Trettonbarnsmamman

Lite nervös är jag…

Ja, imorgon är dagen för mitt igångsättnings-samtal på Akademiska sj i Uppsala. Och jag är nervös över hur de ser på saken och om de är det minsta medgörliga. Med Karolinska hade jag aldrig några problem förutom inför min första igångsättning men det är alltid svårast första gången när man inte vet hur en igångsättning funkar på just dig. Vissa gånger har de velat känna på livmodertappen och vissa gånger har vi bara pratat. Nu sist med Nellie så ringde de och gav mig en tid via telefon så jag behövde inte ens åka in:-) Men som nog de flesta vet så kan det skilja sig enormt mycket mellan olika sjukhus så jag är ordentligt nervös inför imorgondagen….. Men hur som haver så ska det bli skönt att få komma dit och få veta NÄR;-)

Idag var vi till dockteater med dagiset. Nellie tyckte att det var jättespännande och skrattade och tjoade ikapp med de andra barnen:-D Efter teatern fick alla en varsin festis och pepparkakor:-)

Idag har jag försökt kolla igenom vilka julklappar som återstår att köpa – Uscha mig vad svårt det är….samma sak varenda år! Förhoppningsvis hinner vi handla lite i Uppsala imorgon innan vi måste åka hem och hämta dagisbarnen för annars vet jag inte när vi ska kunna göra det…. Igår fick jag hem kläder från Kidelin som jag beställt till julklappar – lite till Nellie, Thor, Oliver och Victor + Elvan🙂 Idag kom ett paket med klappar som jag beställt från Lekmer – vi har valt att ge barnen rätt mycket nya sällskapsspel iår vilket de önskat sig plus att våra gamla är inte i så bra skick längre heller:-)

Det blev bla:

http://lekmer.se/leksaker/spel/familjespel/alga-alfapet-twist

http://lekmer.se/leksaker/spel/familjespel/alga-alfapet

Och detta till Thor:

http://lekmer.se/leksaker/traleksaker/trajarnvag/brio-tr%c3%a4j%c3%a4rnv%c3%a4g-tunnelbaneset

Sen ska vi handla massa olika sorters pyssel mm till barnen:-)

Idag kommer Peter hem sent, han har lite att fixa på jobbet och så…. Kevin följde med en kompis hem och ringer väl så småningom om hämtning. Får ta med mig de små då om inte Peter hunnit hem så får de större klara sig själva med Linnéa den korta stunden jag blir borta:-)

Nu får kvällen gå fort så det blir imorgon snart så slipper jag oron:-D Tur att jag har en tidig tid så slipper jag gå och vänta , nu är det bara att få iväg alla barnen till skola och dagis och sen åker vi också:-D Håll tummisar för oss imorgon;-)

KRAM ♥

 

PS: Vinnaren i Blocket shopping-tävlingen meddelar jag så fort de ansvariga därifrån har utsett en;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Birgitta

    Goa Mirka! Ska hålla tummarna och tänka på dig i morgon! Allt kommer att gå bra, ska du se..Du har många, som tänker på dig,
    så med gemensamma tankar blir allt finemang. Sov gott och kramizzar ♥

  2. annika

    Håller tummar och tår hårt för er;) Det kommer gå superbra,,,,du fina superkvinna!! Återigen vill jag bara säga att din blogg är lika inspirerande att läsa varje gång!!!Många kramar till hela familjen!!!

  3. marina

    Hoppas det går bra för dig i morgon=). Lycka till!
    Själv blir jag igångsatt nu på tisdag förhoppningsvis om allt är som det ska vara (det är första gången för mig).