Trettonbarnsmamman

Rastat…

Nu har vi varit på en shoppingtur och fått i oss lite frisk luft och lunch som avslutning 🙂

Fasiken vad jag är glad över mitt körkort! Jag äälskar att köra bil och känner en ny sorts frihet 😀 😀

Handlade presenterna och mat till helgen. Jag gillar Ica Maxi i Enköping, precis lagomstort och trevligt personal 🙂

Och varje gång man är där så kommer minst en människa fram och pratar efter att ha kännt igen oss, jättekul 😀

Jag har ångest! Jag har mega-ångest just nu 🙁

Meningen är att jag ska åka på mammabloggkryssningen imorgon, en kryssning där ca. 70st bloggande mammor får en chans att träffas och Johanna som har ordnat allting har gjort ett enormt jobb med att få ihop detta! Jag har sett framemot att få umgås med Eva och Annica och att träffa de andra mammorna.

MEN just nu är det den värsta tänkbara tiden för mig att åka iväg, även om det bara är ett dygn! Ekvationen här hemma går knappt ihop som det är och det finns egentligen inte alls någon utrymme för mig att åka. Dels är Nellie som hon är just nu – mindre rolig, rent av skitjobbig nattetid 🙁 Dels så har vi miljoner saker som MÅSTE göras denna helg för sen är vi upptagna med annat typ hela hösten….. Även om Peter säger att det är okej för mig att åka så svider det enormt i mitt samvete att bara dra från alla måsten 🙁

Nu ska jag mysa till film med barnen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catharina Holmgren

    Hej fina Mirka!

    Kan du inte visa lite bilder på hur ni har det i det nya huset. Trots att allt inte är klart där ännu. Vi är så nyfikna! =)

    Kram från en läsare

  2. Ida L

    Jag tycker att du ska gör precis som du känner. Tror att de andra som ska med på kryssnigen förstår om du stannar hemma. Men samtidigt kan det kanske vara bra att komma iväg och få lite egen tid.

    Hoppas det löser sig och att du får en bra helg.

  3. Anita

    Det kanske är så att du behöver ”snacka skit” och ladda batterierna, när du har Nellie som inte sover på nätterna. Hoppas du gör det som är bäst för dig, tänk på dig själv nu.

  4. Denise

    Vill bara rekommendera programmet 19 kids and counting för dig. Det är om en familj i USA som har nitton barn (alla barnen tillsammans och inga tvillingar) så sök på youtube så finns det massa klipp:D
    Ha en bra lördag

  5. Veronika

    tycker så klart att du gör som du vill dom andra kommer förstå om du stannar hemma men tror nog att det är gott för dig att komma bort lite,hoppas art du kommer på hur du ska göra.
    Älskar verkligen o läsa din blogg går in varje dag o läser och kollar om du har skrivit något nytt.
    Många styrke kramar till dig.
    Kram i från Veronika

  6. TrollMorsan, Mamma till 8 Troll

    Känner igen det där med ångesten över att lämna allt… även om man ska ta sig tid för att komma iväg så är det inte alla gånger så lätt. Kan nästan känna din känsla genom datorn… hoppas att allt löser sig bra i slutändan!

    Mängder med kramar till dig!

  7. Lotta

    Lita på gubben när han sejjer att du kan åka,
    ÅK!
    Det kan väll vara roligt att få andas lite havsluft å snacka lite”skit” me dom andra mammorna,å ladda batterierna.

  8. Kinna

    Nellie kanske reagerar på att ni flyttat och att hon kanske därför känner sig lite otrygg just nu. Mycket vanligt att det kan bli så. Hoppas att det snart går över, så att du kan få din vila.
    ”Kinna”

  9. Jessica

    Hej Mirka!
    På tal om något helt annat! Har du bytt blogg nu?! Hette den inte minbebis förut? Kommer inte in på den andra adressen…? Lost.. kram

  10. camilla

    Känner igen det där med att man har flera saker man måste göra. Känns liksom inte kul att åka när det gnager i en även fast man fått klartecken att åka. Gör det som känns bäst för dig så blir det bra. / Camilla + 8 barn.