Trettonbarnsmamman

Tävling – Carolines smyckeskrin

Nu är det dags för en nu rolig tävling och denna gång i samarbete med Carolines smyckeskrin🙂

Ni har chansen att vinna ett presentkort på 250 kr!

smycken

Gå in HÄR och kolla vad du skulle vilja köpa för presentkortet. Skriv och berätta det i en kommentar här under och även varför just du ska vinna:-)

Tävlingen pågår till 1/11-11 kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cizzi

    Hej!
    Jag skulle köpa ett svart eller vitt läderarmband med text på till mig själv. I texten ska det stå saker som ger mig styrka, peppning och motivation att klara av vardagen som småbarnsmamma till två döttrar på ett och tre år och heltids studier (till min magisterexamen) på annan studieort, 20 mil hemorten.
    Tack för fin blogg! 🙂

  2. Ellinor

    Så synd att inte vinsten kunde räcka till ALLT:-) Men allvarligt, om jag vann så skulle jag gärna vilja ha namnhalsbandet med tre brickor med namnen Axel, Isak och Micke. Dessa tre är det käraste jag har och få deras namn på ett sånt fint smycke vore underbart. Läderarmbandet är sååå läckert så det säger jag inte nej till heller. Det är så svårt att välja eftersom allt är så fantastiskt fint som Caroline gör. Nu håller jag tummarna<3

  3. Carola

    Kanonfina smycken 🙂 Skulle vilja köpa ett halsband till min mamma.. Ett med en budskapsring o namnbrickor.. ”Älskade Mamma”

    //Carola

  4. Karin R

    åhhh, vad mycket fint!
    jag fyller trettio snart, och önskar mig ett änglaarmband med min sambos namn på 🙂

  5. Nicole

    Hej!!!
    Jag skulle jätte gärna vilka vara med och tävla om ett namn halsband, om jag vann!
    Det skulle jag faktiskt ge mig själv, hur ofta blir inte vi mammor utan jämnt?;-)
    Min tur nu för det är kag värd!!:-)
    Mvh Nicole!

  6. Frida

    HejHej!
    Vilka fina smycken!
    Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag har turen att vinna kommer jag köpa ett namnarmband eller ett namnhalsband.
    Antingen till mig själv med mitt gudbarns namn på eller till min mamma med mitt och min systers namn på.
    Håller tummarna och hoppas på tur! 😀

  7. Sandra - mamma till Molly

    Hej, jag är gärna med och tävlar! 🙂
    Faller turen på mig kommer jag köpa ett läderarmband till sambon i Farsdagpresent och få med dotterns namn och födelsedata på. Skulle även skämma bort mig själv och köpa ett armband jag med 🙂

  8. Ellinor

    WOW vad mycket fint det fanns där! Om jag vann så skulle presentkortet gå till en del i wraparmbandet!! Sen skulle en del annat slinka med oxå;) Håller tummarna!

  9. Johanna

    Åh jag skulle vilja köpa två läderarmband, ett till mig och ett till min blivande man, och i texten skulle vi skriva våra namn och våra barns. Så har vi varsitt likadant med alla våra älsklingars namn på :o)

    Varför jag borde vinna? ja du, i ärlighetens namn finns det säkert någon annan som skulle ”behöva” det bättre än vi. Men det skulle värma oss i både själ och hjärta mitt i allt trassel som livet innebär.
    Håller tummarna :o)

  10. Malin

    Hej Mirka,

    Om jag vann så skulle jag köpa ett ängla halsband till min absolut bästa vän. Hon har de väldigt tufft och har haft de så tyvärr ett tag. Så jag skulle vilja visa min uppskattning att hon ändå finns där även om hon har de tufft själv. Man kan ALLTID lita på att hon finns där.

    De skulle betyda jätte mycke om jag kunde ge henne de.

    Kram

  11. Annica Strömstedt

    Jag skulle vilja vinna presentkortet för att kunna köpa ett fint smycke till min kära sambo som står ut med mig och mina svängningar och idéer. Samt att han är en så underbar pappa till våra 2 barn 🙂

  12. Madeleine

    Jag skulle välja ett namnknytsmycke, självklart med mina 3 älsklingars namn på.

