Trettonbarnsmamman

Gardinbyte

Idag har jag strykit gardiner så nu snart är julen helt borta 🙂

image

image

Det blir nya gardiner i vardagsrummet 🙂

image

Och för första gången genom alla år och mååånga orkideer har vi nu 2 st som *kors i taket* blommar igen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mari

    hej

    Gillar verkligen din familj. skulle också vilja ha så stor familj. Fint namn på eran senaste fis 🙂
    jag undrar bara vad står det på eran vägg?

    ha en bra dag

    Kram

  2. IMA

    Orkidéerna drar väldigt lite vatten. Mina spolar jag igenom så där var 14 dag. Blommar länge, ställer sedan dom bakom gardine och vips kommer det nya knoppar igen och igen. Men de trivs inte i direkt solljus då blir blade mjuka och ljusnar i färgen. Har en nu som jag väntar på ska börja komma knoppar på. Den växte ut som ett litet skott på en av stjälkarna och jag satte det i vitmossa som finn att köpa och blöta upp. Efter ca ett halvår var det så mycke rötter så jag satte det i bark. Nu väntar jag med spänning.
    Läser alltid din blogg och väntar med förtjusning att få följa er i Tv igen.

  3. Sabina

    Har alltid haft svårt att få orkidéerna att blomma om, men efter ett tips från en amerikan om att istället för att ”vattna” lägga 2-3 isbitar på dem 1 gång/veckan blommar de som aldrig förr om och om igen. Dessutom är det så mycket enklare att lägga på isbitar än att ta dem till diskhon och ”vattna” som jag gjorde förr. Må så gott!

  4. Ulrika

    Undrar också om gardinerna i översta bilden. Har du sytt dem själv eller finns de att köpa färdiga någonstans? 🙂

  5. Ellinor

    Fina gardiner!Måste bara skriva om orchideerna,;-),efter ALLA år jag haft orchideer,så blommar min nu första gången någonsin!!Undrar om det ligger i luften?!;-),Fast ni bor ju en bit ifrån…;-)!

  6. Anita

    Härär oxå julen bortstädad idag. Ljust blev det när andra gardiner kom upp. Kul att se hur din nya grardiner blev sedan. För det kommer väl ett foto senare? Ha en forsatt trevlig söndagkväll.

  7. Sandra

    Hej!
    Följer din blogg men är slarvig på att skriva. Nu måste jag bara fråga om du sytt gardinerna själv. Det är precis så jag gått och funderat på att jag vill ha i mitt kök då jag har två stora och höga fönster.//Sandra

  8. skylar13

    Gjorde detsamma för någon dag sedan, visst är det mysigt med alla julsaker, men det känns skönt när de ”normala” grejerna är framme!^^

    Har också en orkideé som gått bananas, har inte blommat på jag vet inte hur länge, men nu är där sjutton blommor och massor av knoppar…så vackert!

  9. Barnens Hjältar

    Fina gardiner!

    Jag har absolut inte gröna fingrar men mina orkidéer blommar fyra gånger om året. Måste vara för att jag glömmer att vattna dem 😛 Ala andra blommor dör hos mig men de trivs som fisken i vattnet 🙂