Trettonbarnsmamman

Tävling – Tassimo

Nu kommer en kanon-tävling som jag är såå glad över att kunna hålla för er!

En tävling i samarbete med TASSIMO – Det fina priset är en TASSIMO T20 och ett startkit av drycker.

Jag själv är ju helt frälst i min Tassimo och tycker att alla kaffe-älskare borde ha en så tävla på 😀

5505851722_d47921ea4a_m

Tävlingsregler:

Svara på denna fråga i en kommentar här under:

Vem skulle du bjuda in till fika om du hade en gen TASSIMO i köket?

Tävlingen avslutas på måndag 29/8-11 kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fyrabarnsmamma

    jag skulle bjuda mina barnbarn på kaffe rep i små små koppar och i min skulle det vara kaffe bara i min ( så jag fick allt !!) Men kul skulle vi ha o små små dock kakor till

  2. carro

    Jag skulle bjuda över min kompis som behöver en lugn stund på dagen ibland. =) Ibland måste man få en kopp god kaffe i allt stress.

    MVH Carro

  3. Elin

    Jag skulle bjuda in min bästa kompis och hennes familj, vi har känt varandra sen den dagen vi föddes. Vi har båda två barn som nyligen fyllt två år men vi träffas mer sällan nu än innan pga att det hinns helt enkelt inte med. Med en Tassimo skulle jag bjuda in dom på fika varje dag då vi båda älskar en god kopp kaffe.

  4. Eva

    Jag skulle bjuda min syster! Hon har haft sin Tassimo ett tag och är supernöjd! Skulle ringa henne och säga att jag minsann också har en Tassimo som jag så länge kollat på 🙂

  5. Sara

    Jag skulle bjuda in mina älskade vänner, som ställer upp för mig i vått och torrt! De är inte vana vid att få kaffe här, eftersom annars pulverkaffe bara finns att tillgå, så de är verkligen värda varsin kopp GOTT kaffe! Och det är jag också 😉

  6. suss

    Åh, härom dagen satt vi och pratade om en Tassimo. Maken tyckte det skulle vara smidigt att ta en snabb kopp innan han åker till jobbet. Jag tyckte det skulle vara smidigt att kunna ta en kopp hela tiden, kaffemoster som jag är!
    Vinner jag denna kommer jag nog dock att bjuda in våran underbara granne, som varje vinter kommer och plogar vår garageuppfart. Vi kan snart sälja snöskyffeln!
    = )

  7. Kicki

    Efter en tung sommar skulle jag bjuda mig själv på en god kopp kaffe för att försöka pigga upp mig. Känner mig väldigt nere just nu men börjar så sakta ta mig uppåt igen och vad skulle väl passa bättre än en kopp smaskig latte!

  8. Ulrika

    En Tassimo kaffemaskin skulle på köksbänken bli fin.
    Alltid redo för oväntat besök när någon tittar in i mitt kök.
    Min älskade familj, mina underbara vänner, med en Tassimo är jag redo när ni än för kaffe känner. Välkommen in!

  9. cecilia alzén

    Skulle faktiskt ta med den till jobbet och bjuda mina kära arbetskamrater och våra underbara pensionärer i kommunen på det bästa kaffet som finns.
    Och alla ni som provat att arbeta natt vet ju hur gott och välbehövligt det är med kaffe;)!!

  10. Anna

    Som småbarnsmamma är jag ibland trött och värdesätter verkligen mina små kaffepauser. Då jag inte äger någon kaffebryggare blir det bara pulverkaffe 🙁 Åh vad jag skulle vilja ha en Tassimo!
    Det är ju skillnad på kaffe och KAFFE!!!
    Efter mammaledigheten är slut nu i september kommer jag göra verklighet av min dröm – starta en egen smyckesbutik.
    Så jag tycker jag är värd en Tassimo för att jag vågar ta steget 🙂
    Håller tummarna och hoppas att jag vinner!

  11. Maria Bredin

    Jag skulle bjuda den där speciella killen på fika. har aldrig frågat honom om han vill ta en fika men han vore den perfekta att bjuda på fika med en tassimo. Sitta där mittimot varandra och slappna av och få prata

  12. mia

    Jag skulle bjuda mig själv.Gott kaffe och en bra bok, bara för att slappna av i vardagsstressen.Det är jag värd.

  13. Margaretha

    Vilken svår fråga..men jag svarar nog Ernst…det skulle vara trevligt..

    Håller tummarna, o önskar dig o din familj en bra dag…

  14. Maria

    Jag skulle bjuda min bästa vän Cam som jag inte har träffat på ett år. Hon skulle dock få choklad eftersom hon inte gillar kaffe.

  15. Mia

    Jag skulle bjuda in mina vänner på en riktig kalas , Tassimo är ju inte bara kaffe maskin så det passar alla i min vänskapskrets. Några gillar te andra chokladmjölk och kaffe men mjölk till espresso.Skulle vara bra med 1 maskin istället för 3 maskiner.

  16. Alexandra

    Efter en slitsam och lång dag
    med jobbiga chefer och krångliga kunder
    så möter jag dig hemma
    och bjuder på underbart kaffe.
    Jag stöttar dig
    genom ont och gott!

  17. Anette Svahn

    Hej!
    Jag skulle bjuda min nyblivne make sedan en vecka tillbaka.Även våra åtta barn givetvis.Vilket kaffekalas :).muuuuumms!

  18. annica sundström

    Jag skulle unna mig själv en kopp i lugn och ro, att sitta på rumpan och dricka på min bro. I stället för att fara runt med koppen i näven som jag oftast gör tar jag mig en paus innan jag tutar och kör!

  19. Sophie-Elisabeth Klink

    Jag skulle bjuda min pojkvän, mamma o pappa på en god kopp kaffe och mina små syskon på en god kopp varmchoklad. Och till mig själv skulle jag göra en caffe-latte 🙂

  20. Jennifer

    Tack för en härlig blogg!

    Jag skulle först och främst vilja bjuda min make på kaffe från en TASSIMO då han är mycket misstänksam mot dessa och inte tror att det är riktigt kaffe!

    Men det skulle också vara trevligt att få bjuda dig på en kopp! Kanske med något lågkolhydrat fikabröd efter att nya bebisen är född?

  21. Lina R Oskarsson

    Skulle bjuda över min bästa grannfru Therese på en härlig morgonkaffe, för min del, vakna till efter nattjobb på intensivvårdsavdelningen, för Therese del, få henne att dricka riktigt kaffe, inte sånt från hennes Zinizino….
    Så orkar vi båda med dagen, familjen, barnen, livet!

  22. Therese

    Jag har världens bästa föräldrar så dem skulle jag bjuda direkt! Och jag skulle bjuda dem så ofta de ville, allt för att få lite extra mys med dem i vardagen… ♥

  23. Annelie

    Den skulle komma så bra till pass för snart är det 18 års kalas mina barn ( tvillingar) fyller så det kommer gå åt en hel del kaffe när hela tjocka släkten kommer.

  24. Connie Björk

    Min älskade sambo som med sin fördärvade rygg som antagligen snart behöver stelopereras som ändå kämpar dagligen med sitt jobb som byggnads snickare för att försörja sin familj å aldrig klagar han heller =)
    Han e helt fantastisk

  25. Ninni

    Jag tänker på min morfar som har en elakartad snabbväxande hjärntumör. Han är en av de härligaste människor jag vet, underfundig humor, genomsnäll, rättvis och en sann djurvän. Han har alltid och kommer alltid att förbli min förebild.

    Jag vill gärna bjuda honom på riktigt gott kaffe och en rejäl bakelse! Självklart med alla hans barnbarn samlade runt bordet.

  26. Therese Hansson

    Hejsan!

    Om jag vann denna underbara maskin så skulle min familj bli bjudna på en alldeles underbar helg frukost. Med rykande varm marabou choklad, och en god kopp cappuchino. Mums mums.

  27. Iréne

    Om jag van så skulle jag ge den till min älskade lille bror som just nu har de tufft efter en riktigt tuff skillsmäsa å nu e ensamstående pappa till ett extremt busfrö till dotter på 1½ år. Han älskar kaffe å tar sig gärna en extra kopp nu för att orka med vardagen. Å va kan då va bättre än en ny bryggt kopp kaffe från en så fin kaffemaskin som Tassimo…

  28. Marianne

    Wow vad svar du fått…
    Jag har aldrig vunnit nåt och 😀 vet inte varför jag försöker längre :p
    men optimisten säger köööör…enTassimo har jag önskat länge men då det är ”lyx” så får det stå tillbaka för vardagens alla måsten.

    så frågan då….
    Vem skulle jag bjuda på kaffe?
    min älskade själsfrände och stora stöd i livet: Min sambo Peter
    Men först skulle jag faktiskt bjuda mig själv på en kopp cappuchino (och lyxa så där rejält med att passa på när barnen är ute, ta en filt en bok en cappuchino och verkligen livsnjuta)
    Cappuchino är något jag alldeles för sällan har möjlighet avnjuta så vi bor långt från alla ställen där sånt serveras…
    och är min blivande make (hepp i januari 2012 blir jag fru :o) riktigt snäll så får han också smaka 😀

  29. rina Andersson

    Jag skulle bjuda min familj med dopp med denna underbara maskin alltid perfekt och inget kladd när man har bråttom

  30. Pernilla

    Hej!

    Jag är en Blivande 6-barnsmamma, som för närvarande har en Riskgraviditet m Blödningar/Hotande Förtidsbörd..

    Skulle behöva piggas upp med denna Fina Kaffemaskin,
    skulle dessutom bjuda Min mamma & skämma bort henne lite
    då hon är mitt stora stöd i Vardagen! Vilken LYX!!

  31. Susanne

    Jag skulle bjuda in grannarna i gatan för att bjuda alla på en kopp och för att vi skall lära känna de som nyligen flyttat in.

  32. Caroline

    Skulle gärna bjuda in killarna i Metallica på lite kaffe och några svenska sötsaker..men eftersom det är nog i det svåraste laget så skulle jag bjuda in min kaffeälskande mamma so alltid finns där för mig och mina systrar i både vått och torrt

  33. Katarina

    Hej!
    Jag skulle bjuda mina tjejkompisar eftersom de alltid får bara pulverkaffe hemma hos mig så de skulle bli riktigt förvånade och skulle vara hos mig jämt 🙂

  34. Daniel

    Jag skulle bjuda in produktchefen för Zoegas kaffe, så att dom får se vilken underbar maskin Tassimon är. Då kanske vi äntligen skulle kunna få Zoegas kaffe till Tassimo.

  35. Lejonkvinnan

    Jag skulle bjuda hem min bästa kompis som jag träffat via våra bloggar. Hon är blind, är tracketomerad och har reumatism och älskar kaffe. Vi bor 20 mil ifrån varandra, så vi träffas inte så ofta, men vinner jag en sådan här härlig kaffemaskin så ska vi självklart fira det med en träff 🙂

  36. Yvonne

    Det finns flera personer jag skulle vilja bjuda på Lyxigt tassiomokaffe om jag fick chansen

    *Min pappa (som håller på att sörja ihjäl sig efter att hans fru gick bort) skulle jag vilja rå om och bjuda på kaffe som jag vet att han skulle uppskatta.

    *Prinsessas Viktoria skulle jag vilja imponera på med tassimokaffe eftersom hon ibland finns i närheten där jag bor så vi får ”bonda” lite hihi

    *Sen skulle jag faktiskt vilja skämma bort mig själv och i Sverige är det fult att tycka synd om sig själv men efter en canceroperation som va jobbig så gör jag det!!

    ingen skulle bli gladare än jag så gissa om jag håller tummarna =)

  37. qat

    Jag skulle bjuda in Madonna såklart.

    Varför jag skulle välja just henne är för att hon verkar vara en fantastiskt engagerad i omvärlden, som människa, och hon är väldigt berest. Jag har absolut inte pengar nog (eller tid) för att själv kunna resa så att få höra henne berätta om världen utanför Sverige över en kopp Tassimo-kaffe skulle verkligen ge mig ett minne för livet.

  38. Erik Strandberg

    Skulle nog åka och handla en massa T-discs och sedan bjuda in alla jag känner på en underbart god kopp kaffe.

  39. Kajsa

    Då skulle jag bjuda kronprinsessan Victoria på en stor kaffe latte – jag är så himla nyfiken på Sveriges mest kända graviditet!

  40. miss_cat

    Jag skulle bjuda min make och mor för de är mitt stöd i livets kaos och finns alltid där för mig när det behövs. Sedan hade mina fem systrar och familjer fått komma på kaffe och kakkalas:)!

  41. Tinna

    Jag skulle bjuda mina barn på en varm mugg choklad nu till hösten / vintern när de kommer in med rosiga kinder o snoriga näsor.
    Själv skulle jagvilja njuta utav en kopp cappuccino.
    Vilket mörkermys det skulle bli =)

  42. Vanessa

    Jag skulle bjuda min pappa varje dag (som jag bor med). Han dricker hur många koppar som helst varje dag (vilket jag även påminner honom om varje dag). Men med en tassimo skulle han nog nöja sig med färre koppar, eftersom man kan hålla sig längre om man avnjutit av en underbar kopp kaffe med lite tryck i.

  43. Inger

    Jag skulle vara så himla självisk att jag skulle behålla den helt för mig själv! Bjuda mig själv, ”för det är jag värd”!

  44. Madeleine

    Hej Mirka !
    Hoppas att jag din Tassimo får
    Eftersom jag idag fyller år !
    Kramar till dig och din härliga familj !

  45. Pia

    Jag skulle bjuda kaffe till besökarna till vår ”bytesboet” ;
    Tanken med Bytesboet är enkel: Kom och byt grejer. Man kan säga att det är en second hand-shop fast utan inblandning av pengar. Har du med dig tre saker, så får du byta dem mot tre saker från hyllorna i Bytesboet. Vi sätter inget värde på sakerna som lämnas in, utan det går alldeles ypperligt att exempelvis byta en kaffemugg mot en TV, eller varför inte en t-shirt mot en snygg jacka. Det går även …bra att annonsera om större, otympliga saker på en lapp som du kan sätta upp på anslagstavlan i lokalen. Alla saker som tas till lokalen, antingen för byteshandel eller som donationer, ska vara HELA, RENA OCH FULLT FUNKTIONSDUGLIGA. Detta är ett KRAV då vi inte har för avsikt att bli ett soprum eller en avstjälpningsplats, utan det ska vara schyssta grejer som någon kan tänkas vilja ha eller behöva.

  46. Mia Fredberg

    Skulle jag vinna en kaffemaskin skulle jag bjuda hem en ensamstående studiekamrat som finns där i vått och torrt för migyx i vardagen finns det inte gått om när man studerar och är ensamstående med barn… Så skulle jag kunna dela min glädje med någon blir det dubbel glädje =D

  47. mariat

    Då skulle jag bjuda mamma på en kaffe med latte art,
    pappa på en stark espresso så klart.
    Ungarna choklad med bullar till,
    att göra maken en kopp twinings te jag vill.
    Till mig själv känns nog en kopp Gevalia rätt,
    tänk att allas önskningar kan uppfyllas så lätt.
    Tänk att med en sån liten innovation,
    så får vi av gästerna stående ovation.
    Att Tassimo här hemma skulle vara en gåva,
    det kan jag verkligen lova.

  48. pia hildingsson

    Helt ärligt så skulle jag vilja bjuda tassimos på mirka (från fam annorlunda) och ernst!!!tänk att få prata o höra hur mirka får ihop sitt liv med så många barn ,fam o sociala liv!!!!och så ernst!! få lite bra tips om mat och heminredning!!så kul detta hade varit!!!

  49. Madeleine

    När kvällen kommer och blir mörk och lite kyligare, skulle jag göra en god kopp kaffe till min älskade sambo med en hembakad paj att mysa upp i soffan och njuta av. Denna Tassimo skulle göra pricken över i:et i mitt kök!!!

  50. Annica

    Hej!

    Jag skulle helst av allt vilja bjuda Elvis Presley på kaffe men de går ju inte så då får det bli Mick Jagger om han dricker kaffe, kaffekask kanske lockar bättre 😛 Allt går ju att fixa i en TASSIMO 🙂

  51. Susanne

    Om jag skulle vinna så skulle jag skulle bjuda min kaffeälskande syster på en Cappuchino. Hon har provat alla sorters cappuchino och Tassimos Cappuchino är den enda hon gillar.

  52. Jessica

    Jag skulle bjuda min farmor och farfar! De ställer alltid upp för mig och har funnits där när jag har haft det jobbigt. De förtjänar en lugn stund och en god kopp kaffe!

  53. Yvonna

    Hej där du starka kvinna ,
    jag har levt ensam med mina barn ”bara 2 döttrar ” i många år men alltid haft vårt hem öppet för extra barn ,,barnens kompisar har kommit och gått här under åren och nu är mina barn utflugna och jag saknar verkligen det livet ,tjattret ,diskussionerna ,och skjutsandet ,matlagandet,,jag har hela tiden själv varit sjuk och haft dålig ekonomi men barnen har alltid kommit först ,,jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda hem ALLA ”extra ungar ”och mina egna igen för en eftermiddag vid bordet ,,och känna det som ”förr” det skulle behövas mycket kaffe kan jag lova för de är många !!!

  54. Maria Karlsson

    Har en underbar son som tycker att sömn är överskattat och har därför inte sovit många hela nätter under sina 2 år. Så med många sömnlösa nätter i bagaget så behöver jag verkligen många koppar kaffe. Skönt att kunna fixa kaffe snabbt oxå då tiden inte alltid finns men suget efter kaffe ständigt finns. Jag skulle alltså skämma bort mig själv på en/flera koppar kaffe.

  55. Lotta Övrum

    Jag skulle bjuda min chef. Har länge föreslagit att vi borde ha ett gäng Tassimos i vårt personalrum. Jag anser att gott kaffe gör oss gladare och att glada lärare ger positivare och mer intressant undervisning. Förutom alla andra kvalitéer en bra lärare har förstås. 🙂
    Chefen har ännu inte köpt min ide, men när han får komma hem till mig och smaka Tassimons underbara kaffe kommer han inte längre att kunna säga nej.
    Eller hur!!!

  56. Anneli Andersson

    Jag skulle bjuda hem min älskade dotter som flyttat hemifrån (snyft 😉 ), och sedan skulle hon få ta med sig Tassimon hem till sitt nya boende! Det fantastiska är ju att man inte bara behöver använda den till kaffe, och som ungdom är jag säker på att min Camilla skulle göra slut på en hel del Marabou drickchoklad!

  57. Malin Eriksson

    Jag skulle bjuda min älskling på gott kaffe,älskar honom så mycket.Vi har varit tillsammans 20 år,gått igenom mycket tillsammans.Vi har 2 barn med funktionshinder och har svårt att få tid för oss själva.Vann jag skulle jag överraska honom med en god kopp kaffe på sängen.

  58. Noelia Svärd

    Hade bjudit hem ett härligt tjejgäng bestående av flerbarnsmammor som behöver en ”paus” från vardagen. Med en Tassimo behöver man ju inte vänta utan kan göra kopp efter kopp och med olika variationer! Undertiden hade vi haft hemmaspa med fotbehandlingar och ansiktsmasker och bara snackat en massa snusk 🙂
    VI BEHÖVER TASSIMO! 🙂

  59. Linda

    jag skulle bjuda min sambo såkalrt. Han gillar inte kaffe, men med en tassimo får jag nog honom att ändra uppfattning. Om inte annat kan han få lite choklad =)

    *hoppas på tur*

  60. Susanne

    Kaffe med dopp smakar verkligen inte illa,
    och det vet jag att min väninna också skulle gilla!
    Så jag slår henne en signal *ring ring* och bjuder henne över,
    men …..som du kanske förstår, jag då en TASSIMO behöver!! 🙂

    Alla säger ju att detta kaffe är så gott,
    så hoppas hoppas detta är en vinstlott!

  61. Lina

    Hej! Jag skulle vilja bjuda kronprinsessparet, de verkar så trevliga, men det är ju bara en önskan så det skulle nog bli mina trevliga grannar på hela gatan där vi bor!!

  62. Ewelina

    Jag skulle bjuda min kompis Johannes! Vi har varit väldigt bra kompisar i cirka 6 år nu, men trots att han den senaste tiden blivit världens kaffenarkoman har vi ännu inte druckit någon kopp tillsammans. Med en sån här maskin i mitt kök skulle jag inte ens behöva bjuda in honom, han skulle komma rusande ändå 😉

  63. sADDE

    Eftersom jag arbetar idellt på en fritidsgård så skulle jag vilja bjuda alla härliga ungdomar som kommer och hälsar på när man jobbar. Självklart skulle jag troligtvis låta maskinen även få stå där. För där träffar man så mycket nya trevliga vänner och då tycker jag att man gott kan prata över en god kopp kaffe.

  64. Kristina Gustafsson

    Min mamma för hon är kaffetokig och samtidigt väääldigt kräsen! Vore kul att servera Tassimo-kaffe och se hennes min…

  65. Dessi

    Jag skulle bjuda alla mina kurskamrater på en fika inför varje tentaperiod. Riktigt gott kaffe och hårdpluggande går hand i hand för oss studenter.

  66. Vera

    Jag skulle bjuda hela min klass av blivande lärare på kaffe. Vi går en lång utbildning för att få göra det vi brinner för, och har inte råd (varken nu eller senare) med lyxkaffe utan det blir oftast sunkigt termoskaffe. Vilken glädje att känna att man får lyxa till det litegrann med en sånhär maskin. Det behöver man när man ska jobba med barn!!

  67. Camilla Sandmark

    Jag skulle bjuda in min härlige lantbrevbärare som alltid tar med ALL POST direkt,istället för att lämna en avi i lådan.Det sparar mig många mil,så kaffe bjuder jag gärna på!! 🙂

  68. Gerdan

    Först måste jag tala om hur skönt det är med en tävling där man inte måste gilla någon på Facebook!

    Zlatan skulle jag bjuda hit
    han är min absoluta favorit
    här skulle det bli kaffefest
    med Tassimokaffe, det smakar bäst!

  69. Erika Eriksson

    Såklart vill jag vinna
    denna fina maskin
    och jag skulle genast ringa
    min vän Marlene,så fin!
    Vi skulle väl låta oss smaka
    av en tår eller två
    och såklart med en kaka
    och barnen de små
    släppte vi ut
    i skog och i mark
    bara vi finge en enda minut
    med en kaffekopp stor och stark
    vi skulle sitta på bron
    och höra barnens fnitter
    våra hjärtan slår kullebyttor
    av glada barnaögons glitter
    en sån stund av lycka och frid
    ger energi och kvalitetstid!