    Det smycket skulle jag behålla själv, även en mamma som har det bra kan behöva lite uppmuntran i höstrusket 🙂

  13. Anita

    Hej Mirka!

    Vill jätte gärna vara med och tävla. Skulle ge min bästa kompis sedan 38 år tillbaks ett änglasmycke halsband. Hon har förra veckan mist sin mamma hastigt, somnade in på kökssoffan.

  14. Sandra

    Skulle vilja ha smycket som heter Halsband med emaljerat hjärta.
    Mest bara för att få ha ett fint halsband med mina älskade barns namn. Ett halsband som jag alltid bär med mig. Nu när jag precis börjat jobba efter min mammaledighet och måste lämna iväg barnen på dagarna när jag jobbar.

  15. Mamman K

    Hej! Vi hade lite svårigheter att få barn och efter tre missfall så köpte jag ett halsband med en budskapsring där det står ”faith” för att påminna mig själv om att ”tro” på att det finns en mening med allt och att tro att allt kommer att ordna sig. När jag sedan blev gravid igen köpte jag efter ett tag en ljusrosa hjärt-berlock och hängde den på samma halsband, och några månader senare föddes vår dotter! Detta halsband för tur med sig och jag kommer inte ta av det. Jag har tänkt att köpa ett med min dotters namn och födelsedata men inte kommit mig för, men nu har jag ju chansen.

    Jag skulle låta skriva min dotters namn med ett hjärta före och ett efter samt hennes födelsedata.
    http://carolinessmyckeskrin.se/visa_produkt.asp?t=Halsband&id=528&lang=sv
    Med vit/beige pärlor

  16. Maria

    Hej Mirka, om jag skulle vinna skulle jag köpa ett armband med budskapet att mina barn älskar sin moster. Min syster har 28 år gammal fått en kronisk sjukdom som bryter ner kroppen, jag skulle så gärna vilja ge henne lite ljus i tillvaron. För övrigt är det väldigt mysigt att läsa din blogg! 😉 Hälsningar Maria

  17. Isabell

    Om jag hade ett presentkort skulle jag välja det här armbandet i guld: http://carolinessmyckeskrin.se/visa_produkt.asp?t=Armband&id=481&lang=sv. Det är väldigt ovanligt med den här typen av smycken i guld & eftersom guld är den enda jag använder så skulle det passa perfekt!

    Som berlock skulle jag välja ett hjärta. Jag skulle även lägga till en bricka, en för mamma & en för pappa. De har just hjälpt mig genom en jobbig period i livet & jag skulle vilja ha ett sätt att alltid bära dem med mig. Jag är så tacksam att de finns!

  18. Evelina

    Jag vill ha halsbandet med brickan & hjärtat 🙂
    Jag skulle ge det till min mamma, eftersom hon har vart svårt sjuk i depression & är äntligen på väg upp nu efter en jobbig tid.
    Jag älskar henne över allt annat i världen, & jag skulle inte kunna leva utan henne, men den hemska tiden kunde lika gärna tagit hennes liv.
    Jag är så tacksam varje dag för att hon finns, lyssnar, & hjälper mig i mina svåra stunder, hon är ovärderlig.
    Så på brickan skulle det nog stå TACK MAMMA, bara för att jag älskar henne & är tacksam över att hon finns.
    Alla borde ha en sådan mamma som jag har ♥
    /Evelina

  19. Hanna

    Om jag vann så skulle jag ge ett halsband med två namn brickor med mitt och min systers namn på. Och skulle ge det till min älskade mamma i julklapp. Hon har länge viljat haft ett och det skulle vara underbart om jag vann och kunde ge det till henne. Hoppas du haft en underbar dag. Kram!!

  20. Louice

    Guuuud vilka fina smycken!
    Om jag vann ett presentkort här skuller jag köpt ett halsband med en bricka och en ängel bredvid och skriva MAMMA i det. Hon är verkligen min ängel i livet och det skulle vara en underbart fin julklapp! 🙂 / Louice

  21. Josefine

    Om jag skulle vinna så skulle jag köpa ett halsband till min fina, underbara, älskade mamma. Hon har väldigt länge velat ha ett halsband där det ska stå mitt och min lillasysters namn på så det här skulle vara ett perfekt tillfälle för mig att ge henne det. Det skulle betyda mycket för mig och jag är helt säker på att hon skulle uppskatta det.

