Trettonbarnsmamman

Trevligt:-)

Nu har vi varit på fika hos Jaana och hade en trevlig förmiddag:-)

Kom hem, la Nellie, tog hand om tvätt, hämtade hem dagisbarnen och har nu gett alla mellanmål…

Har även hunnit klicka hem en ny tröja till Selina som behöver lite varmare tröjor trots att hon helst föredrar tunna tröjor:-D

Det blev en superfin Nova Star-tröja från Kidelin – just love it ♥

h10139-104_6

h10139-104

Den finns även i kill-variant och jg ångrar mig liiite nu att jag inte tog en sån till nån av pojkarna….även om de inte är i nån större behov av trojor just nu;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Ett kort tillägg;
    Det är ju inte heller jätteförvånande att flickor som bemöts könsstereotypiskt växer upp och blir galen i rosa, hello kitty, dockor och klänningar. Det är ju det alla lärt dem. Samma sak med pojkar. Det är inte konstigt att pojkar som växer upp i en stereotypisk omgivning, blir just som folk förväntat sig; tuffa, bil och sport-älskare, med kalla färger som favoriter.

    Men nu ska jag vara tyst, jag vet att sådana som mig uppskattas så hemskt mycket i bloggar där folk är av andra åsikter. Så ni kan lugna ner er. Jag är inte farlig och menade inget illa, utan ville bara dela med mig av mina tankar – sedan behöver man naturligtvis inte hålla med. För alla tycker och tänker olika.

  2. Amanda

    Den var väl helt okej fin (inte riktigt min smak, men ändå)!

    Dock förstår jag mig inte på föräldrar som köper rosarosarosarosarosarosarosa, rött, lila och pasteller till sina döttrar HELA TIDEN. Rosa är inte fel i sig, och det är varken rött eller lila heller. Men jämt? Varför inte lite variation? Nu är Selina lite äldre och har egen vilja, och då är det en sak. Men jag tänker mer på de yngre barnen. Är det inte roligare (både för föräldrarna och barnen) att variera sig lite. Att köpa rosa, blått men också; orange, gul, grön, lila, rött osv. Både i tuffa, söta, roliga, glada tryck och mönster.

    Folk får väl göra som de vill, men jag bara säger vad jag tycker. Jag förstår det inte riktigt – att det ska vara så himla ”antingen eller”. Antingen rosa och sött eller smutsblått och tufft. Nej, uscha vad trist.

    Då är det väl roligare att från start (!) erbjuda och uppmuntra ”allt”, och så får barnet själv bli sin egen, med sina egna favoriter. Samma sak gäller förstås andra områden och inte bara kläder. Men ja, point made.

    🙂

  3. Lisa

    Hej Mirka.
    jag lägger in en länk på en jätte fin syblogg. tjejen som har den bloggen heter Hanna och syr väldigt mkt fint till barn. priserna är låga och kläderna är gjorda med kärlek. verkligen värt att gå in och kika 🙂

    http://lillspooky-syblogg.blogspot.com/

    Tack för en fin blogg!

    Kramar Lisa