenom på gamla filmsnuttar jag har i min dator och hittade en liten film på vår enorma tält som vi köpte för nåt år sedan men inte hunnit använda. Vi slog upp tälten ute på gården för nått år sedan bara för att se hur det var att ställa upp den. Tältet är som sagt var enormt med 4st ”sovrum” och i mitten ett ”allrum” och den har plats för 12 pers 🙂 Vi har lite småplaner på att åka runt lite under sommaren och hälsa på vänner som bor långt borta och då lär tältet komma till användning 🙂

 
Jennifer inne i tältet 😀

Idag skulle jag laga kycklinggryta med ris till familjen men Peter tog över matlagningen och det blev en Peter-specialare – En stark och god gryta som alla åt så glatt, det är uppenbart att barnen gillar stark mat vilket är kul 🙂 Jag åt kycklinggryta med sallad 😉

Kul med era orkide-tips 🙂 Jag bara älskar orkideer och har alltid några stycken hemma men tyvärr så har de aldrig förr blommat igen och då har jag till slut kastat de och köpt nya istället…. Men de här 2 orkideerna måste gilla huset mm 😉 Kom också på att de inte fått vatten sen nån gång före jul, kommer inte ens ihåg när exakt 😀 Fick tips om att lägga ett par isbitar i en gång i veckan istället för att vattna de och det kommer jag att testa!

Imorgon är det som vanligt dagis igen och jag har bara Nellie och Älva hemma under några timmar. Jag har planer på att sätta lite sprätt på mina julklappspengar jag fick av mina morföräldrar och även passa på att dejta 2 av mina fina vänner – Vilka det är får ni se imorgon 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barnens Hjältar

    Hade gärna haft en fondvägg med det mönstret som du har på gardinerna. Var har ni köpt tältet förresten?

    MIRKA SVARAR: Jag med…hade passat bra i vårt sovrum 🙂 Tältet beställde vi från en sida i England där den var ca 4000kr billigare än här i sverige och frakten gick på bara runt en hundring max 🙂 Tältet heter Outwell H-nånting XL….tror inte att de finns längre, hittade en liknande dock 😉

  2. Stina

    Vi tälta i sommras i Rullsand i 5 nätter. Barnen tyckte det har super mysigt. Lillan va ett halv år och det funka super. Anna 4 barnen somna utan problem varje kväll och sov hela natten. Mys tyckte Jag!

  3. Anna-Karin Ökvist

    Hej Mirka!!! Vilket underbart tält, där kommer ni att få det mysigt. Jag diggar dig och din stora härliga familj..tänk vilken mycke-lycka och så mycket kärlek!!!!

  4. Ulrika

    Wii vilket häftigt och stort tält !! Ett sånt skulle vi oxå ha. Norra grinda var jag mycket i tonårs åldern och var ute mycket på sjön som liten. Jätte fina hiss gardiner !! Önskar dig en fin dag !!!

    Kram ulrika

  5. Birgitta

    Så snygga gardiner! Du är en hejare på heminredning! Orkideer ja, inte har jag någon tur med dom,,. Några fula spretiga saker, som inte gör någon människa glad, men i brist, på annat får dom stå kvar!
    Kramizzar

  6. Anita

    Kul att se gardinerna, de blev jättefina. Det är såklart ni ska tälta i sommar. Vilken upplevelse för barnen. Ha en fortsatt bra dag. 🙂

  7. Kerra

    Vilket häftigt tält, sånt skulle man ha när man drar runt till kompisar 🙂 iofs vi är bara 6 så så stort behövs ju ej men smidigt med de stora allrummet i mitten 🙂 Fint med gardinerna, härligt med lite vår inspirerat. Själv har jag inget uppe just nu, hehe här e allt eko efter julen. Ser ut som en bomb slagit ner eller ngt…får fixa de snarast!

    kram och ha en trevlig fika idag med polarna.

  8. helena

    I det där fina rummet skulle jag ha hellånga linnegardiner som släpper igenom ljuset..alternativt lyfta de du har så att ljuset kommer in. Hellånga skulle också dölja elementen…kolla på ikeas hemsida, de brukar ha ganska billiga färdigsydda. Själv köper jag linnetyg och syr, lugnt, fint och varmt blir det i rummet också. Kul att se ert underbara tält, ni är så härliga!