Trettonbarnsmamman

Inför vintern mm

Nu har jag fått hem allt det roliga jag beställt från den suveränt bra kotteshoppen🙂 De är såå trevliga och hjälpsamma och jag fick mycket hjälp av Anna när jag skulle välja storlekarna i de Didrikson-overaller jag beställde! Tack Anna (kika gärna in i hennes blogg) för all hjälp:-)

Det blev 3 st superfina vinteroveraller från Didrikson

Superfina Crocs till hela familjen förutom Nellie för framtida bruk:-)

Och lite diverse kläder bla. Alfons Åberg-tröja, Cars-tröjor, mumin-t-shirts och High School musical-top:-)


Thor i sin nya tröja


Oliver i sin nya tröja:-) Alice bara spexar som vanligt:-D

Sen var Anna såå snäll och skickade dessa till oss!

Otroligt smarta prylar och kommer verkligen i användning hos oss:-)


Man sätter fast papptallriken i plast-mojängen så blir tallriken dels stabilare och dels så flyger den inte iväg lika lätt i blåsten! Helt perfekt för oss då vi är ute mycket och grillar mm:-)

Så jag var otroligt nöjd över min beställning från kotteshoppen och deras snabba leverans och kan varmt rekomendera de:-)

Barnen tyckte också att det var kul att få hem ett stort paket! Men av liiite andra orsaker:-D:-D 

Finns det någon bättre leksak än en stor kartong:-D:-D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!
    Första gången jag kikar in på din blogg. Måste bara säga att det är väldigt imponerande att ni har så många barn. Jag följde Familjen Annorlunda och tyckte det var riktigt kul att följa eran vardag. Hur har ni så bra tålamod?? Jag har två små och tycker det kan vara tufft =) Några tips? 😉
    Kram!

  2. Maria

    Hej!
    Vi söker familjer av alla de slag och former som vill vara med om ett äventyr.
    Vi eftersöker familjer som vill dela med sig av sitt favorit resemål och delta i ett spännande tv-program.
    Tveka inte utan hör av er för mer info!
    [email][email protected][/email]
    08-56202300

  3. Cissi

    Helt galet!! Du har vart gravid 90 månader av ditt liv.. Hur orkade du det? 🙂 Det är 7.5 år det. Alltså du ser ju gör snygg ut på bilden, det kan man inte tro ändå 🙂

  4. katja

    Ja även om crocs inte är farligt tror jag att det kan förstöra barnen. Jag skulle inte ta på mig ett par crocs även om jag fick betalt, och då menar jag rätt mycket betalt. Det är äckligt fult.

  5. Mirka

    Monika: Du frågar hur jag kan köpa crocs mm….Förklara dig gärna lite bättre är du snäll för jag förstår inte riktigt vad du menar!

    Kickan34: Jag har inte läst hört nåt dåligt om Crocs så du får gärna berätta lite mera om det du vet.
    Men en sak gör mig lite fundersam….Om de nu innehåller cancerframkallande ämnen, varför får de finnas ute i handeln då i så fall? Jag personligen tycker att det står typ överallt om att ditt o datt ger dig cancer, man kan inte äta det el. det el. det ja, egentligen nästan ingenting för det mesta har det snart varnats om….Nä, jag tar sånt med en nypa salt och litar på att det som är farligt tas bort ur försäljning;-)

  6. Hanna

    Gillar Crocsen som är längst fram (de blå och svarta). Nu blir det inköp av fler såndana. Många tycker dom är fula men inte jag. Ha ha. Sen är dom ju sköna att gå i 🙂

    Ha en fin helg med allt det fina som inhandlats!

  7. Hanna

    Gillar Crocsen som är längst fram (de blå och svarta). Nu blir det inköp av fler såndana. Många tycker dom är fula men inte jag. Ha ha. Sen är dom ju sköna att gå i 🙂

    Ha en fin helg med allt det fina som inhandlats!

  8. ax

    hihi, häftigt med en sån storinköp! vi är fem syskon, älskar att vi är så många. antar att dina barn älskar det dubbelt så mycket som jag gör! 😀

  9. Mirka

    Martina: Jag älskar att fynda på loppis men tyvärr så finns det inte ofta loppis här i närheten. Sen handlar jag periodvis mycket på Tradera också:-)

  10. Martina

    Köper du någonsin något i klädväg på secondhand? Efter sett er på tv så förstår jag att ni inte lever knapert, men det måste kännas surt att handla så ENORMT mycket kläder som kidsen inte kan använda snart iallafall..eller?

    mvh Martina

  11. Mirka

    Förra året köpte vi Didrikson-jackor till Peter, Kevin och Linnéa och de är kanonbra! Därför ville jag köpa Didrikson-overaller till de som behövde nya och jag har lärt mig genom åren att vissa saker är det värt att lägga lite extra pengar på…som tex vinteroveraller:-) Jag brukar handla kläder för ca.2000-4000kr per månad och då blir det för 3-4 barn per månad. Skulle aldrig ha råd att handla åt alla samma månad:-D Sen är jag väldigt mycket för att handla rea-grejer och många dyra vinterkläder handlar jag billigare på våren när det är slutrea:-D

  12. La Monalisa

    10 barn??? WOW där ligger man verkligen i lää…
    Jag har BARA 3 och har ett vardagligt kaos utan dess like tycker jag ibland, men du…du är ju helt fantastisk! 10 st, oj jag är i chock! =) Ha en bra dag allesammans!

  13. Jessica

    Wow du hamnade på första sidan på blogg.se med detta inlägg Mirka! Grattis 🙂

    Funderade också på hur pengarna räcker till. Som talaren ovan så disskuterar du inte ekonomin såklart. Men har du några tips? Alltså, brukar ni lägga undan en viss summa som du spar till barnens kläder eller köps det kläder när det finns pengar över helt enkelt? Kunde vara interessant med lite tips och råd!!

    Tack på förhand!
    kram

  14. Åsa

    Oj vad fina overaller du köpt till barnen men OJ vad dyra de är!! 800.- för en overall!!
    Är Didrikson verkligen såååå bra? Jag vet inte för jag har aldrig kunnat lägga så mycket pengar på overaller till mina barn.
    Jag vet att du skrivit att du inte disskuterar ekonomi här, och det är ju helt ok, men visst undrar man hur ni får det att gå ihop med så många barn…

  15. Moa

    jag har hittat dig!
    haha det låter konstigt men jag har kollat runt länge efter att jag följde er i tv.
    Jag gillar din familj så supermycket trots att jag aldrig ens har träffat er.
    Din blogg är ju helt kanon och läsa nu när man inte kan se er i tv:)

  16. Annica

    jätte fina kläder, har oxå köpt en didrikson overall till Ida, i stl 130 men den va för liten, så jag måste byta den till tvådelat tror jag.
    ha en fin dag!
    kramar

  17. Trillingmamman

    Hej gumman!

    Verkligen smarta tallrikshållare :-). Ska kika in på den sidan senare när barnen sover.

    Här är det kartonger överallt just nu. Mannen är på övning fram till tisdag nästa vecka så det går sakta men framåt med allt uppackande.

    Hur mår ni alla??? Hoppas bra.

    Massor med kramar från oss

  18. Annelie med familj

    Har också köpt den ceriserosa Didriksons overallen till min dotter Etna som är två år. Tycker den var jättefin och verkar varm och bra.