Trettonbarnsmamman

Sommarlov

Imorse hade barnen skolavslutning ute på skolgården. Jag var stressad imorse och glömde få med mig kameran….fast det hade inte gått att fota ändå då alla trängdes som vanligt så man såg inte ett skit 🙁
Men barnen sköng fint och var så söta de bara kan 😉

Vi gick till affären efteråt och köpte hem lite fikabröd och Emmelie kom till oss också 🙂

Min telefon funkar fortfarande inte 🙁 Vi har ringt mååånga samtaler till tele2 och alla säger det samma – Inom 24 timmar ska det vara aktiverat….in my ass….det har gått ett och halvt dygn nu och fortfarande har jag inget fungerande SIM-kort 🙁 Nu är Peter i butiken och skäller och de har lovat att fixa så att mitt gamla kort ska fungera tills det nya aktiveras…..jag tror på det när jag ser det….

Jag har fått många frågor om det blir en ny säsong av Familjen Annorlunda och eftersom vi inte hade hört någonting så trodde jag till slut att det kanske inte skulle göras en ny säsong……MEN nu kan jag berätta att det kommer visst en säsong 4 – Tv4 söker nu nya familjer för casting 🙂 Om vi blir aktuella igen har jag ingen aning om, det skulle vara jätteroligt men är kanske inte så troligt…..

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Har nyss mejlat TV 4 och sagt åt dem att ta med er för utan er blir det absolut INTE samma sak och jag kommer ABSOLUT inte att titta för det är ni som har gjort programmet hittills enligt min menning….

    Kram
    Lotta

  2. Känner de båda

    Intressant! Jag vill påstå att jag känner både Madde och Mirka, De är vänner och de talar i telefon med varandra dagligen och även flera ggr per dag! Vänner på riktigt jag det vet jag iaf att det är från ett håll…
    Att man får spons. för att vara med och bjuda in hela svenska folket till sitt vardagsrum är väl knappast för mycket eller?? och som någon skrev tidigare så har väl även Mirka fått spons. Eller tror ni att de betalade sin tex. cypernresa själva?? Hade det vart jag så hade jag inte publicerat när någon kastat skit på min vän… men håll dina vänner nära och dina fiender ännu närmre. Eller vad säger du Mirka?
    //M

    MIRKA SVARAR: Ja absolut är vi vänner och har kommit varandra väldigt nära och vi har även pratat om dessa kommentarer som har kommit och hade Madde gett mig en minsta lilla antydan om att hon tog illa vid sig om dessa kommentarer så hade jag tagit bort de direkt! Men hon tar inte åt sig, lika lite som jag tar åt mig om allt negativt som skrivs om mig/oss…..

  3. Karin

    Apropå gratisgrejjer, det är väl inte bara Madde Ilmerud som får gratisprylar, det får väl även Mirka och andra som ex har varit med i tv program och sedan bloggar!

  4. minisoutfit

    Ni måste va med igen… herregud, speciellt nu när det är en elfte bebis på väg också! Högintressant ju!!!

  5. Anna

    Varför skulle Mirka ta bort negativa kommentarer om fam Ilmrud?

    Man måste väl få ha rätt till vilka åsikter man vill eller lever vi i gamla Sovjetunionen eller? Ni behöver ju inte läsa här om det inte passar.

    och bara för att ni tycker de är en ”supertrevlig familj” så behöver väl inte alla tycka det? Varför är det bara ok med ”stryka-medhårs-kommentarer” för? Jag står för vad jag tycker!

    Mirka och Madde må vara vänner genom att de varit med i samma program, men jag är rätt säker på att de inte är MYCKET goda vänner. Rätta mig om jag har fel Mirka 🙂

  6. Dålig Stil

    Jag håller med Henrik, mycket dålig stil att kommentera elakheter! Varför är människor så För? Familjen i Motala är en supertrevlig familj. Och många gillar dom och det märks på deras Facebooksida, så alla få elaka kommentarer är en piss i havet. Dessutom är väl Mirka och Madde mycket goda vänner så det är väl ganska oförskämt att kommentera elakheter om Madde på mirkas Blogg!!?? hur tror ni Mirka tar Det????

  7. Henrik H

    Ta bort alla taskiga kommentarer om Fam. Ilmrud, ge fanken i att publicera dem överhuvud taget!

    Det är inte schyst någonstans!

    Så, Ta bort ALLA dessa kommentarer…

    MIRKA SVARAR: Jag släpper fram elakheter om oss, det skulle behöva vara riktigt grovt påhopp om jag skulle välja ta bort någon kommentar. Jag anser att folk har rätt att komma med sina åsikter, även de dåliga, gillar inte att cencurera varenda liten grej för då är inte bloggen ärlig längre. Sen kan jag ju också tycka att det negativa om Madde kan skrivas i hennes blogg men hon kanske inte släpper fram sånt….vad vet jag….

