Trettonbarnsmamman

Plutten då….

Nu är Thor risig som bara den! Hög feber, koppor överallt och värst är kopporna som han har fått i munnen 🙁 Tungan ser riktigt hemsk ut 🙁 Ansiktet för övrigt har än så länge klarat sig relativt bra….men ser att det är på väg att blossa upp där också.
Tur i oturen är väl att han sover mestadels….

DSC00881 - Kopia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vendel

    Hej Mirka! Dina barn mår bra och likaså ni. Det glädjer mig. När familjen annorlunda var igång var ni favoriterna. Ni verkade så himla goa mot varandra.

    Det jag mest blev fashinerad utav var att ni (du och Peter) hade kärleken på 100% trots omständigheterna. Era barn var glada och himla goa, de hade ett gott skratt och fina leenden allihop.
    Ni har och gör ett fantastiskt jobb.

    Jag är 16 år (snart 17) och är gravid. Dock ska jag genomföra en ryggoperation som påverkar graviditeten. Därför säger läkarna om dem ska genomföra operationen så måste jag genast göra abort. Jag är emot abort och har alltid varit det.
    Det är otroligt svårt beslut för mig. I början var det en självklarhet att jag måste göra abort, då jag ansåg att operationen gick före.

    Dock har jag börjat tveka otroligt mycket nu den senaste veckan. Jag vill nämligen behålla barnet och sedan genomföra operationen.

    Men samtidigt har jag väntat på denna operation i hela mitt liv. Det är nämligen så att min ryggrad är sned, samt så har jag en missbildad kota. Vilket som leder till smärta dygnet runt.

    Men… Jag vill fortfarande inte göra en abort. Vad tycker du jag ska göra? Ge mig tips och råd, är du snäll..

    Med vänliga hälsningar

  2. Elin *paraflaxen*

    Usch. Här har stor och liten vattkoppor, väntar bara på att de ska torka till så är de friska och krya för dagis 🙂 Bara mellan här som inte har fått det, han är väl inte mottaglig just nu antar jag.

    Krya på sig

  3. Sussie

    Naw stackars liten. han har varit sjuk mkt på sistone. Inte lätt men skönt och få det nu och inte i sommar. Jag har själv en 5 åring som varit hemma från dagis nu i en månad med ett besvärligt öra som bara rinner och dyl. Blev opererad för 7 dagar sen men ick det blivet bättre. Hoppas han snart kryar på sig. Sen finns det väl fler som står på listan att få det. För er skull hoppas jag dom är mottagliga så ni sliper ha det en omgång till sen. Kram och lycka till från skåne.

  4. Tess W

    Om det kliar mycket kan du ta en vanlig tubsocka och trä på din hand och stryka den över hans kropp!
    Det är skönt och då blir det ingen infektion vilket det kan bli om han kliar själv.
    Detta och aloeveragel var vår räddning för några år sedan båda två slapp ärr också!
    Hoppas han blir frisk snart!

    Stora kramar Tess W

  5. Greta - 15 år och trillingmamma!

    Stackarn, vattkoppor i munnen är inte kul:( Hoppas han kryar på sig!

    Kraam från mig, Colin, Robin och Alexa!

  6. Åsa

    Stackars liten kille!! Vattkoppor är inte så kul, men det är skönt när det är över.
    Får han Tavegyl? Det hjälper otroligt bra.
    Har alla dina andra barn och ni vuxna haft vattkoppor redan?

    KRYA på dig Thor!

    MIRKA SVARAR: Har använt potatismjöl vilket hjälper bra det med 🙂 Det är Selina och Nellie som inte haft vattkoppor ännu 😉

  7. Carro

    Hej!

    Om det är vattkoppor han har så har jag ett bra råd om en hudvårds-produkt som hjälpte min lilla son enormt mkt då han var sjuk med dessa koppor. Det är en Gel med ren aloe vera.
    Forever – Aloe vera Gelly. (foreverliving.se)
    Det är en genomskinlig gel som lindrar klådan jättebra och läker huden fantastiskt bra också, man kan även ha den i underlivet och till och med i munnen, det är ingen fara. Smakar inte heller så mkt, utan stryks bara på lite och det blir en klar förbättring! De finns på vissa hälsokost butiker men även en del privatpersoner säljer den hemifrån som ”homeparty försäljning”. Om du inte hittar den kan jag skicka en till dig, den kostar 191 kr privat och ca 250kr eller mer i butiker. Men den är så prisvärd och dryg, räcker länge. Jag använder den också på sommaren på solsveda och insekts bett!
    Ha en fin dag Mirka och hoppas din lille son kryar på sig snart.

    MIRKA SVARAR: Tack för tipset, ska kolla upp det 🙂