  70. Mirre

    Min nioårige son ratade alla godishjul på Liseberg och styrde kosan mot Hus-och Hemhjulet och satsade alla sina spelpengar på att försöka vinna en Tassimo..
    Regnet öste ner på oss och det det blev inte bättre att de stod som precis bredvid oss vann just en Tassimo. Då trillade tårarna ned för hans kinder.
    Jag skulle vilja vinna en Tassimo och överraska min son en morgon när han vaknar med en kopp god choklad..

    Om egen Tassimo Anton 9 år drömmer,
    vad man som liten lär och i hjärtat gömmer,
    ger i ett framtisperspektiv,
    ett mer jämlikt liv…

  71. jenn

    Helt klart min ganska sa sexiga granne som jag länge spanat efter! :0)
    Jag har tippsat även om jag kan se att det verklieg inte behovdes, det är ju nog folk som hittat hit iallefall! :0)

    lhttp://barbados.blogg.se/2011/august/29-augusti-tassimo.html

  72. Liie

    Jag skulle bjuda mina vänner på kaffe, som alltid annars får snabbkaffe när de kommer och hälsar på! Sen vet jag att min sambo skulle bli överlycklig om vi hade en sån hemma 🙂

  73. Tina

    Skulle absolut bjuda över min barndomsvän sen 20 år tillbaka för en varm kopp choklad till mig och en stor latte till henne =)
    Och så kanske en nybakad kladdkaka till.

  74. Annika

    Först och främst skulle jag bjuda mig & min familj, vad skulle jag göra utan dom? jag hoppas och längtar att min älskade vän ska komma å hälsa på i mitt nya hem men det har redan gått ett år sedan vi flyttade kanske detta kan locka henne;) hon har fullt upp med nytt jobb, ny firma, familjen osv men en snabbkopp tassimo måste hon väl hinna? jag vill bjuda alla som berikar mitt liv <3

  75. Sandra

    Hej!

    Jag skulle bjuda min gamla farfar på kaffe. Han har precis flyttat till ett äldreboende och känner sig inte på topp. Att få lite sällskap och en god kopp kaffe när man känner sig trött och gammal hade nog inte varit fel:)

  76. charlotte hultman

    Jag skulle bjuda min lillasyster på en riktigt god kopp kaffe och en smarrig frukost.
    Hon ställer alltid upp på mig och min man och tar hand om våra två barn när livet kör ihop sig med alla vardagsmåsten!

  77. Sandra

    Jag skulle bjuda mina underbara föräldrar som alltid ställer upp för mig och familjen!! Och givetvis min dotter som bara älskar varm choklad nu när det börjar blir lite svalare ute! <3

  78. Alexandra

    ÅÅH!! har alltid önskat mig en sådan, likaså min mor. Vill verkligen vinna något till henne. Vi både är riktiga kaffeälskare och skulle jag ha äran att vinna denna skulle jag bjuda min mor på en kopp kaffe samt bjuda hit hennes vänninor. Skulle även baka en goood kladdkaka till dem och låta de njuta.. Tack för möjligheten !!

  79. Eva

    Om jag skulle vinna skulle jag slippa ha min gamla kaffebryggare som är brun gammal och skitful.

    Jag skulle inte i första taget bjuda någon alls, skulle bara njuta själv med en kopp god kaffe och en bok i en fåtölj.

    Egoistiskt kanske men jag är värd det.

  80. Emma

    Hej! Härlig tävling 🙂
    Om man skulle vinna denna maskin så kanske till och med jag som inte gillar kaffe skulle börja gilla det! 😀

    Jag skulle bjuda min familj på en god fika stund, för dom är bäst! 🙂
    Ha en trevlig kväll
    Kram

  81. Manuela

    Jag skulle bjuda min stora familj!
    Smakerna är väldigt olika i min familj, vissa föredrar te, vissa tar hellre en latte medan någon helst vill ha en slät kopp vanligt kaffe. Sen har vi alla barnen som mer än gärna dricker en kopp goood choklad!
    Med en tassimo skulle alla kunna få precis det dom helst vill ha!

  82. Frida Sjölander

    Med en Tassimo i köket så slipper man stöket.
    Lika gott från första droppen, tills allt är slut i koppen.
    Bjuder gärna min granne Elin på kafferep.
    Hon har bra lösningar på allt, hon kan alla knep.
    Hon hjälper mig med sonen, lånar ut som sånt som är slut.
    och går dessutom ibland med min hund ut!!

  83. Frida

    Jag skulle faktiskt bjuda min 11 åriga dotter på choklad som jag vet att Tassimo kan göra. Vi skulle slå oss ner och fika i köksbordet samtidigt som vi skulle prata om hur det har gått i skolan, nu när hon har börjat i högstadiet.

    Tidigare har vi dessvärre inte haft de möjligheterna till att sitta ner och prata på samma sätt som idag eftersom jag har haft ett arbete med varierande arbetstider i många år. I maj när jag började arbeta på ett bemanningsföretag så fick jag äntligen normala tider och det skulle vara gott att även då passa på och brygga en kopp choklad till min dotter som även hon är extremt nyfiken på denna maskin =)

  84. Anita

    Jag skulle bjuda min stora son på Cappucino och sedan skulle han få Tassimo av mig i 25-års present. Han skulle bli jättelycklig. 🙂

  85. Peter

    Jag bor i ett mindre lägenhetshus med en jättefin grannsämja. Här har det blivit till en tradition, att man alltid bjuder in den nya grannen på fika tillsammans med alla som bor här. Nu har turen kommit till mig att fixa inflyttningsfika för nästa hyresgäst.. som kommer 1/9!! Jag blir faktiskt lite smått nervös, för jag har bara en gammal kaffepanna i emalj, och den rymmer inte så mycket och kommer garanterat att koka över!! Så snälla hjälp mig att lösa problemet, en tassimo skulle ju bli perfekt!

  86. Ann-sofie

    Åh, jag skulle vilja bjuda min älskade man! Tänk att få sitta ner på tu man hand och njuta av en kopp kaffe.. och min man! Som nyblivna två-barnsföräldrar är egentid inget vi är bortskämda med. En kopp underbart kaffe från tassimo en härlig höstkväll, med min man, tända ljus och en filt i soffan. Kärlek på hög nivå!

  87. Linda

    Om jag skulle vinna så skulle jag bjuda in min kära Svärmor! En helt underbar människa och den största kaffe-älskaren jag känner! Hon är som en kaffenarkoman och behöver sitt fix minst 2ggr i timmen!

  88. Linda Jönsson

    Om jag vann en Tassimo, skulle jag bjuda min svärmor på en kopp. Hon är en väldig motståndare till alla nymodigheter och kokar sitt kaffe på spisen, vilket inte smakar alldeles fy skam, men absolut inte lika gott som en riktigt god Espresso kopp :O)

  89. Biska

    Jag skulle bjuda min mamma och visa henne att det finns gott kaffe hos mig också, hon tycker att mitt kaffe smakar konstigt.

  90. Linda Jönsson

    Om jag vann en Tassimo, skulle jag bjuda min svärmor på en riktigt god kopp kaffe :O) Hon är så emot allt vad nymodeheter är och skulle aldrig inskaffa sig eller vilja prova en sådan maskin. Så hon skulle jag mer än gärna vilja bjuda på en kopp så hon får smaka hur ett riktigt gott kaffe SKA smaka :O)

  91. emelie

    Jag skulle bjuda över min mor på en kopp då hon just nu behöver all stöttning och ro med sjukdom i familjen =(

  92. Petra Vainionpää

    Jag skulle ordna en kaffefest med både dans och sång,
    därför bjuder jag in tre grabbar på en och samma gång.
    Måns Zelmelöv är både snygg och smart,
    han fixar skivor till kaffet, helt klart!
    Lite heta rytmer därtill känns helt rätt.
    Det får bli Ricky Martin till påtåren – rätt och slätt.
    Men om tillställningen helt ska falla mig i smaken
    så innehas hederplatsen av älskade maken!

  93. Nettan

    Jag skulle bjuda mig SJÄLV på en undebar kopp i lugn o ro och tyst i huset.När man fixat allt hit o dit och fått alla barn i säng på kvällen.Skulle vara UNDERBART GOTT./Nettan

  94. Jens Karlsson

    Jag skulle bjuda min älskade sambo på ett ordentligt fika på sången som tack för allt hon gör för mig och barnen varje dag!
    Jobbar på demensboende, sköter om våra barn varav ett har diabetes vilket gör att vi aldrig riktigt kan slappna av och utan min sambo skulle de aldrig gå! Jag försöker hjälpa till allt jag bara kan men jobbar heltid så hon får dra det tyngre lasset vilket jag inte alls känner mig nöjd med för ja tycker de ska va lika! Så jag skulle bli oerhört glad om jag fick göra något för extra för henne som tack från oss, hennes familj för allt hon gör och är! Hon är en riktig vardagshjälte!!

  95. M

    William 4år vill bjuda sin lillebror på varm oboy med grädde ovanpå. Jag hade bjudit mig själv på en god kopp kaffe när barnen vaknar lite för tidigt på morgonkvisten..

  96. Ia Johansson

    Hej Mirka,
    Jag skulle bjuda in min älskade farmor på en riktigt god fika! Hon (Liksom jag) älskar allt som smakar kaffe och sött. Tyvärr håller hon på att lämna oss, hennes kropp är mycket trött, och jag saknar redan våra fika och pratstunder, trots att hon ännu inte lämnat oss helt. Sånt är livet, men så ont det gör ändå! Hej & kram.

  97. Anna Henriksson

    Jag skulle bjuda min familj framförallt min gubbe på super gott kaffe, han klagar på att jag brygger för starkt kaffe varje gång. Med en tassimo skulle kaffet bli perfekt varje gång.
    Hälsningar Anna

  98. Viktoria

    Ååå .. jag skulle vilja bjuda så många, men tror jag väljer mina 3 närmaste väninnor. Till våra Tassimo`s skulle vi äta en underbart fyllig äppelkaka lagad av egna äpplen. Antagligen skulle vi dricka tomt på alla sorter eftersom vi är riktiga kaffemostrar 🙂

  99. Sofie

    Jag skulle utan att tveka ta med den till jobbet o bjuda alla mina underbara jobbarkompisar på en kopp. Vore spännande att se vad ex. Pippi, Kling o Klang, Karlsson på taket, Mattis, Borka, Anton o Alfred för att här bara nämna några skulle tycka om denna uppfinning. Råkar ju ha det underbara nöjet att få tillbringa mina arbetsdagar i en handelsbod på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.

    kram, kram <3 <3 <3

  100. stina

    Jag skulle bjuda in min engelska svåger på fika. För då kan jag träna mig mer på engelskan också slipper han klaga på mitt super äckliga kaffe 😉

  101. Minna

    Jag skulle bjuda min far på en sista underbar kopp om det var möjligt, han gick hastigt bort under helgen som var.
    Men skulle nog bjuda mig själv, för det är jag värd .. givetvis med choklad bit till.

  102. Veronica

    Jag skulle bjuda Leila Lindholm på en god kopp kaffe och hoppas att hon tar med sig något av hennes underbara bakverk till denna kaffestund!!!

  103. Pamela

    Jag skulle bjuda min kära mor på kaffe. Skulle baka kladdkaka och servera med glass till. Oj, det bara vattnas i munnen… 🙂

  104. Susanne

    Kunde jag skulle jag bjuda min älskade farfar som gått bort! Han var en riktigt go en farfar som jag minns älskade dricka kaffe och röka på sin pipa! När man var där som barn satt han med sin pipa och nykokta kaffe i handen! Skulle göra allt för att få träffa honom och få bjuda på dagens kaffe ur denna fantastiska maskin!

  105. annika

    Sagotanten Astrid Lindgren: Tänk att ha henne sittande vid bordet och dricka kaffe så tar hon upp Pippi Långstrump och vi får höra henne läsa ur den. Vilken ynnest!

  106. Lotta

    Jag skulle bjuda in min väninna som har nio barn…till vårt hus där jag har mina åtta. Så kunde alla ungar äta bullar o dricka saft medans J och jag njuter kaffe i köket o pratar (om barn…vad annars?)… =)
    Ha det bra =)

  107. Pernilla Svensson

    Jag skulle bjuda in min allra bästa vän och granne på en go kopp kaffe eller kanske många koppar för så kan det lätt bli när vi sätter igång :0P Särskilt när det finns många smaker att välja mellan, man måste ju prova alla :0D

  108. Malin

    Hej, i dagens samhälle är det stressigt och man tar sig sällan tid för att njuta av en kopp kaffe…. Det fikas alldeles för sällan.

    Fick jag leka gud en kväll, skulle jag plocka ner en av himlens änglar.. Min farmor. Jag har tyvärr aldrig träffat henne i mitt vuxna liv, kan väl inte säga att jag egentligen träffat alls.. Hon dog tyvärr när jag bara var en månad gammal. Jag är tydligen väldigt lik min farmor, både till sättet (utstrålningen, sociala, varma och förstående), utseendet och tänket… Det hade vart så kul att få umgås med min farmor, om bara för en stund.

  109. Anette

    Min fantastiska man som arbetat så mycket med att bygga vår altan och uterum i sommar. Våra fyra pojkar har varit så tålmodiga och hjälpt till med det som kan och nu vill jag såå gärna bjuda min man på GOTT kaffe, kaffeälskare som han är!

  110. Sandra

    Jag skulle vilja bjuda mina föräldrar (jag kanske tom skulle ge dom maskinen) som ett tack för att dom alltid ställer upp på mig och min familj! Dom är verkligen världens bästa mormor och morfar för mina barn 🙂

  111. Anna L

    Skulle bjuda min älskade svärmor som just nu kämpar med en galopperande och allvarlig form av bröstcancer. Hon är mitt inne i en jättejobbig behandlingsperiod med cytostatika och skulle verkligen behöva få en välförtjänt fikapaus med gott härligt kaffe.

  112. Kristina B

    Jag skulle bjuda min underbara dotter på kaffe. Hon bor i Italien och är van vid italienskt kaffe,. så en kaffemaskin skulle hon inte klaga på att kaffet inte smakar bra.

  113. Misan

    Hej Mirka! Jag skulle bjuda min pappa på det! Skulle vara super att vinna en tassimo, min pappa är nämligen VÄRLDENS kaffeälskare! Han har länge funderat över att köpa en caffe latte-maskin men när han upptäckte tassimon var det som om han hade glömt bort allt annat! Så snälla, min pappa skulle verkligen uppskatta den! Kram Misan

  114. Aila Franck

    Min kille. Han är från Australien men älskar svenskt fika, och skulle lätt komma över för att få lite.

  115. Olof Forslund

    Jag skulle bjuda min lilla ”pluggäng” på en redig omgång kaffe och kakor! De skulle bli så glada av att slippa dricka mitt pulverkaffe!

  116. Anna Johansson

    Jag vill så gärna bjuda en alldeles speciell, och kär vän.
    Det är bara så, att jag honom inte riktigt hittat än.
    Kanske är personen jag står bakom på ICA imorgon som är den.
    Då vore det väl mysigt, om jag vågar bjuda in på en härlig kopp kaffe sen!?

  117. marie kylén

    Vill verkligen kunna bjuda på gott kaffe,då jag bara har en vattenkokare,då ex tog med sej MIN bryggare vid flytt nyss..

    Hade jag kunnat skulle jag bjuda dej MIRKA på TASSIMO-kaffe och en riktig goe GOO-FIKA ^^

    Skulle bli överlycklig o få annat än blaskigt snabbkaffe

    Håller mina tummar =)

    Kram marie från Gbg

  118. Pernilla

    Jag skulle bjuda min älskade sambo på gott kaffe och en god bulle. Det skulle nog muntra upp när hösten kommer.

  119. Sandra

    Jag skulle överaska min älskade make med en riktigt god kopp kaffe från TASSIMO en eftermiddag när han kommer hem från jobbet! Han skulle bli så glad för han är en riktig kaffe älskare som alltid önskat sig en sån maskin. Om jag vann skulle han bli gladast av alla!

  120. Therese

    Jag skulle kort och gott vilja bjuda dig Mirka på en kopp kaffe. Jag tycker att du är en av de mest faschinerande människor jag läst om/sett på tv. Är oerhört imponerad över hur du orkar med allt!

    //Therese

  121. Emma-Lena Svedberg

    Jag skulle bjuda tjejerna i min mammagrupp. Det skulle bli en trevlig stund hemma hos oss istället för ett cafe.

  122. Ida Johansson

    Om jag hade en Tassimo i mitt kök så skulle jag bjuda alla nära och kära på en kopp när de om några veckor kommer för att hälsa på bebisen jag har i magen.

    Skulle vara gott att bara behöva trycka på en knapp för att kunna bjuda på nåt gott att dricka när man har fullt upp med bebis, amning och annat smått å gott.

    stora kramar Ida den gravida 🙂

  123. Jonas

    Kan man inte få ha kaffet för sig själv? Men okej då, jag skulle gärna bjuda över Håkan Hellström på en kopp för att snacka lite musik på morgonkvisten!

  124. Cilla

    Min stackars fästman skulle få annat än nescafé till frukost, och han skulle nog bli väldigt glad och förvånad. Själv är jag mer av en tedrickare, men provar gärna en kopp kaffe från Tassimo!

  125. linda

    fin tävling!

    jag skulle bjuda över min familj och mina svärförälrar o sambos systers familj på kaffe om det var så att jag vann denna tävling. då alla är kaffeälskare =)

  126. Cindy Nilsson

    Jag skulle bjuda min älskade mamma på en riktig kopp kaffe. Har inte kunnat göra det ännu när man inte har råd att köpa sig en riktig kaffemaskin. Hon förtjänar verkligen det bästa =).

    Tack för den bästa bloggen. Ni är en underbar fin familj. Ta hand om varandra!

    // Cindy

  127. Caroline

    Tänk få bjuda Prins Daniel på något delikat
    ett kafferep som är värt en aristokrat
    då en tassimos kvalite blir högvattenmärket
    som blir själva kronan på verket

  128. Tina

    Åhh skulle jag vinna så skulle jag bjuda min nu magsjuke 3-årige son på en kopp varm choklad så fort han vart frisk. Tända lite ljus och mysa med en varsin kopp och njuta av en halvvarm bulle och svara på alla vetgiriga frågor han har nu. ;-). Kan det bli bättre??

  129. Leona(ensam med tre)

    Skulle jag vinna så blir det min 5-åring som får första koppen med varm ckocklad, den skulle vi ta på kvällen när hans små bröder( 1 och 2 år) somnat och vi får lite egen tid. Varm chocklad och en bra godnatt bok det hade varit mysigt att överaska min duktige lille kille med =)

    Sen vet jag att alla mina vänner skulle bli överlyckliga över att slippa bli bjudna på Nescafé i fortstättningen 😉

  130. sandra

    Hej Mirka!! Jag skulle så klart bjuda på alla som kommer innanför dessa dörrarna här hemma då jag själv är helt frälst i kaffe 🙂
    Desutom älskar jag din familj.. SÅ härliga allihopa!!!!

  131. Anja

    Hejsan!
    Som 4-barnsmor skulle jag vilja bjuda Kronprinsessab Victoria på en fika. Tror hon är en pigg o glad gäst samt mina barn o gammelmormor skulle bli helt saliga. Vi skulle samtala om graviditeter, barn o resor bl.a.
    änk att kunna få sig en kopp varmt o gott kaffe! Som det är nu hinns blir det mest ljummet eller kallt…

  132. Frida

    Jag skulle bjuda mina kära barn på fika! De skulle få göra varm chocklad i maskinen för det tror jag de skulle älska eftersom de gillar att ordna saker själva, sen kunde de få göra mamman en god kopp kaffe också 😉

  133. sabina hasselgren

    Jag skulle bjuda mina tjejkompisar på en fika hemma hos mig och skicka ut alla våra barn i trädgården. Lyxen att kunna få en riktigt god kopp kaffe utan att behöva arrangera barnvakt för att kunna sitta på ett fik är stor! Och över en god kopp kaffe pratas det bättre =)

  134. Madelene

    Jag skulle bjuda min älskade syster på en latte från Tassimo, för vad skulle jag göra utan min fina syster <3 Syskon är guld värda.

  135. sofia Z

    Skulle självklart bjuda min underbara granne!!
    En fantastisk kvinna som alltid ställer upp,oavsett om det gäller att passa barnen,låna ut ägg eller bjuda på kaffe 🙂

  136. Kirran

    Det är högst individuellt det här med graviditet,
    vissa vill berätta för alla – andra låta det förbli en hemlighet.
    Men sen finns det kvinnor som lever i offentlighet,
    och de slipper aldrig blickarna och stressen –
    från TV, tidningar- och skvallerpressen.

    Mitt hus står ensligt vid skog och vid sjö,
    i vacker och rogivande norrlandsmiljö.
    Mot stadens brus är det stora konstraster,
    här hörs kaffepannans puttrande och brasans knaster.
    Kan ej erbjuda de läckra kaffedrinkarna ala’ Stureplan,
    men en kopp svart serveras gärna på min altan.

    Vill hon prata om graviditeten är jag idel öra,
    men vill hon ha lugn och ro ska jag icke störa…
    Kronprinsessan Viktoria – jag glädjs så,
    snart hör Kungahuset ljudet av fossingar små.
    Jag tar gärna en kopp med Viktoria – men låter henner vara i ro,
    välkommen kära Ni – hem till mitt bo!

  137. Lillemor Dahlberg

    Skulle bjuda min kompis Ulrika som man kan prata med om allt möjligt. Vi skulle få en trevlig pratstund.

  138. Sara

    Här skulle den passa fint i köket när min Sambo fyller år i September, då våra familjer kommer på besök. Hade inte varit helt fel. 🙂

  139. isabell

    hej Mirka kolta!
    tycker mycket om din blogg!
    den jag skulle bjuda på kaffe blir ju självklart min sambo. skulle ha en liten nattpicknick när alla barnen lagt sig, han önskar sig dessutom en sådan kaffemaskin, så en dubbel espresso, dubbel kärlek och denna maskin skulle göra oss båda glada….. hi hi hi kram på er alla!!

  140. Maria P

    Jag skulle bli jätte glad att vinna. Tyvärr så har jag inte så många vänner. Men jag vill verkligen bjuda de få jag har på riktigt gott kaffe.
    Man tappar vänner när man blir sjuk då visas vilka som är riktiga vänner. Och det visade sig vara färre än jag trodde.

