Trettonbarnsmamman

Luft….

Undrar om jag ska klä på alla och dra ut på en promenad så vi får lite frisk luft……?
Det blir lite drygt att vara instängd i flera dagar så japp, det gör vi:-D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mirka Norrström

  Carro: WHAT??? FEL,FEL,FEL!! Jag är Kevins biologiska mamma:-) Du kanske tänker på Peters äldsta son Daniel som bodde hos oss heltid hela sin uppväxt;-)Jag är inte Daniels biologiska mamma fast i hjärtat så är han min lika mycket som de andra:-)

  besiima: Kul att du hittat hit:-)

  Pia: Kul att även du hittat hit:-)

  Agneta: Tack:-)

 2. besiima

  Heej gud vad härligt att du har blogg!!! Visste man inte, kollar på programmet familjen annorlunda och tycker ni är hur härliga som helst!! :-))
  Ska absolut följa denna blogg!
  Ha det så fint !

 3. Carro

  Hej Mirka!
  Jag har bara en liten fråga, visst är det så att du inte är Kevins riktiga mamma? Har för mig att de va nått sånt, men minns inte 🙂

 4. Pia

  Hej Mirka! Jag hittade just din blogg! Vad roligt att läsa om dig och din familj. Jag följer er varje vecka i "Familjen annorlunda". Ha en skön helg! 🙂

 5. Carola

  Skönt att få komma ut en sväng. Hoppas ni har bra väder. Här är det plussgrader och tösnö så jag ska passa på att gå ut och göra snöhäst med mina barn när dom har vilat klart och kommit hem från skolan.

  Ha en trevlig eftermiddag.

 6. Agneta

  Det gör du helt rätt i man blir tokig av att bara vara inne, mina tjejer har haft 3 dagars feber men friskande till igår då tog vi en promenad och det var såå skönt att komma ut efter att ha varit inne i nästan en vecka. Du är en sånn påhittig och go människa Mirka. Ha det gott Kram kram