Trettonbarnsmamman

Nu ni….

Nu har jag tagit det sista klivet in i vuxenvärlden 😀 Jag har blivit av med min touch-oskuld 😀
Maken tyckte att det var dags för det nu, han har tjatat på mig i över ett år om detta och nu tog han saken i egna händer 😀

Jag har fått en för tidig födelsedagspresent av honom 🙂

DSC01483 - Kopia
Och jag måste erkänna att lite (ganska mycket) glad är jag för den 😉
Tack älskling <3

Grejen är att min kära man är den pryltokige och tekniske i familjen, han vill gärna ha bra grejer medans jag nöjer mig med enklare saker 🙂 Jag har tvärnekat att ha en touch-telefon för jag har tyckt att de verkar så komplicerade och bökiga. Jag ringer och messar med min mobil och till det har det räckt bra med en gammal hederlig knapp-telefon….
Men nu är det slut på det….nu ska jag kastas in i de storas värld på riktigt, nu måste jag lära mig denna vidunderlig apparat och med lite tur så kommer jag även att lära mig att mobilblogga så småningom 🙂

MEN först måste jag få igång fanskapet bara! Jag ringde igårkväll och kollade vad som händer med mina pengar som finns i mitt kontantkort eftersom det numret fördes över till nya kortet och hade inte lust att bara förlora över 300kr som fanns i det. Då berättade kvinnan att de pengarna går över till mitt nya kort. Sen frågade hon om hon skulle hjälpa mig att få igång det nya SIM-kortet? Nej tack, svarar jag hurtigt….min man fixar det 🙂 Ok då, svarar hon.

Vi väntade tills barnen lagt sig för att kunna fixa nya telefonen i lugn och ro. Och det visar sig att SIM-kortet är inte aktivt 🙁 Klockan var för mycket för att ringa till kundtjänsten igen också 🙁
Jahapp, snällt bara att vänta till morgonen….
Mitt gamla kort funkade inte längre nu på morgonen och efter ett samtal med kundtjänsten så kan det ta upp till 24 tim innan det nya kortet aktiveras!?! WHAAAT? Varför kunde ingen säga sånt vid köpet? Nu kommer jag mest troligt sitta helt mobillöst hela denna dag pga det 🙁 Mobilen är ju liksom min livlina, jag måste kunna nås av barnen om det skulle vara nåt, jag känner mig naken just nu….

Snacka om ilandsproblem 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Missy

    Själv fick jag en HTC Wildfire när min gamla slutade funka. Och som jag kom att hata detta toutch helvete! Antingen tryckte jag för hårt eller för lätt. Sidorna rullade för snabbt eller inte alls. När jag skulle bläddra bland kontakterna så ringde jag plötsligt upp någon annan eftersom mobilen trodde att min bläddring betydde att jag skulle ringa den jag ville bläddra förbi. Dessutom fick jag ladda den varje kväll för batteriet tog slut efter en dag. Bara skit i mina ögon. Nu har jag en vanlig knappmobil i gen och jag tycker den är GULD.

  2. malin persson

    Hej vi har också haft problem att få igång nya kort. Ett tips som jag fick var att sätt kortet i en anna telefon ock kolla om det fungerade i den och på så vis fick vi det att fungera.

  3. Linnea

    Heej mirka 🙂
    ja skulle bara säga att ja följer din familj varje dag när det var familjen annurlunda 🙂 och nu också när du har en blogg 🙂
    själv så är man 19 och lever livet nästan 😉 ja ska snart börja jobba 🙂

    PS: ja vill också ha en sån mobil ( ÄNGEL ) DS:

    Kram Linnea

  4. johanna

    Hej ! undrar över en sak . Hur gick det med kvinnan & hunden som ni polisanmälde ?
    /johanna

    MIRKA SVARAR: Det har inte hänt ett skit 🙁

  5. Siri

    man aktiverar genom att tanka på det en första gång. 🙂

    MIRKA SVARAR: Nej men det är inget kontantkort nu…..mitt gamla kort var det 😉

  6. Madeleine

    När jag var liten (född 67) fanns inga mobiltlefoner. Vi barn överlevde ändå. Kanske var det skönare, för man blev inte nådd i tid och otid.
    Idag har jag själv mobil och blir tokig när barnen inte svarar när jag ringer. Mobiltelefon är bra att äga och jag skulle aldrig vilja vara utan min telefon. Det är även ett perfekt hjälpmedel för alla hörselskadade för de kan ju sms:a till sin vänner. Ja nog om detta. Mirka dina barn är så fina att titta på och din äldsta dotter så fin hon är och hon är så lik dig också. Att fostra så mång barn som du gör är helt otroligt, det är inte många som skulle klara av att fostra så många barn som du har.

  7. petra

    Fin present 🙂 Jag har tyckt precis som du att jag klarar mig med min gamla mobil och att ha en toutch verkar invecklat, har provat killens telefon och det bara krånglade för mig. Men sen 2 dagar tillbaks har jag en Iphone och det funkar bra men jag fattar egentligen inte varför jag bytt 🙂 Hade också det problemet med att mitt gamla kort stängdes av innan jag fått mitt nya, det var skitjobbigt för jag var av med mobil över hela helgen 🙁
    Lycka till nu med din nya telefon

  8. Mikaela

    ´Snyyyyyyggg :D…Jag och killen har en likadan :D….sjukt nöjd med min 🙂
    Så där har Peter gjort ett bra köp till dig 😀
    Hoppas du blir lika nöjd som jag/vi är 🙂 min e dock på lagning nu 🙁

  9. Louise

    Hihi jag är helt iqbefriad när det gäller sådana men det är väl snart dags för mig med…jag har just nu en sony ericsson och den har 4 år på nacken och börjar så smått trasas sönder och slutar fungera när den känner för det.
    Jag tror jag ska råka tappa den i marken eller i vatten så den inte funkar mer så jag har en ursäkt att köpa en ny haha:-D så fort jag börjat jobba…
    Hoppas du får rätt på den.
    Ha en bra dag

  10. Michelin

    Men en sak är säker: Du har nu en grym telefon i din hand.. Jag har själv en lika…. Nu kan jag bara inte förstå hur jag kunde vara utan min Samsung Galaxy S

    Jag bloggar med den å jag går igenom all min mail med den. Jag behöver ingen dator längre. Det är bara när jag ska jobba lite med PhotoShop som jag sätter mig vid min dator..

    Så jag hoppas det ordnade till sig med överföringen av pengarna.. sen tror jag att du kommer att ha mycket glädje med din telefon..

    Å du som har så mycket ungar…… herre jösses va spel och appar du kan hämta hem..så både du å barnen kan ha skit kul länge och väl…..

    LYCKA TILL. och ha en fin sommar tillsammans med hela din familj..
    Hälsningar Michelin