  141. Helena

    Jag skulle bjuda min nyinflyttade granne o vän på en kopp latte macchiato (stavning?!) för o fira att vi äntligen är ”grannar” 😉

  142. Saida

    Skulle självklart bjuda familj o vänner m,m.. Men just främst min underbara sambo som alltid finns där i vårt o torrt för mig och vår lille son och han är ju liten av en kaffeälskare med så hade passat bra här hemma. En god kopp på morgonen o eftermiddagen efter många timmars arbete hade suttit fint..
    Tack för en toppen blogg Mirka, tycker att du o din familj är helt underbara och så jordnära, kärleksfulla. Vilket fint o tryggt hem dina barn växer upp i 🙂 Helt enastående är ni alla tillsammans 🙂
    Håller tummarna för vinst…

    Kramar Saida

  143. J o H a N N a - vinstregn på bloggen

    ohh vilken toppen vinst 🙂 en ny kaffemaskin skulle verkligen vara välkommen hem till oss, då vi inte äger någon kaffemaskin. har inte råd med någon heller, då vi är två fattiga studenter…

    vi skulle bjuda alla som vill på fika 🙂 för har man gott kaffe så ska man dela med sej 😉

  144. Lotta

    Idag är det ett år sen min pappa dog 🙁 Jag önskar att jag hade hunnit bjuda honom på en latte från Tassimo

  145. Maria

    Jag skulle absolut bjuda in Ernst Kirchsteiger på fika ! Vilken lycka, två drömmar som går i uppfyllelse på samma gång…en egen kaffemaskin och Ernst som smakråd här hemma !! :))

  146. Martina

    Jag har nyligen återfått kontakten med min bästa kompis från grundskoleåren. Hon älskar kaffe lika mycket nu som hon gjorde då för 19 år sedan. Henne kommer jag bjuda på massa kaffe om jag vinner 😉

  147. josefine

    jag skulle bjuda min älskade sambo på en härlig fika stund.
    bara sätta sig ner och ta det lugnt i den hektiska vardagen!!
    kram

  148. Patrik Nilsson

    Hej! Jag skulle vilja bjuda Kronprinssessan viktoria och hennes man Daniel på Kaffe, diskutera utsatta barn i sverige och övriga världen. 2 saker som kan göra gott!

    Utöver den drömmen skulle jag bjuda min svärfar på kaffe! han är en helt kanon person med båda fötterna på jorden!

    Med vänlig hälsning Patrik

  149. Kerstin Bjurström

    Jag skulle bjuda alla mina arbetskamrater som envisas med att dricka pulverkaffe inköpt på Överskottsboklaget för att visa dem vad riktigt kaffe är.

  150. Alma

    Min älskade pojkvän Daniel! Vi gå sista året på gymnasiet nu, och planerar att flytta ihop när vi tagit studenten. Han älskar kaffe, och vi lär behöva koffein när vi ska plugga inför alla slutprov det här året. Hjälp oss att nå höga betyg med hjälp av en Tassimo! 🙂

  151. Erika

    Jag skulle bjuda min mamma som alltid ställer upp och hjälper mig med barnen på en smaskig kaffedrink man lätt gör med den där maskinen… 🙂

  152. Jenny

    Jag skulle bjuda min man på en riktig god kopp kaffe.
    Nu när han är bra från att han gick in i väggen så har vi fått reda på att jag är kroniskt sjuk och aldrig blir helt bra igen.

  153. Johanna

    Jag skulle bjuda en av mina bästa vänner eftersom jag inte har träffat henne på snart ett år. Jag saknar henne!

  154. Katarina

    Jag skulle bjuda min pappa, han fick precis veta att han har prostatacancer. Han skulle behöva muntras upp, och vi skulle kunna prata och mysa samtidigt!

  155. Heidi

    Åh min älskade dotter fast först om många år eftersom hon än så länge bara är en liten tjej på 16 mån. Men hon är det mest fantastiska som finns o under tiden hon växer till sig kan hennes mamma ta sig en kopp eller två 🙂

  156. Anette

    Jag skulle bjuda hem min sons pappa för en trevlig fikastund. Då skulle min son ha lite egen tid med sin pappa. Jag och han skulle kunna prata ut om allt som hänt. Han är ingen bra lyssnare men om han skulle få en kopp med god kaffe kanske han skulle börja att lyssna och prata bättre då 😀

  157. Anna

    Dagligen så klickar jag mig in på din blogg och imponeras över vilken bra mamma du är åt dina tio barn. Du har en ängels tålamod och jag försöker lära mig så mycket jag kan av dig så att jag en dag också kan bli en lika bra mamma. Så du är personen jag skulle vilja bjuda på kaffe, min största förebild!

  158. Veronica

    Jag skulle bjuda in min bästa lillasyster som älskar kaffe, gott kaffe!
    Hon uppskattar verkligen det eftersom att hon nyligen fått klart för sig att hon är glutenallergiker och kan inte njuta som oss andra av alla goda godsaker.

  159. jessamy

    Om jag vann skulle jag bjuda hem min älskade farmor på många koppar kaffe! Min farmor har alltid funnits där för mig och hon gör allt för mig och mina barn och skulle vara så underbart att få ge någonting tillbaka.

  160. Pia Widerberg

    Om jag vann en TASSIMO,

    jag vet, ingen av dem är tvättäkta eskimå

    Men alla valpköpare och besökare skulle få en god kopp expresso

    FÖR de är sånna som får glädjen att Bestå!

  161. Amanda Bach

    Jag skulle bjuda min mamma på kaffe, eftersom vi bor i olika länder. Så vi ses inte ofta. En kopp kaffe med henne skulle vara underbart, sitta och prata med en kopp kaffe i handen och berätta vad som händer i våra liv.

  162. Martina

    Jag hade bjudit hem min älskade mamma. Hon ställer upp för mig och min familj i alla lägen. En mysfika för mamma helt enkelt 🙂

  163. Annelie

    Om jag hade en Tassimo kanske min mamma och även min syster med familj skulle ta bilresan och komma och hälsade på mig lite oftare. 😉 Naturligt vis skulle jag även bjuda min svärmor och min väninna från min hemstad som är en stor kaffedrickare, på ljuvliga koppar kaffe tillsammans med gott hembakat.

  164. Marianne Eriksson

    Jag skulle bjuda min dotter på en riktigt god kopp kaffe så att hon fick se att inte bara Starbucks har gott kaffe.

  165. Sofia

    Den jag skulle valt att bjuda in är min bästa vän Carro , hon har det inte så lätt just nu och skulle gärna prata flera timmar med henne och några koppar kaffe!
    /Sofia

  166. Lena

    Har en muskelsjuk pojke som har världens goaste assistent i skolan. Guld värd och är så overderlig. Hon skulle jag kom över för en kopp lyxig kaffe. Jag kan inte i ord beskriva vad hennes insatts betyder för min älskade grabb.!

  167. Emma E

    Om det var jag som vann skulle jag bjuda mina föräldrar på kaffe då dem är riktiga kaffeälskare och jag älskar att ha folk på besök, framförallt mina nära. Ha det så bra!

  168. Helena

    Den bästa av vänner såklart. Utan henne är jag halv, vi kan prata om allt och inget hur länge som helst. Hon har haft det så svårt en längre tid och är VÄL VÄRD en lång pratstund & en kopp GOTT kaffe 🙂

  169. Sara

    Om jag hade haft en Tassimo hade jag bjudit mina kurskamrater på gott kaffe och nybakat kanelbullar medan vi gör grupparbete 🙂

  170. Lena

    Min kompis Linda skulle jag bjuda på en kopp kaffe med en chokladcupcake. Hon älskar kaffe, men har inte kunnat dricka det på ett halvår då hon fått cellgifter och tyckt att det har smakar konstigt.
    Lena

  171. veronica.

    åå, om jag vann en sån där härlig maskin så skulle jag bjuda alla mina vänner o familj som kom på besök 🙂

  172. Johanna

    Jag skulle bjuda min lillasyster, som var en klippa för mig för ungefär en vecka sen då jag ramlade i trappen och bröt armen samt blev förlamad i benen. Hon ringde ambulans, höll mig i handen och följde till sjukhus. Och nu kommer hon in nästan varje dag och hälsar på mig. Jag skulle självklart vilja bjuda henne på så mycket mer, men en riktigt god kaffe är hon verkligen värd!

  173. Johanna

    Jag skulle ta och bjuda min kära kaffeälskande sambo på en kopp med något gott hembakat till, det förtjänar han 🙂 Tack för en bra blogg Mirka!

  174. angeliqa

    Jag hade önskat att jag kunnat bjuda in min farfar.. Tyvärr finns han inte längre så då väljer jag väl dig! Vore kul att få reda på alla dina knep för att orka och få vardagen att gå ihop 🙂
    Beundrar dig verkligen..
    Må så gott!

  175. frida

    Jag skulle bjuda in min kära mamma som tycker vårat kaffe smakar beskt trots ex antal kaffe bryggar byten! Hon skulle bli imponerad om jag bjöd henne på de där, då blir de inget gnäll 🙂

    Frida

  176. Monica

    Om jag hade en Tassimo i mitt kök skulle jag, utan en massa stök, bjuda familjen min på en personlig fika, ty smaken har vi fått olika.
    Min äldsta dotter skulle få en kopp ”fruit of the forest” att sippa på. Min yngsta får en kopp (typ a´la hink) fylld med ”Milka chocolate drink”
    …Att vara rättvis med sambon med går ju som en dans med en kopp ”Jacobs Medaille d’Or, Rainforest Alliance”… Nu när alla fått sitt är det dax att tänka på mig och mitt så jag njuter av en kopp
    ”Cafe´Hag crema koffeinfritt”

  177. Nettan

    Sonen har precis börjat på ny förskoch min dotter börjat skolan, i och med det kommer många nya kompisar och även många nya föräldrar. Vad vore inte trevligare än att kunna bjuda på fika från min nya Tassimo 🙂

  178. tiina p

    Jag skulle gömma den i vårt förråd och smita ut för ta en härlig varm god kopp kaffe i min ensamhet och bara njuta när de är för kaos i hemmet.. Min lilla egna hemlis 🙂

  179. Elin Stenberg

    Det härliga med en Tassimo är ju att man kan bjuda över vem som helst på fika utan att behöva vara orolig över vad de gillar och vad man har hemma, eftersom alla kan få vad de vill ha.
    Därför skulle jag våga bjuda hem både mammagruppen och folket ur nya klassen spontant, utan att behöva känna att jag måste förbereda och vara orolig att jag inte ska ha något att bjuda på. 🙂

  180. AnnaKaize

    Jag skulle bjuda min mamma såklart. Trots att vi bor i samma hus ses vi på tok för sällan, och när vi träffas och fikar så gör vi det hos henne. Jag är nämligen TOTALT värdelös på att brygga kaffe, – det blir endera alldeles för starkt eller så svagt att det möjligen duger till blomvatten.
    Om jag vann denna så skulle jag genast baka något mumsigt och i TRIUMF servera henne kaffe som skulle göra henne stolt över sin avkomma. 😉

  181. Emma Jonsson

    Jag skulle bjuda in mina fantastiska vänner som alltid finns där för mig. Massa kaffe å skratt skulle det bli å det är väl livet!!!!

  182. mellie

    Om jag skulle vinna skulle jag bjuda hela tjocka släkten eftersom det inte är allt för ofta vi ses tyvärr. Ett perfekt tillfälle att ha lite släktfika! 🙂

  183. Hilkka

    Jag skulle bjuda in min kära syster och hennes dotter som jag är gudmor till, båda är riktiga kaffetunnor och då skulle det inte vara helt fel att kunna bjuda dom på ett riktigt gott kaffe, dom skulle älska det =)

  184. Sofie

    Jag skulle vilja bjuda min pappa på en riktigt god kopp kaffe! Han är den värsta kaffeälskaren jag vet 🙂 Dessutom är han alltid så snäll o hämtar våra barn tidigare på fritids o dagis så de inte ska behöva vara så långa dagar. Och självklart är både jag o mannen min tokiga i kaffe även vi så maskinen skulle gå varm här i vårt hus 😀

  185. Helen

    Jag skulle bjudit mina gamla älskade Aupairbarn Patrick och Andrew som jag hade 3 år på irland nästan 4 år på chokladen man kan göra på Tassimomaskinen från Marabou 🙂 och mamman och pappan skulle så klart får en latte eller något 😉 Älskar den och skulle varit utmäkrkt att överraska dom med en sån på Irland då jag inte sett dom nu på 4år 🙂 Och så klart en massa kakor till det 🙂

  186. Anette

    Skulle bjuda in statsministern på en fika, där skulle vi diskutera detta eviga sparandet i barnomsorg och skola. När vi pratat klart skulle han få betala sitt kaffe, precis som vi föräldrar ,och personal, måste göra när vi besöker skola och barnomsorg!!!

  187. Ida

    Jag ska bjuda min farmor och farfar på kaffe för dom har aldrig varit uppe i min lägenhet som jag har bott i ett år nu. Så en riktigt god kopp kaffe hade varit perfekt!:) kram Ida

  188. Ellen

    Hej jag skulle bjuda min familj mina släktingar m.m. Vi har en jättestor släkt och så fyller min pappa snart år och han skulle nog bli jätteglad om jag gav han en sån när han fyller år 🙂

  189. Solbritt

    Jag skulle givetvis bjuda min man på kaffe eftersom han i många år bjudit mig på kaffe om söndagarna i sängen. Men skulle det vara någon kändis så tror jag att jag väljer Johnny och Mattias från roomservice – jag gillar deras program och humor.

  190. StefanH

    Åh spontant vill jag ju säja hela världen…tänk vilken lyx i vardagen att få ha en alldeles egen Tassimo, en kaffemaskin som jag bara har använt när jag bott på hotell eller varit på restaurang. Om jag vann skulle jag placera denna i mitt och min frus sovrum för att verkligen känna lyxen att på morgonen kunna servera min fru en lyxig kopp eller när jag själv ligger o drar mig på helgerna bara trycka på knappen o känna lite vardagslyx. Det vora magi,,,,förhoppningsvis ingen fantasi:-)

  191. susanne

    Hej! Om jag vann skulle jag vilja bjuda alla som kommer på våran inflyttnigs ”fest” när vi ska flytta 🙂

  192. annso

    Hej Mirka
    Jag skulle vilja ha Ernst Kirchsteiger som min kaffegäst. Tänk att få sitta i soffan och bara småprata med en strumplös mysfarbror som honom:)

  193. Pernilla W

    Jag skulle bjuda in min svärmor på kaffe. Tänk att vid trekaffet på landet få bjuda på kaffe från en Tassimo i Koppen! Det vore ju bara så…! Toppen 🙂

  194. Vickan

    Jag skulle faktis vara lite självisk och bjuda mej själv på en kopp. Sätta mej på balkongen när barnen har gått till skolan och bara NJUTA 🙂

  195. suz

    Jag skulle bjuda in alla mina kollegor på en kopp riktigt gott kaffe så vi slipper jobbets blaskiga version av det:D

  196. Madde

    Jag skulle bjuda min underbara mamma som ställer upp för sina barn och barnbarn i vått och torrt. Dessutom är hon en riktig kaffeälskare! 🙂

  197. Tessie

    Jag skulle bjuda min syster på cappuccino som hon älskar, så kanske hon skulle komma hit o hälsa på oftare 🙂

  198. Emmis

    Jag skulle bjuda alla mina härliga grannar på valfri dryck, kaffe, choklad, esspresso, cafe latte macchiato, te m.m,för det är dom värda att få smaka på sådan gudomligt god dryck… 🙂

  199. Mia F.

    Min syster, som nyss från mellanöstern kommit hem
    har inte fått dricka västvärldskaffe på månader fem
    arabiskt kaffe är gott, men godast är färskbryggt från Tassimo
    henne vill jag bjuda på en kopp och lite lugn och ro!

  200. rtdaludd

    Om ja skulle vinna skulle ja bjuda min dotter på nån god chokladdricka. Och så skulle ja bjuda hit min morfar +sambo för en good fika med gott kaffe 🙂

  201. Ulrika

    Jag skulle bjuda hem min väninna som precis som jag kan prata mycket och läääänge.
    På det viset hinner vi ju prova flera olika sorter under en och samma träff 🙂 Eller… Åtminstone skylla på det 😉 (barnen och män brukar tycka det blir lite…hmm… pratigt 😉 )

  202. Kia M

    Jag skulle bjuda in dom närmaste man har och bjuda på det som dom själva fick välja. Finns ju i regel ågot åt alla. Annars till barn kan man fixa fram varm saft 🙂

    Lycka till alla 🙂

  203. Linda

    Jag skulle helst HA BJUDIT hem min allra finaste mormor (om hon levt) Hon hade ett hjärta av guld. Satte alltid andra först och visste att ibland behövdes inga ord eller frågor, bara en kram eller en öm strykning på kinden.
    Därefter kommer min fina moster som klivit i sin mors fortspår 🙂

    Kram på er allihopa

  204. Hanna W

    Hej

    Tack för en underbar blogg, alltid kul att läsa.
    Till tävlingen, jag skulle bjuda dig på fika. Du är en härlig
    frisk fläkt som ger mig energi. Jag har fyra barn och när det känns som om energin tar slut så laddar jag mina batterier lite genom att läsa om din dag. Tack.

  205. Vivi

    Jag hade först bunkrat på mig många många kapslar för att sedan anordna ett riktigt ”Tassimo”-kalas (Kaffekalas) för nära och kära. Och bjudit på goa kakor, bakelser och en tårta!
    Med detta sagt så vill jag med andra ord vara med och tävla! (=

    Lycka till alla Tassimo-lovers!

  206. Martin

    Jag skulle bjuda dom viktigaste tjejerna i mitt liv. Det är 3 st som betytt så mycket för mig under dom åren då jag varit sjuk, och som stöttat mig, kört mig fram och tillbaka till sjukhus, suttit som sällskap på akuten i timmar mm.

    Det är min helt underbara sambo, min fantastiska moster och sist men verkligen inte minst min kära lilla mamma. Dessa skulle jag bjuda på kaffe och nybakade bullar.

  207. Malin

    Jag skulle bjuda hem mina underbara föräldrar som ställer upp så himla mycket för mig. Bjuda dem på lite lyxkaffe skulle bli bra eftersom de älskar kaffe, vilket även jag gör och det går åt mycket kaffe när man är student.

  208. annapanna

    Jag skulle bjuda de människor som ger mig glädje och alltid finns i mitt hjärta:) Att kunna sitta och bara ”vara” med en god kopp kaffe tillsammans med människor som förgyller din vardag är guld värt vid alla tillfällen!!

  209. Annelie R

    Heeej! Vad kula tt du bloggar!
    Självklart vill man var amed och tävla nu när du har en riktigt rolig och spännande tävling. 🙂

    Jag skulle bjuda min granne, jag känner henne inte, och de har inte bott så länge bredvid oss. Men de verkar vara unga och har en nyfödd. Det är ganska lyhört hos oss så man hör att de bråkar nästan varje dag, och inga vanliga bråk utan hot och skrik som är värre än vad man kan tycka är okej.
    Ofta hör jag henne gråta högt.

    Jag skulle ringa på, be henne komma över ( jag äger ingen kaffebryggare i dag) och baka lite bullar och förhoppningsvis lära känna henne. 🙂

    Ha en underbar dag!
    Hälsa alla dina fina barn och din roliga gubbe. 😛

  210. Anna

    jag skulle bjuda hit mina goa arbetskamrater som gör dagarna till guld! Lycx för oss som bara kan dricka snabbkaffe!

  211. Linda

    Helt perfekt tävling. Jag skulle helt klart bjuda in mina bönder. Som aldrig har tid att åka någon stans, eftersom man mjölkar korna då andra har bjudningar. Förutom när jag är där och mjölkar deras kor. Då skulle jag kunna bjuda dom på kaffe på dagen då dom är lediga.

  212. Jenny75

    Jag skulle bjuda min gamla mormor 94 år. Hon bor på ett ”hem” bara 10 min från mig. Då skulle hon få komma från hemmet en stund samt få en riktigt god kopp kaffe av kvalite!!

    Hoppas på turen.
    Kram

  213. Rebecca

    Helst av allt skulle jag vilja bjuda min bästa vän, farfar på kaffe, men det går inte eftersom han är död. Men annars skulle jag vilja bjuda min morbror som varken jag eller mamma har träffat, så att vi skulle kunna lära känna varandra lite 🙂
    Din blogg är förresten jättemysig att läsa 🙂 Kul att ni har flyttat så nära enköping, då kanske man får en skymt av er någon dag. Jag bor nämligen i enköping och har alltid kollat på familjen annorlunda, ni är bäst 😀

  214. Mirka

    Jag skulle bjuda upp min chef som inte vågat hälsa på mig än, även om jag bor i samma hus som vi jobbar i. Efter snart ett halvår skulle det passa utmärkt med extra gott kaffe att locka hit henne med.

  215. Josse K

    Åhh vilken fantastisk tävling! Den skulle passa fint i vårt kök och jag vill bjuda in alla tjejkompisar på ett kaffekalas med massa hembakade kakor och tårta och till det gott kaffe såklart! Mvh Josse K

  216. Monika Claesson

    Dricker inte kaffe men dricker mer än gärna en cappuccino eller en latte
    så med en tassimo skulle jag enkelt och smidigt kunna bjuda mig själv på detta goda =) skulle bjuda min familj på detta goda också och min kära sambo skulle kunna bjuda mig på en mugg av detta goda…

  217. Charlotte

    Jag skulle bjuda hem min lillebror på fika, han tycker om kaffe men har väl inte riktigt råd att köpa sig en maskin som studerande.

  218. anna f

    Jag skulle bjuda min familj, mina fyra fina syskon och mina föräldrar, när de kommer på besök. Dessutom skulle jag och min man säkert ta någon kopp tillsammans!

  219. Norrlandsmamman

    Jag skulle bjuda alla som kom! Med en tassimo blir det ju så enkelt och snabbt! Även den mest stressade vän hinner med en liten kopp =)

  220. Renée

    Den jag skulle vilja bjuda hit till mig och min familj på en kopp riktigt gott kaffe och fika är min farfar som idag är i himlen.
    Han var en stor del av min uppväxt och togs ifrån mig och världen alldeles för tidigt på grund av sjukdom och jag hann aldrig säga hej då på riktigt. Han var den första som ”dog ifrån” mig innan jag själv blev vuxen.
    Han fick aldrig träffa mina barn och det går inte en dag utan att han finns i mina tankar och jag önskar han kunde komma hit till oss på spontan fika och bara FINNAS med i våra liv, så som han fanns i mitt, när jag var litet barn!

    /Renée

  221. Cina

    Klart jag vill vara med och tävla.

    Jag skulle bjuda mig själv på en latte då jag efter 47 år som rökare
    nu är rökfri och det enda kaffe jag kan dricka är latte. Det det andra smakar illa. Tänk då att få ta en god kaffelatte och njuta av den utan cigg. Tycker att jag är en värdig vinnare bara för att jag vart så duktig.

