Trettonbarnsmamman

Lucia mm

Nu är vi klara med all Lucia-firande hit och dit! Igår kväll hade Victor lucia i skolan och jag och Jennifer var där och tittade på det:-) Det var proppfullt i skolans matsal och som vanligt så satt vi nästan längst bak och såg inte så värst mycket men men det fick duga det…. Tyvärr så kan jag inte lägga ut bilder därifrån men de var såå söta och duktiga alla 6-åringarna:-) Det var fika efteråt och istället för att trängas med alla i kön så väntade vi och tog fika typ sist av alla:-D

Jag var riktigt sänkt igår och orkade igenom dagen med nöd och näppe. Hostig, täppt i näsan och frossa hade jag och jag somnade snabbt efter barnen på kvällen…. Idag är jag piggare – trött men inte lika hängig i alla fall:-)

Morgonen började med luciafirande på dagis kl.8.30. Alice var en tärna, Oliver en tomte och Thor en pepparkaksgubbe:-) De var så duktiga på att sjunga alla de små men Thor stackaren blev nog lite skrämd av alla föräldrar som var där för han stog helt förstelnad och rörde inte en fena under hela tiden:-D Inte ens när de skulle gå ville han röra på sig så fröken fick ta i lite extra för att få han att röra på sig:-D

Även om det inte var någon fotoförbud mm på dagis så har jag valt att sudda över andra barns ansikten;-)

006 - Kopia

Alice ♥

007 - Kopia

Oliver och Thor ♥

Och vet ni vad – Jag satt längst fram:-D

Efter lucian åkte jag och Nellie till Enköping för att träffa två goa tjejer C och K – ett möte som planerats ett tag nu och äntligen kom vi till skott:-) Tack tjejer för en trevlig förmiddag ♥

008 - Kopia

Och tack för filmen som barnen fick av er:-)

Nu försöker jag att pusta ut ett tag – barnen stojas i köket och tar mellanmål och jag lär behöva städa upp efter de snart men sen så…kanske jag får vila en kort stund innan jag och Jennifer ska iväg på hennes och årets sista utvecklingssamtal…..

OBS: Glöm inte att tävla om 5000kr att handla för – tävlingen hittar du HÄR! Den avslutas imorgon!

OBS 2: Ni som gillar att handla fina kvalitetskläder för bra priser – missa inte Kidelins rea HÄR!

jeans

Jag passade på att beställa ett par Moonkids baggy jeans på rea till Victor – Har såna till Oliver och de gillas skarpt:-)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Bra att du redigerar barna ansikten, jag blev vansinning över en dagisförälder som vägrade ta bort ett inlägg där min son med namn och bild fanns med. Jag vill absolut inte exponera mina barn på internet om det inte är en låst blogg. Efter mycket om och med och ett samtal med mannen i familjen raderade han inlägget, hon vägrade….Tycker det är okej att ta foton på luciatåg bara man frågar om lov innan om det är okej att lägga ut det på FB, bloggar mm. Och hade man frågat mig om lov hade svaret blivit NEJ!!!

  2. Maria

    Till Barbro. Vissa kommuner har fotoförbud på förskolorna och vissa inte. Jag arbetar på en förskola där föräldrarna får ta kort på sina egna barn men inte andras. Dels kan det finnas barn med skyddad identitet, sen kan det finnas föräldrar som helt enkelt inte vill att barnet ska fotas. Vi dokumenterar ju verksamheten och när barnet börjar hos oss får föräldrarna fylla i om barnet får fotas eller inte.

  3. veronica

    jag vet inte om jag har missat om du fått något datum för igångsättning eller har du inte fått något ännu? Det är ju inte så långt kvar nu ju?! Kram

  4. Caroline

    Hej Mirka!

    Jag vill bara tacka dig för en bra blogg. Jag följer ca 7 stycken andra bloggar, men din är bäst!! Din familj verkar så härlig!!

  5. S

    Så söta dom var i luciatåget! Va schysst av dej att sudda ansiktena på andras barn! Skulle det gälla mina barn skulle jag uppskatta det ännu mer, alla vill ju inte ha ut sina barn på nätet. Du e tuff du som orkar engagera dej med allt möjligt så här i slutspurten. Glöm inte att vila mellan varven. Må bra!

  6. Barbro.

    Du kämpar då på bra. Men jag undrar över varför det har förbjudits fota på Lucia tågen i år. Läste att det är så. Vet du det?? Gulliga jeans du köpt till en av gossarna. Lycka nu till med ny baby och God Jul till hela familjen ”Annorlunda”.