    Nu håller jag tummarna, skulle bli väldigt glad om jag fick chansen att ge min mamma ett fint halsband.

  22. Jessica

    Jag skulle nog beställa ett halsband till mig med ett hjärta och en bricka på där min dotters namns ska stå, så har jag henne alltid nära mig på ett sätt. Hade nog också bestället ett ängla smycke till dottern min som hon hade kunnat ha när hon blir större.
    Efter som det är mitt första barn så betyder hon jätte mycket för mig.
    Mitt liv hade inte varit det samma utan henne, efter som tösen fyller år nu den 24/11, då hon blir 1 år. så kan det vara en fin present till henne och mig.

  23. Emma

    Jag skulle nog beställa ett armband med änglar på, alla behöver vi en x-tra skyddsängel! O sedan ett halssmycket med lila ängel till dotte min 🙂
    Ha en bra dag!!
    Kram från mig

  24. Sabina

    hej mirka!
    Jag skulle villja vinna så jag skulle kunna köpa ett buskaps smycke som jag kunde ge till min mamma som har flyttat ner till portugal, slulle villja att visa för henne att jag tänker och saknar hene.. och så hon kan se den å känna all kärlek från mig! / Sabina 🙂

  25. Stina

    Jag skulle beställa ett armband med dotterns namn på och sen skulle jag ge det till hennes pappa på farsdag. Han har verkligen visat att han är världens bästa pappa gång på gång!! <3 <3 <3

  26. S

    Precis vad jag söker! 🙂 Jag skulle välja ett namnhalsband med cirkel och pärlor. I cirkeln skulle min 1 årings namn stå. Jag har ett namnhalsband med äldsta dotterns namn redan. Tanken är att jag skall bära smyckena då barnen är små och sen ska dom få dem när de blir äldre (såvida jag kan skiljas från de vackra smyckena…) Så jag hoppas på fru Fortuna nu 😉

  27. Helen W

    Hej!

    Jag är precis som du, hemmamamma, och unnar mig aldrig något själv. Jag tänker alltid på barnen först. Därför skulle jag såå gärna vilja vinna detta underbara halsband, och ”få ha lite blingbling” i höstmörkret.

    Tack för trevlig blogg, följer er varje dag!
    kram

  28. Madelene Myllymäki

    Om jag skulle vinna skulle jag ta en ängla halsband. Med ”Mamma” ingraverat. Förlorade henne för exakt 1 månad sedan idag i cancer, och nu har hon blivit en ängel. Så skulle passa jätte bra med ett ängelhalsband som påminner om min älskade mamma.

  29. Victoria G

    Skulle jag vinna hade jag köpt ett halsband med en ängel 🙂
    Jag hade gett halsbandet till min bästa kompis, för hon ställer alltid upp för mig när jag behöver henne. Och jag älskar när jag ser att hon är lycklig och ler och hade hon fått detta halsbandet hade hon blivit lycklig då hon samlar på änglar! 🙂
    Ha det bra 🙂

  30. Louise

    Hej Mirka!
    Jag har gjort många dumma saker i mitt liv, saker som jag egentligen inte borde må dåligt över. Det är så lätt att lyssna på andra, ”Nej, gör inte så”, ”Nej varför gjorde du så?”, ”Åh vad dumt gjort”.

    Jag har alltid velat tatuera in ”Ångra aldrig något som fått dig att le”, En tatuering är dock inget jag har råd med just nu och det skulle få vara helt underbart att få ett halsband med en budskapsring där det står ”Ångra aldrig något som fått dig att le”, för att påminna mig själv om att det är mitt liv och att jag ska gå efter mitt hjärta! Skulle vara en riktig boost för mig under den kommande mörka vintern.

    Kramar, Louise!

  31. Ida

    Jag skulle bli så glad om jag vann halsbandet med två stavar där mina härliga, underbara, busiga och älskade ungars namn kan graveras in. Åh vad glad jag skulle bli!!! Som en för tidig julklapp 🙂

  32. Linda

    Om jag skulle vinna, så skulle jag köpa ett halsband med en ring och två staplar med mina underbara döttras namn.
    För att jag aldrig unnar mig något utan tänker först och främst familjen.

