Trettonbarnsmamman

Heta helgen *S*

Shit, vad solen har gassat denna helg, varmt så in i norden men så skönt ändå:-D
Man orkar inte göra så mycket och jag är så glad över vår uteplats och framförallt partytältet som står där!
Perfekt att sitta under tältet med Nellie så hon inte får sol på sig:-)


Man är inte så hungrig i värmen och då är det riktigt gott med fil, banan, jordgubbar och russin:-)

Istället för att fylla poolen (som måste tömmas innan man går in) så har vi haft vattenslangen ute vilket är jättekul tycker barnen:-D


Selina tar en vilopaus


Thor är tveksam mot duschandet:-D….


och tyckte att det var mycket roligare med gyttjebad:-D Han lekte länge och väl med denna lilla lerpöl som bildades av all vatten….till slut satt ha i pölen och lekte:-D 2 gånger badade jag honom då han smet till pölen efter det första badet:-D

I lördags kom min mamma och Armas över. Vi grillade massa gott, fläskfile, korv, ostfyllda/baconlindade champinjoner, makrill och en tonfiskfilé:-)
Peter hade köpt en stor tonfiskfilé då han ville veta hur den smakade pga sitt pris ca. 300kr/kg! Och visst var det gott MEN köper ändå hellre oxfilé för de pengarna:-D
Mamma bjöd på efterrätt: varma (grillade i folie)bananer med choklad i:-) Helt otroligt gott och barnen älskar det de med:-)


Mamma


Styvpappan Armas


Mammas kille:-D


Benny gottar i sig banan


Så här kan man se ut efter sin banan:-D


Nellie

Efter grillningen gick jag och de flesta barnen och grattade min väninnas dotter Jeanina som fyllt 18år!


Fina Jeanina som har kolatårta i ansiktet då hennes syster tröck tårtan i ansiktet på henne:-D

GRATTIS IGEN TJEJEN:-D

Idag har vi haft besök av Linda och hennes tjejer som också ville leka med vatten:-)

Tog en ”siesta” inomhus där det faktiskt var svalare än ute:-) Nellie sov länge på eftermiddagen, hon är inte så förtjust i värmeböljan……


Nybadad tjej:-)


Pojkarna vilar på dagen och tittar på film:-)


Medans Alice leker med saker som står på fönsterbrädan:-D


Dagens efterrätt: glass, jordgubbssås och jordgubbar:-) Alla andra fick även maränger (jag gillar inte det)….
Gott gott:-)

Linnéa åkte med Emmelie på bio för att se den nya Twilight-filmen och ska sova över hos syrran sin:-)

Jag har dessvärre fått urinvägsinfektion….inte skönt:-( Men har börjat äta medicin så det borde kännas bättre imorgon:-) Jag tror att jag dricker för lite nu i värmen…..

Sen till sist……men inte minst!

Jag vill tacka för alla de fina kommentarerna jag har fått av er underbara människor:-)

Jag tar inte åt mig så när det kommer dumma kommentarer MEN jag kan ibland bli fruktansvärt irriterad, speciellt när det är anonymt skrivet!
Men men, det går över rätt fort det med och så skrattar jag åt saken:-D

Ni är många som har frågat om vi kommer att vara med i Fam. Annorlunda igen och eftersom det har av andra avslöjats i andra bloggar, facebook mm så är det svårt för mig att neka till det så ja…vi och 2st nya familjer kommer att vara med i säsong 3:-)
Vi är glada över att ha blivit valda, speciellt när det har valts mellan många nya fina familjer och de gamla familjerna:-) Jag är också skitledsen över att fam. Wetterholm inte blev valda….det hade de varit värda.

Nu måste jag nanna kudden……Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    För det första, det känns himla kul att jag hittat Er blogg (jag kommer tillbaka fler gånger). För det andra, Ni är en helt underbar familj som jag kommit att tycka om väldigt mycket och det trots att vi inte känner varandra. För det tredje, jag hoppas verkligen att ni inte tar illa vid er av de idiotiska kommentarer som dyker upp och att ni fortsätter vara så där underbart härliga som bara ni kan vara.

    Jag önskar hela familjen en fortsatt bra sommar!

    Kram Monica

  2. Madde

    Min svärmor och svärfar har tv 4 tjatat på men dom vill inte vara med, kan kanske bero på barnen att dom inte vill vara med efter all kritik familjen fått. Min man är äldst och påminner och "diggar" din man totalt=)) Avsnittet då ni var och fiskade påminde mycket om oss och våra fisketurer, jag säger nu går vi och min man som din säger sista kastet=) Jag och min man har 5 barn, min man är äldst i den nu största familjen i Sverige, ofta får vi höra ska ni slå dom osv:S Vi fick vårt femte när jag var 26år och hon fyller 5år i år och för oss känns det bra, det räcker nu=))

  3. Sara

    Vad roligt att ni blev valda igen!Hade hoppats på eran familj och carolas familj,men en av mina favorit familjer blev ju som sagt med!:) Kram

  4. Mirka Norrström

    Aza: Tack….men tycker att tranbärsjuice är ju så äckligt:-D Citronvatten funkar rätt bra det med:-)

    T: Håller med;-)

    Sara: Tack:-) Vi börjar spela in i slutet av aug och vet inte när det ska sändas…

    Alexa: Tack:-)

    Johanna: Tack, håller med dig!

