Trettonbarnsmamman

Gokväll i stugorna

Hej alla ni goa läsare! Jag har varit lite frånvarande men det blir ju lätt så när det är helg och familjen umgås:-)

Idag hade Jennifer och Selina luciatåg i kyrkan med barnkören de är med i. Det var fullt sjå under förmiddagen att göra ordning tjejerna – tvätta deras hår, stryka luciaklänningarna, locka håret mm mm. De skulle vara i kyrkan kl. 13.45 och själva luciatåget började kl.16. Jag körde tjejerna till kyrkan sen hem och göra lite sen lunch (vi åt sen frukost). Peter hade börjat måla i köket och senare satt han även upp en garderob där som numera tjänar som ett skafferi:-) Kl.15.45 tog jag med mig Linnéa, Benny och Alice och åkte till kyrkan. Vi var bland de sista som anlände och fick sitta längst bak i kyrkan och därmed så såg vi inte så mycket och det blev inga bra bilder heller:-(

013 - Kopia

Selina i mitten ♥

014 - Kopia

Jennifer ♥

015 - Kopia

Den bästa bilden jag fick av hela gruppen

Igår la jag mig i sängen en stund för att vila och Benny, Thor och Alice kom för att ”prata” med Elvan🙂 De tycker att det är så spännande att få känna på magen när det rör sig och lill-syrran sparkar där inne:-)

003 - Kopia

006 - Kopia

Magen i v. 36+6

Imorgon ska Victors förskoleklass ha lucia. På tisdag morgon är det lucia på dagis, jag ska luncha med 2 härliga tjejer och på eftermiddagen har jag samtal med Jennifer. På onsdag ska jag och Nellie följa med dagiset och se på dockteater. Torsdag är det samtal på sjukan….. Full rulle med andra ord:-D
 Nu soffläge och The walking dead;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Det var riktigt fint i kyrkan . jag satt på rad 4 tror ja det var och såg inte så jätte mycke jag heller får lära mig att ta en kudde eller något då ja inte är speciellt lång =)

  2. kerstin

    Stockholm stad har förbjudit all fotografering på Lucia i bla förskolorna pga att man ska skydda barnens integritet och de som har skyddat identitet. Vissa kringgår detta med att ordna fotohörnor på förskolan där man kan fotografera det enskilda barnet. Många lägger idag ut bilder på barnen på nätet och då följer även barn med som inte är dess egna. men hos er är det fortfarand etillåtet ser jag. Tycker det är lite löjligt, man kan ha som krav att bilder man tar på andras barn i förkolan är förbjudet att lägga på nätet.

    MIRKA SVARAR: De luciafotona var när tjejerna hade lucia med kyrkan INTE skolan och ingen sa nåt om att det var förbjudet att lägga ut foton. Däremot igår när jag var på Victors lucia i skolan så sa de att man fick fota men inte lägga ut fotona på nätet;-) Idag är det lucia på dagis som är privat och jag får väl se hur de gör;-)

  3. Smulan (sjubarnsmamma)

    Mysiga bilder och fina barn.
    Jag var i kyrkan och såg min dotter gå luciatåg. Det var fint. Det var en jättefin dag överhuvudtaget i går. Pappas gravsten hade kommit på plats. Det tragiska i det hela är att någon tyckte det var skönt att han dog. jag hoppas du får trevligare kommentarer än vad jag får.

    Du får krama dina barn och jag önskar er alla en fin vecka.

    Kram kram

  4. Annica H

    Härliga Bilder och härliga tider. Tror det blir på något sätt mer full rulle då Elvan är född. *blink blink* Hoppas helgen var lugn (så lugn den kan bli) och att veckan trots allt du har för dig ändå har stänk av lugn och ro, stillhet och tid att reflektera. Kram!