    Kramen//Cina

  222. Minna

    Jag skulle vilja bjuda hem min allra käraste syster som behöver en god kopp kaffe eftersom hon har det rätt tufft just nu. 🙂

  223. Sara W

    Om jag vann en Tassimo så skulle jag definetivt bjuda min fina kompis Kattis på en smarrig kopp kaffe. Hon är en kompis som alltid ställer upp i alla väder trots att hon själv har massor omkring sig som tex flera barn med funktionshinder och massor av djur. Hon är bäst helt enkelt! =)

  224. Ann-Sofi

    Jag skulle vilja bjuda min vän Emma då hon ställer upp i alla
    väder och tidpunkter och passa våra barn utan att vi ber om det. Hon är en klippa =)

  225. Anette

    Såklart skulle jag bjuda in min bästa väninna för en fika, dessutom skulle jag behöva den varje dag då jag jobbar här hemma. Lite tröst i vardagen liksom:).

  226. Matilda

    Jag skulle bjuda in mina nya universitetskamrater på kaffe, jag gissar att vi under dessa år på universitetet kommer behöva en del kaffe… Dessutom är det ett perfekt sätt att få nya vänner!

  227. Lena

    Jag skulle bjuda dig så klart:)
    Nä skämt å sido jag skulle bjuda min vän Jezza som tyvärr bor allt för långt bort för att vi ska kunna träffas dagligen Sussi (Daniels mamma i Örbyhus ) skulle nog med få lite Kaffe

  228. malin

    Jag skulle vilja bjuda in min pappa på en kopp kaffe. Min mamma dog hastigt i April och efter det så har han och jag kommit ifrån varandra.
    Att bjuda på en kopp kaffe ska ju bryta isen säger dom som vet, därför är min pappa är mitt självklara val.

  229. Lena

    Jag skulle bjuda in mina tjejkompisar, som jag numera träffar så sällan. Vad vore bättre än lite tjejsnack & vuxensällskap?! 🙂

  230. Therese Hagman

    Åhh jag skulle bjuda min bästa kompis på ett ritkigt kaffekalas, ha en buffe med olika smaker på kaffe och till det nybakade, varma kanelbullar.. Sedan skulle vi sitta i soffan med massa tända ljus och prata om livet, om livet som växer i henens mage, mitt blivaned gudbarn.. Ha en bra dag.. /Therese från Enköping

  231. Lotta

    Hej till dig och din underbara familj!!

    Jag skulle bjuda in vår Utbildningsminister på en kopp för att senare å vidare till min sons högstadieskola, för att visa vilken brist på vuxna det är i skolvärlden….förmodligen skulle ministern inte komma så då skulle jag ringa min älskade storasyster på en kopp :))

  232. Maria Mörk

    Det hade varit häftigt att få bjuda in Kronprinsessan Victoria på kaffe och önska henne lycka till med bebisen. Givetvis får Prins Daniel också komma! Tack för en bra blogg. Många kramar till er. Har glömt att säga Grattis till körkortet 🙂

  233. Linda

    Jag skulle bjuda mina svärföräldrar, för att överbevisa dem om vilket underbart kaffe det blir i tassimon =) de har muttrat om onödiga ”maskiner ”så länge o skulle behöva ett uppvaknade om hur livsnödvändig denna maskin kan vara 😉

  234. Marlene

    Jag skulle bjuda, mina FÖRÄLDRAR!! 😀 Jag äger ingen kaffebryggare och varje gång mina päron kommer så vill de såklart ha nybryggt kaffe. Skulle vara betydligt enklare att snabbt få ihop en kopp med TASSIMO än att ta med dom till närmaste cafe. För att inte tala om billigare 😉 Har länge funderat på en TASSIMO men har helt enkelt inte ekonomin för den med två småttingar… OJ vad kul det skulle få vara att överraska mina underbara päron med en kopp kaffe när de kommer och sitter barnvakt! 😀

  235. Gunilla

    Nog för att jag skulle vilja bjuda in dig Marika på en kopp kaffe om jag vann en Tassimo. Men du är ju redan bjuden till så många, så denna gånger väljer jag Lill-Babs Svensson! Ja, just det, vår kända sångerska. Detta för att jag vet att hon är en person som bjuder in folk på kaffe så fort tillfälle ges. Det kan vara byggjobbare utanför där hon bor eller andra. Så denna gången tar jag hem Lill-Babs till mitt kök och hoppas att kaffet smakar. Blir även en smarrig kaka till 🙂
    Kram Gunilla

  236. sofia.d

    Jag skulle bjuda in min mormor, de bir en lång resa, om inte 150 mil. Men vad gör man inte för TASSIMO kaffe.. 😉

  237. Satu

    Jag skulle bjuda min mamma.
    Förra året när jag väntade mina tvillingpojkar så fick hon 2 hjärnblödningar och 1 stroke så idag sitter hon i rullstol och kan inte röra höger arm och ben samt har afasi talsvårigheter. Det ända som inte förändrats är våra kaffe pauser förutom att hon inte gör kaffet själv längre.
    Skulle jag vinna skulle jag ge henne den då skulle hon kunna göra kaffe själv och bjuda mig som förut. 🙂

  238. Linda - Cupcakefluffan

    Mina föräldrar och svärföräldrar, då de sällan får kaffe hos oss eftersom vi själva inte dricker kaffe och kaffebryggaren står i källaren, en Tassimo skulle givetvis alltid stå framme, redo när gästerna kommer och sambon skulle kunna brygga varm choklad och te till sig själv. Skulle även vilja bjuda min storebror som jag sällan träffar på kaffe, de har någon svindyr kaffeapparat som de själva gör sitt kaffe i , skulle vilja visa honom att även jag kan bjuda på gott kaffe 🙂 . Och min farmor som jag inte sett på 1,5 år sedan lillkillen döptes.

  239. Malin

    Om jag vann en Tassimo skulle jag bjuda min mamma och pappa på kaffe. De har nämligen flyttat till deras sommarstuga, för att jag och maken ska kunna hyra deras hus. Vi har nämligen blivit föräldrar till en liten kille på 2 månader. De ville inte att vi skulle bo kvar i vår lägenhet på tredje våningen utan hiss. Så de är värda ett riktigt gott kaffe för den uppoffringen.

  240. Rebecka

    Hej

    Jag skulle bjuda in mina vänner eftersom jag aldrig själv har kaffe hemma så förtjänar dom lite lyx när dom kommer och med en sådan kommer även jag bli nöjd 😀

    Kram!

  241. Marina

    Hej! Jag skulle bjuda min älskade mamma på kaffe. Hon får bara pulverkaffe när hon kommer för jag själv dricker ju inte kaffe. Sen så är ju du och din underbara familj förstås oxå välkomna på kaffe och fika. =)

  242. Lisa Norberg

    Jag skulle bjuda Ernst kirchsteiger, han skulle vara interessand att ta en kopp java med! samt kunde han gem mig lite nya recept och inredningstips! Kram Lisa

  243. Jonetta - Mamma till Emilia 07 och Emm 08

    jag skulle nog allra först bjuda mig själv på en kopp gott lyxkaffe, kan behövas när jag studerar och är ensamstående. Det är som du skrev, ibland behöver man bara gå ut en liten stund ladda batterierna med en kopp underbart kaffe och andas 🙂

  244. Marika

    Om jag fick välja någon att bjuda på en kopp kaffe så vore de såklart min äskade Farmor som numera bor i himlen. Hon ”tjatade” i många år på mig att jag skulle börja dricka kaffe och hon menade att gjorde man inte de så var man inte vuxen. Jag började tillslut dricka kaffe.. 😉 Och farmors kaffe var godast, riktigt kokkaffe på spisen! Så fick jag välja…så skulle jag bjuda Farmor på flera koppar lyxkaffe! 🙂

  245. Annelie

    Jag skulle bjuda min mamma, hon bor inte långt bort men har reumatism och ingen av oss har körkort så hon kan inte besöka oss så ofta. Hon älskar kaffe men vår kaffekokare gick sönder förra året.

  246. Anna-Lena

    Jag skulle bjuda tjejgänget på en kopp riktigt kaffe och inte pulverkaffe som de får hemma hos mig. Jag är ingen kaffedrickare och äger därmed ingen kaffebryggare.

  247. Malin

    Om jag skulle bjuda en person så skulle det självklar vara min underbara mamma, som alltid ställer upp för mig trotts sin sjukdom! Hon är helt klart värd många koppar gott kaffe!

  248. Anna H4v2f

    Hej!
    Skulle bjuda min kära sambo på en ljuvligt god kopp kaffe innan han åker till jobbet tidigt på morgonen .. då vi träffas mest i dörren nuförtiden..

    Kram

  249. Jennie

    Hej! Jag skulle bjuda in en kille som jag är förälskad i. Jag är lite ovan vid dating men då skulle jag ha goda kaffedrinkar att bjuda på 🙂 Han kanske gillar både mig och kaffemaskinen 🙂 Eller det får vi alla fall hoppas. Hihi. Stor kram till dig och alla dina barn!!

  250. therese

    åh vad kul, jag själv dricker inte kaffe men min kille gör så han skulle jag bjuda på en kopp om jag vann och även mina små barn leona och leia skulle få smaka lite,dom är lik sin pappa och gillar kaffe dom med.
    han brukar hinka i sig en hel kanna själv på någon-några timmar…han är en riktigt kaffe fantast och jag tjatat sååå att vi skall köpa en tassimo maskin just pga designen kan jag tycka men han kör med sin fula gul/vita gamla kaffemaskin som är köpt på ö&b för x antal år sedan…så snälla låt mig vinna så jag kan få göra mig av med en ful grej i köket och ersätta den med en snygg tassimo maskin 🙂

  251. Veronica

    Vilken bra vinst i din tävling!
    Jag skulle åka hem till min mor, koppla in kaffemaskinen i hennes kök och bjuda på både kaffe och Tassimon för det är hon värd.
    Kram,
    Veronica

  252. Martina Gillberg

    Om jag vann en Tassimo skulle jag bjuda in min väninna från Östhammar på en god kopp. Vi pratar via nätet hela tiden om dagarna då vi båda är hemma med (vilda) barn. Vi följer båda din blogg och önskar lycka till med nr 11 🙂

  253. Klara

    Jag skulle bjuda min underbara mormor på kaffe, för att hon är så snäll och har alltid ställt upp för mig, mina syskon och kusiner <3 Hon är en av de mest omtänksamma och generösa människor jag känner och så bakar hon världens godaste bullar som behöver gott kaffe som sällskap!

  254. Mia

    Jag skulle bjuda in min stora syster som jag sällan träffar o saknar enormt… :/

    Å min mamma o pappa såklart!!

    Slutar nog med att det blir storkalas förresten ;)!!

  255. Tove

    Jg skulle bjuda mina elever på en god kopp choklad. Bara för att det är sååååååå orättvist att vi får dricka kaffe på rasterna.
    Kram till dig och din familj

  256. Frida

    Hej mirka!
    Vilken rolig tävling, jag har aldrig deltagit i någon tävling fast jag har läst din blogg så länge men kunde absolut inte låta bli denna gång.
    En TASSIMO är väl varje kaffedrickande kvinnas dröm?
    Iallafall min. Jag skulle absolut bjuda min underbara sambo på en kopp kaffe.

  257. Monica

    Jag skulle bjuda min älskade sambo på en kopp. Han dricker väldigt sällan kaffe hemma eftersom inte jag dricker så blir det inte att han gör åt sig själv bara. Så en sån där vore ju perfekt för med den gör man ju en kopp åt gången =) Och dessutom skulle jag kunna göra en kopp varmchoklad till mig själv =)

  258. Lisa & Rasmus

    ÅÅH!! ja utan tvekan min älskade granne, vi har en liten intern tävling om vem som lyckas få sin gubbe att köpa en Tassimo först!! Tyvärr så har vi inte lyckats så nu ger jag mig på ett annat alternativ för att få min maskin!Och de kommer att serveras hur mcyket kaffe som helst. Speciellt under våra Mamma kvällarna då morsorna sitter här (grannen och jag) och har de gott med kaffe godis å lite annat gott, medan gubbarna sitter en våning nedanför och spelar ps3 =)

  259. Angelica

    Skulle bjuda min underbara man på en kopp eller varför inte två. Han jobbar så mycket för att få ekonomin att gå ihop och jag tycker att han förtjänar en kopp varm kaffe innan och efter jobbet <3

  260. Jannice

    Skulle bjuda min älskade make på kaffe och mina 5 barn på choklad. Den skulle uppskattas enormt i vårat hem.

  261. Jennie

    Jag skulle bjuda vem som hellst på kaffe, finns det hjärterum finns det stjärterum! Men skulle jag få välja en enda gäst så skulle jag vilja bjuda dig och din familj på en rejäl fika! <3 <3 <3
    Du har en underbar familj!
    // Jennie

  262. Tiggertufflan

    Jag skulle bjuda den sura tanten som jobbar i affären där jag handlar. Det skulle vara spännande och dessutom skulle hon väl inte kunna bli annat än glad över en sån bjudning ?

  263. Ulle

    Ehum… måste man bjuda någon? Jaja….då får det bli vår hamster Jörgen. Han är tyst och kräver inte så mycket av mig. 😉 Jag är trött, sliten och hålögd så en kopp kaffe med Jöjje är nog vad jag behöver just nu. =)

    Kram kram!

  264. Anna

    Jag skulle bjuda min bästa kompis Tina på kaffe minst en
    gång i veckan. 🙂
    Alltid lika kul att ta en kopp kaffe och tjata massor med henne.

  265. Sandra

    Jag skulle bjuda min kära sambo på en kopp bara för att jag aldrig gör kaffe åt honom (dricker inte själv) och för att jag själv har tjatat om en tassimo lääänge och han inte riktigt har förstått tjusningen i det hela 😉

    Sandra Görs

  266. Maria

    Jag skulle bjuda mina toppenkollegor som år efter år tar emot förväntansfulla elever till skolan. Som möter barnen (och föräldrarna) på ett sätt som gör deras tillvaro i skolan till en härlig plats att vara på 🙂

  267. Emma

    Mina förhoppningsvis blivande svärföräldrar. Är nyförlovad och lever i ett distansförhållande med världens underbaraste man. tyvärr har inte hans föräldrar varit hemma hos mig ännu. Skulle vara toppen att kunna bjuda dom på en god kopp med hjälp av en Tassimo, för nu till hösten kommer dom hit.
    Kram Emma

  268. Anna

    Ett självklart val… Min goa, snälla, älskade mamma som alltid ställer upp för mig och min familj. Är det inte som barnvakt så bjuds det på goda middagar, trevligt sällskap eller bara en pratstund. Det minsta jag kan göra för henne är att bjuda på en god kopp kaffe från Tassimo!!

  269. Marie

    Min kompis som älskar kaffe! Vi träffas inte så ofta men när vi gör det så dricker vi alltid kaffe, hade varit roligt att bjuda på ngt annat än ”vanligt” kaffe.
    Marie

  270. Jennie ♥

    Hej Mirka!!

    För fyra år sedan dog min älskade mormor. Samma år träffade jag min sambo. Jag har alltid trott att det var hon som förde mig och min sambo samman. Jag skulle därför vilja bjuda in min älskade mormor på en kopp kaffe. Så att hon fick träffa min sambo för de hann aldrig träffa varandra. Det skulle betyda så mycket för mig. Bara att få krama om henne en sista gång skulle vara fantastiskt.
    Nu vet jag ju att detta inte går, men ja, detta var min tanke med det hela.

    Saknaden går aldrig ur en…
    Jennie

  271. Ellinor

    Hej! Jag skulle absolut bjuda in mamma och pappa på gött kaffe, de betyder otroligt mycket för mig och jag vill dem allt gott och då varför inte lyxigt kaffe oxå? 🙂
    Kram kram//Ellinor

  272. Rebecca

    Jag skulle ta med den till jobbet istället och bjuda världens bästa och mest kaffegalna arbetskamrater på kaffe!

  273. sonja bergman

    Hej! Jag skulle bjuda min man på en riktig härlig söndagfrukost med gott kaffe till honom och varm choklad till mig och barnen och med nybakade scones, mysigt! Lycka till med nya huset. // Sonja

  274. Hanna

    Jag skulle inte bjuda hem någon utan mer skaffa någon som kunde va barnvakt sen skulle jag sitta och njuta av kaffet i lugn o ro.=)

  275. Kim

    Jag skulle bjuda in alla kaffedrickare jag känner för att skryta om det nya tillskottet. Grannar, vänner och släkt!

  276. Linn

    Hej!

    Jag skulle bjuda världens mamma som även är världens bästa mormor på kaffe. Kaffe och nybakad äpplekaka. Hon ställer alltid upp för mig och sitt barnbarn, och ”mojmoj” är lilltjejens bästa kompis.

  277. Katarina i Lycksele

    Vi är en familj som gillar att ha våra vänner på besök, gofika finns det alltid och då vore det ju skoj att få bjuda på riktigt gott kaffe också. Sen är jag ju mammaledig också till min tredje lilla tös så att själv få njuta av en kopp kaffe när lugnet infinner sig skulle ju också smaka fint.

  278. Therese

    Hej Mirka!

    Jag skulle vilja bjuda så många, det skulle vara mysigt nu till hösten när sambon och jag och vänner har klätt på oss massa kläder och suttit ute på sjön en hel dag, och blivit så kalla att man knappt kan knyta händerna, vad skulle vara mysigare än att dricka en kopp varm choklad eller en kaffe under filten framför tv:n när man kommer hem efter en sådan lång lång och dag? 🙂 sedan skulle jag givetvis bjuda upp alla vänner som endast lever på äckligt pulverkaffe!
    tror det skulle platsa fint i mitt kök, med tanke på att jag bakar och bjuder hem vänner ofta! 🙂

    Kram på dej !

  279. Lisa

    Om jag fick bju vem jag vela på Kaffe så skulle jag lätt vilja bju Konungen av Sverige på en slät köpp.
    han skulle få komma till vackra Ludvika i Dalarna och lära sig måla kurbits och sjunga snapsvisor!

  280. Marica

    Jag skulle bjuda min barndomsvän. Passligt nu när vi firar 30 år som vänner, vi börja i förskolan då tillsammans. Sen dess har vi vari vänner=)

  281. Helen W

    Jag skulle absolut bjuda min älskade man på en god kopp kaffe som han älskar, då vi snart firar bröllopsdag!
    Själv skulle jag göra en kopp marabou. Det är ju det bästa med tassimo, att man kan välja smak, snabbt och väldigt enkelt!

    Jag håller mina tummar och tår:)

  282. Elisabet A.

    Jag skulle bjuda Stefan Gunnarsson, tidigare pianist från Så ska det låta! Tycker han verkar vara en härlig person, med fötterna på jorden – riktigt down-to-earth 🙂 Trots att han har hela Sverige som sitt arbetsfält bor han kvar i ”småstaden” Boden. Sympatiskt det också!
    Tassimo – när jag får oväntat besök alltså 🙂

  283. chanette med söner

    Mina grannar. Skulle ha en avskeds fika med kaka och mumsigt kaffe. Vi ska flytta till hus och det skulle varit trevligt med en avskeds fika då

    därför vill jag vinna denna.

    sen skulle den vara kanon att ha i huset sen då vi garanterat kommer få massa gäster

  284. Madde

    Jag skulle bjuda min kära sambo med kaffe på sängen. Även min son skulle få en Marabou choklad till sin frukost macka! 🙂

  285. Johanna E

    Jag skulle bjuda min älskade farmor som reser genom hela stan för att hälsa på mig, sitt äldsta barnbarn, och sina barnbarnsbarn (en 3-åring och tvillingtjejer på 4 månader) trots att hon i början av sommaren opererades för tjocktarmscancer! Det är kärlek det!!

  286. Annelie

    Om jag skulle välja en person att bjuda på kaffe så är det nog min mamma. Inte nog med att hon älskar kaffe så betyder hon så otroligt mycket för mig. Hon finns alltid där för mig när jag behöver någon att prata med eller behöver en axel att gråta mot.
    Hon gör allt för att jag ska vara glad och lycklig. Och nu vill jag göra det samma för henne. Mamma kräver inte mycket av mig så därför vill jag göra något riktigt fint för henne nu när hon mår dåligt.
    Jag älskar verkligen min mamma över allt annat!

  287. Anna

    Min morfar skulle jag allra helst bjuda på fika.
    Han dog ganska tidigt, min mamma var knappt två år fyllda och
    jag hann ju aldrig träffa honom. Han fick gärna berättade om sitt liv, vad han har varit med om och hur livet som bonde var på 30-40talet. Jag skulle berätta om hur livet blev efter hans död. Om han inte dog just då, hade min mamma aldrig flyttat hit till stan, aldrig träffat pappa och jag och mina sex syskon skulle inte ha funnits idag. Morfar hade en hemlighet, men den bar han med sig i graven.
    Jag saknar min morfar!

  288. Emma

    Min kära sambo skulle få bjuda Mig på en kopp!! Hellst en kaffe på sängen en lördag morgon!!
    Tack för ännu en rolig tävling!

  289. Elina

    Jag är väldigt ensam i min vardag, är hemmamamma men har barn som redan är i förskoleåldern/skolåldern, så jag är ofta för mig själv – är dessutom inflyttad på orten. Jag längtar efter en riktig vän, som bara kunde komma över sådär obesvärat på kaffe, och som jag kunde prata med om allt. Det finns en person som jag gärna skulle försöka lära känna, men jag vet inte riktigt hur man gör för att bli vän med någon ny människa i vuxen ålder. Kanske det skulle underlätta om jag hade en Tassimo, då kunde jag be henne komma och testa lite olika kaffesorter och förhoppningsvis börja lära känna henne 🙂

  290. Camilla

    Jag skulle faktiskt bjuda in min kurator och prästen som jobbade i vår församling tidigare. De två människorna var ett ENORMT stöd för mig när min son somnade in i plötslig spädbarnsdöd. De hjälpte mig igenom den nattsvarta sorg och fixade så han fick världens finaste begravning. Känns som man aldrig kan tacka dom nog för detta <3

  291. Annika Johannesson

    Då skulle jag bjuda hem mina vänner på fika, lite vardagslyx när man har många barn (3st) och svårt att ta sig till ett fik. Kramelikram tack för en fin blogg!

  292. Emma

    Om jag fick välja vilken person som jag allra mest ville bjuda på en kopp kaffe. Så skulle det definitivt vara min goa glada farmor. Då skulle jag be henne ta med några nybakta bullar. För det var så länge sedan jag smakade på dem. Men nu är det dock omöjligt i och med att hon inte finns med oss i livet längre. Men man kan ju önska i allafall 🙂

  293. adam

    Jag skulle hemskt gärna bjuda mamma, hon älskar kaffe. och vill verkligen överraska henne! En sån skulle vara perfekt för henne!
    Och jag skulle självklart smaka en kopp med! Men om jag skulle vinna skulle jag blir överlycklig och mamma med! vill ge henne en present eftersom hon betyder så mycket!

