Trettonbarnsmamman

Härligt….

Vad jag älskar åskväder! Mullrandet, smattret av regnet och blixtarna…..myser som bara den 🙂 Nu är det mest bara muller och regn, ett halvdannt åskväder men bättre än ingenting 😀

Barnen är inte så värst roliga idag! Jäklar vad de kan hålla på och jävlas med varandra ibland, speciellt Victor, Oliver och Thor! Är det inte den ena så nog fan är det den andra som retas eller skriker…..längtar til kvällen 😀 😀
Det märks att sommarlovet är på väg mot slutet….så här brukar det bli den sista veckan innan skol/dagisstart…..de fasta, hårdare rutinerna tas tacksamt emot 😉

Har haft massa besök idag 🙂 Först kom Paulina med lilla Milton, sen kom Gitta och Jake och sist Anneli med sina barn 🙂 Har även hunnit packa lite mitt i allt….

Jag börjar också kolla efter lite nya höst/vinterkläder till barnen – alltid lika roligt 🙂
Såg att Kidelin har börjat få in höstnytt – Nova Star, Katvig mm

B11180-104
De här är riktigt tuffa och skulle nog passa Thor riktigt fint 🙂

j40339-104
Den här jackan ska Nellie få 🙂

Hittar nog säker ännu mera som faller mig i smaken 😉

Nu ringde min käraste och sa att han är på väg hem så lika bra att starta med middagen – spaghetti med köttfärssås blir det idag 🙂

Hihii, tydligen har en av mina läsare nominerat mig i en ny mamablogg-tävling 🙂 Vad gulligt gjort av henne ♥ Tack Magda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Läste just på Aftonbladet att några flygvärdinnor hade listat några äckliga saker dem hade varit med om på jobbet. Alltså äckliga passagerare som gjort snuskiga saker i luften. Mina tankar gick direkt till DIG som har jobbat med att städa efter allt snuskeri. Nu undrar jag såklart:

    * Är det vanligt med att passagerar lämnar ”äckel” efter sig?
    * Vad är det äckligaste du har fått se/städa upp?
    * Varför finns det inte påsar vid varje plats? På tågen finns det ju alltid påsar som man kan slänga skräp i eller kräkas i om man blir åksjuk. VAR kräker man i flygplanet? Det är ju alltid kö till toan…
    * Vad händer om man kräker på sin plats? Vem städar? Gör flygvärdinnan det eller får man sitta i det tills man landar?
    * Går det att ta av all stolsklädslar och tvätta dessa? Kan tänka mig att det är ganska mycket äckelpäckel på dessa, typ kissfläckar, snorkråkor, svett, kräk m.m. Och HUR ofta tas dessa av och tvättas?
    * Hur ofta byter ni det där ”huvudskyddet” som man vilar huvudet på? Jag har alltid hoppats att det byts efter varje resa men jag tror tyvärr att jag har fel… BLÄ!
    * Är du nöjd med ditt jobb, om inte; vad skulle du vilja ändra på?
    * Det känns väldigt trångt på flygplan och jag kan tänka mig att det är väldigt trångt och obekvämt att städa i dessa utrymmen. Jag hoppas du har lust att svara på mina knasfrågor! Tack på förhand, bästa mamman!

  2. Magda

    Hej !! Klart du ska vara nominerad, du har klart den bästa bloggen. Du bjuder på dej själv och din familj i precis lagom mängd. Du inspirerar mej (även om ja inte håller med dej i precis allt) 🙂 Är full av beundran !! Kram på dej.

  3. Caroline Andersson - 18år och blivande mamma

    Avundsjuk, tycker att det är super mysigt med åska, men tyvärr har vi inte haft så mycket här hos oss i sommar. Känner igen det där med att barnen ska jävlas med varandra, har två små bröder som inte kan låta bli varandra, inte bara på sommarlov utan så har det alltid varit hela tiden och dom gör det fortfarande trots att dom är 15år nu. Men förhoppningsvis växer dom ifrån det snart! 🙂

  4. kerstin

    Ledsen men jag har aldrig förstått mig på dem som gillar åska. Något som kan döda om det kommer för nära. Något som slår ner och bränner ned hela hus, något som förstör hela livet för någon som träffats av blixten.
    Jag går inte ens ut om det åskar och den börjar närma sig. Har tom varit i valet och kvalet att ringa mig sjuk när det dundrat rakt över huvudet och jag skulle iväg till jobbet.
    Men jag har sett hus där blixten slagit ned, sett träd total förstörda. Suttit i ett hus på landet utan åskledare när åskan gick rakt över. Ledsen men jag ser ingen mysfaktor i detta.
    men alla kan ju inte tycka lika.

  5. tiobarnsmamman nr3..

    om man är alkis..el dricker ganska mkt då…så får man ju sämre spermakvalite och problem med impotensen….!!! hrmfh..

  6. Thess

    Sv: Ja jag blev en aning (läs: väldigt) förvånad när jag såg den kommentaren i tråden. Alltid ska personen vara anonym och gärna så ska det vara från ”en bekants bekants” som det har kommit också.

  7. Mirka Norrström

    TESS: Oj jösses min amalia….vet inte om jag ska skratta eller gråta….!
    Vart vissa människor verkar få sin sk info ifrån är mig helt obegripligt!
    Men just att anklaga Peter att vara en halvalkis är mer än sjukt ! Fasiken…han dricker typ max 2 öl sammanlagt på 5år om ens det! Och alla som känner oss det lilla minsta vet det mycket väl!
    Nä…där tappade jag hakan vilket inte händer ofta 😀
    Nä…det är väl antingen någon sjukt avundsjuk människa som sagt det eller kanske en gammal granne som vi blev osams med innan vår flytt för att vi inte spelar deras falska spel….shit same – vi och de som känner oss vet sanningen och det är det som är viktigt 😉

    PS: Kommenterar här eftersom jag kan inte göra det på mitt vanliga vis och tar för lång tid med mobilen 😉

  8. Linda

    Hej!

    Det var en av anledningarna till att jag verkligen gillade dig i familjen annorlunda. Du vågade ryta i när barnen bråkade…
    Känner igen oss i det där med att retas och skrikas, man blir tookig. Men när dem inte är hemma så är det för tyst.

    Såg att ni skulle äta spagetti och köttfärssås idag, det gjorde vi med.
    Ha det så bra!

    Kram

  9. Karin i Skåne

    Hej!

    Läser din blogg dagligen, men brukar inte skriva några kommentarer – men jag vill idag säga att det glädjer mig att du delar med dig av att dina barn ”inte är så värst roliga”. Inte för att det är roligt för din del, utan snarare för att du delar med dig av saker som är så vanligt förekommande i ALLA hem (skulle jag vilja påstå). I många av de bloggar jag läser (de flesta offentliga personer) så är det alltid så präktigt och bra jämt och ständigt! Jag kan ibland bli lite illamående över att läsa hur bra folk har det, och hur duktiga deras barn är och framför allt hur duktiga de är som föräldrar. SÅ TACK för att du visar att även offentliga person är mänskliga :)))

    Kram på dig och hoppas att barnen inte testar ditt tålamod alltför mycket mer idag 🙂