Trettonbarnsmamman

Vecka 19

Tiden går…vecka 19 redan, helt fantastiskt 🙂
Jag mår övervägande bra, lite halsbränna beroende på vad jag har ätit.
Jag brukar börja känna sparkar väldigt sent, runt v. 20-22 först (även med tvillingarna) men tror faktiskt att jag känner små fladder nere i magen redan 🙂

P1000642 - Kopia
V. 18+1

Har inte vägt mig för när vi kom till Märsta och Peter åkte tillbaka till huset så tog han med sig vågen 😀

Om du vill läsa vad som händer i magen runt v.19 så kan du göra det HÄR 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma Russin

  hej hej

  Vi träffades på mammablogg galna i maj.. 🙂 Vill gratulera dig till bebisen i magen, ser att vi är ganska precis lika i våra graviditeter och vi är lika gamla (eller unga, hihi) med..

  Måste även gratta dig till uppskrivningen, underbart.. håller mina tumma för uppkörningen med för ett körkort är sååå skönt att ha.. 🙂

  Kram

 2. Jennie

  Hej hej!
  Vill bara säga att jag tycker du har en jätte fin familj. Du e en super mamma, jag beundrar din ork :-). Vill också passa på och önska lycka till med den kommande bebisen och körkortet. Vad härligt ni kommer att få det på landet efter er flytt. Har själv också flyttat till landet för att barnen ska få en trygg uppväxt. Som sagt lycka till med allt o tack för en ärlig och underhållande blogg 🙂 Kram Jennie

 3. Jenny

  Spännande 🙂 Själv går jag in i vecka 19 denna veckan. Kul att vi ska ha nästan samtidigt 🙂 När e du beräknad?

  MVH/Jenny

 4. Lotta

  Sv: Tack för den fina kommentaren! Jag blev verkligen jätteglad för den =) Mest glad för att jag ju själv följer din blogg (men oxå kommenterar dåligt…) å så visar det sig att du läst min =) För tillfället har jag svårt att få stunder att sitta o blogga. Det finns så mycket annat man prioriterar (läs: SOL!) Haha 😉 Iaf, välkommen tillbaka och JA, du får jättegärna länka! =) Ha en fin dag med familjen! (det tänker jag ha, för Jonas drog till sjön med fyra små o den femte lilla sover så det blir solstolen en liten stund nu!) Kram!

 5. Cajsa

  Okej, här är några förslag (med ”nya” begynnelsebokstäver”):

  Cajsa, Cecilia, Carla, Caroline, Carolina, Cassandra, Charlotta, Clara, Cornelia

  Diana, Disa, Daga

  Erika, Emma, Emmy, Elsa, Ebba, Edit, Eila, Elira, Elida, Elin, Elise, Ella, Ellen, Ester, Essy, Estrid

  Frida, Fanny, Flora, Felicia

  Greta, Gina, Golda

  Hanna, Hanna-Maria, Hanne, Helena, Hedda, Hilda, Hilde,

  Ida, Ingrid, Iris, Isabella, Iva

  Maja, Moa, Minna, Maj, Malou, Maria, Marie, Mary, Mira, Miranda, Mirjam, Martha, Marta, Märta

  Paula, Petra,

  Rebecka, Rosa, Rut

  Unn, Unni,

  Vega, Vera, Vendela, Vanja, Vilma

  Wilma

  Ylva, Yrsa

  Zoe

  Åsa,

  Ä (OK, här gick jag bet. Men att döpa barn nr 11 till just ”Älva” som vissa föreslagit i tilltalsnamn kan kanske vara roligt för stunden, men man ska nog tänka sig för i långa loppet)

  Detta var ju kul ju…!

 6. Ninnie- mitt liv med 3 prinsar

  Först och främst…Stort grattis till bäbis 🙂 så himla kul

  Sen måste ja säga att ja är grymt imponerad på hur ni får eran vardag att rulla på. Har ja ”bara” 3 grabbar och vissa dagar vill ja bara ge upp, men då tänker ja på eran och andras familjer som har flera och lyckas..då får man insperation och kör vidare 🙂

  Lycka till med allt och nu har ja hittat en ny blogg att läsa

 7. Älsklingsfrö

  Skönt att höra att en person som varit gravid många gånger inte nödvändigtvis måste känna av bebisen tidigt för det. Jag blev smått chockad denna 4:e gång när jag faktist började känna av små rörelser och ”bubblande” så ”tidigt” som i slutet av v 17, nu i v 20 känner jag av små lätta sparkar varje dag och det är som sagt tidigt för att vara jag. De övriga tre har jag inte märkt av förrän kring v 20-22 precis som du. I och för sig har sparkandet då ökat och blivit konkret ganska snabbt, men ändå.