Trettonbarnsmamman

Njuter :-)

Visst är det helt underbart med värmen som kommit nu? So what att svettpärlorna rinner både här och där – det är bara sååå härligt 😀
Jag kommer fortfarande i mina shorts i strl. 38…kors i taket…men det är mycket på grund av att de har låg midja så magen hamnar lagom över byxlinningen 😀

Igår eftermiddag/kväll kom först min mamma på besök och senare även Anneli och Viktoria med barnen 🙂
Vi satt ute och njöt av värmen 🙂

P1000091 - Kopia
Så bedårande söt lilla Rayan 2 veckor gammal <3

Det var öppet hus hos oss för kompisar och jag lovar att det utnyttjades till max 😀 Våra barn var mestadels på uteplatsen medans ett antal kompisar lekte inne 😀 Det såg minnsann också ut därefter men kul hade de 😉
Glassbilen kom och jag köpte en låda med glass som delades ut till alla barnen på gården 🙂

Idag hade de små varit på dagis, deras sista vecka sen är det bye bye 🙁 Älskar barnens dagis och alla fröknarna som man kännt i måååånga år vid det här laget – önskar att jag kunde ta med de när vi flyttar! Men vi kommer att hälsa på där då och då 😉

Alice satt igång och pysslade när hon kom hem från dagis
P1000092 - Kopia
Hon ville måla sina kottar hon hittat 🙂

Jag har bakat lite gott till efterrätt idag
P1000098 - Kopia
Paj med hallonpannacotta och jordgubbar på (hittade inga hallon som det ska vara egentligen)
Ser ju gott ut i alla fall 😉

P1000095 - Kopia
En nyvaken Nellie som börjar bli piggare 🙂

Jag fick en ny kamera förra veckan….och den kom verkligen i grevens tid då min gamla börjar krångla och behövs lämnas in på lagning 🙂
Nu har jag hunnit testa kameran ett par dagar och jäklar vad jag gillar den!
Vilken skillnad på bildkvaliten (och jag är ingen mästare på sånt men ser verkligen skillnaden :-D)! Och det är stöt-tålig vilket passar mig bra då barnen har en förmåga att ”låna” kameran 🙂 Man kan även filma/fota under vatten med den och det ska testas så fort tillfälle ges 🙂

DSC_0191
En Panasonic Lumix FT3 = Me like 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. daniela

  en liten fråga hur går det ihop ekonomiskt när du är hemma. tänkte på hyra,lån,försäkringar,mat,tv,tele,mobil,internet,barnomsorg.
  nyfiken då jag gärna vill ha ett till barn men maken klagar över kostnaderna.

 2. Isabelle

  Hej och GRATTIS (i efterskott?) på födelsedagen! Och grattis tillhusköp och VÄLKOMMEN till Enköping!

  Jag bor själv i Enköping och inte så långt ifrån er :0) En jättefin och mysig liten stad med hamnen, de blåa lilla tåget kring de fina parkerna, cafeér och närheten till olika storstäder. Med mycket fin natur, vilket ni verkligen inte verkar ha någon bristvara på, kring centrum. :0)
  Hoppas att ni ska trivas!

  Ha det så gott!

  Hälsningar
  Isabelle/Enköping

 3. Jennifer

  Som sagt, om Nellies klänning någon gång skall säljas på loppis så köper jag den mer än gärna! Jag är helt förälskad i den där klänningen 🙂 Jag har jobbat på barnhem i Ryssland och har anknytning till Ryssland så den klänningen är helt underbar i mina ögon 🙂

 4. Bex

  Tråkigt att barnen måste byta skola och dagis..Men det blir säkert bra när barnen har kommit till ro 🙂 Och de verkar inte ha sååå svårt att hitta nya vänner, så snälla som dom är 🙂