Trettonbarnsmamman

Lite höstnytt:-)

Hösten kommer alltid lite väl för fort tycker jag och eftersom man vill hålla kvar sommaren så länge som möjligt så brukar jag få lite halv-panik när helt plötsligt höstkläderna ska tas fram:-D Mössor och tunna vantar ska hittas och det brukar ta tid innan jag hittar rätta kartongerna mm:-)
Men i år gjorde jag det enkelt för mig själv:-) Jag beställde hem bla höstmössor till alla barnen, så bekvänt att slippa springa runt i affärer mm:-)

Plastisock mössor


Thor bara älskar sin nya mössa:-)

Jag passade även på att köpa lite badkläder som fanns på rea🙂

Till Alice


Olivers


Och Selinas:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Fina kläder! 🙂 Gillade Nellies mössa, tänkte på det idag faktiskt.

  Det var jättetrevligt att få träffa dig, hoppas det kommer fler tillfällen framöver. Och kul att du vågade dig hem till mig! 🙂

  Tack för en mysig och härlig kväll!

  Kram Johanna

 2. Lisa (sjubarnsmamma)

  Jag beställer helst på nätet än att springa i affärerna. Det är enklast,. Tar inte så lång tid samt så hinner man se det man köper på ett helt annat sätt. Tycker jag iaf.

  Ha en fin kväll! Kram kram

 3. Johanna

  2010-09-25 @ 16:50:13

  Postat av: Johanna

  Jag hade tydligen inget att säga nyss eftersom det kom en tom kommentar, hehe. Nej men skrev i alla fall att det var fina höstnyheter:-)

 4. Anna

  Ja, det gäller att man håller reda på kläderna och märker lådorna synligt. Här i Umeå har det varit höst rätt länge, så jag gick igenom höst- och vintergarderoben för ca 1mån sedan. Vinterskor är införskaffade på tradera och på loppis. Sen lånar vi av kusin, då slipper man tänka på det. Förstår att du har en himla massa lådor att hålla reda på. Köper du oftast nytt vad det gäller kläder eller köper du på loppis/blocket/tradera?

  Hoppas ni får en trevlig helg!
  /Anna