Trettonbarnsmamman

Hinner kanske….

Jag kanske kanske hinner skriva ett litet inlägg nu när barnen stojar och har sig 😀
Skulle egentligen tömma kameran men fick batteritorsk så det får vänta till senare….

Ska även fortsätta att svara på era kommentarer 🙂

Thor var rätt okej i magen igår och fick gå till dagis idag…han mår ju inte dåligt på något vis, har god matlust mm
Men han hade bajsat jättelöst igen och gjorde det även hemma nu i eftermiddags….?
Ska nog ringa och boka tid till läkaren imorgon….

Lagade en god kyckling-gryta idag men som vanligt så dög den inte till Benny,Oliver, Victor och Selina 🙁 Har så svårt att förstå att de inte gillar mat med sås, det blir ju så torrt utan…?
Nu ligger Peter och vilar, Linnéa är hos en kompis, Kevin, Victor, Selina och Alice är nere och spelar x-box, Jennifer, Benny och Oliver ligger i soffan och väntar på att Halv åtta hos mig ska börja…Nellie kryper runt i bara blöja och leker med olika leksaker och här sitter jag och pausar 😀

Skickar lite extra kramar till min vän Madde som behöver det just nu 🙂 KRAAAAAAAAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Jag var likadan när jag var barn.. Fanns det sås så åt jag ändå bara potatis och kött.. Och mängder med grönsallad. 🙂 Samma sak med smörgåsarna, BARA smör, och LITE smör.. Inget pålägg! Varför kan man fråga sig??

  2. Ellen

    Laktosintolerans kan vara svaret, ni har ju finskt påbrå (vanligt). Är själv känslig mot laktos, liksom min bror och mina 2 söner.

    Hör efter på vårdcentralen, man kan göra en laktosbelastnings test, eller prova själv att utesluta mjölk i kosten eller till att börja med dricka laktosfri mjölk.

    Det är jobbigt för honom med lös mage.

    mvh Ellen.

  3. Eva

    Stackars Thor! Har ni tänkt på om det gör nån skillnad om han är hemma eller om han är på dagis o sen blir dålig? När vi kom på det där med ketchupen så blev han ju alltid dålig efter han varit på dagis, där fick han ju ta hur mycket ketchup han ville…. Blir säkert bra o kolla hos läkaren!!

  4. Annette

    Ahhha det finns fler barn än min dotter som vill äta ”torrt” jag kan inte heller förstå det men något såsbarn är inte min tös heller:))
    kram på er