Trettonbarnsmamman

En ny febertermometer

Jag tar tempen ytterst sällan på barnen, mest när de är små bebisar men ju större de blir desto mer litar jag på att bara känna på de. Mycket för att de inte gillar att bli tempade även fast vi har haft en örontermometer mm.

Nu har jag fått testa en hel ny febertermometer – Mother´s touch! Man har termometern på sitt finger, som en ring och håller den mot barnets panna några sekunder. Hur enkelt som helst och inte ett dugg obehagligt för barnet:-)

036

Testade den på allihopa igår och den funkar bara fint:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linsan

    Fast hur kan man mäta ett barns kroppstemperatur genom att känna utanpå kroppen? Jag tycker det verkar ganska osäkert. Dessutom rekommenderar man ju att speciellt bebisar ska ha en stjärttermometer, mest för att det är den enda som visar korrekt. Större barn ser man ju på om de har feber eller är hängiga. Bebisar måste man ju tempa för att veta hur hög den är…..

  2. camilla

    hejsan!!
    Vi har en liknande temp och dom är helt super kanon bra =)
    Våran talar om vad tempen är så mitt i natten behöver man int änns tända lampan.

  3. Katie

    Hej Mirka!
    Pernilla Wahlgren hade köpt en likadan, i New York tror jag det var nu när hon precis var där =) Hon visade också den nu på sin blogg. Den febertermometern verkar vara fenomenal! =)

    Ha det bra!
    Kram, Katie

  4. Sandra

    Så smart!! vet du vart man kan köpa den. Har en tjej på 4 år coh en son på 1 och ingen av dem är speciellt medgörliga när det ska kollas feber.

  5. Jenny

    Oj vilken kanon grej om den visar rätt 😀
    Vet du var man kan köpa en sån? har en stor tjej på 3,5år 😉 som inte gillar att bli tempad :S