Trettonbarnsmamman

Ber er ödmjukast

Snälla snälla, oavsett vad vissa av er må anse om Madde så ber jag er att inte skriva om det här i MIN blogg! Vi är vänner och trots att jag vet att hon inte tar åt sig så, lika lite som jag tar åt mig om det negativa som då och då skrivs till mig så är det inte roligt för mig att få dessa kommentarer 🙁 Trots att jag är emot att ta bort kommentarer på min blogg så har jag valt att ta bort de mest stötande just pga att de inte är riktade till mig utan till en vän som inte ens har med min blogg att göra! Åsikter i all ära – absolut- men inte i det här fallet. Hoppas att ni förstår mig och respekterar mitt beslut 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katrine

    Hej, tänkte ta körkort när vi flyttar till Järfälla i sommar. HUr mycket kostade ditt körkort?
    Kram och grattis till huset!
    Katrine Myresjö

  2. Neta

    Man skriver överhuvudtaget inte ett ord om någon annan i en blogg om man har alla hästar hemma.
    Grattis till huset Mirka 500 kvm låter stort o dyrt vad gäller uppvärmning, hoppas ni ska elda med egen ved. Synd att det inte blev åt Tierpshållet 😉 men det är absolut inget fel på Enköping heller ungefär lika stort som Märsta men lite lugnare.
    Hoppas vi får följa renoveringen lite, ni kan väl starta en blogg om huset 🙂 Peter verkar ju både ha gröna fingrar och vara en händig man.

  3. Anna

    Skulle vi inte sluta käbbla om Madde nu?? Är så trött på att det bara är tjafs om henne här….

    Mirka: skriv något nytt inlägg om din härliga familj istället 🙂

  4. TrollMorsan, Mamma till 8 Troll

    Håller med dig Mirka, men kan gå till Madde om man vill uttrycka något om henne! I Din blogg är det ju ändå Dig och din familj det handlar om!! Och när det är din vän såklart att du inte vvill höra skit om henne. Det vill man väl inte om sina vänner alls, i alla fall vill inte jag det!

    Kram på dig och din familj!

  5. Anna

    Tilda: Det handlar nog inte om viktnedgången. Mirka o Tina har oxå tränat o gått ner mycket i vikt men har inte fått samma ”agg” mot sig..

  6. Gun Lindqvist

    Hej Anna stackars dig,sätt du punkt nu vem bryr sig Mirka o Madde är kompisar måste du förstå att så är det .

  7. Fia

    Åh vad kul!!
    Jag har verkligen hoppats på att ni skulle hitta ett hus! 🙂
    Sen att det blev ganska nära MIN stad det var ju kul 🙂
    Jag bor i Enköping och har bott här hela mitt liv, trivs kanon bra! 🙂
    kram kram

  8. Tilda

    Vad trodde man skulle hända när en 7-barnsmamma lyckas gå ner 20 kg på 8 veckor? Det är därför många inte ens kan leva i detta landet och flyr utomlands. Madde har själv tagit upp detta i sin blogg flertalet gånger. MAN FÅR INTE STICKA UT (och speciellt inte i en liten stad). Man får inte tycka att man är duktig eller göra något bra. Och definitivt inte skriva om det. Och hon gick ju inte bara ner 20 kg på 8 veckor, hon både jobbar och pluggar samtidigt nu ju (!) med 7 barn!! Man får inte gå ner 20 kg på 8 veckor när man har 7 barn. Folk hugger direkt! Det måste ligga på en jämn nivå i Sverige. Det ska vara jämnt och lugnt. Tänk dom utan något barn alls eller ett barn som har kämpat i flera år med att gå ner i vikt så kommer en person med 7 barn och går ner 20 kilo på 8 veckor. Det går inte i detta landet. Så är det. Det handlar om en enda sak precis som 99,99 % av allt elakt handlar om: Avundsjuka. Missunnsamhet. Det mest svenska som finns. Vad skulle det annars handla om när hon är en så trevlig person och bra mamma?

  9. Madeleine

    Det står upp till var och en att själv välja vilka tv:prgram som man vill titta på. Men att skriva illa om människor är något av det värsta som jag vet. Vem av oss människor är felfria? De som skriver dessa negativa inslag är inte heller flefria. Jag har inget emot Madde, jag tycker hon verkar vara en häftig tjej som fostrar fina barn. Vad kan man ha emot detta. Hon har dessutom lyckats att gå ner i vikt så att hon kan köpa snygga häftiga kläder (är det någon som är avundsjuk på detta?) Jag har aldrig upplevt henne girig, hagalen och som bara vill ha mera. De människor som uttryckligen skriver hatinlägg om henne borde titta på sitt eget liv. Antagligen är dem så missnöjda över sig själva att dem väljer att lägga sitt missnöje på andra enskilda människor. Du har rätt Mirka din blogg ska väl inte antastas av dessa hemsa inlägg. Jag gillar även dig Mirka, grattis till ert husköp och jag hoppas att du kommer att fortsätta länge med din blogg för jag vill absolut följa ert familjeliv i ert nya hus, jag tycker att det ska bli så spännande rent ut sagt. Vänliga hälsningar i från Madeleine Andreassen (dock inte Madde i från Motala)

  10. Anna

    Hmm, visst respekterar jag ditt beslut, även om jag kan tycka att man måste få skriva sina åsikter om de så är negativa eller positiva. Beror ju på hur man framställer dem. Är ju lite skillnad på att skriva grovt stötande kommentarer/personförolämpningar mot att skriva t ex som jag gjorde; – att hon tyvärr inte tilltalar mig, och att jag inte vill ha med henne i programmet.

    Men men – nu sätter jag punkt i detta ämne 🙂

  11. Sofie 13.5 år..

    Hejhej!
    Jag drömde om eran familj inatt, då jag verkligen ÄLSKAR barn!
    Jag drömde om att jag var barnvakt & gav er lite saker, som kritor och sånt!
    Ha det bra / Sofie 13.5 år 😉

  12. Vajen

    Tv4 har kontaktat min mamma o frågat om hon vill vara med i familjen annorlunda, men vi har ännu inte gett nåt svar…