  8. Anna

    Fotballfruen: Ja om du jobbar på TV4 så måste du ju göra vad du kan 😉

    Alla andra: Maila, maila, maila! Adressen till Meterfilm hittar ni i min kommentar längre upp 🙂

  9. Greta

    När lägger du ut en ny mag-bild? Du sa att du skulle göra det föras helgen och jag skulle vilja se hur stor magen är! Kram

  10. Fia

    Åh vad glad jag blir över att höra om ännu en säsong av Familjen Annorlunda! Jag hoppas verkligen att ni får vara med igen!
    Kram kram och hoppas ni får en trevlig sommar!
    Har ni några planer inför sommaren att dela med er av??
    kram kram

  11. Jessica(Ryans mamma)

    Hej Mirka!

    Gillar att följa er blogg, ni verkar vara en kanon familj! Hoppas att ni får och vill vara med i nästa säsong av Familjen Annorlunda!
    Grattis till bebis nr 11 som du har i magen 🙂
    Kram till dig och din familj!
    Jessica

  12. Lina

    Var roligt att det kommer en säsong till, har följt alla andra slaviskt. Hoppas verkligen att ni kommer med igen, ju mer jag ser av er desto mer beundrar jag dig och Peter.
    Sen håller jag iförsig inte några andra här. Jag gillar Madde och ser henne gärna igen, är din och hennes blogg jag läser och ni båda inspirerar mig mycket!

  13. Carola m 8

    Åh vad härligt att ni har sommarlov nu, nu med!
    Vad gör ni i sommar?? Måntro man kan locka er hitåt nåndag, med lite poolhäng och fika? 🙂

    MIRKA SVARAR: Jag ser framemot en heldag med poolhäng, fika och trevligt sällskap inom kort 🙂

  14. Sara

    Ser att det är fler som tycker som jag om motalamamman! Det värsta är att jag vet att det är sant hon vill bara ta chansen att få mer och mer saker, titta i hennes blogg hon skriver inte ett inlägg utan att det handlar om saker hon fått! PT utbildningen till exempel..Hon tar redan b etalt för att vara folks PT, hur kan folk gå på det? Man får nog bättre råd av kassörskan på domus! Nej bort med den familjen och in med de andra som varit eller helt nya!

  15. Anna

    Håller med er, Mia o Lisa, ang Motala-familjen. Tyvärr får man väl säga; men hon har inte gett något gott intryck på mig. Struntar dessutom i att svara på frågor. Nä tacka vet jag de andra mammorna Mirka, Tina, Carola, Louise (Dingle)..härliga och jordnära mammor/familjer 🙂

  16. Elin

    åh nej!
    för guds skull.

    överlycklig för en till säsong, men inte med er!!
    tittar fan inte då.

    MIRKA SVARAR: Hehehee….om vi nu är såå hemska – VARFÖR ä r du ens här inne och läser??

  17. mia

    Lisa: Håller mig dig 100% om allt! Härligt att flera vet vad Motala-madde går för….att inte vissa tittare genomskådat henne/de förstår jag inte!

  18. Lisa

    Nej inte motala! Den falska suggan som bara är med för att klämma ur så mycket kändiskap och gratissaker som möjligt vill jag aldrig se igen.Ljuger och förstör för alla i sin närhet, och har en man som är lika hycklande han.Usch. Mirkas familj däremot <3 och helt klart wetterholm !

  19. Anna

    Åh vad glad jag blir att ni är fler som mailat TV4 :))

    Hoppas att det hjälper, skulle bli grymt besviken om inte Mirka med familj får vara med 🙁

  20. Karin

    Det skulle vara kul att se er igen, men det skulle även vara kul att se lite nya familjer:) Familjen Ilmrud skulle det vara kul att följa igen också

  21. Greta

    Ni bara måste vara med! Och nu när ni väntar barn igen så är det nog möjligt att ni får vara med igen. Hoppas, hoppas!

  22. Mia fridh

    Anna självklart ska jag också rösta. Vill också se Familjen Norrström igen Bara älskar dem
    Tack för adressen

  23. Anna

    Jag har mailat till meterfilm och framfört önskemål att ni får vara med en säsong till 🙂 Hjälper väl föga, de gör väl som de vill ändå men man gör ju vad man kan.

    Fler här kan ju kanske också maila dem? Man vet ju aldrig – är det tillräckligt många så kanske de lyssnar? 🙂

    mailadressen är : [email protected]

  24. Anna

    Men ni MÅSTE ju bara få vara med!!!! Blir inte bra alls utan speciellt er familj kan jag säga :((

    Tror jag ska starta en namninsamling!

  25. Veronica

    Hoppas oxå få se er familj i rutan igen, det är så kul o se! Wetterholm, ni o Motala-familjen gillade jag bäst =)

  26. ankkaa

    KLART att ni skall vara med, måste säga att jag fastnat för er ( stökiga) familj.

    Fast dock vet jag inte vad som är så annorlunda med er 😉 men är man uppväxt i österbotten med storfamiljer i varje hörn är man kanske van

    MIRKA SVARAR: Tyvärr inte upp till oss att bestämma 😉