  294. Annelie

    Hej Mirka,

    Jag skulle bjuda dig på en god kopp kaffe. Det skulle vara kul att träffa dig i verkligheten för du verkar vara en jättetrevlig tjej som verkar ha en ängels tålamod. Tack för en bra blogg!

    Mvh
    Annelie

  295. Henna

    Måste man bjuda någon speciell :-).
    Det skulle vara en perfekt komplettering till vanligt kaffe för den som vill ha. Så alla som kommer hem till mig skulle såklart bli bjuden på Tassimo, om jag skulle bli den lyckliga vinnaren 😉

  296. Emelie

    Om jag fick bjuda vem jag ville i hela världen så skulle det inte bli någon kändis eller rik person eller så. Den jag helst av allt skulle vilja bjuda är en kille jag är lite intresserad av och vi har kontakt lite då och då….senast vi sågs var för ca 2 månader sedan. Han bor nämligen i England och är hemma två gåner per år, en vecka på sommaren och en till jul. Han är verkligen en kille jag skulle kunna se mig ha en framtid med, våran första dejt ägde nämligen rum för 4 år sedan. haha Vem har sagt att det ska gå fort? Om jag får chans att bjuda honom kanske saker och ting händer liiiite fortare hehe xd

  297. Anna- mamma till anton

    Jag skulle bjuda min underbara mamma på kaffe då hon alltid ställer upp som barnvakt till lill killen då det behövs. Finns inget bättre än morföräldrar. Nu är det bara att hoppas

  298. Linnea

    Efter en regning dag och lite kylig dag som idag så skulle jag gärna bjuda över bästa vännen på några koppar kaffe å chocklad i soffan med en massa tjit tjat å en lurvig härlig filt och sedan bara sitta å njuta av stunden!

  299. Linda Fredricson

    Jag skulle bjuda in min goda vän Zandra och hennes son Noel. Zandra går hemma och är mammaledig precis som jag gör med min son. Då kan vi dricka kaffe och tjöta ”skit” medans våra barn leker.

  300. Therese i Hisings-backa

    Jag skulle bjuda in mina bästa vänner o familj på en god kopp kaffe 🙂 för det kan ju även hända att man får ett oväntat besök 🙂 det är ju tur att det är gevalia 🙂 kram Therese

  301. bitskemma

    om jag fick bjuda in vem som helst hade jag helt klart välkomnat johnny depp på en kopp kaffe och diskuterat om livts alla ting och drunknat i hans hundvalps ögon haha;)
    om han nu av nån anledning inte kunde dyka upp hade jag nog bjudit in min mormor och morfar för det var hiskelit länge sen de va på besök nu=)

  302. Veronica

    Vi har nyss flyttat till hus och jag vill gärna lära känna grannarna och hitta nya vänner att umgås med då vi ännu inte känner så många i trakten. Så vinner jag slår jag på stort och bjuder in alla grannarna på gatan på en god kopp kaffe och en nybakt äppelpaj gjord på egna äpplen.

  303. Jennifer

    Svaret på frågan är självklart mina föräldrar! Jag skulle dock inte bara bjuda dom på kaffe utan jag skulle även bjuda dem på denna underbara Tassimo maskin som jag vet att dem skulle älska! Mamma förbereder i nuläget deras gamla kaffekokare dagen innan för att det ska bli smidigare på morgonen, visst låter det som att det är en Tassimo hon behöver? Kram

  304. Lisa

    Jag skulle bjuda min älskade mamma, världens bästa mormor. Hon ställer alltid upp för mig o barnen, hon förtjänar verkligen en god kopp kaffe o mer därtill…<3

  305. Annica

    Vill sååå gärna vinna!!! Jag skulle bjuda min goda vän på kaffe, vi är riktiga kaffekärringar och skulle behöva ett riktigt gott kaffe nån gång.
    Krameli kram

  306. Madeleine

    Min otroligt goa Morfar!

    Eftersom denna karl dricker så oändligt mycket kaffe och dessutom var den som lärde mig att dricka kaffe vid 3 års ålder, så skulle det vara roligt att få bjuda han på en kopp med kaffe som inte är kokat i vanlig panna!

    Han skulle med alla garantier bli riktigt glad!!

  307. Agnes Grape

    Jag skulle bjuda min mamma på kaffe när hon kommer på besök. Vi bor 50 mil ifrån varandra och hon skulle älska en god kopp kaffe hos oss, för hon tycker alltid vårt bryggkaffe inte smakar riktigt gott tyvärr.

  308. Emelie

    Jag skulle definitivt bjuda min coola mormor på en kopp…hon är värd det eftersom hon behöver en paus då och då..hon är ju trots allt 72 år och driver en gård alldeles själv…drar sig inte för något..det är alltid en fröjd att se en två äpplen hög kvinna och lika många kilon med en röjsåg över axeln 🙂

  309. Lisa

    Skulle nog absolut ta o bjuda min goa mamma på det, hon har just fyllt 60 och skulle vara skönt att få lite tid på tu man hand, ungarna skickar jag iväg med sin pappa 😉

  310. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  311. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  312. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  313. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  314. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  315. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  316. Johannah M

    Hmmm, vilken svår fråga. det finns många jag skulle vilja bjuda på kaffe. Men kanske Miija Kinning från Bygglov, då kunde jag kanske få lite inrednings tips samtidigt ha ha.

  317. Mia L

    Jag skulle bjuda mig själv på fika…haha. Gillar inte kaffe i vanliga fall, men efter att ha fått höra så mycket gott om den här maskinen har jag blivit sugen på att prova.
    Med stora barnen i skolan och bebisen sovande middag skulle jag sitta i lugn och ro och njuta…mmmm.

  318. Frida

    Jag skulle bjuda och överraska min älskade sambo. Han jobbar 11 timmars dagar men ställer alltid upp men barn och hundar så jag kan åka på mina olika saker. Själv dricker jag inte kaffe och då ”hoppar” sambon över sitt älskade kokkaffe och tar neskaffe istället så det ska gå fortare. Skulle han få en tassimo så skulle han bli överlycklig och jag skulle bli så glad för han förtjänar det bästa.

  319. Johanna

    Jag skulle såklart vilja bjuda min kaffeälskare till sambo på en god kopp kaffe från Tassimo! Han har provat allt i kaffeväg, men inte detta ännu. Han skulle bli överlycklig om jag kom hem med en sådan, lagom till hans födelsedag om några veckor!

  320. Therese

    Jag skulle bjuda min älskade lilla mormor på en kopp god kaffe! Hon köper ”coop extras” kaffe (smakar inte gott!) för att spara in några kronor till t.ex födelsedagar etc till familjen. Hon behöver verkligen få smaka på en riktigt god kopp kaffe!!
    Kram☺

  321. Victoria B

    Jag skulle först och främst bjuda mig själv, då jag under en längre tid bara fått i mig snabbkaffe den senaste tiden, då min kaffebryggare sa tack och adjö efter 10 års trogen tjänst.

    Sen skulle jag bjuda in mina tre allra bästa kompisar, som jämt bjudit på olika sorters kaffe när jag kommer på besök hos dom, så dom är värda det bästa efter allt snabbkaffe som jag bjudit på den senaste tiden.

    Jag saknar gott kaffe, och eftersom jag inte hunnit skaffa en ny kaffebryggare, eller har haft råd heller för den delen, så hade det varit ljuvligt underbart att få uppgradera sig med en sån här Tassimo!

  322. Veronica

    Jag skulle bjuda min allra bästa vän en ruggig höst dag, med en nybakt smaskig kaka till medan våra barn leker. 🙂

  323. Carro

    Jag skulle bjuda min allra bästa vän på en smaskig fika. Vi ses alldeles för sällan och detta vore ett gyllene tillfälle att träffas o prata strunt några timmar. Får ladda med många kapslar innan bara =)

  324. Cecilia

    Hej!
    Jag skulle bjuda den allra bästa vännen i hela världen på en god kopp! Min vän som ställer upp i vått och torrt!

  325. Emma

    Jag skulle bjuda min kära mor på kaffe! En bättre mamma kan man leta efter och en större kaffeälskare hittar man ej! 😀

    Dock skulle jag ju bli glad av att vinna också :DD

  326. Maria

    Hej!

    Jag hade bjudit in dig och Carola för en fika och prat om hur det är att ha så många barn och ändå hinna med allt man skall göra.
    Önskar så hett att jag får flera barn, även om det ibland räcker gott och väl med min underbara son 🙂

    Kram

  327. Anette Arvidsson

    Jag skulle bjuda hem min syster som älskar Tassimokaffe och det skulle vara toppen att kunna bjuda på något hon gillar.

  328. nina

    Jag skulle utan tvekan bjuda min fantastiska mamma som har det tufft just nu. Hon är den som lärde mig brygga kaffe och det ska vara STARKT så när vi har gäster får jag alltid varna och erbjuda mjölk. Denna maskin skulle ju faktiskt ta bort detta lilla ”problem”

  329. Rebecca

    Detta är ju perfekta tävlingen med tanke på att jag och sambon inte är överens gällande kaffekokaren som inte brygger gott kaffe.

    Jag skulle bjuda min fina bror på kaffe då vi ses allt för sällan och har varit så nu några år då han bor en bra bit ifrån oss.
    Han är dessutom en riktig kaffeälskare så detta skulle han gilla….gärna med en god hembakad bulle.

    Tack för en bra blogg.’Kram

  330. angelica

    Jag skulle överraska min man som betyder sååå mycket för mig med en kopp kaffe och mysa i soffan framför en brasa och låta honom känna på dottern som sparkar i magen, vad kunde bli bättre än att ha sin älskade man jämte sig samtidigt som man njuter av en kopp kaffe!!!!

    Kram Angelica med snart 4barn!!

  331. Hellen

    Ååååhhh om jag får välja vem som helst så skulle jag bjuda Julia Roberts, eller Magnus Uggla men troligen blir det ”gubben” och mamsen.

    //Hellen

  332. Annica

    Jag skulle utan tvekan bjuda Prinsessan Viktoria på kaffe. Då skulle jag berätta hur det är eller ev kan komma att bli att ha barn på riktigt.
    Jag tror att hon kan behöva höra det från en vanlig människa. Sen behöver hon nog lite schyst kaffe. Jag med så klart =)

  333. Sara

    Först och främst skulle jag bjuda mig själv. Jag skulle se till att jag fick en stund för mig själv, så jag kunde njuta i lungn och ro.

  334. susanne andersson

    Hej.
    Jag skulle bjuda över min kompis Helena på en kopp kaffe och en trevlig tjejstund..
    Vilket vi båda kan behöva..

  335. Ida

    Jag skulle bjuda in min granne som jag är lite förtjust i.. 🙂 Har knappt vågat säga mer än hej till honom men om jag hade en sån lyxig kaffemaskin skulle jag bjuda in honom på en fika! 🙂

  336. Mia Söderström

    Skulle jag få äran att vinna en kaffemaskin så skulle jag givetvis bjuda in min brors amerikanska flickvän. Hon har inte börjat dricka kaffe än, vad vore då bättre än att starta med en kopp rykande gott TASSIMO kaffe!?

  337. margareta

    Hej
    Om man får önska fritt så skulle jag vila bjuda min avlidna mor på en kopp kaffe. det spelar ingen roll hur gammal man blir….man saknar alltid sin mamma. tänk vad vi mycket vi skulle ha att prata om…tanken svindlar

  338. Eva

    Min kära mamma som ställer upp i alla väder så att jag klarar av min tuffa yrkesroll samtigt som jag är en så bra mamma som det bara går.

  339. maria

    om ja vann en tassmino skulle ja bjuda en av mina underbara barn Evelina för hon älsker kaffe å de är hhon värld för allt hon gör för mig och resten av familjen kram

  340. Emma

    Jag skulle bjuda in min bror och hans flickvän som nyss har fått sitt första barn och fira dom med gott kaffe =) (och tårta förstås)

  341. Clara

    Jag skulle först ta och baka något och sedan ta och bjuda in min kaffetokiga kompis! Vi har precis skillts ifrån varandra efter att ha gått på samma dagis och även hela 10 år i grundskolan. Vi kommer nu inte hinna umgås så mycket som vi gjort tidigare.

  342. nea

    Jag skulle köra lite ”Halv åtta hos mig” tema, sätta upp lappar i bostadsområdet och skriva att fika bjuds hos mig det och det datumet- välkomna!

    Sen skulle jag baka min egna favorit: morotskaka med extra mycket kräm uppe på. Sen skulle vi självklart använda TASSIMO, och jag skulle såklart berätta om din tävling och att jag vunnit den hos mig 🙂 (leder till fler besökare hos dig kanske 😀 )

    Det skulle bli en kul upplevelse, eftersom man inte vet vilka gäster eller hur många gäster som kommer 🙂 men jag vet att personerna i mitt område är snälla så det går nog bra 😉 Dessutom tror jag verkligen på att man lär sig genom möten med andra människor! 🙂 Självklart är ni välkomna! 🙂

  343. Anna

    Hmmmm…står inget att det måste vara någon man känner…;-)

    Om det är tillåtet att välja en person som jag inte känner och förmodligen aldrig kommer att möta, så skulle jag bjuda in en person som jag sedan en månad tillbaka ser upp till mer än någon annan – Norges statsminister Jens Stoltenberg! Hans oklanderliga och behagliga sätt att vägleda en hel nation i djup sorg är så fantastiskt!

    Ja, han kanske t o m skulle få ta med sig Tassimon hem till Norge, för där är de inget vidare på att göra gott kaffe…;-)

  344. Jaana

    Skulle bjuda in min mamma då jag glömde bort hennes födelsedag idag oups.. Då skulle nog hon bli superduper gladis ;)) kram från Etuna

  345. Rebecca

    jag skulle bjuda in min bästa vän. För att vi har så mycket att prata om och vi kan aldrig träffas för mycket 🙂

  346. Patricia

    Om jag skulle ha en sån fin o lyxig kaffemaskin skulle jag bjuda in första bästa jag ser! Kvittar vem denna personen är,lite gott kaffe från en sån söt liten maskin kan ju ingen tacka nej till! 🙂

    Patricia

  347. Jenny

    Jag skulle bjuda min älskade pappa på en kopp 🙂 han ställer alltid upp och hjälper till med det som behövs trots att han kanske egentligen inte orkar, tänk då att då stanna upp honom lite när han kommer stressad och lämnar frukt till oss i veckorna och bjuda på en kopp?

  348. Trillingmamman

    När höstmörkret fortfarande infinner sig på morgonen, regnet öser ner och löven faller från träden. Tänk då att få TASSa upp I MOrgonrock och brygga en kopp gott kaffe och sitta tillsammans med den man håller kär. Två saker man älskar, sin make och kaffet :-). Det kan inte bli bättre…

    //Eva

  349. Karin

    Jag skulle bjuda min underbara mamma på en smarrig latte eftersom hon alltid finns där för mig när jag behöver hjälp och stöd <3

  350. Karolina

    Hem till oss välkomnar vi världens bästa farfar. Han kör 20 mil för att ta hand om barnen när vi bara nämner att det har kört ihop sig. Dessutom har han packat ned snickarbyxorna så han hinner hjälpa till med renoveringen efter att barnen somnat. Helt underbar!

  351. Silverpiraten

    Jag skulle bjuda hela familjen och alla goa vänner, det skulle vara ett nöje att få bjuda på ett riktigt gott kaffe vilket jag hört från flera håll att Tassimo ska vara 🙂

  352. Therese

    Den första jag skulle bjuda på ljuvligt kaffe vore min underbara sambo som ställer upp i vått och torrt för mig och våra tre älskade killar!

  353. Kristin

    Hej!
    Jag skulle lätt bjudit Brad Pitt på en kopp :):) Nä skämt åsido. Jag hade bjudit min älskade make på en god kopp kaffe varje morgon.
    Kram Kristin

  354. Fia

    Främst skulle jag bjuda mig själv.. Men sen skulle jag vilja bjuda min mamma som alltid klagar över att mitt kaffe inte är varmt nog och smakar gott ! 😉 Så det skulle vara perfekt för en ensamstående mamma till småbarn så jag kan plugga och dricka gott kaffe samtidigt ! Dig skulle jag också vilja bjuda på en kopp men det är ju lite långt ifrån tyvärr (du verkar ha ett gott hjärta )

  355. Malin

    Jag skulle bjuda min mamma och mormor! Sist mamma var här blev det inget kaffe eftersom jag för tillfället inte har någon kaffebryggare, och mormor har jag inte träffat på jättelänge och skulle därmed vilja bjuda ner henne för att fira hennes 98årsdag den 30 augusti. Mina två förebilder här i livet som verkligen förtjänar lite gott kaffe 🙂

  356. Emma

    Hej..
    Jag är väldigt gärna med och tävlar..
    Självklart skulle jag bjuda hem mina vänninor på extra gott kaffe, men först och främst skulle jag bjuda hem min mormor på nybakat och gott kaffe. Då hon har varit underbar mot mig och hjälpt mig med mina två barn nu när jag är höggravid med nr 3 och min man jobbar fasten hon är 75 år. 🙂 Kärlek <3

    Kram *Emma*

  357. Sofia

    Jag skulle bjuda min underbara mamma. Hon ställer alltid upp, vare sig hon har tid eller inte. Hon är en kaffeälskare också så jag skulle vilja ge henne riktigt gott och lyxigt kaffe som lite vardagslyx.

  358. Kerras

    Önskade mig en till jul, men fick ingen taskigt va, hade jag en Tassimo skulle jag bjuda min vän från Borås, hon älskar kaffe i olika smaker lika mycket som jag. Sen är det ju gott med en varm kopp choklad också som variation 🙂

  359. Lena Lovén

    Jag skulle bjuda min underbara mamma och vår ”Bubbe” (barnens xtra morfar). De finns alltid där för mig och min familj, ställer upp i vårt och torrt vad det än må vara. Samtidigt så lever de sina egna liv och har massa egna intressen och aktiviteter, men de älskar sina barnbarn och är hen stor, viktig plats i deras liv <3
    Vore underbart att få bjuda tillbaka på gott kaffe :=)

  360. Mia

    Åhh vilken rolig tävling. En sån skulle jag vilja ha 🙂
    Jag skulle bjuda min gulliga och snälla uppfödare Gunilla på en Latte 🙂

  361. Malin

    Jag skulle bjuda in min extrafarmor, som betytt så otroligt mycket för mig under min uppväxt. Hon skulle få gott kaffe och hembakad kardemumma kaka som är hennes favorit. Vi skulle sitta i trädgården och njuta av kaffet och prata om hennes barndom och mina framtidsplaner =)

  362. Maria Winge

    Jag skulle bjuda min bästa vän som älskar Tassimo kaffet. Vilket jag oxå gör iofs. Hade köpt en egen för länge sen men som alla andra ensamstående går alltid barnen först.

  363. Frida Svensson

    Min gäst skulle bli min lilla 3 åring, som faktiskt dricker lite kaffe ibland, gärna skummet från en cappuccini och en god kaka som vi bakat tillsammans innan 🙂

  364. Josefine

    Jag skulle bjuda in min mormor som just har fått besked om att hon har en tumör. Hon behöver helt klart muntras upp o bli omhändertagen lite extra!

  365. cessi

    Den personen som jag mest skulle vilja dricka en kopp kaffe ur denna maskin med skulle vara min mamma. Hon lämnade oss för 5 år sedan och sedan dess har söndagsfikat inte smakat detsamma. Äppelpaj, plommonkaka och vanijsås hon tillaga och vi åt till vi nästan sprack, ja hon försökte alltid oss behaga.

    Så skulle jag då en TASSIMO kaffemaskin nu vinna, kanske äntligen glädjen med söndagsfika återigen vi skulle finna.

    Kram

  366. Charlotte

    Åhh va jag hade velat ha en sån!!

    Som den baktokiga hemma-mamman jag är så hade jag givetvis bakat lite olika favoritakakor och bjudit hem min älskade familj (mamma, pappa, brorsan & hans flickvän) på kaffe, latte och te. Jättepraktiskt eftersom vi alla helst dricker olika till fikat.

  367. Lisa

    Åhh vilken bra tävling. 🙂 Jag ääälskar kaffe & kan inte leva utan det!
    Jag skulle bjuda min syster som är en fattig student på en kopp latte som hon älskar. 🙂

  368. Anna J med 4 kottar

    Hej!!
    Skulle bli jäääätte glaaaad om jag vann en kaffemaskin:))) Jag har länge önskat mig en sådan, men då jag har 4 barn så går pengarna ganska fort till allt annat än mig… Så nu hoppas jag av hela mitt <3 att jag vinner denna maskin! Mitt svar är: Mig själv, jag hade bjudit mig själv…ja och alla andra oxå såkolart:)

  369. Nina Saarenpää

    Jag skulle bjuda in alla i familjen, delar av släkten & vänner, då vi precis flyttat in i ny lgh! Något måste ju jag glänsa med, eftersom jag ”bara” bor i lgh & inte i hus som de flesta i vår umgängeskrets gör, eller alla egentligen! & speciellt goda koppar till de få som hjälpte oss att flytta!
    Nina

  370. Jennie

    Jag skulle självklart bjuda min underbara mamma som ställer upp för mig och barnen så fort vi behöver hjälp med något. Hon bor en bra bit bort men det är aldrig några problem för henne att komma & hon släpper allt hon har att göra och ställer upp för alla som behöver. Det är dax att denna underbara människa får en lugn stund med en härligt god kopp kaffe & nybakt bröd…

    Tack för en underhållande & rolig blogg som jag följer dagligen. Verkligen super fina barn du har!

    Mvh

    Jennie

  371. Emma

    Gud så kul!!
    Om jag skulle vinna så skulle jag bjuda upp min gamle
    mormor på några koppar kaffe, det hade hon älskat som den kaffekäring hon/jag är:)

  372. Melanie - mamma till Dennis, Jonna och Viktor

    Jag skulle bjuda min bästaste gammelmormor på en riktigt god kopp kaffe, hon är så himla underbar och ställer alltid upp för oss och barnen, i vått och torrt. Hon är verkligen värd det!

  373. Ellinor

    Om jag vann skulle jag bjuda mig själv på vardagarna då jag är en heltidsarbetande trebarns mamma med fibromyalgi och livet är extra tufft, då lättar en god kopp kaffe upp livet!

  374. Camilla Ernstsson

    Främst mig själv och förutom det skulle jag nog bjuda min son och dotter som båda precis håller på att lära sig dricka kaffe…

  375. LInus Linden

    Hej Mirka

    Jag skulle så gärna vilja vinna denna så att jag och min underbara mamma kan sitta och mysa och fika nu när hösten och vintern närmar sig. Den skulle varit perfekt att ha nu så att jag och mamma kan komma extra närma varandra vid dessa mysiga fikastunderna innan vi skiljs åt till hösten då de skall flytta till Dalarna och jag stannar kvar i Skåne.

