Trettonbarnsmamman

Pust och stön

Hej alla ni söta och tack för era lyckoönskningar inför imorgondagen ♥

Om jag är nervös…? Nej, inte ett dugg ännu – har inte haft tid för det 😀 Har härjat runt hela dagen och kvällen och sitter här nu och pustar och stönar med värkande fötter och en otroligt livlig bebis som misshandlar mig inifrån… Vi åkte iväg till Västerås strax efter kl. 9 och gick runt i olika affärer. Lunch på Ikea innan vi drog vidare till Toys r us….

001 - Kopia

Nellie och Julie – 2 hungriga tjejer 🙂

002 - Kopia

Eva ♥

Efter Västerås åkte vi tillbaka till Enköping och till Ica Maxi för att handla julmaten. Jag skulle även köpa nytt julgranspynt och silver glittersnöre som inte fanns någonstans 🙁 Åkte runt till olika affärer men det var slut överallt 🙁 Till slut gav jag upp och styrde bilen hemåt, ringde till Peter och bad honom handla rött glitter som fanns på Maxi på vägen hem från jobbet….

Vi var helt slut när vi parkerade utanför huset och båda tjejerna tvärsov. Vi satt en bra stund kvar i bilen och samlade krafter innan vi gick in 😀 Sen var det full rulle med middagslagning och allt annat bestyr och jag passade även på att packa bb-väskan 🙂 När alla barnen lagt sig så tog vi itu med vår nyköpta julgran som nu äntligen har blivit pyntad och står så fin i vardagsrummet 🙂

003 - Kopia

Synd att det är så svårt att få ett rättvist foto på den bara 😉

Nu är klockan mycket och jag längtar efter sängen…..Ska upp kl. 6 och duscha och göra mig klar, kl. 7 ska jag ringa in och kolla att de fortfarande kan ta emot mig kl. 8 som det är sagt.

Kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jaana

    Finaste julklappen har bärit runt på i 9 månader.. Lycka är att få vara mamma o pappa Jag önskar er en väldigt fiiiiin jul och gott nytt år. En trebarnsmor som är trogen läsare o jag längtar att få se foton på Elvan o er alla :)) julekramar /Jaana Från Eskilstuna

  2. Lisa

    Åh vad spännande, hoppas allt går bra o lycka till 🙂
    Och god jul till dig familjen :-* <3

    Och ja just det, läser din blogg varje dag, du o din familj verkar vara så snälla o goa

    Kram Lisa

  3. Magdalena

    Grattis och lycka till Mirka och Peter! Åh så spännande att ha en liten mysig bebis hemma igen. det är så underbart!

  4. Sussan

    Vilken fin gran =) skulle behöva en ny o lite större än den vi har.

    Lycka till idag, väntar med spänning tills du har ork o tid att uppdatera =)

  5. Ninni

    Lycka till:
    sitter å tänker på om eran lilla flicka ska heta Älva eller kanske med E, Elva.
    min kompis dotter heter Älva tycker att det är så gulligt och hos er är ju hon syskon nummer elva så 😀

  6. Emma

    STORT lycka till!!!
    Snart får ni mysa å lukta på bebis!!
    den doften är oslagbar 😉 <3
    Vill passa på å önska en RIKTIGT GOD JUL!!!
    / Emmi

  7. Lena

    Lycka till idag, imorse grattade jag min son på hans 12 års dag, han föddes på Ackis just idag kl 09,16 ett planerat snitt. Jag var hemma på Julafton igen. Styrke kramar till Er.

  8. Ida

    Jag ser verkligen upp till dig Mirka! Jag är gravid med mitt första barn i 8de månaden och jag förståår bara inte hur du hinner med och framför allt Orkar med allt! Du är en riktig supermamma i mina ögon 🙂
    Håller alla tummar jag har för att det ska gå bra för er imorgon!! 🙂
    Kram!

  9. Sofia

    Lycka till eller vad man säger imorgon. Så himla mysigt att bebisen kommer imorrn. Känns som evigheter sen min lilla tjej kom fast det bara är 5,5månad sen.
    Om du vill ta en fin bild på julgranen så ska du ställa in slutartiden på ca 8sek om du kan det. Det är hur länge den har öppet slutaren och sen ändra iso (ljuskänsligheten) till 100 då kommer du att få superbilder. Provade själv igår och det blev superbra. Du kan fixa det om du har en inställning på kameran som heter ”tv” eller ”s”.