    Sussu: Ingen mera amning här:-D

    Bokhunger: Ska kika in;-)

    Sophie: 😀 Btw….gillade din sleeve-tatuering;-)

  5. Sophie

    Vi valde att tacka nej till tv, kändes som det var för mkt liksom, för stort och sen all uppmärksamhet man skulle få i media. Skulle tycka det var drygt. s
    Jättekul att ni ska vara med igen, kommer absolut att titta! Kram

  6. Johanna

    IHANAAA että saadaan nähdä teidät seuraavassa säsongissa:-)! Men jag är också lite ledsen över att Wetterholms inte blev valda, tyckte att de var sköna!

  7. Alexa

    Va mysigt erat kök ser ut med fönster ovanför disk-bänken. Jättefint. Lycka till med fam.annorlunda! Ser fram emot att få återse er familj..ska bli kul. Kram.

  8. Sara

    Kul och grattis att ni ska vara med i familjen annorlunda igen. Längtar! Har ni börjat spela in? När börjar den nya säsongen?

  9. T

    Härligt att få se er igen! 😀 Längtar efter att få se Nellie lite mer, och inte bara på kort! Synd att Wetterholms inte kom med, skulle jättegärna sett dom en gång till också! Johansson är ju härliga med, men dom har ju varit med i två säsonger 🙂

  10. Åza

    Drick tranbärsjuice när du känner av urinvägsinfektion eller om slemhinnorna i kroppen är i olag. Vilket dom ofta kan vara på oss kvinnor. Smakar lite strävt men gör susen för "musen". Köpes i vanlig matbutik, minst 1 liter per dag i kanske 2 el 3 dagar det känner du bäst själv.
    Lycka till.
    Kram!!

  11. Mirka Norrström

    Malin: Plattorna är till att göra det bredare så borden kan få plats bättre:-)

    Mia Frid: Tack:-)

    Johannah: Håller med dig! Och tack:-)

    Vendela: Nej de är inte med

    Nina: 🙂

    Izabelle: Eftersom vi bor i ett hyreshus så är det vi som skulle bli skyldiga om någon tex grannunge skulle i smyg använda vår pool och göra sig illa eller drunkna….

  12. Izabelle

    Så kul att få se er igen.
    Men en sak undrar jag. Varför måste ni ta ut allt vatten ur poolen innan ni går in?
    Vi har ett skydd över våran så inte skräp kommer in.
    Men jag har inte lika många syskon heller 😉

    Kram

  13. Mia Fridh

    Hej Mirka
    Ska bli så kul att ni kommer med i Familjen annorlunda igen. Längtar efter Er.
    Jag tycker om er

    Kram

  14. Malin (Uddevalla)

    Grattis till att ni får vara med i fam. annorlunda igen!! Jättekul! Tycker ni är en sån härlig familj och det är sååå roligt att följa din blogg 😀 Trist med sura kommentarer, du verkar ta dem bra men usch änd 🙁 Du är enbart värd trevliga kommentarer 😀
    Å så en liten fråga. Såg en hög med stenpattor på ett av dina foton. Håller ni på att lägga altan?

  15. Mirka Norrström

    Diana: Tack:-) Härligt med en liten bebis igen:-) Klart att det är värt lite smärta:-D

    S:Jag bryr mig inte så värst mycket om de sura kommentarerna….kan bli irriterad/arg en stund men värre än så är det inte, jag vet ju hur min verklighet är:-D Ska stå på mig även denna gång;-)

  16. Johannah Mikaelsson

    Grattis! ni är väl värda att få vara med en säsong till. jag längtar redan =). Tycker att fam. Wetterholm också borde fått vara med och så hade de kunnat ta en ny familj då fam.Johansson varit med flera säsonger redan…Ni är jättefina både tillsammans som par och med era barn.

  17. s

    Kul ni kom med. Men du har alltid bara sån otur med alla sura komentarer du får efter programmet. Men stå på dig du e inte värld dom.Men stå på dig även dena säsong. Vätar med spänning. Härliga bilder efter helgens bravader. Kram

  18. diana

    tycker d är jätte kul ni ska vara med igen=)så himla kul att se d pogrammet…känns som man snart är där haha! väntar nr 4a nu om 3 veckor..nervööööös!! nervös för förlossningen då..tur det är värt d=) Måste oxå bara säga att ni är helt fantastiska!