Trettonbarnsmamman

Och vi fixar och donar…..

Hej alla ni glada, hoppas att ni har haft en fin start på helgen:-) Vi fixar och donar vidare så att vi kan bara slappa under ledigheterna……eller nej, vi kommer inte att bara lata oss, lite lär vi passa på att göra under Peters ledighet men ja — vi tar det lite mera som det kommer och hur pass mycket man orkar:-D

Igår var jag helt sänkt redan från start och förvärkarna höll på under hela dagen till och från. Måste vara pga att barnmorskan var där och pillade….. Jag skickade iväg skolbarnen, satt en stund vid datan och sen blev det vila i soffan i ca. 2 timmar medans barnen lekte runt mig:-) Till slut tog jag mig i kragen och bytte äntligen gardiner i vardagsrummet till lite mera juliga panellängder jag köpt dit. Men jag tyckte inte att de passade bra där så då satte jag mig ner och började sy andra längder av det tyget jag beställde för nån vecka sen som var tänkt till matrummet egentligen:-D Det tog ett par timmar att klippa, sy och till sist stryka de 4 längderna men jag blev nöjd med resultatet:-)

128 - Kopia

Även julbyn fick äntligen lite bommul under sig:-D

Selina var bjuden på julpyssel hos en klasskompis och åkte dit direkt efter skolan. Jag hämtade henne kl. 17 och sen var det middagsdags. Fick hem en julklapp från Crocs igår:

125 - Kopia

En varmvattenflaska i fleecepåse, reflex och en nyckelring:-)

126 - Kopia

Visst är nyckelringen urgullig:-D

 

127 - Kopia

Linnéa kom hem med en pall som hon har gjort i skolan – superfint:-)

Idag har jag suttit och sytt hela förmiddagen – Det blir nya drapperier i vardagsrummet istället för de fula gula som hänger där just nu….återkommer med bild när vi fått upp de;-)

Annars så röjer vi lite mm så allting är klart inför imorgon när Eva och Thomas med barnen kommer:-) Det ska bli såå roligt att få träffa de igen och inte bara under några timmar utan ca en vecka så nu har vi verkligen tid att umgås:-) Jag ska väl har jag tänkt, få upp julgranarna idag också och även lite mera julsaker…..hoppas orken och tiden räcker till;-)

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg och stressa inte ihjäl er nu bara;-)

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    Gud vad duktiga ni är…jag bara häpnar över allt ni fixar och ordnar med, dagarna innan förlossning…vattenflaskan är perfekt för onda magar eller frusna fötter, just love it. Lycka till med allt nu och god jul.

  2. Thea

    Åh, vad smart att ni skall fira med Evas familj 🙂
    Era två bloggar och Carolas är mina absoluta favvo bloggar och favvo familjer !!! Känns väldigt bra att du slipper föda ensam jag blev orolig där ett tag. Så mysigt att fira med vänner som man har mycket gememensamt med. Kram Thea

  3. Camilla 31 år & 8 barnsmamma

    Svar till Camilla:

    Jag är inte Mirka och har ju bara 8 barn men jag måste säga att det är ju nästan lugnare när det är vänner på besök en annars,då har ju barnen några att leka med,vilket gör att dom inte sitter o tjatar om att dom har tråkigt hela tiden.
    Så att det är så många hemma just innan ,under och efter förlossning kan vara skönt..
    Sen en sak till,dom har ju männen med sig,:-D
    Dom gör nog det mesta dom dagarna när det är en nyförlöst kvinna och en väldigt hög gravid kvinna där..
    Man är ju lixom inte ensam med alla barn…ler..
    Men det är ju min åsikt såklart..
    Här märker vi inte av om det är några barn extra eller inte…

    Mvh Camilla

  4. Annika

    Så fina:)
    har frågat förut men fick inte svar så jag testar igen nu för jag är
    fortfarande så förtjust i din klänning som du hade på dig på galan förut:).
    Är den mammaklänning? Vart är den ifrån?
    Är jättetacksam för svar…
    kram annika

  5. Camilla

    Hur orkar du Mirka med att ha en familj med nästan sju barn på besök i så många dagar innan och under jul och mitt i allt i detta föda barn två dagar innan jul med allt var det innebär?blev trött bara av att läsa om besöket av denna stora familj i detta inlägg,Eva ska ju själv föda sitt sjunde barn snart,plus att 5 av hennes barn är under 4 år det låter tufft,förstår inte vad du får ork ifrån att ha så mycket folk hemma hos dig efter en förlossning,vet bara hur slut jag själv var efter ha fött mitt tredje barn för 2 år sen ett par dar innan jul

  6. Gunilla

    Wow, så fina gardinerna blev! Du är så himla duktig Mirka! Och Linnéas palla/bord var också jätte fin!

    Kram Gunilla