    Linda

  33. josefine

    hej.
    om jag skulle vinna så skulle ja köpa ett herrsmycke till min kära
    sambo.
    han har länge tjatat om ett halsband eller armband med en berlock (heter det så??) där han kan skriva sin kära dotters namn 🙂

    kram josefine

  34. Mamma Marina

    En fin tävling du har igen, om jag har turen att vinna skulle jag välja ett halsband med en rosa ängel som symboliserar minnet av min mamma som gick bort i cancer allt för tidigt och hon hann aldrig träffa mina efterlängtade barn som vi fick efter mycket hjälp. Såklart skulle jag även ha deras båda namn runtom änglamormor. Det skulle bli min julklapp i år.

  35. Tina

    Om jag hade turen att vinna, skulle jag köpa halsbandet
    med flaskpost på, och faktiskt ge till min svärson Kristian (26 år).
    För jag tycker sååå mycket om honom, han är en på miljonen:)
    Jag skulle skriva på en lapp, och lägga i flaskposten: Jag är så lycklig att du och Frida fann varann.

    Han är en sån person, så han skulle inte skämmas att bära det på sej, bara det!!!!

  36. Mamma P

    Allt var jättefint :D. Hade varit roligt att få ge något av våra ”större” barn namnhalsband- de är 9, 12, 14 år gamla, de mindre barnen får vänta lite till… 😀 Hoppas det går bra att tävla även om jag inte kan länka?

  37. Caroline

    Jag skulle vilja ha ett halsband med mina barns namn på, Jag har tre flickor nu. den stora är 3 och skulle haft en tvilling men dog, sen en flicka på 2 och en på 6 månader som oxå skulle haft en tvilling men gick bort med. Och dom kan inte förklara vfr. Men jag ser alla tre flickor som mirakel barn och dom ligger mig närmast om hjärtat, så skulle vilja bära deras namn i ett halsband nära mitt hjärta samt två små hjärtan för dom barn som gått bort.

    Mvh

  38. Cecilia Ede

    Hej,

    Om jag vinner, Skulle jag ta ett halsband till min lilla syster. Med berlock en som det står henns mans namn och en som det står hennes sons namn på. Om jag inte vinner kan kaj täncka mig att köpa något i lulklap. Alla smyckena ör jätte fina.

    Kram Cecilia

  39. Chatarina

    Det vore en fin 30 års present till mig själv, eftersom jag fyller 30 nu den 29/10! Skulle så gärna vilja ha ett smycke med min sons namn på!!! =) Fortsatt trevlig vecka! /Chatarina

  40. Marie

    Jag skulle köpa örhänge, de med änglar, de med kronor på, toffsarna…ja massor! 😀
    Varför vill jag vinna? Ja, det är väl som det är när man är mamma och inte lägger pengara på sig själv. Hade varit kul att göra det för en gång skull! =)

  41. Linda

    Om jag skulle vinna skulle jag köpa ett smycke som jag kan ha mina barns namn på. Brukar inte bära smycken, men detta skulle jag bära varje dag eftersom det skulle betyda så mycket för mig. /Höst hälsningar från Åland

  42. Tina 8 barnsmamma

    Jag skulle vilja vinna ett runt halsband med små hjärtan som hänger ner.På den vill jag nog ha samma text som du har på din ”familjen”.

    varför jag vill vinna…..ja jag har nästan aldrig vunnit nåt, o få ett fint smycke som berör hela min undebara familj vore bland de bästa man kan få.

  43. Jessica

    jag skulle välja ett smycke med namn, då min dotters inte finns någonstans och jag skulle vilja ge henne ett.