    Så om du hade velat göra den viktigaste personen i mitt liv lite lyckligare så skulle jag bli den gladaste person i hela världen 😀

  376. Carola

    Jag skulle defenitivt bjuda Svärmor och Svärfar..

    Svärmor skulle få en god kopp te då hon inte kan dricka kaffe och Svärfar en god kopp kaffe 🙂
    Det är de verkligen värda 🙂

  377. Marléne

    Jag skulle bjuda hem mina kaffe älskande vänninor på nybakta scones och en god kopp kaffe som jag gjort i min TASSIMO maskin. Samtidigt passar jag på att inviga mitt nyrenoverade kök. TASSIMO maskinen skulle passa fint på min nya bänkskiva i granit.

  378. Erika

    Skulle verkligen behöva en Tassimo så jag kan bjuda på gott kaffe när vi har kalas med släkten som klagar över pulverkaffe för det är inte riktigt kaffe tycker dem.

  379. May Britt

    Då skulle jag bjuda min goa väninna Viktoria. Hon finns alltid där,själv om det kan gå veckor mellan vi pratar så vet jag att hon finns och ställer upp utan att tveka!

  380. Helen

    Först och främst mig själv, eftersom jag är en inbiten kaffedrickare. Men självklart delar jag med mig till både släkt och vänner.

  381. Erika

    Jag skulle bjuda min nyvunna vän på kaffe. Vi är båda mammalediga och det skiljer 2 dagar på våra söner. Hon har en egen kaffemaskin och bjuder ofta mig så hade varit kul att kunna bjuda tillbaka=)

  382. Nathalie

    Hej! Jag skulle självklart bjuda mina vänner på kaffe. Eftersom jag är mammaledig för tillfället brukar vi ofta träffas hos mig, mina dagslediga vänner och jag, och surra om allt mellan himmel och jord och dricka kopp efter kopp så det hade ju varit väldans trevligt att kunna variera sig också 🙂

  383. Frida

    Jag skulle bjuda min bästa vän! Ses alldeles för sällan, men när vi väl ses skulle jag gärna bjuda henne på en god Kaffe från Tassimo

  384. Stina

    Jag skulle vilja bjuda min mamma på fika om jag vann. Hon har hjälpt mig så mycket och hon ställer alltid upp när det är något. Hon har bland annat fixat så jag kan flytta hemifrån, hon har betalat mat och inredning och mycket mer. Jag är så glad att jag har henne och tycker att hon är värd något gott. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är den viktigare personen i mitt liv.

  385. Evelina

    Jag skulle faktiskt ge bort min om jag van den. Har en vän som älskar kaffe men är ensamstående och har tajt med ekonomin. Skulle vilja unna henne detta lyx. Kram

  386. Louise

    Eros Ramazzotti skulle jag bjudit in då han har sjungit för mig sedan första ring….annars mina föräldrar som alltid ställer upp för mig och min familj.

  387. Ammi

    Kul med tävling 🙂 Hur mycket jag än försöker tänka så kan jag inte komma på EN person som jag skulle bjuda på kaffe. Det finns såå många roliga, intressanta, trevliga och spännande personer som jag skulle vilja träffa över en eller flera koppar kaffe, både kända och ”okända”. Du själv skulle gärna få komma och inspirera mig till en flytt från förorten till landet 🙂

  388. Tina Mattsson

    Jag skulle bjuda min mamma för att hon alltis finns där och ställer upp när det är svårt även om hon själv lider av mycket värk så ställer hon upp alltid 24-7,

  389. Anneli

    Jag skulle bjuda in min bästa väninna och hennes mamma, vi älskar kaffe i alla de slag. Det var allt för länge sedan vi kunde ses och ta en riktigt god kopp kaffe, med en Tassimo i hemmet skulle ju det bli så mycket enklare!

  390. Matilda

    Jag skulle bjuda in ”vårat träningsgäng”. Har gått ner nästan 20kg och under resans gång träffat massor med underbart härligt träningsfolk. I lördags träffades vi och åt middag tillsammans och spelade volleyboll och badade.

    Dessutom har jag precis utbildat mig till instruktör och där träffat ännu fler härliga inspirerande människor.

    Därför skulle jag vilja bjuda in ett träningsgäng på massa härlig träning och sen bjuda dom på en god kopp kaffe. Vet att speciellt en av tjejerna är alldeles tokig i kaffe!

  391. Helena

    Det skulle vara en underbar gåva till en början att kunna få bjuda på riktigt gott kaffe.
    Jag skulle bjuda min underbar sambo Kalle på en kopp härligt kaffe och njuta lite i trädgården in i det sista nu när hösten kommer.

    Och när hösten kommer bjuder vi in massor av vänner till en värmande kopp i kylan:)

    Kram Helena

  392. Marie-Louise

    jag skulle bjuda min syster på en kopp. vi har äntligen fått kontakt efter 11 år. och jag har saknat henne sååå mycket. och vi har en del att prata om och då är de bra med en eller flera goda koppar kaffe!

  393. Marita Andersson

    Jag skulle vilja bjuda min mamma och pappa på TASSIMO-kaffe som ett litet TACK för vad dom gjort för mig och mina syskon under åren! Mamma och pappa tillhör den ”gamla stammen” som kokar sitt kaffe – oh va’ gõtt det luktar när mamma kokar. Det skulle för dom, säkert vara en upplevelse att få smaka det underbara kaffet som kommer från en TASSIMO!

  394. Mamma Cajjo

    Jag skulle hemskt gärna vilja bjuda herrarna Reinfeldt och Juholt på en kaffestund. Skulle nog bli väldigt många intressanta diskussioner.

    Skulle inte ha något emot att ha dig och din familj på kafferep heller, du verkar vara en otroligt trevlig och härlig person med en underbar familj. Tack för att jag får följa din blogg!

  395. Sussie W

    Om jag vann en Tassimo skulle jag bjuda alla mina vänner som enbart får Nescafe när dom hälsar på . Skulle kännas lyxigt att bjuda på Tassimo kaffe .

  396. Betty

    Jag skulle bjuda hem mina kompsiar som jag umgicks med i gymnasiet. Vi håller fortfarande kontakten men efter 12 år och flera mil emellan så blir träffarna få men intensiva.

  397. Carro

    Jag skulle bjuda hem min familj och mina vänner, dom som betyder mest för mig
    Dessa människor har kommit att betyda mer för mig sen jag och min Sambo förlorade vår dotter i graviditetsvecka 31 nu i Januari
    Om jag kunde bjuda dom på en god kopp kaffe och något nybakat så kunde jag visa uppskattning för varje gång dom ställt upp för mig/oss under denna svåra tid

  398. Camilla

    Jag skulle faktiskt bjuda min man på kaffe i lugn o ro när barnen ( 8 st) somnat. Ett toppen sätt att få underbar ( men enkel o billig) egen tid!

  399. Jessieh

    Eftersom verken jag eller min sambo är kaffemänniskor hade jag gett den till min älskade mamma som säkert hade bjudit in hela grannskapet. Hon sitter just nu med en bruten fot och en stukad fot så nog hade denna kommit väl till pass, om inte för att uppmuntra. Min pappa älskar också kaffe så han hade uppskattat den lika mycket som mamma.

  400. Annette Green

    Hej Mirka 🙂
    Sonen min fick en Tassimo födelsedagspresent nyss men själv är jag tyvärr ingen ägare av en sådan.
    Då vi precis som ni (ni har dock slutfört er nu) står i beredskap att flytta till helt nya trakter så vore det en ära att kunna bjuda in våra nya grannar på en kopp Tassimokaffe:))
    Så därför provar jag lyckan hos dig nu:))
    kram

  401. Mamma Marina

    Jag vill vara med och tävla! Allra först skulle jag bjuda min familj på kaffe och sen mammagruppen som träffas regelbundet hos varandra. Vi hemmamammor är värda gott kaffe.

  402. Jessica

    jag skulle bjuda hem mina 3 bröder som jag tyvärr träffar allt för sällan pga allas olika jobbtider och vi bör inte så nära varann.

  403. Therese

    Stora 40 årsdagen närmart sig med stormsteg och en kaffemaskin hade inte varit fel att få, då kan jag bjuda alla nära o kära på kaffe mär de kommer =)

  404. Anna

    Jag skulle bjuda min syrra. Jag har ingen kaffekokare och min syrra klagar alltid över detta när hon kommer på besök. Först fick hon pulverkaffe men det gillade hon inte (wonder why…) så nu får hon springa till Pressbyrå och hämta kaffe. Hon skulle uppskatta det mycket om hon fick ordentligt kaffe i detta hushåll 😀

    -Anna

  405. Agnes

    Jag skulle bjuda min kära mormor på en kopp kaffe! Och hon är faktiskt ganska gammal nu, 79 år.. så hon skulle verkligen uppskatta när hennes barnbarn bjuder på en kopp kaffe. 🙂

  406. lillalady

    Jag skulle bjuda min mormor. Hon är 84 år, har opererat båda höfterna och kommer inte utanför dörren. Hon får dricka vanligt kaffe varje dag, hemma i sin lägenhet. Om jag vann skulle jag ge henne vinsten, så hon kunde få dricka lite annat än bryggkaffe om dagarna. Det är hon värd.

  407. Simone

    Jag skulle verkligen vilja vara med och tävla.Har aldrig ägt någon super maskin förut,utan har en gammal tråkig kaffemaskin.
    Om jag vinner skulle jag definitivt bjuda min man på första koppen.
    Mvh Simone

  408. Carina Vesterberg

    Jag skulle bjuda min vän Yvonne på en god kopp Tassimo kaffe. Hon är så gästvänlig och trevlig, tyvärr bor hon 22 mil ifrån mig. Men då förenar vi trevligt sällskap och gott kaffe.

  409. Amanda

    Jag skulle bjuda min underbara mamma och pappa, som ställt upp för mej under en otroligt konstig och förvirrad tid i mitt liv. Gravid 16-åring och sen 18-årig ensamstående mamma. Mina föräldrar är värda ett stort tack, men svårt att visa hur mycket man uppskattar dom! Så en fika kanske skulle kunna bli ett tack!

  410. Sofie

    Jag skulle bjuda en av min bästa vänner för hon har precis flytta in i huset där jag bor. Vi skulle ju kunna fira detta med ett glas vin eller champagne men det är inte ofta vi dricker vin ihop. Men kaffe de dricker vi desto mer ihop. Nästan varje gång vi ses. Så då skulle vi kunna dricka supergott kaffe varje gång vi ses. Som numera lär bli nästan varje dag.

  411. Manuela

    Jag skulle bjuda min stora familj!
    Smakerna är väldigt olika i min familj, vissa föredrar te, vissa tar hellre en latte medan någon helst vill ha en slät kopp vanligt kaffe. Med en tassimo skulle alla kunna få precis det dom helst vill ha!

  412. Lisa

    Jag skulle bjuda mina kollegor på en god kopp av vad de önskar ur de fina sortimentet som finns. Jag tycker att i höstmörkret är vi alla som arbetar på under de ljusa timmarna värda en stunds avkoppling från allt som händer i vardagen.

  413. Linda

    Doftande kaffe,,rykande lätt. Med ett knapptryck blir de helt perfekt. Med nya Tassimo i köket jag många kan bjuda och kanske även Mirka hit ”lura”;)!  Maken min jag bjuda varje kväll, för att han är så himla snäll. Men far min skulle jag bjuda allra helst för han skulle då av tassimos kaffe bli alldeles frälst!

    Kram Linda

  414. Lotta

    Jag skulle bjuda min gudson som är en riktig kaffetunna.men även min mamma som är 75 och har fått atros i sina höfter Och deppar för hon kanske inte kan dansa längre:( så henne skulle jag ge min ev vinst till….

  415. Birgitta Andersson

    Först skulle jag bjuda Mirka på en god kopp, och ha en härlig skrattstund! Tittar Marcus Birro förbi, så får han en kopp med. Leif GV, ja varför inte, han är mysigt klurig! Viktoria, dricker väl inte kaffe, så hon står väl över, hon får bara halsbränna, i sitt välsignade tillstånd…Jisses! Glömde Robert Gustavsson och Björn Skifs och så Måns Zelmerlöv, för ögonfägnad..Ja det blir ett redigt kaffekalas det♥

  416. Anna-Karin W

    Hej Mirka!
    Jag skull absolut bjuda min sambo. Tillsammans har han stöttat mig igenom två förlossningsdepressioner och våra två kolikbarn. Härligt att vi kommit ut på andra sidan.

  417. Johanna

    Min första tanke var att bjuda min underbara syster på kaffe. Hon älskar det! Men sen slog mig tanken… Har länge tänkt köpa en kaffe maskin till min man. Vi har snart bröllopsdag och det hade varit så roligt och få ge honom frukost på sängen med ett GOTT kaffe! så svaret är min man!!

  418. Angelica A

    Jag skulle bjudit in min kära Mamma som precis blivit stor kaffe Älskare.
    På sina 45 år har hon aldrig druckit kaffe, men en dag vaknade hon upp och prövade, nu kan hon inte sluta.

  419. Marika

    Bästa mamma skulle få en kopp av det goda kaffet! För att vi har så roligt när vi träffas och tar en fika ihop och inte kan det bli sämre av en lyxkopp kaffe heller 🙂

  420. Christina

    Om jag vann skulle vi ha en perfekt kaffemaskin till barnens alla KALAS nu i höst.Ett barn i augusti ,en i september,en oktober,en november och till sist en i December.

  421. Vanja

    Jag skulle bjuda mina underbara föräldrar som bor 80 mil uppåt i landet på en stor kopp kaffe. Min 90åriga mormor skulle såklart oxå få följa med (oxå hon bor 80 mil bort).
    Det är extremt jobbigt att ha familjen 80 mil bort, så en kopp kaffe ska dom minsann få!

  422. Sanna

    Åh vilken rolig tävling! Har smakat kaffet och gillar det. Jag skulle vilja bjuda dig och Carola på kaffe och samtal om barn, uppfostran föräldrapanelen m.m. Är så facinerad av hur ni får ihop allt. Jag skulle även ta med maskinen och se till att mina kollegor på förskolan fick en trevlig kaffestund/ rast som är dem väl förunnat.

  423. Anny

    Hanna Ljungberg – För att hon är min största förebild och dessutom avslutade sin karriär på topp. Dagens fotbollsspelare gnäller hela tiden men inte hon. Tjugo knäskador men inte gnällde hon en enda gång. En kopp kaffe skulle jag bjuda på för att visa min uppskattning och en del av det har format mig!

  424. Karin

    Jag skulle bjuda min mans mormor på kaffe. Hon har nämligen alltid sagt att det enda kaffet som går att dricka är kokkaffe, helst på vedspis. Bara för att visa att det går att tillaga gottkaffe på annat vis! Kram, o tack för en toppen blogg!

  425. Annika

    Hej
    Jag skulle bjuda hem mina två söner 19 och 21 år som båda flyttade hemifrån förra helgen för att studera på varsitt hål. De är så duktiga och det är så tomt utan dem, de andra fyra barnen saknar också sina bröder.
    Därför skulle jag bjuda dem på kaffe (och middag först förståss!)

  426. Johanna

    Jag skulle bjuda in högsta hönsen på försäkringskassan. Kanske skulle det hjälpa med en riktigt god kopp kaffe för att få dom lite mer förstående och mänskliga. Det skulle göra livet för småbarnsföräldrar och gravida lite lättare 🙂

  427. Victoria G

    Jag skulle bjuda in världens bästa farfar. Han finns alltid där för mig när jag behöver honom.
    Så självklart skulle han fått komma på fika då jag älskar att prata med honom 😀

  428. Jennie Tates

    Då skulle jag bjuda min mamma på en kopp tassimokaffe o så kunde hon o min son fika tillsammans , han med en kopp varm choklad. Han ÄLSKAR mormor.
    Sen skulle jag varje morgon kunna ge mannen kaffe =) Han älskar det. Kram
    Jennie Tates

  429. Amanda

    Helst av allt skulle jag vela bjuda Kungen på en kopp kaffe, jag tror han behöver lite trevigt sällskap och en god kopp kaffe. Jag är även trött på min gamla kaffebryggare så det skulle sitta fint med en Tassimo !

  430. Jasmine

    Jag hade nog bjudit min mamma på en kopp 🙂 Vi har haft ett svårt förhållande till varandra sedan jag var väldigt liten. Trots allt svårt och trots alla gånger min mamma sårat och svikit mig så älskar jag henne högt! Vi träffas inte idag då hon har flyttat till en ort långt uppe i landet efter ett stormigt år härnere i skåne. Kort och gott iallafall, morsan skulle älska en kopp kaffe från en tassimo 😀

  431. joHannah

    Jag är gärna med. Jag skulle inte bjuda in till kaffe utan jag skulle ta med mig bryggaren till min bästa kaffevän som just kommit hem med sina tvillingar efter två hela månader på neonatalen. Vanligtvis ses vi minst en gång i veckan och dricker kaffe och snackar om ditten och datten, men nu är det alltså mer än två månader sen sist så vi har mycket att ta igen. Dock kommer det dröja ytterligare någon månad innan vi kan ses på stan för en riktig kopp kaffe med alla kids så det vore fantastiskt att kunna ta med lyxkaffe till henne.

    (http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/08/jag-ar-med-och-tavlar-hos.html)

  432. Anna-Karin

    Min älskade make och världens bästa pappa som har varit en riktig lekpappa till våra barn(3st) och även barnens vänner hela sommaren. Han är värld guldkant i livet.

  433. Annah

    Om jag hade en egen tassimo skulle jag bjuda hem en nära vän som jag träffar alldeles för sällan och prata igenom livets svårigheter och framgångar med.

  434. Camilla

    Jag skulle bjuda min kära granne Christian som verkligen ÄLSKAR kaffe! Vi dricker ofta kaffe tillsammans och när vi ska fråga varandra om jag eller han vill ha kaffe, så säger vi; Vill du ha Ja tack? =) Det är vårat hemliga kaffespråk!

    Att få vinna en Tassimo skulle isåfall bli min bröllopspresent, för jag gifter mig med min älskade Stephen den 24 september och Christian ska vara Bestman! =) Bättre bröllopspresent kan man ju inte få!

  435. Linda

    Hej!
    Jag skulle naturligtvis vilja bjuda dig på en kaffe, såklart!
    Eller min underbara svägerska som alltid ställer upp!

  436. Mia

    Jag skulle bjuda min mamma på kaffe och en smarrig bakelse till!
    Dessutom skulle jag lyxa till frukosten en mysig höstmorgon med min sambo.
    Vad vore dagen utan kaffe? Himmelska dryck!

  437. En gravid studerande tvåbarnsmamma

    Jag skulle inte bjuda någon på en kopp tassimo kaffe dock så skulle jag ge den till min mamma som som har ställt upp på allt sen jag blev en ung mamma och hon är en riktig kaffe älskare så hade det varit den perfekta presenten att ge henne nu när hon fyller 50 i höst.

  438. josefin

    Jag skulle bjuda min FANTASTISKA pappa på kaffe, just eftersom att han alltid gör allt för mig, min sambo, min syster och min mor och ibland glömmer bort sig själv. Jag vet att han velat köpa en kaffemaskin men istället för att köpa en till sig själv, gör han alltid allt för oss andra. Så därför skulle jag bjuda min fantastiska pappa på kaffe 🙂

  439. Rebecka

    Åh, vad kul med en tävling! 😀 Om jag ska vara helt ärlig så gillar inte JAG kaffe.. Men jag vet en som älskar kaffe: En utan mina bästa och äldsta vänner! Hon har hjälpt mig genom alla svåra tider i tonåren och verkligen funnits där som en öppen famn och nästan som en liten extra-mamma.. Hon har skrattat med mig, gråtit med mig, stöttat mig, peppat mig och verkligen alltid funnits där för just mig!! Hon har messat, ringt, frågat hur jag mår och har det.Hur jag än hade mått fick jag komma hem till henne och prata. Hon har varit och är verkligen guldvärd!! Men jag har aldrig riktigt vetat vad jag ska ge tillbaka till henne eftersom hon har gett såååå mycket till mig…! Så OM jag skulle vunnit så skulle jag bjuda henne på kaffe och ge kaffemaskinen till henne. För hon älskar kaffe och utan henne skulle jag inte veta vad jag skulle ta mig till!! 🙂

  440. Linnea

    Jag skulle bjuda de personer som verkligen ställt upp för mig de senaste åren sen älskade pappa dog. Inget ont som inte har något gott med sig sägs det, håller med om det.

  441. Evelina

    Då skulle jag bjuda in min bästis som är helt frälst i kaffe.
    Vi skulle dricka kaffe i timmarna 12.
    Vi skulle inte lämna tassimon för vila i en sekund.
    Jag är med och tävlar.

  442. linda

    Jag skulle inte bjuda någon:). Utan sätta mig själv med en bra tidning och ta en kopp och bara njuta. Har fem barn mellan 8 år och 6 månader, de yngsta råkar också vara tvillingar.

  443. Åsa

    Jag skulle naturligt vis bjuda min Pappa på en kopp..Han bytte benmärg i april och har nu drabbats av gvh i mage och tarm.. Inte ätit på 10 veckor..Så när han kämpat klart och kommer hem ska han få en nybryggd kaffe kopp i mitt kök <3

  444. Bella

    Jag skulle bjuda in alla jag känner! Som hedersgäst skulle jag bjuda in Barrack Obama, inte för politiken. Utan mer för att prata och vara med en så pass mäktig man! Det skulle vara väldigt häftigt. Du skulle självklart också få en inbjudan till denna fantastiska fika!
    Kram

  445. Jennie

    Jacob Eklund. För trots att han är rätt så mycket äldre än mej (jag är 21) så är han så otroligt läcker och lätt en av Sveriges sexigaste män 😀

  446. Ullis

    Jag skulle bjuda Fredrik Reinfeldt på kaffe och en pratstund. Jag har ett och annat jag vill diskutera med honom;-)

  447. Cecilia

    Skulle jag vinna kaffe maskinen då skulle jag bjuda min släkt o mina vänner på härligt gott kaffe när jag firar min 30-års dag o sen så skulle jag givetvis bjuda min underbar mamma på kaffe så fort hon vill då hon ställer upp på mig väldigt mycket. Kram Cecilia

  448. Annakarin jernström

    Hej
    Jag skulle bjuda en gammal vän som jag har hamnat i onåd med.
    Vi skulle fika och prata igenom allt och förhoppningsvis bli
    De goda vänner vi en gång var. Saknar henne enormt!

