Trettonbarnsmamman

Gott med grillat!

image

image

image

Gäller att passa på när solen tittar fram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria O

    Underbart att se på en dag som denna.
    Regnet bara faller ner och jag längtar tillbajka till alla mysiga grillkvällar.

  2. Gunilla

    Vilken underbar uteplats ni har fått!! De små verkar trivas vid sitt eget lilla bord 🙂
    Ha en bra dag!
    Kram Gunilla

  3. Isabelle

    Stort grattis till resan!!! Är du så galet värd och ska bli kul att få följa med dit. ;0)
    Superfint sovrum ni har! Varför inte bara måla panelen vit? Eller beror det på tilläggsisoleringen? Nåväl, fint blir det!! Mer bilder på huset?

    Hoppas att du får sova gott!

  4. Monica

    De flesta flygbolag har inga problem med gravida resenärer fram till vecka 28. Efter detta ökar risken för tidig förlossning och en del vill se ett läkarintyg, s k MEDIF-intyg, som bekräftar ditt beräknade förlossningsdatum och att du är frisk nog att resa. Bestämmelserna varierar hos olika flygbolag, så det är viktigt att du förhör dig om vad som gäller när du bokar. Om du bokar online så brukar du kunna hitta information om bestämmelserna för gravida på flygbolagets webbsidor – pröva under resebestämmelser, vanliga frågor och svar eller använd sökfunktionen (om den finns).

    Monica

  5. anna

    å va gott 🙂 själv ska jag skicka ner Andy till affären för att inhandla en sån där färdig ost och skinkpaj som jag såg på reklamen idag bara för att göra det enkelt för mej då barnen redan ätit 😉 kram

  6. Madde

    Ser att ni också haft fint väder. Här hemma blev det kalas för två av barnen och vi tackade vädergudarna för det soliga vädret.

    Kram på er

  7. Lipton

    Än en gång vill jag skriva att jag beundrar dej för din ork och energi att ta hand om din stora barnaskara.Ni är helt fantastiska att engagera er med barnen. Familjen verkar så harmonisk o lycklig. Fortsätt så det kommer att visa sej när barnen blir stora och kommer minnas allt fint ni gjort tillsammans. Många borde ta efter….KRAM från B.