Trettonbarnsmamman

Alla hjärtans dag….

Jag vill önska er allihopa en underbar Alla hjärtans dag idag 🙂

pictures_of_hearts_1203019510_16199431

 

Vad brukar ni göra på en sån här dag?

Vi gör väl egentligen ingen stor sak av det , kanske bakar nåt gott till fikat och jag brukar få blommor av Peter 🙂

Nu har jag en man som rätt ofta uppvaktar mig med blommor mm så jag har alla hjärtans dag rätt ofta 😀

Jag har tänkt att hitta på något roligt att baka med barnen idag, hoppas bara på att jag har allt hemma då jag inte har någon större lust att gå ut i kylan idag 😉

Några extra stooora kramar till er idag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hellyh

    Tack detsamma! Hoppas att din/eran dag blir underbar. 🙂

    Vi brukar ge barnen en varsin ask med geléhjärtan till våra barn & i år ska de även få några små gåvor, bland annat en sån här Barnhjärtepin: http://shop.alltforforaldrar.se/hjartepins.html & längre ner på sidan kan du se relaterade produkter, en reflex & ett set med armband i samma ”serie”, en varsin sådan ska de också få. (Samtidigt så bidrar man till Barnhjärtfonden) 🙂 Vi brukar också baka nåt gott att äta efter middagsmaten.

  2. Tina

    Glad alla hjärtans dag på er. Har själv 8 barn så det är roligt o följa programmet då det är mycket man känner igen sig i.
    Själv har jag haft körkort i 10 år idag,samt att min man o jag förlovade oss för 14 år sedan idag…..så vi har lite att fira. Har faktiskt varit duktig o bakat en tårta som vi ska smaska på sen.
    Ha en jättebra dag.

    Kram Tina

  3. Mamma till 6 barn

    Var några veckor sedan jag kikade på din blogg men nu blev det av =). Tycker ni är så söta och blir alltid så glad av att ni har många barn. Visserligen har vi ju några också- 6 barn- men alltså när andra har många också så blir jag just glad! Barn är livet och kärlek likaså- kan kombinationen bli bättre. Trevlig Alla Hjärtans Dag till hela er Familj!

  4. Anki

    Hej!
    Längtar till att se avsnittet ikväll, ni verkar va så mysiga! Själv ska vi äta Tacos och jag gläds åt att min dotter på 17 år skrivit att jag är den bästa mamman som finns på sin blogg! Sen fick jag ett sms av vår son på 16 år där det stod att han älskar mig, sånt betyder otroligt mycket ! Ha en riktigt bra dag men massor av kärlek…:)

  5. Anna

    Vi gör inte en så stor sak av det heller. Vi jämnar ut allt myspys under året hehe.
    Men en lite extra gör vi det hemma. Tårta fixade vi idag och lite fint till middagen.
    Önskar er en härlig Alla hjärtans dag. Ha det bra
    Kram Anna

  6. Trillingmamman

    Ingen stor affär av det här heller. Lite mys…. :-). Annars har jag också en karl som uppvaktar mig titt som tätt oavsett om det är Alla hjärtans dag eller inte… vilket är mycket trevligt.

    Men självklart skickar vi den varmaste kramen till er på just Alla hjärtans dag. Hoppas ni får ihop ett litet bak. För vem vill ut och frysa ;-)…

    Kram kram på er alla från klanen S

  7. Camilla

    Vi ska äta tårta med hjärtan på som vi gjorde igår. Tack o lov för att vi gjorde den igår nu när jag har huvudvärk som heter duga! Önskar er en trevlig alla hjärtansdag! Kram Camilla.

  8. Neta

    Vi köper inga grejer, däremot sätter jag in en hundring till ”Hjärtebarnsföreningen” alltså hjärtsjuka barn.
    Vi fixar lite extra med maten och gör nåt gott till fikat i stället.
    Idag ska jag göra romrussinkakan som prästen gjorde i ”Halv 8” förra veckan i en hjärtform, bild kommer i min blogg sen
    Sen ska vi äta våfflor men inte som vanligast med sylt utan med tre röror, en med räkor o rom, en med skinka, äpple o purjo och en med gravlax, gräslök och senap.

  9. Cecilia

    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Grattis på alla hjärtans dag vännen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    I dag fyller vår älskade Ida 10 år !

    ha en fin dag du med Mirka kram Cecilia

  10. Hanna

    Trevlig alla hjärtans dag till hela familjen! Vi firar kravlöst, vi gör det vi känner för. Förra året fick jag ett smycke av min man, i år går vi på bio för första gången på flera år:) Nått år var vi hemma och var sjuka, åt glass i stora lass. Jag tycker alla hjärtans dag är en trevlig dag då man kan passa på att göra något trevligt. Är man nykär ska man givetvis passa på att göra något riktigt romantiskt:)

    MIRKA SVARAR: Låter helt underbart 🙂

  11. Anna, 6barnunder7

    Ha en riktigt härlig dag. Vi verkar fira med -28 grader ute och sjuk make/pappa idag. Inte kul, men funkar det inte idag får vi fira det i efterskott :). Brukar äta gott, äta hjärtegodis och hjärtebakelse. Kan nog fixa det trots sjukdom.