  449. Annika

    Här har du en läsare från grannlandet Finland 🙂 jag skulle bjuda in alla härliga mammakompisar jag har nu som också är på mammaledigt precis som jag. Minst en gång i veckan! 😉

  450. Elli

    Jag skulle bjuda min pappa, han är världens bästa och ställer alltid upp i vått och torrt när man behöver honom som mest.
    Han är en klippa och förtjänar verkligen att sitta ner och njuta av några goda koppar kaffe för allt han gör för mig.
    Hade gott. Kram elli

  451. Sara Harrysson

    Hej!
    Jag skulle bjuda min underbara familj på fika då vi alla älskar kaffe. Fika är något vi gör ofta tillsammans och de stunderna är några av dem bästa stunderna tillsammans. Få njuta tillsammans med en god kopp kaffe.
    Kram Sara

  452. Carina Henriksson

    Hej,

    Jippie en tävlig på via din blogg. Är en ganska ny läsare av din blogg, kommer att stanna kvar länge och läsa…jättebra blogg.

    Jag skulle bjuda mina ungdomar och deras vänner på kaffe när de kommer hem mitt i natten efter deras uteaktiviteter. Tända ljus och bjuda påhembakta bullar mitt i natten – det är kvalitetstidstid både för mig och ungdomarna.

  453. Sara Harrysson

    Hej!
    Jag skulle bjuda min underbara familj på fika då alla i min familj älskar kaffe. Fika är något vi gör ofta tillsammans och de stunderna vi fikar är några av dem bästa stunderna man har tillsammans med familjen.
    Kram Sara

  454. Sari

    Jag skulle bjuda in Ernst Kirchsteiger på fika och sitta och ”känna in” smaken på de olika delikata kaffesmaken medans vi kände grässtråna mellan tårna. Jag skulle även bjuda in min älskade sambo som har en del bestämda åsikter om denna ”allkunniga livsfilosof” *fniss* , det skulle bli en ytterst intressant och smakrik kaffestund misstänker jag. Så självklart är jag med och tävlar 🙂

  455. Ami

    Hejsan!
    Jag skulle vilja flytta på den, från köket till mitt kontor på jobbet och då kunna bjuda alla mina kollegor på en riktigt god kopp kaffe…till skillnad från det blasket vi får i automaten i fikarummet… Det är de verkligen värda! 🙂

  456. Hanna S

    Min önskegäst till en kopp god kaffe är min bästa vän, mamma. Tyvärr gick hon bort strax efter jag fått en liten bebisflicka för 14 år sen.

    Min man är garanterat värd en kaffe idag då han orkar med mitt gravidhumör som pendlar, vi väntar en sladdis i dec 🙂

  457. Ammie

    Jag skulle bjuda in min kära gamla granne Björn. För han är värd allt gott kaffe på jorden och gör själv gott kaffe med kardemumma. Jag skulle vilja visa honom att det även finns andra som kan göra gott kaffe. Kram

  458. Josefin

    Min bästa vän. Hon älskar sällskap så hon skulle nog bli glad för något gott att dricka och en mysig pratstund.

  459. Maria

    Jag skulle bjuda mina två bästa vänner som jag ofta äter paj med. Oftast dricker vi saft till för orkar inte göra en hel perkulator med kaffe. Så en kopp Cappuccino skulle sitta som handen i handsken till nygräddad äppelpaj!

  460. Ardian

    Hej Mirka. Jag skulle bjuda min fru på en kopp kaffe. Hon fyller år nästa månad och hon önskar sig en ny kaffe kokare. Tänk vad glad och överraskad hon skulle bli om det stod en sådan lyx maskin på köks bänken. Lycka till med nya huset.

  461. Matilda

    Jag skulle bjuda min underbara sambo på världens bästa kaffe en kväll när han kommer hem från jobbet och bara umgås när barnen lagt sig, de förtjänar han verkligen. Vi får så sällan tid själva då han jobbar kl 06.00-20.30 sex dagar i veckan.

  462. Carola wetterholm

    Haha jag skulle ju bjuda dig såklart , så vi äntligen får till vår stora familjeträff igen 🙂
    Trixie och Novalie pratar ofta om att de vill träffa er igen … Snart så !!
    Annars bjuder jag barnen – de är ju kaffemostrar hela bunten 🙂

    Jag mailade dig massa info om flygbolagens policy ang graviditet men kom på att du har svårt att komma åt mallen ?
    Hur som helst så verkar det ok att flyga tills det är fyra veckor till bf 🙂
    New york

  463. Emma Jakobsson

    Jag skulle inte bara bjuda hem min underbart älskade mamma, utan hon skulle få äran att få denna underbara maskin! kvinnan i mitt liv, mamma! som alltid finns där i vått och torrt, denna förtjänar hon! super mamma som hon är & jag misstänker du vet hur det är!

    underbar blogg, hoppas allting går bra i det nya huset! ser framemot fler bilder! kram

  464. Martin

    Hej Mirka.

    Jag skullle bjuda min älskade sambo med kaffe på sängen. Så mycke som hon gör för mig och våran älskade dotter så förtjänar hon de. Vet att jag kan vara dåligt att visa hur mycke hon betyder för mig. Men hon och min dotter är mitt ALLT.

    Hoppas allt är bra med er 🙂

    Kram

  465. Agnetha Andersson

    Jag vill gärna vara med och tävla!
    Vann jag så skulle jag bjuda in mina föräldrar på fika. Det är sällan vi har möjlighet vi bjuda hem dem, så därför skulle de bli extra överraskade om vi hade en lyxig Tassimomaskin. Cappuccino till mamma, svart kaffe ”utan tjafs” till pappa och själv tar jag gärna choklad.

  466. Elin

    jag skulle bjuda in min svärmor, istället för att gnälla på varandra kunde vi njuta av en god kopp kaffe!

    Tack för en mysig blogg!

    Elin

  467. Caroline

    Min underbara mamma och pappa! Som alltid finns där för mig, alltid ställer upp för mig och min son, alltis stöttar mig i mina val, kloka som okloka 😉 Dom är min trygghet här i livet och som ensamstående mamma så har dom underlättat livet för både mig och min son! Att få bjuda dom på en god kopp kaffe mad massa fikabröd är dom mer än väl förtjänta av! Att jag sen gått och sneglat på en tassimo under en längre tid men kännt att jag inte har råd att köpa en behöver jag ju inte berätta här 😉

  468. Ylva

    Åh, jag skulle bjuda in min pappa! Han är min bästa vän och stora trygghet i livet och honom skulle jag verkligen vilja bjuda på något gott!

  469. Nikolina

    Hej om jag hade kunnat så hade jag bjudit ´min mormor som nyss gick bort, Hon älskade kaffe och´tror inte att hon någonsin smakat lite lyxigare kaffe. Så jag hade druckit en kopp och tänkt på henne.

  470. Åsa

    Har tittat på en sån men inte slagit till då jag inte är en stor kaffedrickare och tyvärr bara bjuder mina vänner på gammalt kaffe jämt så vore en sådan super att ha så jag kan överaska dem med gott kaffe för en gångs skull…..hihi!

  471. Annika

    Jag skulle bjuda min syster för hon har precis flyttat 6 mil härifrån och vi hinner inte längre umgås lika ofta o har nu jätte mycket att prata om över en kopp kaffe eller 2 eller 🙂

  472. Carolina

    Jag skulle bjuda in mina nya grannar, flyttar till hus i slutet av veckan och det känns som en riktigt bra idé att komma på god fot med grannarna genom att bjuda dem på världens godaste kaffe! 🙂

  473. Angelica

    Jag skulle bjuda alla som ville smaka! Risken är väl att man dricker massor av kaffe om det är så lätt att få en god kopp? Hoppas, hoppas!

  474. Emily

    Jag skulle bjuda in min bästa vän som jag känt sen jag var 10 år gammal, för nu när jag fick min son (snart 2 år) och hon började jobba helttid samt flyttade ihop med sin sambo så fanns det inte så mkt tid, så vi träffas alltför sällan!

    Därför skulle det vara så bra med en snabb och riktigt god latte machiato elr en vanlig kaffe så vi hinner få ut så mkt av våran pratstund tillsammans trots barn som springer runt och diverse andra störningsmoment! 🙂 Försten så är jag jätteförtjust i din blogg, läser den varje dag, meeeen jag är sämst på att komentera, och jag erkänner det 🙂

  475. Cath

    Jag skulle bjuda min gamla granne som bor tvärs över gatan, hon är väldigt ensam och brukar alltid vilja prata med mig och min lilla 10 mån son.
    Jag vet att hon hade uppskattat en god kopp kaffe och lite tjöt!

    Ps. Tack för en fin blogg!

  476. Malin

    Jag skulle bjuda min sons gudmor, som även är min bäste vän sen över 20 år tillbaka. Hon är ställt upp på mig och min lilla kille jämt. När jag blev dåligt under graviditeten kom hon och skjutsa mig till läkaren o blev sen till sitt eget jobb. Och när han va född följde hon med och tog hand om honom så jag kunde gå till läkare även fast hon va höggravid och hade besvärligt jämt. Finns alltså en anledning till att hon förtjänar den godaste koppen:)

  477. Ann-Louise

    Jag skulle bjuda min mor & hennes man på en kopp, då de ställer upp i vått & torrt när jag behöver hjälp med barnen, då jag har några st 😉

  478. Jossie - Mamma till Edvin

    Åååh denna tävling mååååste jag vara med på! Jag vill nämligen ge en sådan maskin till min kaffetokiga mamma i födelsedagspresent! Jag vet att hon skulle tycka det var toppen med en sån maskin när hennes 10 barn kommer på besök (nåväl, inte alla som dricker kaffe men näsintill alla iaf). Och om jag hade en sådan där maskin hemma skulle jag definitivt bjuda upp mamma och hennes fästman på kaffe! De betyder så mycket för mig och jag önskar att vi kunde träffats oftare.. Tyvärr är det 20 mil mellan och jag har en 6 månaders bebis, så det blir ganska jobbigt att ta sig ner med tåg själv + att ekonomin inte riktigt tillåter det… Hoppas, hoppas så att jag vinner! 🙂

  479. isabella

    Jag skulle bjuda hela min släkt! 🙂

    Fyller år om exakt 12 dagar och alla är som förtjusta i kaffe just, inte jag då men resten av släkten 😉
    Förra året hade vi en kaffekokare, men den gick sönder sist min bror fyllde år (i mars!). Sen dess har vi inte kunnat köpa en ny.

    Jag tror att de skulle bli mycket godare med riktigt kaffe istället, så kan jag få saften för mig själv! 🙂

    Kram!
    /isabella

  480. Erica-nybliven 3 barns mamma

    Vilken fantastisk tävling för alla kaffeälskare!!!! 🙂

    Jag skulle bjuda min underbara svärmor på en rykande varm kopp kaffe varje dag!
    Eftersom hon ALLTID ställer upp i vått och torrt och hjälper till med barnvakt och matlagning och allt mellan himmel och jord!!!

    Tack för en jätte bra blogg!

  481. samantha

    Hej jag skulle bjuda min man på kaffe för att han kom varje dag till sjukhuset när jag hade havandeskapsförgiftning låg inne en vecka innan sonen föddes och sjukhusets kaffe är inget att hurra för så för att kompensera honom hade jag bjudit honom på riktigt kaffe mvh samantha

  482. yaiza

    Mig själv, här hemma har inte sambon vuxit upp än o börjat dricka kaffe, så våran bryggare går ofta på 2 koppar i taget, bryggkaffe e alltid gott, men tråkigt att dricka ensam, så hur underbart vore det inte att kunna smutta på en espresso eller krypa upp i soffan med en bra bok och ett glas latte 🙂 dessutom skulle jag få sällskap av dottern eftersom det även finns choklad 🙂

  483. Therese Hedman

    Hej ! Jag skulle bjuda in alla mina fina vänner, och bjuda dom på riktigt lyxkaffe 🙂
    Tänk vilken lycka att kunna få bjuda på detta istället för ”tråkigt” Löfbergs lila 😉 underbart !
    Dessutom skulle jag bjuda mig själv på det varje dag, snabbt o smidigt när man har 4 barn behöver det gå undan ibland, vardagslyx 🙂

    Tack för en underbar blogg Mirka !

  484. Deer

    Jag skulle bjuda dig på en kopp kaffe! Nu när Lilla H snart tittar ut antar jag att öven jag kommer dricka mycket kaffe – så en Tassimo skulle passa perfekt i mitt kök! Du är välkommen över på en kopp när du vill 🙂

    Att kunna bjuda på en god kopp java är en möjlighet som jag skulle vilja hava
    Kom över på en balja lut Mirka, så kan vi snacka barn och kanske lära oss virka?

    Kram /Deer

  485. Ellis

    Jag skulle ha bjudit in min älskade mormor som dog 2008 om jag bara kunde, så att hon skulle få träffa min lilla dotter som snart blir ett år…

  486. Eva-karin

    Skulle bjuda min brors fru. Då vi båda är gravida och ska ha barn i dec med 3 veckors mellanrum så kan vi sitta och tjöta tillsammans över en god kopp kaffe:-)!! Även sen när bebisarna kommit så finns det tid för gott kaffe och massa prat:-)! Tack för en kanon bra blogg!!

  487. Malin Berglund

    Självklart skulle jag bjuda dig Mirka på en god kopp! Jag följer din blogg sen ni var med i Familjen Annorlunda och tycker du är härligt ärlig och inspirerande. Kul att höra hur man löser vardagen med många barn och man blir nästan sugen på fler (fast jag nöjer mig nog med mina tre älsklingar)!

  488. RoSiE

    Först skulle jag väcka min kaffetunna till sambo med en rykande het kopp kaffe gjord i Tassimon, sedan skulle jag göra iordning en mysig frukost med nygjord varm choklad och väcka våra tre sjusovande barn:) Skulle även, självklart bjuda hem min allra bästa vän för massa skitsnack om allt mellan himmel och jord, samtidigt som vi kan sitta och pimpla i oss kopp efter kopp med riktigt gott kaffe gjort i Tassimon:)

  489. Cecilia

    Hej,
    jag skulle bjuda Manmohan Singh, Chief Minister of India, pa en stor kopp kaffe. Bara for att fa hora hur landets regering har tankt sig komma ifran de enorma klyftorna de har i Indien. Det finns sa otroligt manga fattiga har, varje dag ser vi samma stackars barn vid vagkorsningen som rusar fram for att tigga pengar da bilarna stannar. Samtidigt har Indien en enormt sor befolkning som ar super-duper rika. For mig gar detta inte ihop….

  490. Emma

    Skulle jag vinna skulle jag inte berätta det för min sambo/pappa till vår dotter. Jag skulle överraska honom en dag han jobbar extra hårt med en kopp och kanske baka wienerbröd till (som han älskar). Han pratar ofta om att han skulle vilja ha en sådan maskin! Han är så värd detta, han som ställer upp för allt och alla, jobbar hårt samtidigt som han är den mest underbara sambo och pappa jag kan önska till oss!!

  491. ★Hanna★

    Jag skulle nog bjuda min mamma på en kaffe, jag är ofta hos henne och dricker Cappuccino (hon har en Tassimo)så jag skulle bjuda tillbaka ;P
    Skulle nog även bjuda in vänner och grannar på EN kopp, resten skulle jag dricka själv 😛

  492. Maria

    Hej! Jag skulle bjuda in min granne som har 5 barn varav ett barn har en sjukdom som gör att han har ett väldigt våldsamt humör och det sista barnet föddes 5 månader förtidigt och har fått många problem pga av detta vilket gör att det är långa sjukhusvistelser för dem.De andra barnen påverkas mycket av både den störstas problem och att den minsta behöver så mycket tid och att de bor mycket på sjukhus.Pappan jobbar mycket för att det ska gå runt och mamman kämpar på så gott hon kan men hon är slut så därför skulle jag jättegärna bjuda henne på en riktigt god kopp kaffe med något gått till. // Mia

  493. Elionor

    Åh jag vill ju också tävla!

    Jag hade bjudit in min bror med svägerska som lovat att de ska hjälpa oss att renovera upp ett hus som vi ska flytta till snart. 🙂

  494. Elin Bäck

    Jag skulle bjuda mina tre barn på en varm kopp choklad efter uteleken… Speciellt en regnig dag som denna, mysigt att dricka choklad under en filt i soffan medans barnprogrammet rullar på teven… Kanske får mannen min en kopp kaffe också 🙂

  495. Becca

    Hejsan!
    Jag skulle ge den till min sambo+våra skitungar i inflyttningspresent!
    Och bjuda våra nya grannar på kaffe eller choklad…=)
    Vi ska äntligen flytta till större efter att ha bott 5 pers och 3 katter i en liten 3a!!
    Så det skulle bli perfekt present att bjuda på!=P

  496. Stina Filipsson

    Jag skulle bjuda in min allra bästa vän och ”moster” till mitt barn, Lissen som hastigt gick bort förra året efter en sterilisering.
    Fick inte säga hej då och det kom som en chock för oss alla.
    Att kunna en sista gång få säga hej och fråga hur hon har det i himlen över en kopp kaffe som hon alltid hade i handen är en dröm.

    MvH Stina

  497. malin

    Jag skulle så gärna vilja ha en så maskin har tänkt mångagånger att jag skulle köpa en men jag har alldrig slagit till. Jag skulle bjuda alla jag känner på kaffe eller te. Om du har vägarna för bi skulle du självklart få en kopp. jag följer din blogg och tycker att ni är en under bar familj. Jag skulle bli jätte glad om jag vann en kaffe maskin.

  498. Iwona Neldemyr

    Jag skulle vilja bjuda min underbara vän Ellinor på en kopp kaffe eller varm choklad!! Hon är helt fantastisk och ställer upp i alla lägen och finns alltid där när det behövs. Speciellt efter att vårat 5 barn föddes med primär microcefali. Då finns hon alltid där och stöttar när vi har de jobbigt med vår lille Silas som har hunnit bli 7 månader.

    Helt underbar familj du!!

    Kramisar Iwona

  499. Elias & Elvis mamma

    Hej! Älskar att läsa din blogg. Om ja van så skulle jag bjudö över min mamma grupp. Vi är ofta ute på byn med våra små barn men nu när dom börjar krypa är se så mycket bättra att vara hemma så barnen kan busa på golvet tillsammans medans vi mammor kan avnjuts lite kaffe tillsammans! + att de är så dyrt att fula ute för ofta 😉 massa kramar till dig och din härliga familj!

  500. Alma

    Åh! Jag vet direkt vad jag skulle göra om jag vann och fick bjuda någon på fika med tassimo-kaffe… Jag skulle såklart bjuda min underbara mamma! Hon är en helt fantastisk människa, som alltid alltid har stöttat mig och mina syskon genom allt. Vår familj har gått igenom väldigt svåra tider med skilsmässa och sjukdomar, men det känns som att livet går mot ljusare tider för mamma och det är jag så glad över! Såklart älskar hon kaffe och har pratat om att hon gärna skulle smaka tassimo-kaffe, så jag skulle bjuda hit henne och överraska med tassimon! Det vore SÅ roligt.

    Stor kram från Alma

  501. Sandra

    Jag håller just nu på och skolar in min dotter på världens bästa dagis så jag skulle absolut bjuda alla underbara dagisfröknar på kaffe 🙂

  502. Annelie

    Jag skulle bjuda min man på kaffe, han är en stor kaffeälskare och dricker hur många koppar som helst under en dag 🙂 Jag skulle även bjuda våra grannar på en kopp 🙂

  503. Pernilla

    Jag skulle bjuda in mina underbara föräldrar som verkligen funnits där för mig och min sambo under den svåra tiden jag haft under slutet av min graviditet. Vi har aldrig haft någon kanonrelation och de har verkligen överraskat oss båda med sitt stöd så en provsmakning på sin nya present (för de skulle ju givetvis få ta med sig denna kanonmaskin hem så de kan bjuda mig sen hihi) är det minsta jag skulle kunna ge dem.

  504. Hanna

    Jag skulle bjuda min morfar på en kopp kaffe. Han har alltid ställt upp för mig i vått och torrt, och han ber aldrig om hjälp eller klagar. En kopp riktigt gott kaffe hade fyllt upp hans dag.

    En sån liten sak, kan betyda så mycket för rätt person. Han hade inte bara fått en kopp, utan många. 🙂

    Ha en bra dag! / Hanna

  505. Cecilia Peters

    Om jag vann en Tassimo skulle jag bjuda min underbara svägerska på kaffe! En helt underbar kvinna med ett sådant varmt hjärta.

    Jag skulle även bjuda min svärmor.. Nu går det tyvärr inte.. Då hon gick bort innan jag hann träffa henne. Jag skulle så gärna ta en fika med henne om det hade gått. <3

    Kramar
    Cecilia

  506. Emelie 15år

    hmm , hade gärna viljat vinna den och överaska mamma med en god kopp kaffe när hon fyller år!

    Annars hade jag väl bjudit in några nära och kära!

    Hälsa familjen!

  507. kicki kronborg

    Helst i hela världen skulle jag vilja bjuda min farmor och farfar på kaffe, men det går inte. Men om jag fick välja… 🙂

    Sedan skull jag bjuda min mor och moster på kaffe, de skulle bli så imponerade och stumma att det skulle vara mest kul och nästan lika mycket mysigt!

  508. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  509. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  510. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  511. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  512. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  513. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  514. Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma

    Åh vilken toppentävling! Jag har ända sedan jag såg en första gången velat ha en Tassimo.
    Jag hade mina föräldrar och min sambos föräldrar som trots att vi varit tillsammans i 6 år ännu inte träffat varandra. De bor långt ifrån varandra och vi bilar fram och tillbaka men att ha mötespunkten hemma hos oss och att barnen får se sina mor och farföräldrar tillsammans vore ju något!

  515. Sofia

    Hej Mirka!

    Tycker bäst om dig av alla de goa mammorna i familjen annorlunda just det för att du är en sån mamma som vi alla är!…Inte någon super duper mamma utan en som kan säga ifrån, tappa humöret men ändå alltid vara den bästa mamman man någonsin!..Jag skulle faktiskt bjuda in min goa sambo på kaffe, då vi har alldelles för lite tid för varandra, med två underbara skitungar på ett och två år, och går om varann med jobben hela tiden, så en kopp kaffe från tassimo och en bra film till det, hade vart så härligt!..Spanat på den så länge nu , men alldelles för mycket pengar för att lägga på sig själv;)

  516. caroline

    Eftersom jag själv inte dricker kaffe så skulle alla i min närhet bli väldigt glada över en riktigt god kopp kaffe 🙂 Självfallet skulle du, Mirka, alltid vara välkommen hem till mig 🙂

  517. Helena

    Hej Mirka.
    Om jag vinner skulle jag bjuda våra snälla grannar som är så hjälpsamma. Vi vattnar blommor, och tar in post för varandra, och man kan alltid fråga någon om hjälp om det är något. 2 av grannarna har också mist sina hundar i sommar, och behöver en uppmuntran. Kunde ställa till med en sensommarfest för både barn och vuxna!
    Hälsningar Helena i Norge

  518. gabbi

    Jag skulle bjuda alla kyrkis mammor som jag lärt känna på kyrkis tycker vi är värda lite gott kaffe när våra barn leker…(-:

  519. Rebeckah

    Jag skulle bjuda in min farmor (trots att hon har svårt att gå i trappor så ska hon bara hit ändå, hehe!) på en god fika. Och sen skulle jag ge bort denna maskin till min älskade mamma. 🙂 <3

  520. Linn Almroth

    Jag skulle först och främst ge min mamma och pappa frukost på sängen med en kopp tassimo kaffe. Sedan skulle jag bjuda in mina nära och kära på lite fika med en tassmio kopp. 🙂 Hade min kära pojkvän druckit kaffe hade jag också gett han frukost på sängen. 🙂

  521. Anna

    Jag skulle bjuda in grannen! Har bott i hus över ett år och inte hälsat ordentligt än. Eftersom jag inte dricker kaffe själv så är det toppen om en maskin kan göra jobbet.

