Trettonbarnsmamman

Nu så…..vardagen har infunnit sig :-)

Just nu står skolbarnen vid dörren och spanar efter skolbussen som ska komma när som helst. Bara Oliver och Nellie som sover fortfarande men de ska jag väcka alldeles snart 🙂 Jag är lite glat förvånad över hur enkelt jag fick upp barnen i morse 🙂

Jag orkade inte skriva nåt igår kväll….somnade så fort Älva somnat runt kl. 24 …. Nu ska jag få henne att somna igen så jag kommer in i duschen och sen ska dagisbarnen lämnas. Vi ska till bvc kl. 11 och innan det har jag tänkt att hinna åka in till Enköping och Maxi för att handla lite. Så jag återkommer när vi är hemma igen 😉

Ha en bra dag idag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Visst är det härligt när de längtar till skolan? Mina var inte heller svåra att få upp imorse.

    Läste nu EP:s artikel om er, vad kul och vad extra roligt att de hade fått ett så fint kort på er allihopa utanför huset. Jag tycker att det är supersvårt att få till ett fint kort på oss som bara är sex, men där hade de lyckats med varenda en (Ja, Älva syntes väl inte så mycket men =))

  2. Jenny

    Jag beundrar er som har så många barn och det verkar verkligen underbart <3 Jag och min man är SÅ sugna på en trea men vi känner ändå samtidigt att de två vi redan har räcker då båda är väldigt aktiva om man säger så 😉 de fyller 2 och 4 år och det känns som det skulle bli för tett med en trea snart som vi vill. Men tänkte då fråga dig Hur tycker du och hur känner ni? Är det jätte jobbigt med tre barn tätt? Är det stor skillnad mellan två och tre barn? Just nu bor vi trångt också så en trea innan vi kan flytta går inte =( Men saknaden och längtan finns så stark..
    Min mans mamma vill att vi ska skaffa en trea så vi får en son också(har två tjejer) medan min mamma tycker det räcker med två för då har man ett knä till varje. Hur känner ni? har man tid till tre barn lika mycket? (nu tänkte jag på när ni hade bara tre barn =) )
    vore tacksam för svar och funderingar 😀

    tack för en jätte härlig och bra blogg 😀