  44. Lisa - Mamma till finaste Elvira

    Jätte rolig tävling & så fina smycken. 🙂

    Jag hade nog valt ett halsband med namn brickor. Hade skrivit mitt namn & min dotters namn. 🙂

    Jag vill jätte gärna vinna då skulle jag ge halsbandet till min sambo från mig & dottern i farsdags present.. 🙂

  45. Emma

    Hej!
    Om jag skulle vinna tävlingen så hade jag valt halsbandet med två namnbrickor där mina barns namns ska stå och de gröna små ”bollarna”. Grönt är en mjuk, skön, lugnande färg. Å det symboliserar känslan som jag har för mina barn.
    / Emmi

  46. mettemy

    Jag vill vinna ett halsband med mina barns namn bara för att det skulle vara så kul att vinna en tävling, har aldrig vunnit förr men nån gång ska även jag ha tur 🙂

  47. Charlotte

    Om jag vinner så vill jag ha ett sånt här!
    http://carolinessmyckeskrin.se/visa_produkt.asp?t=Halsband&id=999&lang=sv

    En ring som det står kärlek på och 3 brickor. På brickorna ska det stå mina barns och min mans namn.

    Varför ska jag vinna? Jag har alltid bara använt guldsmycken, sånna som jag fick för typ 100 år av farmor och farfar och jag bytar aldrig men nu skulle jag kunna tänka mig att testa, om jag fick ett sånthär fint halsband som verkligen betydde något!

  48. Ruina - tre barn under två år

    Vi ska ha namnkalas för vårt nya tillskott om ett par veckor och hade faktiskt tänkt att köpa ett armband till han som ska vara fadder åt vårt barn. Så jag hade valt ett läderarmband med en passande text till honom. För att fylla ut summan på presentkortet hade jag även köpt ett halsband till mig själv med alla barnens namn på 🙂

    Varför ska jag vinna? För att jag aldrig har varit med och tävlat hos dig förut, haha!

  49. Carina Lundmark

    Jag vill vara med och tävla och skulle välja ett namnhalsband med mina tre barns namn. Jag vill vinna för att de senaste fem åren har varit otroligt tuffa med många tunga motgångar och jag känner mig så himla ensam och ouppskattad av många i min närhet. Det som ändå håller mig uppe och ger mig glädje är mina tre helt underbara döttrar, de är ljuset i mitt liv och därför vore det så fint att bära ett halsband med deras namn nära mitt hjärta.

  50. susanne

    Om jag vann så skulle jag vilja ha ett halsband med en ängel på, med texten ”Isabella” som min dotter skulle få och ha som en liten skyddsängel som alltid finns henne nära.

  51. Lina Karlsson

    Ja skulle absolut beställa ett namn smycke till min bästa vän, där hennes barn namn skulle stå för hon är min ängel och räddare i nöden.

  52. Helen Andersson

    Jag skulle välja ett namnhalsband med mina 2 tjejers namn på. Varför jag ska vinna är för att jag haft en period på 1,5 år som varit väldigt jobbig. Försökte ta livet av mig för jag orkade inte mer… Har daglig värk, blev slagen av exet… Men efter det så har jag flyttat till eget och har verkligen fått livslusten tillbaka.

  53. Patricia S

    Hej! Jag skulle ifall jag vann köpa ett av de fina armbanden med namnsmycken. Där skulle namnen på de som betyder mest för mig stå! Så att jag alltid kan bära de med mig. Mvh Patricia

  54. gizze

    Skulle välja ett halsband med mina barns namn på. Har inget och har alltid velat ha ett.
    Jag har alltid mina barn med mig i mitt hjärta, men skulle vilja ha något vackert på mig som representerar dom.
    Kram

  55. Sandra

    Jag skulle vilja vinna ett namn smycke med mina barns namn. Har ett tidigare men då jag blivit mamma igen vill jag så gärna ha ett nytt med alla TRE barnens namn!

  56. Pia

    Ett halsband med texten Mens sana in corpore sano – En sund själ i en sund kropp. mitt nya livsmotto som jag försöker efterleva 🙂

  57. Erica-nybliven 3 barns mamma

    Halloj!!

    Underbart med en ny tävling….

    Vilka fina smycken det fanns. Blev faktiskt lite svårt att välja men jag skull sååå gärna vilja ha ett halsband med mina barns namn på eller ett armband!

    Ha det så bra i höstrusket!

    Mvh Erica.

  58. Emilia - mamma till Livia

    Om jag vann skulle jag vilja ha detta halsband http://carolinessmyckeskrin.se/visa_produkt.asp?t=Halsband&id=74&lang=sv med två stycken brickor – mitt namn och min dotters namn.