  522. Maria M

    Åh vilken chans! 🙂

    Vet att det låter smörigt, men skulle jag få möjligheten skulle jag gärna bjuda dig på en kaffe. Det skulle vara intressant att få träffa dig!
    Annars ligger min man alltid på en bra kaffeplats 😉 Han är verkligen värd gott kaffe.

  523. Malin

    Jag skulle vilja bjuda in dig Mirka på kaffe =) Det skulle jag vilja även om jag inte vann denna =)

    Finns inte många mammor med många barn här runt omkring mig och det skulle vara SSÅÅÅ härligt att kunna sitta och prata om allt mella himmel och jord med någon som har det ungefär likdant =)

    det skulle vara sååååå roligt =)

  524. sanna

    Hej Mirka!
    Skulle bjuda in mina goa tjejkompisar på kaffe! I år är det 20 år sedan vi gick ur Barnskötarlinjen (som det hette då..) men vi försöker träffas några gånger varje år. I bland fikar vi men en liten tripp varje år brukar det bli. Kul att man lyckas komma i väg trots att vi ihop har 12 barn mellan 1 och 11 :).
    Kram till dig från Sanna

  525. Pernilla

    Jag hade självklart velat bjuda alla familjer ur familjen annorlunda. Men min kära sambo funkar det också! Kram

  526. Ulrika

    Jag väntar och väntar på mitt första barn som skulle ha ”tittat” ut 16 augusti men han verkar ha det för mysigt i magen:) Många fikagäster väntar nog framöver och då skulle det vara perfekt med en Tassimo! Mamma & pappa är självklart de första jag bjuder in!

  527. Linda

    Jag skulle bjuda min make på en rikig lyxig mysfrukost i det kommande höstrusket med levande ljus, nybakat bröd, frukt, yoghurt, lite ”gofika” och såklart – en kopp rykande hett kaffe från Tassimon, då skulle lyxfrukosten vara perfekt!

  528. JB

    Min kompis som har en förlossningsdepression skulle få komma o dricka en kopp kaffe från tassimo, hon älskar kaffe och behöver förmodligen prata av sig lite.

  529. jenny

    Jag skulle utan tvekan bjuda min älskade på kaffe, han fyller år i november o denna härliga kaffenmaskin vore dunder 🙂

  530. Emma

    Hejsan!
    Jag skulle bjuda min syster som älskar kaffe i alla former. Vi hoppas att hon ska komma hem snart. Hon har legat på sjukhus ett längre tag nu pga en skada på ryggraden, hon kan ej gå. Hon ska bo hos oss en tid för att hon klarar sig inte själv än. Själv så älskar jag kaffe. Det finns inget godare än den där första koppen på morgonen, oftast blir det på jobbet (är förskolelärare så äter frukost tillsammans med barnen) men nu är jag mammaledig så då blir det till frukost hemma 🙂
    Kram

  531. Sandra

    Jag skulle bjuda in min mamma som bor 30 mil från mig. Vi träffas inte så ofta men hon skulle komma genast om hur visste hur gott kaffe jag har hemma. Och så skulle jag göra frukost på sängen till min älskade sambo som länge velat ha en Tassimo men pengarna räcker inte till det efter som vi är studenter. Kram Sandra

  532. Maria O

    Hej!
    Jag skulle vilja bjuda in Jenny Klefbom som arbetar som barnpsykolog och medverkar i Tv4 nyhetsmorgon på en kopp kaffe. Tycker hon är så bra när hon svarar på frågor som tittarna ställer om barn.
    Jag har inte sovit många timmar per natt i snart 9 månader. Min son ¨har så fruktansvärt svårt med sömnen och jag skulle vilja disskutera detta med Jenny över kaffekoppen. Eftersom Tassimos kaffe är så gott så tar vi påtår och byter ämne till mat, sonen min vägrar även att äta vanlig mat med. Förhoppningsvis ger denna fikastund mig ett gladare barn (som sover och äter som små barn ska göra) men även en gladare mamma som kan njuta av sitt kaffe utan att stå och sova 😉

    Önskar mig själv Lycka Till!

    Ha det så gott!

  533. Sandra

    Jag skulle nog göra en god kopp kaffe och bjuda min kära make en kaffe på sängen, han älskar kaffe den mannen 🙂

  534. Becca

    Jag skulle bjuda in min mormor och morfar på kaffe och fika stund eftersom jag inte träffar dom så ofta så skulle jag bjuda dom en hel dag på massa fika och kaffe 🙂

  535. Pia

    Hej jag hade bjudit in alla tre” familjen annorlunda” alla deltagarna i programmet på en god middag med gott kaffe o efterätt/kaka därtill=)

  536. Rosie

    Jag skulle bjuda in Arga snickaren för om jag bjuder på gott kaffe kanske han skulle kunna hjälpa mig med att sätta upp en väg :))

  537. Hanna

    Jag skulle ta en sista fika med min stora älskade familj (även vi är 10barn) sen samla hela kompis gänget en sista gång innan jag lämnar mitt trygga Norrland och flyttar över 100mil bort.. sen få jag väl förhoppningsvis nya vänner som gärna vill ha en go fika..

  538. Emmelie

    Hej
    jag skulle själv klart bjuda in dig först och främst och sen skulle jag ta mig en god varm choklad. sen min vän Malin som är riktig kaffe drickare
    Kram

  539. Brimma

    Hej Mirka! Först skulle jag dricka en kopp alldeles själv och verkligen smaka och se om det är som alla säger, såååå gott. Sen skulle jag naturligtvis bjuda in min familj och efter det mina väninnor och övriga vänner. Blir många trevliga stunder vid kaffekoppen!

    Tack!

  540. Karin

    Hej Mirka!
    Jag vill gärna vara med och tävla!

    Vem skulle jag då bjuda på en kopp kaffe…
    Jag har flera som jag har som önskegäster.

    Min mormor, men det går ju tyvärr inte hon gick bort -94. Men tänk OM jag hade kunnat få bjuda henne på en kopp kaffe från en tassemo, jag menar hon som har suttit och malt sina egna bönor i en kaffekvarn för att koka sitt kaffe (hennes kaffekvarn har jag för övrigt som prydnad i mitt kök nu!).

    Min mamma skulle jag vilja bjuda, det blir alldeles för sällan pga av avståndet vi har mellan oss.

    Jag skulle vilja bjuda Dig, jag skulle vilja bjuda andra nätvänner som man aldrig har träffat.

    Men framför allt så skulle jag alltid vara redo att bjuda på en god kopp kaffe, när man får oväntat besök! Vem det nu blir, spelar ingen roll jag tror vi får lika trevligt ändå!

    Håller tummarna och hoppas på tur!

    kram Karin

  541. Denise

    Hej Mirka
    Om jag vann den så skulle jag utan tvekan ge den till min underbara mamma och så kan hon bjuda sina vänner på gott kaffe. Min mamma är alltid där för mig (16 år) och min lillesyster (12 år) trots att vi tjaffsar ibland. Hon gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt och jobbar även extra kring jul och liknande plus sitt vanliga jobb och förra året hann hon även med att plugga. Efter som hon är så stark och tar hand om oss själv så är det här nog det minsta jag kan göra för henne. De senaste åren har varit ganska jobbiga och jag tror att denna skulle kunna i alla fall göra henne lite gladare och så. Hon är alltid där och lyssnar och hjälper oss. Helt enkelt en supermamma, som jag vet att du också är!

    Jag vet att hon alltid drömt om en tassimo, så denna skulle hon nog hoppa av glädje om hon fick!

    Tack för en underbar blogg, det är så roligt att läsa om er härliga familj!

    /Denise 16 år

  542. Helene

    Vi är ett härligt gäng tjejer som lärt känna varandra via öppnaförskolan som brukar hålla ihop och träffas, dom skulle jag bjuda in. Låta barnen busa av sig ordentligt medan vi mammor njuter av gott kaffe =)

  543. Malin

    Hade jag haft den underbara fina maskinen i mitt kök hade jag ju först och främst fått bjuda in dig 🙂 Sen hade den troligen vart helt perfekt i OKTOBER när min lilla bebis är beräknad och alla skall komma och klämma och gosa. För att hinna på snutta med min egen lille plutt hade jag väl fått servera lite kaffe 😛

  544. Fie

    Åhh, jag skulle så klart först bjuda in min underbara familj som älskar kaffa, å alla mina goa vänner, blir mycke bjudfika nu när vi fått en liten trea i familjen, å jag som själv inte driker kaffe är rätt kass på att brygga så med dena maskin dom mig nog mer skulle gilla:)

  545. Anne

    Jag skulle bjuda min väninna Nina på en kopp kaffe för det är nåt vi älskar båda två. Kaffe och skvaller finns det nå bättre 🙂

  546. Anna

    Hej! Jag skulle bjuda in min granne och vän Madde som är en riktig kaffedrickare och fikatjej… Och just nu har hon det väldigt jobbigt för att hennes mamma är sjuk, och man vet inte riktigt hur det kommer att gå… 🙁 Så hon skulle få en riktigt god kopp kaffe och nåt smarrigt till…

  547. Lollo

    hej Mirka..
    Skulle gäran ha dej i mitt kök för en kopp kaffe:)
    Har ju själv bott i märsta som ung:)
    Om nu inte ni kan komma o dricka en kopp hos mig hade jag gärna bjudit in en av mina hjältar Mark Levengood
    Tycker han är en underbar person som vågar stå för den han är och
    inte skämms för det:)

  548. Åsa

    Jag skulle självklart bjuda min älskade make på en kopp (eller flera ;-)). Vi firade precis 10-årig bröllopsdag och nu kommer han ha det väldigt stressigt de närmaste månaderna pga val här … så vi kommer inte träffas så mycket under de värsta veckorna. Då skulle han säkert uppskatta en kopp gott kaffe när tid ges.

  549. Mamili

    Jag skulle bjuda min pappa på kaffe! Han har fått problem med hjärtat och behöver sitta ner och vila sig och vem kan slita sig från en kopp kaffe gjort i Tassimon?!? 🙂

  550. Malin- mamma till Sam och Tim

    Åh vilken fantastisk vinst! Jag skulle utan tvekan bjuda in köparna av lägenheten. Vi är inne på tolfte visningen nu och börjar känna enorm stress över att få lägenheten såld nu eftersom vårt nybyggda hus blir klart för inflytt på måndag. De människorna kommer verkligen ta bort en stor oro hos oss nu och de är absolut värda en god kopp kaffe hos oss!

  551. Jenny

    Jag skulle bjuda min vännina Annette B, för att jag alltid kan ringa henne i tid och otid och hon mig, och för att vi pratar mer med varandra i telefon än att vi träffas, vi pratar hela tiden att vi ska ta en kopp tillsammans men sen blir det inte av pga ja en massa som kommer ivägen men hon om ngn skulle uppskatta en kopp från denna kaffemskinen. Kramisar Jenny

  552. Camilla

    Åh, jag skulle bjuda hem alla mina vänner på fika och gott kaffe! Är mammaledig (inne på andra året och går på vårdnasbidrag, lyxigt att få njuta av mina 4 barn, men fattigt) Skulle såklart även bjuda in min föräldragrupp (där många tyvärr nu jobbar så det blir inte så ofta lägre) jag kom med mitt 4:de barn och de med sina första men sååå himla kul vi haft ihop ändå (fast jag kände mig både gammal och sliten i förhållande till dom, haha)
    Sen såklart skulle jag överraska min man med gott kaffe och givetvis mina älskade föräldrar!

  553. Camilla

    Jag skulle bjuda en annan mamma som verkligen behöver kaffe och som har det kämpigt i livet. Hon har en handikappad son som kräver mkt nattvakt och inte klarar nåt själv. Men en starkare människa har jag nog aldig mött. Hon dricker kaffe och skulle vara förtjänt av det.

  554. Susanne

    Skulle bjuda min Bonusdotter (som älskar kaffe), hon skulle få njuta av hur många koppar hon vill medans jag passar hennes 3 barn. Hon behöver sitta ner ibland som hon sällan gör då hon precis har separerat, sålt hus, pluggar till lärare på heltid. Jag förstår inte hur hon hinner med allt?

  555. Becca

    Jag skulle ge den till min sambo som inflyttningspresent! Och. Bjuda mina nya grannar på choklad eller kaffe!:-)
    Vi ska äntligen få flytta till större efter att bott 5 pers i en liten 3a ett bra tag nu!!:-D

  556. veronica

    Åhh det finns en speciell person jag skulle vilja bjuda på en kopp och det är vår fina BVC sköterska. Hon har verkligen funnits för mig under min förlossnings depression och tack vare henne kan jag äntligen njuta av mina barn igen..

  557. Lisa T

    Jag skulle vilja bjuda min underbara vän Tina på en fika. Vi har nyligen på initiativ av henne återfunnit vår vänskap som ram ut i sanden för flera år sedan. Hon är en underbar vän och mamma som förtjänar lite extra gott fika då hon har gått igenom mycket svårt i livet. Annars skulle det vara trevligt att bjuda dig!!! Älskar din blogg!!!!

  558. Sanna

    Jag skulle först bjuda hem mamma på fika och sen när hon satt och njöt av en god kopp kaffe så skulle jag berätta att den var till henne !

    Jag skulle alltså inte vilja vinna den för egen del, utan jag skulle ge den till min mamma !

  559. Angelica

    Jag skulle bjussa mina barn på varm choklad i höstvädret sen skulle jag givetvis bjuda min man på kaffe när han kommit hem efter en veckas jobb från familjen! Han har alltid velat ha en Tassimo 🙂

  560. Hanna

    Jag skulle givetvis bjuda min underbara man på en kopp kaffe med nybakade scones till en söndagsmorgon, eftersom han är världens bästa man och pappa.

  561. Eveblo

    Om jag skulle ha turen att vinna en Tassimo skulle min inbjudan till en liten fika gå till min kaffeälskade mamma. Samma tider varje dag dricks det kaffe och skulle det missas nåt tillfälle suger det i kaffetarmen.

  562. Yvonne Nilsson

    Jag skulle bjuda in min nyvunna vän Ellie från New Hampshire
    som just flyttat till Sverige med sina 3 härliga barn, träffade henne på öppna förskolan och verkligen funnit en NY vän. Hon är värd ett riktigt gott kaffe för det är de definitivt inte bortskämda med i England.

    För oss mammalediga så finns de ju alltid tid för en pratstund medans barnen leker, en fika till och livet är totalt! 🙂

  563. Zandrah Persson

    Om jag får vara egoistisk så hade jag nog velat bjuda mig själv först.. sliter och släppar med jobb och barn trots alla sjukdomar.. så en underbar kopp kafé efter barnen har somnat en kväll hade varit underbart.. (drukit detta kaffe hos vänner och det är otroligt gott.. längtar tills nästa gång jag har tur att komma hem till någon som vill dela en kopp med mig.. och jag ej skulle ha turen att få en aldeles egen och kunna vara den som delar med mig istället..) och sen självklart min älskade man och alla underbara människor i mitt liv.

  564. Elisabeth

    hej 🙂 Kul tävling.
    Jag skulle bjuda min underbara make på kaffe.Tänk att få starta dagen med kaffe och en god smörgås på sängen 😉

  565. Lisa

    Hej klart jag vill vara med!

    Om jag skulle vinna denna fina kaffemaskinen från Tassimo skulle jag självklart bjuda mina fina vänner på en kopp god kaffe med dopp! 🙂

    Håller nu tummarna!

    MVH// Lisa

  566. Anna

    Jag skulle självklart bjuda min sambo på kaffe. Han är föräldraledig med våra 2 yngsta och klarar vardagen galant med de totalt 5 barnen!

  567. Maria

    Jag skulle bjuda mina grannar (+ barn) på kaffe! När vi alla var mammalediga träffades vi ofta men nuförtiden blir det alltför sällan. Och vi älskar alla kaffe, satt och hinkade det tillsammans förut 🙂

  568. Linda

    Jag skulle bjuda in min helt underbara föräldragrupp med alla våra bebisar 🙂 Vår kaffekokare sjunger på sista versen så det blir snart inhandling av en ny, men dock ingen finare då föräldrapenningen inte tillåter såna ”utsvävningar”. Sen hade vår familj också njutit av att ha en egen Tassimo så klart. Ha det gott!

  569. Anna , mamma till 2 flickor

    Jag skulle bjuda min underbara svägerska som är lika kaffetokig som mig ! Hon ställer upp i vått och torrt och passar barnen ! Här länge suktat efter en tassimo men som vanligt när det gäller att lägga pengar på sig själv så blir det inte av…. !!!
    /Anna
    p.s vi har rest många gånger , och dem flesta flygbolag får man flyga långdistansflyg med upp till v 32-34 . Så det borde vara lugnt för dig då?

  570. Micaela

    Jag skulle bjuda min kära mamma som envisas med att bara dricka ”vanligt” kaffe och visa att de finns andra kaffe sorter som e jätte gott, och jag vet att om hon bara smakade att hon skulle älska det:) och jag skulle så klart bjuda mina andra mammalediga vänner på kaffe de går ju åt en del:)

  571. Terese

    Hej!

    Jag skulle bjuda MIN UNDERBARA VÄN på en kopp kaffe.
    Vi har känt varandra sen vi var bebisar och dricker GÄRNA en kopp i hop!!
    En kopp Kaffe med en riktigt bra vän DET uppskattar jag!!

    MVH Terese

  572. Emma

    Hihi, jag skulle bjuda hem många. Men jag skulle nog börja med min älskade man som är guld värd och tar hand om mig och stöttar mig såhär i slutet av graviditeten när alltid är tungt och jobbigt. Dessutom hade jag sönder hans bästa vän – kaffekokarn förra veckan pga klumpighet… 😉 Tack för en härlig blogg. Nu håller jag tummarna! Kram

  573. Therese

    Jag skulle bjuda in min bästa mammakompis Ida. Vi träffades på mvc när vi väntade våra nu 3,5 åringar och har hängt ihop i vått och torrt sedan dess.Hon är en riktig kaffeälskare så vi skulle hänga här och surra hela dagen med varsin kopp Tassimokaffe i handen!

  574. Jeanette

    Jag skulle bjuda min bror på en riktig kopp kaffe. Hans Siemens espressobryggare samlar damm medans han envist hävdar att det går lika bra med Nescafe, gärna dagsgammalt och kallt…

  575. Anita

    Jag skulle överraska min yngste son med den, han önskar sig en sådan men har inte råd just nu. Han flyttade hemifrån i juli så han har det lite kämpigt med ekonomin, han förtjänar en Tassimo för all hjälp vi och hans mormor får av honom

    Kram Anita.

  576. Ulrika Vallerius

    Jag skulle bjuda hem dig o din familj på fika.
    Ni verkar vara en härlig och trevlig familj.
    Och så skulle jag bjuda mina vänner på en trevlig fika stund.

    Trevlig blogg du har, jag och min dotter Tilde läser här hos dig varje dag!

    Hoppas på tur, mvh Ulrika

  577. anna

    hej! jag skulle bjuda min vän C som alltid bjuder på en god (eller två;) latte i från sin Dolce gusto maskin. skulle vara roligt att överraska henne med en liten kopp själv 😉 . Annars skulle jag givetvis bjuda över dej och din familj till våran stora familj 🙂 kram

  578. Therese

    Om jag vann denna underbara tassimo så skulle jag bjuda in våra nära och kära på ett riktigt gott fika – med riktigt gott kaffe! Och eftersom det snart stundar ett bröllop för oss så skulle det passa alldeles utmärkt att få bjuda gästerna på nybryggt, riktigt gott tassimo-kaffe till tårtan!

  579. Maria

    Är just nu mammaledig och ungås en hel del med andra trötta mammor 😉 Så det blir en hel del kaffa drickande på våra dater. Så jag skulle bjuda alla mina underbara vänner på kaffe och nybakta bullar =D

    Kram Kram

  580. ingela

    hej trevlig blogg du har. Jag skulle bjuda in mina barn ,de är halv och hel vuxna. det finns väl inget mysigare än att ha sina barn runt ett bord och sitta och prata om ingenting, bara vara.

  581. Nathalie

    Jag skulle överraska min sambo! 🙂 Han vill SÅ gärna ha en Tassimo.
    I övrigt skulle jag bjuda in mina vänner + barn på mysfika. Dock får barnen ( och jag som inte dricker kaffe än hehe ) dricka saft 🙂

  582. Johanna

    Hej! Detta är kaffeälskaren nummer ett i världen. Morfar lärde mig att dricka kaffe när jag var 8 år och sedan dess har kaffet spelat en viktig roll i mitt liv. Morfar är nu borta och det som minner om honom är just KAFFET.

    Vi har en släktträff på gång, 300 personer skall samlas nästa sommar och vi är två stycken som har tagit fram alla dessa personer. Jag skulle smuggla in min partner in crime i något litet rum och njuta av en underbar kopp Tassimo. För det är vi värda efter att ha hittat våra släktingar och rötter 🙂

    Kram//Johanna

  583. Sandra henriksson

    Jag skulle bjuda kaffe till mina älskade föräldrar.. Sen så skulle jag bjuda åt alla som kommer hem till mig 🙂

    Bra blogg föresten 🙂

  584. Cornelia S

    Jag skulle bjuda mina närmsta vänner på kaffe, så skulle dom få välja vilken sort och så skulle vi sitta där och ha ett litet kaffe rep! 🙂

  585. Emma

    Jag skulle först och främst bjuda in min älskade mamma som alltid ställer upp och finns vid ens sida! <3 Hon har klagat lite på att jag inte har någon kaffekokare 😛

  586. m a j a n

    Åh vilken underbar tävling för alla oss kaffeälskar 🙂

    Det hade ju vart hur trevligt som helst att bjuda in dig på en fika såklart! Annars så skulle jag bjuda in alla mina kaffedrickande vänner för att få använda den så mycket som möjligt 🙂