Trettonbarnsmamman

NU lägger jag mig….

Gjorde mig ordning för sängen….hade ätit mina mackor, sagt godnatt till Linnéa som sover hos kompis och snackat med Peter i telefon.
Så börjar Nellie gråta i sängen. Inget ovanligt så för det händer ibland nån timme efter hon somnat. Det brukar räcka med att ge henne nappen men inte ikväll 🙁 Skriket kommer tillbaka efter nån minut….jag gjorde om samma procedur ett par gånger utan att hon somnar om….Hon säger nana = välling så jag gör en liten skvätt välling åt henne….det är tyst max en minut sen går jag och tar upp henne. Sitter med Nellie i knät och hon hostar till och spyr slem/välling-blandning över hela mig 🙁 Varmt och gött…..NOT
Byter på Nellie som inte fick mer än nån droppe på sig själv….byter på mig själv som fick desto mera på mig (tänkte fota men näää, rätt osmakligt, kanske vissa är för känsliga för sånt 😉 ).
Har gosat med henne….hon tar sig hela tiden i ena örat och gnäller då – öroninflamation igen kanske 🙁 Ger henne alvedon så gosar vi lite till….nu ligger hon och sover – Jag chansar på att även jag kan få lite sömn nu 😉

Kram *jäsp*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helén Nyholm

    Hejsan Mirka…
    Hoppas att lilla Nelly mår bättre, annars får ni testa om hon har öroninflammation men det har du säkert räknat ut…

    Tack för länken till Blue store: Jag har redan beställt 2 flaskor Mousse av det märket som jag använder, kommer i fortsättningsvis att beställa mer av bland annat schampo och balsam istället för att köpa dyrt hos frissan….DETTA ÄR JU KANONBRA….

    KRAMAR/ HELÉN