    Varför jag ska vinna är för att min dotter betyder mer än allt i hela världen för mig, hon är den som lyser upp mina dagar och jag skulle inte vilja vara en dag utan henne. Med detta halsband skulle jag stolt kunna visa upp åtminstone en liten del av vad hon betyder 🙂

  59. Elisabeth

    Jag skulle vilja vinna detta armband med 3 budskapsberlocker. http://carolinessmyckeskrin.se/visa_produkt.asp?t=Armband&id=323&lang=sv

    På en ska det stå ”Fyll livet med dagar” På en annan ”Även när det stormar” och på den tredje ”P B O R” som är begynnelsebokstäverna i våra förnamn..

    Efter att ha bedrivit ”sjukstuga” med maginfluensa här hemma i över en veckas tid känns det som man sitter i husarrest eller nåt så en liten vinst (som dessutom påminner mig om hur mycket jag ändå älskar mitt liv) skulle sitta fint!

    Ha en bra dag!

  60. Emma

    Hej!

    Åh vilken fantastisk tävling. Vad mycket fint, svårt att bestämma sig ju! Men om jag skulle vinna, så skulle jag använda det till att köpa en julklapp till min underbara mamma, ett längre namnsmycke halsband med mitt och min brors namn på, med några fina pärlor på också. Det har hon önskat sig, så det skulle hon uppskatta 🙂

    Ha en fortsatt bra dag!
    Kramar

  61. linda

    Hej fars dag närmar sig med storm steg och jag skulle vilja ge min man någe fint , han är en sådan positiv man under den svåra stund vi nu lever i , Våran dotter har insjuknat i cancer som vi nu strider över. så vann jag presentkort skulle jag då välja Herrsmycke halsband med stav och skriva barnens namn. Skulle även köpa ett snyggt läder armband med någe fint skriver.

    mvh Linda

  62. julia

    Åh vad fina smycken! Jag skulle vilja vinna ett Halsband med emaljerat hjärta med namnen Joel och Ottilia i för att visa kärleken till mina syskon. Hade varit så roligt att få bära med sig dem överallt!

  63. Norrlandsmamman

    Jag skulle jättegärna vilja vinna, för jag har sett ett halsband som skulle vara fint på min underbara mamma! Hon fyller dessutom år idecember oxå!!

  64. Malla

    Min lillasyster som är 13 år har precis fått diagnosen leukemi och har precis fått sin första omgång av cellgifter. Jag skulle vilja ge henne ett halsband med peppande budskap som kan ge henne positiv energi under hennes kamp. <3

  65. Emilia

    Jag skulle vilja köpa halsbandet med en lila ängel och med texten på bilden, med en ring som texten är skriven på..
    saknaden av min mommo blir ännu större nu när julen närmar sig:'( även om det är över tio år sedan hon dog..

    Ha en fin höstdag! Kram från Emilia på Åland:)

  66. Ida

    oj så mycket fina smycken, men jag skulle nog köpa ett herr-halsband till min man med barnens namn på och ge i farsdagspresent (eller julklapp)

  67. Mamili

    Jag skulle köpa örhängen med budskapsring och lila pärla, detta skulle bli en julklapp till mormorn! Sen kanske något till mig eller döttrarna!

  68. ks

    Jätte fina smycket. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa Halsband med emaljerat hjärta och på brickorna skulle de stå mina barns namn i eftersom dom är ju närmast mitt hjärta och allt för mig.
    Lycka till alla som tävlar!
    kram

  69. Emma

    Åh…vilka vackra smycken. Jag skulle vilja ha allt =) Men mest förtjust är jag i namnhalsbanden. Så ett halsband med både mina underbara pojkars namn skulle jag köpa för ett presentkort.

    Jag vill vinna för att min ”vardagsenergi” börjar sakta ta slut. En vinst skulle bli en liten energikick i höstmörkret.

  70. baby2011

    åh vilka fina smycken det finns på sidan! svårt att bestämma sig juh! men jag har alltid velat ha ett halsband med min dotters namn och killens på att ha runt halsen:) sedan skulle jag köpa ett rasselarmband som jag ska lägga i hennes egna smyckeskrin som hon kan ha på sig när hon blir äldre ♥ otroligt fina smycken 🙂
    lycka till alla som tävlar om det fina priset 🙂