    Kram Anna
    6barnunder7år

    MIRKA SVARAR: Krya på maken 😉

  12. Jessica Ringdahl

    Hej!
    Vi firar alltid alla hjärtans dag och har gjort det under många år. Jag vet att många tycker att det är en kommersiell högtid som är gjord för att företagen ska tjäna mer pengar. Men jag tycker att man ska ta alla tillfällen i akt att fira och visa att man älskar varandra.

    Vi brukar duka fint i ”matsalen”. Vita dukar, röda rosor, röda glas hjärtan och lite annat krims krams som vi samlat på oss genom åren. Barnen brukar få önska maträtt, vad det blir idag har vi inte bestämt innan. Barnen brukar få önska sig något ur Guldfynd katalogen/broschyren som kommer lagom till Alla hjärtans dag. Bara en liten sak inga dyra guld/diamant smycken. Vi äter middag och äter en god kaka (som jag oftast har bakat i vår hjärt-bakform). Sedan får de sina presenter och alla får säga något bra om varandra och vad vi älskar med var och en. Sedan blir det oftast TV-tittande eller om barnen väljer att göra annat och ikväll blir det familjen Annorlunda. Jag och maken ger inte något speciellt till varandra. Lite blommor och choklad.

    Stora och många Alla hjärtans dag kramar till hela Er familj
    /Jessica Ringdahl

    MIRKA SVARAR: Vad mysigt det låter 🙂

  13. sargit

    Tack det samma!
    Här är det väl inget särskilt som händer, ibland överraskar min älskling mig med blommor men annars blir det nog bara ännu en dag med en massa kärleksförklaringar, precis som en vanlig dag 😉
    Fast igår sprang jag på två disktrasor med rolig text på till min make, som jag köpte mest på skoj. ”Jag älskar att se dig diska” och ”du är en fena på att diska” står det på dem.
    Funderar på om jag ska överraska min make med att baka något också men vi får väl se.
    Har inte heller någon lust att ta mig ut igen, lämnade barnen på dagis nyss och hade lite svårt att andas i kylan.
    Hoppas det blir lite varmare till lunch då jag ska till jobbet.
    Hare gott!
    kram

    MIRKA SVARAR: Vad hittade du de trasorna?? Såna vill jag också ha ju 😀 Kram

  14. Mia =)

    Hihi mannen ska få en mugg med mig och lille sonen på! Får väl se om han kommer hem med något ;0)
    Tänkte iaf laga något gott, fläskfile i vitlökssås tror jag det får bli.
    Saknar mina 6 stora, som inte är här nu!
    Ha en go dag med alla dina <3
    Kram

    MIRKA SVARAR: Det låter gott 🙂

  15. Marie

    Vi brukar inte göra något speciellt på alla hjärtansdag, kan bero på att min mamma fyller år ;D Blir ju att vi firar henne =)
    Hoppas ni får en fin dag! <3
    Kram M

    MIRKA SVARAR: Grattis till din mamma 😉

  16. Jennie

    Jag bara älskar din blogg! 🙂
    Ni är även favorit familjen på tv! Ha en helt underbar dag!
    kramar från Borås

    MIRKA SVARAR: Tack vad snällt 🙂

  17. Maggda

    Ha en bra Alla Hjärtans Dag.. Jag har med en sambo som uppvaktar mig lite då och då..
    Men idag förlovar vi oss!

    Stor kram till dig och din familj

    MIRKA SVARAR: Grattis på er förlovning 🙂

  18. Bettan

    Hallå i kylan !!!
    Vi gör inte heller ngt direkt på Alla Hjärtans Dag förutom att baka ngt gott till kvällsfikat……så idag blir det bullbak !!! Ha en bra dag =)

    MIRKA SVARAR: Gott med bullar! Här blir det nog sockerkaka av nåt slag 🙂

  19. mammatill3

    Verkar som du och din familj har ett jättebra liv. Man blir lite avundsjuk faktiskt hehe… En sak förstår jag inte dock. Förra avsnittet av Fam. annorlunda så köpte ni u glass efter ni varit och handlat för barnen hade skött sin nåt så när… Då kan jag inte annat än undra hur dom är när dom inte sköter sig 😉

    MIRKA SVARAR: Hahaha, ja det kan man ju undra 😀 Nä men så här är det…De skötte sig faktiskt jättefint och det lilla man såg på tv var sånt som teamet ville filma och med tanke på att vi var i en tråkig herr-klädesaffär i över en timme så var de värda att få leka runt i provhytterna 😀 Det fanns inga andra kunder i närheten så de störde ingen heller 😉 Annars så var de hur skötsamma som helst 🙂